| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| בלאש ביקו |
נשלח - 01/05/2010 : 22:25:11 סוף סוף אפשר לדבר פוליטיקה. מי יהיה המועמד השלישי?! מהן העמדות של המתמודדים השונים בסוגיות הבוערות (זה מדהים, אבל אני לא מצליח לחשוב על אחת כזאת)? ועוד מיני הרהורים והשמצות אישיות. אשכול זה מוקדש באהבה לכרמל שאמה. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| בלאש ביקו |
נשלח - 02/05/2010 : 17:34:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
וואו, איציק באלי, באמת מועמד מושלם. אפשר לנעול
האם ההתיישבות בקרב קהילת הטבעונים בצפון מחייבת השתלת זלזול באחר והוצאת חוש ההומור? סתם שנדע.
נשבע לך ששניה לפני שההודעה נשלחה תהיתי אם היא עשויה להשמע צינית ואפילו חשבתי לשנות אותה. מה שהכריע את הכף היה הביטחון שלי שרוב הפורום יידע שאין סיכוי שאזלזל באיציק באלי, האיש היקר מאד הזה. אבל כנראה שטעיתי שלומי היקר, ועל כן אבהיר בשנית ומעל לכל ספק, לא ברוע ולא בציניות נכתבו הדברים. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 02/05/2010 : 17:19:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
וואו, איציק באלי, באמת מועמד מושלם. אפשר לנעול
האם ההתיישבות בקרב קהילת הטבעונים בצפון מחייבת השתלת זלזול באחר והוצאת חוש ההומור? סתם שנדע. |
| קלי |
נשלח - 02/05/2010 : 17:16:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
לפני שנועלים, אם ההרשמה נסגרה כבר, מיהם הנרשמים?
אורי שרצקי,אשר גולה ושתי שמות מפתיעים וחדשניים...ויקטור יונה ויוסי סאסי(שלחו רזומה מרשים בניהול קבוצת כדורגל) |
| בלאש ביקו |
נשלח - 02/05/2010 : 17:04:37 לפני שנועלים, אם ההרשמה נסגרה כבר, מיהם הנרשמים? |
| בלאש ביקו |
נשלח - 02/05/2010 : 17:04:06 וואו, איציק באלי, באמת מועמד מושלם. אפשר לנעול |
| שלומי דנינו |
נשלח - 02/05/2010 : 14:42:11 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
הבנתי שהפייבוריט שלי, הלא הוא קראנקו המנוול, פרש בשל מחסור בזמן. הפייבוריט הבא הוא המואר שנשאר בסאדר. חוצמזה, חייבים לבחור אופוזיציה שתטריד את הנציגים בשאילתות, תביא אסמכתאות, תפשפש בארכיונים, למישהו יש רעיון?
יש לי שני שמות לאופוזיציה. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 02/05/2010 : 13:38:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
רק מאיציק באלי תבוא הישועה. או שאשר כבר תופס את המקום השמור לבעלי מוניות?
אם לא כנהג מונית, איציק תמיד יוכל לתפוס את המקום המשוריין לנציגי עולם החי. חייבים תנין בהנהלה!!
איציק העם איתך!
לא רק תנין, יש מקום גם לקוף לבן בהנהלה שלנו! |
| אתי שוסטר |
נשלח - 02/05/2010 : 12:21:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
רק מאיציק באלי תבוא הישועה. או שאשר כבר תופס את המקום השמור לבעלי מוניות?
אם לא כנהג מונית, איציק תמיד יוכל לתפוס את המקום המשוריין לנציגי עולם החי. חייבים תנין בהנהלה!!
איציק העם איתך! |
| שלומי מלכה |
נשלח - 02/05/2010 : 12:12:01 זה רק מאז הפרידה מיוחאי |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 02/05/2010 : 12:06:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
רק מאיציק באלי תבוא הישועה. אם מחתימים כך וכך אנשים, הוא יחוייב לרוץ? או שאשר כבר תופס את המקום השמור לבעלי מוניות?
הצביעו איציק באלי כי באלי איציק בהנהלה!
לא ידעתי שיש לאיציק שם משפחה. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 02/05/2010 : 11:23:40 רק מאיציק באלי תבוא הישועה. אם מחתימים כך וכך אנשים, הוא יחוייב לרוץ? או שאשר כבר תופס את המקום השמור לבעלי מוניות?
הצביעו איציק באלי כי באלי איציק בהנהלה! |
| ועדה מסדרת |
נשלח - 02/05/2010 : 11:03:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
הבנתי שהפייבוריט שלי, הלא הוא קראנקו המנוול, פרש בשל מחסור בזמן. הפייבוריט הבא הוא המואר שנשאר בסאדר. חוצמזה, חייבים לבחור אופוזיציה שתטריד את הנציגים בשאילתות, תביא אסמכתאות, תפשפש בארכיונים, למישהו יש רעיון?
לידיעתך, רשימת המועמדים כבר סגורה מזה 11 שעות. רואים שאתה בצפון הרחוק. השאלה שלי זה רק מיהם המועמדים? |
| amos |
נשלח - 02/05/2010 : 10:55:31 סליחה, על מה מדובר פה בעצם? אין לי מושג
|
| בלאש ביקו |
נשלח - 02/05/2010 : 10:47:59 הבנתי שהפייבוריט שלי, הלא הוא קראנקו המנוול, פרש בשל מחסור בזמן. הפייבוריט הבא הוא המואר שנשאר בסאדר. חוצמזה, חייבים לבחור אופוזיציה שתטריד את הנציגים בשאילתות, תביא אסמכתאות, תפשפש בארכיונים, למישהו יש רעיון? |
| ועדה מסדרת |
נשלח - 02/05/2010 : 10:39:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
סוף סוף אפשר לדבר פוליטיקה. מי יהיה המועמד השלישי?! מהן העמדות של המתמודדים השונים בסוגיות הבוערות (זה מדהים, אבל אני לא מצליח לחשוב על אחת כזאת)? ועוד מיני הרהורים והשמצות אישיות. אשכול זה מוקדש באהבה לכרמל שאמה.
למה ועדת הבחירות לא מציגה את המועמדים???? |