| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 18/05/2010 : 12:27:17 באשכול אחר העלו נשכחות כולל קישור לאוהדי הפועל ירושלים. גזלו מאיתנו את הבידור עם זה שחזר מחו"ל ודי משעמם פה. אמנם היה סקר דומה ב2008 באתר של הפועל ירושלים, אבל הנושא עלה באשכול על טדי, אז בוא נרכז פה את הדיעות. אז הבא נצא לדרך עם אהבות והשנאות. באשכול זה ירשום כל אחד את הקבוצות האהודות עליו ב: ישראל אנגליה אירופה נבחרות בעולם (לקראת הגביע העולמי) - מותר קבוצות שלא עלו למונדיאל כדורסל אחרות
רק בלי בעלות על דיעות. מותר הכל. לא כתוב בשום מקום שהפועל תל אביב זו האחות המכוערת שלנו ומצד שני לא חייבים לשנוא אותם. מותר לכתוב שאוהדים את כל הקבוצות הירושלמיות ויש כאלו שמסוגלים לאהוב מרחוק את כל הקבוצות של גלזגו. בלי שיפוטיות, רק ויכוחים. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| מחאיי |
נשלח - 19/05/2010 : 22:29:54 כל האפריקאיות והחלשות במונדיאל, יוטה.
חוץ מזה אני באמת מתעב את תופעת האהדה לקבוצות בחו"ל אצל אנשים שאין להם בכלל קבוצה בארץ. התנשאות בלתי-נסבלת, זן קיצוני של מכביזם. |
| fego7 |
נשלח - 19/05/2010 : 22:13:16 ישראל הפועל רמת גן אנגליה טוטנאהם אירופה אייאקס אמסטרדם נבחרות בעולם הולנד כדורסל הפועל ירושלים אחרות אולימפיאקוס פיראוס
|
| אלי בן רימוז |
נשלח - 19/05/2010 : 18:21:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
חיים, אתה אוהד את ווסטהאם בגלל אברם גרנט?
מי ששואל את ברעם שאלה כזו, לא יכול להיקרא 'אלי בן רימוז'' - יש גבול לכל דבר.
ומי שאין לו חוש הומר לא יכול להקרא סלאמה. חיים ברעם בכלל אהד פעם את בארנט. |
| tampopo |
נשלח - 19/05/2010 : 17:55:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin בעניין שנאות ברמת הנבחרות, אני מניח שאת הקבוצה ההיא של איטלקים דוברי ספרדית מדרום אמריקה....אבל זה ממש לא מקורי, כל בן תרבות שנולד באמריקה לטינית מרגיש כמוני.
"כל העולם כולו שונא .. וגו'". |
| בלאש ביקו |
נשלח - 19/05/2010 : 17:24:56 ישראל: הפועל תל אביב, קבוצות הפועל בכלל, יפו העולם הוא אשליה.
|
| yaron |
נשלח - 19/05/2010 : 17:01:27 ישראל: הפועל ת"א, הפועל ר"ג, הפועל פ"ת, בני סכנין, קביליו בשנתיים האחרונות ספרד: ברצלונה אנגליה: ליברפול, קריסטל פאלאס, לידס נבחרות: ארגנטינה, שוודיה, דנמרק, הולנד
|
| נדב |
נשלח - 19/05/2010 : 16:28:39 הפועל ירושלים כדורסל פ.ס.ז' ארסנל ברצלונה נבחרת צרפת בכדורגל
|
| HST |
נשלח - 19/05/2010 : 16:15:59 בהקשר דומה, גם לכם יצא לראות איפשהו בעולם משחק בין שתי קבוצות אחת באדום ואחת באיזשהו צבע אחר (שלא לדבר על צהוב) בענף ספורט שאין לכם מושג קלוש לגביו אבל ברגע שיש קבוצה אדומה אתם לטובתה?
לי זה קרה עם קריקט בהודו... עד היום אין לי מושג מה החוקים אבל אני אוהד את LIONS OF PUNJAB. |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 19/05/2010 : 15:39:03 בהמשך לדברי טעם כאלה ואחרים שנכתבו פה, כל הקבוצות שאני מסמפט בחו"ל- הפסד שלהם יגרום לי לא יותר מדקה של "באסה". וגם זה לא תמיד. לעומת זאת, הפסד של הפועל ירושלים גורם לי בד"כ, אוטומטית, דכאון של כמה ימים. (כאן ראוי גם לציין שהפסדים של הפועל קטמון על שני גלגוליה לא גורמים לי בדיוק לסערת רגשות כמו בקבוצה הישנה, אבל זה כבר דיון אחר שלא שייך לפה). |
| אליה |
נשלח - 19/05/2010 : 15:30:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
חיים, אתה אוהד את ווסטהאם בגלל אברם גרנט? שמתי לב שיש כמה שאוהדים את לידס. אני כבר מנסה 15 שנה לשכנע את עצמי שאני אוהד את לידס (בנוסף לארסנל) וזה קצת קשה. האוהדים שלה לא רחוקים מאלו של מילוול ב"נחמדות" שלהם. אבל שמחתי שהם עלו ליגה. אני מעדיף לראות בליגה את לידס, ניוקאסל וקרדיף מאשר את ברנלי, בולטון ובלקבורן.
תאמין לי אפילו מילוול ילדים ביחס לגזענות מטריפה של אוהדי לידס שפעם קראו ללי בוייר שירק בפניו של סול קמפבל "הגבור האצילי".אני היתי במשחק של מילוול לא נורא יחסית ללידס |
| avitemkin |
נשלח - 19/05/2010 : 15:15:06 בן רימוז' אני מניח שחיים לא עונה לך בגלל ההלם שאחז בו כאשר ראה את שמו שלו ואת שם של ההוא עם התחת באותה שורה. אוהדי לידס מוזמנים לראות את הסרט על בריאן קלאף, לא הכי מדויק מבחינת העובדות, אבל כיף בכל זאת. רמז: התסריטאי לא ממש אוהב את ברמנר וחבורתו. לגבי יש שתי אהבות בחו"ל. אחת קוראים לה rayados והיא משחקת במונטריי עיר הודלתי (בה למדתי לשנוא קבוצה עם חולצה צהובה בשם אמריקה). האהבה השניה היא נבחרת מכסיקו (אשר הכינה אותי לחיים עם קבוצות לוזריות). בעניין שנאות ברמת הנבחרות, אני מניח שאת הקבוצה ההיא של איטלקים דוברי ספרדית מדרום אמריקה....אבל זה ממש לא מקורי, כל בן תרבות שנולד באמריקה לטינית מרגיש כמוני. |
| אבו אדהם |
נשלח - 19/05/2010 : 14:57:12 הפועל ירושלים כל קבוצה שדן רומן משחק בשורותיה מנצ'סטר יונייטד נבחרת גרמניה
|
| סלאמה |
נשלח - 19/05/2010 : 14:23:10 חיים, אתה אוהד את ווסטהאם בגלל אברם גרנט?
מי ששואל את ברעם שאלה כזו, לא יכול להיקרא 'אלי בן רימוז'' - יש גבול לכל דבר. |
| קלי |
נשלח - 19/05/2010 : 12:56:29 הסמפטיה ללידס קשורה לתקופת הנח"ל כשהייתי בשל"ת בבית רימון,קיבוץ של יוצאי אנגליה דתיים.שם פגשתי את דיוויד, אנגלי שהיה פנאט באותה מידה לקדוש ברוך הוא ,וללידס.וכך חצי יום היה כועס עלי שאינני מכבד את חוקי הדת של הקיבוץ(התחלתי אז לחזור בשאלה), ובחצי יום השני צרח עלי שמי ששונא את מניו, חיב לאהוב את לידס.
בסוף אחרי ששמעתי מיליון פעם את השיר הכי חוליגני שבו חוגגים את התרסקות המטוס של יונייטד -כנראה נכנעתי מהפחד http://www.youtube.com/watch?v=1vKb2lBsEkM
שמועות טוענות שאותו דיוויד היום מבלה את הימים בעשיית מעשי צדקה, ובלילות שותה, מגלח את הראש ,ויוצא לדקור אוהדי יונייטד.
אגב-אני מניח שרובנו מסכימים בגדול עם שלומי וקראנקו ,ומונח אהדת הכורסא לקבוצות בחו"ל לא ממש דומה לאהדה האקטיבית והאמוציונלית להפועל.מצד שני ממש משעמם לראות כדורגל עולמי(ורובנו עושים זאת) בלי לחוש משהו. |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 19/05/2010 : 12:31:18 אני התחברתי ללידס בגלל שלמדתי שם 5 שנים. אבל האהדה האמיתית היא לארסנל. אגב, לאלו שאוהדים רק את קטמון, האשכול הזה ממש לא בשבילכם. הנאמנות המוחלטת שלכם וחוסר רצון לפלרטט עם פילגש מעורר כבוד. אתם מוזמנים לשמוע על הכיבושים של האחרים אבל עזבו אותנו בשקט עם המוסר, תנו להעביר את הזמן. |