| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| גולה נאמן |
נשלח - 11/05/2010 : 14:30:05 שלום לכולם, לאחרונה חזרתי לאחר הרבה שנים בחו"ל וכאוהד של הפועל ירושלים הגעתי חזרה לארץ וגיליתי כי רוב אוהדי הקבוצה הקימו את קטמון.בוודאי הנושא כבר נטחן אבל אודה לכם אם רק בקצרה ספרו מה היה רע עם סאסי ויונה.באמת שאני לא יודע כי לא הייתי פה שנים.לא צריך להרחיב אפשר רק בקצרה.תודה רבה מהאוהד המבולבל. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| האחים מרילי |
נשלח - 21/05/2010 : 17:52:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
תוך שבוע {אחרי המחוזיאדה}מבטיחה שהטופס מוגש.לגבי המשפחה והחברים יהיה השתדלות מבטיחה.
סומך עליך  |
| סאריץ |
נשלח - 21/05/2010 : 17:22:48 תוך שבוע {אחרי המחוזיאדה}מבטיחה שהטופס מוגש.לגבי המשפחה והחברים יהיה השתדלות מבטיחה. |
| האחים מרילי |
נשלח - 21/05/2010 : 16:36:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy [ ואגב, אם במקרה לא שמת לב, יש כבר טופס הרשמה לעמותה לעונה הבאה: https://www.katamonshop.com/amuta
בהצלחה.
דווקא כן להקפיץ ולא לנעול. אני בטוח שהיא כבר מילאה טופס, היא הרי מחברת חשמל ואין לה בעיה כלכלית. והיא בטוח כבר הביאה איתה בני משפחה. לא ככה, סאריץ? |
| כלב במגרש |
נשלח - 21/05/2010 : 11:18:16 לדעתי כדאי להפסיק להקפיץ את האשכול הזה למעלה.
נושאים רלוונטים דברו באשכול חדש.
לנעול!!!!!! |
| lazy |
נשלח - 21/05/2010 : 11:00:03 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
האמת שזה קצת פוגע.בפורום של הפועל יש רק אחת ירדו עליי וכאן גם.טוב אז ככה אני אמיתית ולא טרול.אוהדת חדשה וזה בסדר בהמשך נכיר.שיהיה בהצלחה.
אני רוצה להאמין שאת אמיתית. את משהו טוב מדי בשביל להיות אמיתי. בעצם אני כמעט מאמין. אז נתראה במגרש (האמנם?)
ואגב, אם במקרה לא שמת לב, יש כבר טופס הרשמה לעמותה לעונה הבאה: https://www.katamonshop.com/amuta
בהצלחה. |
| האחים מרילי |
נשלח - 20/05/2010 : 18:31:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
האמת שזה קצת פוגע.בפורום של הפועל יש רק אחת ירדו עליי וכאן גם.טוב אז ככה אני אמיתית ולא טרול.אוהדת חדשה וזה בסדר בהמשך נכיר.שיהיה בהצלחה.
אני רוצה להאמין שאת אמיתית. את משהו טוב מדי בשביל להיות אמיתי. בעצם אני כמעט מאמין. אז נתראה במגרש (האמנם?) |
| סאריץ |
נשלח - 20/05/2010 : 15:56:41 האמת שזה קצת פוגע.בפורום של הפועל יש רק אחת ירדו עליי וכאן גם.טוב אז ככה אני אמיתית ולא טרול.אוהדת חדשה וזה בסדר בהמשך נכיר.שיהיה בהצלחה. |
| קשיש אדום |
נשלח - 19/05/2010 : 01:10:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ת'רד לא יאומן והזוי.. בני סיוון? חשבתי על זה אבל קשה להאמין. נראה אדם נורמלי. אולי רועי זקן? אין סיכוי - הוא אחלה בן אדם. ומי זה יוסי? האם יוסי "פסיכולוג"? יוסי מזרחי? יוסי קזז? לא מבין פה כלום..
עד היכן מגיע האבסורד. שמי משורבב כאשר מקצועי היקר שעמלתי שנים כה רבות על מנת להשיגו מוצג בגרשיים!ומתחת לכל אי ההבנה מסתתרת הנאה רבה. המשך במלאכתך גולה חביב!כיף לקרוא את השטויות שלך ועוד יותר את התגובות הרציניות להן אתה זוכה. ובמחשבה שנייה ולמען המשך את האבסורד, נראה לי שקרתה טעות בהבנת עיקרו של העניין. לא מדובר בגולה (בסגול) אלא בגולה! (בקמץ)!ולדעתי פתרון התעלומה הוא בכך שכנראה אחד הדודנים ההזויים במשפחת גולה (בקמץ!) ( בכל משפחה טובה יש כמה כאלה), מחשיב את עצמו כגולה (בקמץ!) נאמן ועקב סכסוך משפחתי כלשהו שטיבו אינו ברור מחשיב את אשר ואלוהים כנאמנים פחות וכעשבים שוטים. וכך יצא שמתנהל דיון ענף ורב עניין עקב שגיאה פעוטה בניקוד! |
| Offside |
נשלח - 18/05/2010 : 00:46:54 אני קיבלתי מהגולה תגובה כתגובה למשהו שכתבתי, ובזה נרשם אחד מרגעי השיא הגדולים שלי. תודה לך גולה נאמן! |
| החולצה האדומה |
נשלח - 18/05/2010 : 00:12:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אוקיי. ועכשיו לחידה הבאה - מי זה הטרול המתקרא סאריץ?
לפי דעתי סאריץ' זה לא טרול, אבל אני לא בכושר. סעמאק הפגרה.
|
| קראנקו |
נשלח - 17/05/2010 : 23:34:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אוקיי. ועכשיו לחידה הבאה - מי זה הטרול המתקרא סאריץ?
לפי דעתי סאריץ' זה לא טרול, אבל אני לא בכושר. סעמאק הפגרה. |
| האחים מרילי |
נשלח - 17/05/2010 : 23:23:01 אוקיי. ועכשיו לחידה הבאה - מי זה הטרול המתקרא סאריץ? |
| מחאיי |
נשלח - 17/05/2010 : 22:38:47 יהיה מי שיהיה, מישהו חייב להכווין אותו לפורומים של ביטר. רק תחשבו אילו תגובות אדירות הוא יכול לחצוב שם. |
| avitemkin |
נשלח - 17/05/2010 : 19:39:46 קראתי רק כ-10% מכל התרד המייגע הזה אבל מה שקראתי הזכיר לי נשכחות עם ניחוח של רחל אמנו
http://www.hapoelk.net/index.php?showtopic=4719 |
| שלומי מלכה |
נשלח - 17/05/2010 : 19:31:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
פשש... השורף מתעלה על עצמו, בכושר שיא הוא מתעתע בשני פורומים. טרם נס ליחו. אמן אינטרנטי, אשף חולה סמלים פאליים. ענק.
עד כמה שידוע לי זה לא השורף. אבל מי יודע מה הוא עושה בשעות המתות, מי יודע. |