| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| רגל עץ |
נשלח - 30/04/2010 : 15:25:57 בשעה זו מארחת הפועל מבשרת את מכבי יבנה במשחק גורלי במאבקה של מבשרת נגד הירידה לליגה ב'. לפני משחקי היום היו למבשרת 28 נקודות, בדיוק כמו בני טייבה ובית"ר כפר-סבא, ונקודה יותר מעמישב פ"ת. שתי האחרונות יורדות אוטומטית לליגה ב'. התוצאה במחצית 0-0 לאחר שעוז צבאג החמיץ פנדל. במקביל מובילה עמישב 0-2 על בני טייבה. ולמה כל זה מעניין אותנו? מלבד ההיסטוריה שלנו עם מבשרת, אני מעריך שיש קשר ישיר בין הליגה בה תשחק מבשרת בעונה הבאה לסיכוי שהם יסכימו להמשיך להשאיל לנו שחקנים. אם הם יתדרדרו לליגה ב', הסיכוי שיסכימו לשחרר אלינו את מלול, זקן, תשרה וכו' יהיה קלוש.
|
| 3 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| הסלע האדום |
נשלח - 30/04/2010 : 16:34:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ ולמה כל זה מעניין אותנו? מלבד ההיסטוריה שלנו עם מבשרת, אני מעריך שיש קשר ישיר בין הליגה בה תשחק מבשרת בעונה הבאה לסיכוי שהם יסכימו להמשיך להשאיל לנו שחקנים. אם הם יתדרדרו לליגה ב', הסיכוי שיסכימו לשחרר אלינו את מלול, זקן, תשרה וכו' יהיה קלוש.
אתה אומר דברים בביטחון, ואני לא בטוח שזה חייב להיות כמו שאתה חושב.קודם כל יש גם את רצון השחקנים, ואם מבשרת יורדת אז אפילו היתרון לשחק בליגה עדיפה מתבטל וכל הסיבות לרצות לשחק בקטמון.גם מבחינת הקבוצה עצמה אני מניח שיש סיכוי שבליגה ב' יהיה להם תקציב נמוך יותר ומכאן פחות כסף למשכורות ואז ייתכן שיירצו לשחרר שחקנים. בקיצור שום דבר לא וודאי |
| רגל עץ |
נשלח - 30/04/2010 : 16:10:25 מבשרת סיימה ב 0-0. עמישב ניצחה את בני טייבה 0-5. כפר-סבא סיימה בתיקו 2-2 בהרצליה.
התחתית מחזור אחד לסיום העונה: 12 ערד 30 נק' (הפרש שערים 6-) 13 עמישב פ"ת 30 (9-) 14 מבשרת 29 (23-) 15 כפר-סבא 29 (25-) 16 בני טייבה 28 (11-)
במחזור האחרון: ערד בבית נגד הרצליה (שכבר עלתה) עמישב בחוץ נגד חדרה (מקום שלישי) מבשרת בחוץ נגד נתיבות (מקום 7) כפר-סבא בבית נגד נחלת יהודה (מקום 5) בני טייבה בבית נגד קרית מלאכי (מקום 11)
|
| amos |
נשלח - 30/04/2010 : 15:39:28 נשמח לעידכונים. ואני מאחל להם בהצלחה |
|
|