פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מקומונים - 30.4

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עוז לניצחון נשלח - 29/04/2010 : 12:44:35
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/100/238.html
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
tampopo נשלח - 03/05/2010 : 12:16:04
אין צורך לאנוס את המציאות על פי איזור בודד שמוכר לך ולבנות תאוריה.יש להם קהל גדול מאד בכל מקום בארץ (שגדל בשנים האחרונות עם ההצלחה).

מחאיי נשלח - 03/05/2010 : 00:23:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

מ. לא הבנתי מה אתה רוצה לומר?

מ. מת.
מחאיי.

אני רוצה לומר שהפועל ת"א היא סיפור מעניין בכדורגל הישראלי. דיברתי על שכונה של אתיופים בעיר מרכז יחסית נטולת-כדורגל, לא אנשי בגין ולא אליטה כחול-צהוב, לא אנשים שההורים שלהם גדלו תחת עול ההסתדרות ומפא"י, דווקא האנשים שהיית מצפה שיצמדו לקבוצה המנצחת, הדאבליסטית הטרייה. אבל לא.

אז יש לך את הארבע הגדולות אבל יש רק אחת מהן שעושה הכל בשביל לא להיות "הקבוצה של המדינה" (בלי קשר אם זה טוב או רע).כאילו הם משדרים באורך גל מסוים שרק אנשים מסוימים יכולים לקלוט.
משה גרטל לעולם נשלח - 02/05/2010 : 16:54:32
אני נוטה לקבל את דברי הצלם והבמאי.
עדו האדום נשלח - 02/05/2010 : 00:07:03
הטור של יאיר אסייג מעבר לזה שהוא כולו אוסף של קלישאות מגיע לרמות חדשות עם ציטוט משירו של בועז שרעבי בהקדשה לסאסי. לדעתי אסייג לא טיפש כי עם קשור בדרך זו או אחרת עם סאסי. הערכה שלי: יש מצב אפילו שהוא קיבל הצעה לאמן שם בליגה א בעונה הבאה.
שלומי דנינו נשלח - 01/05/2010 : 23:51:36
מ. לא הבנתי מה אתה רוצה לומר?
מחאיי נשלח - 01/05/2010 : 23:44:26
באמת מדהים איך שני המוסדות האלה, יאיר אסייג והפועל ת"א, מצליחים להשניא את עצמם על כל העולם.

במהלך הצבא עבדתי שנה עם נוער בשכונת קריית-משה ברחובות (ידידתנו בעונה הבאה?). המון אתיופים, כמה תימנים. האהדה בשכונה התחלקה שווה בשווה בין שלוש הגדולות האחרות: מכבי חיפה, מכבי ת"א וביטר. לא היה אף-אחד שבכלל ירק לכיוון של הפועל ת"א, וזה עוד אחרי שהם לקחו דאבל עונה קודם ב-2000.
tampopo נשלח - 01/05/2010 : 23:22:21
זה יהיה עצום ומשמח במיוחד,אם הפועל ת"א במחזור האחרון תיקח אליפות מול ביטר בטדי.

הו מאמא!!

בלאש ביקו נשלח - 01/05/2010 : 22:15:13
אם בעניני מקומונים עסקינן, מעבר למעשי הסדום במילה הכתובה ובשכל הישר שמבצעים מנדל ויאיר, מטרידה אותי ההתלהמות האנטי הפועל תל אביבית שמוביל עיתון העיר בעזרת המקומונים האחרים.
נכון, יריבות ספורטיבית והכל, אבל יש משהו עכור מאד בגל הזה, עכור ומטריד. טור מעניין של חנוך מרמרי על ליבוי היצרים התקשורתי סביב הפועל תל אביב לאחרונה http://www.the7eye.org.il/Metukshar/Pages/300110_we_torch_this_bonfire.aspx
קובקוב נשלח - 01/05/2010 : 19:34:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

נזכרתי עכשיו למה אני לא קורא את יאיר אסיאג.כמובן שזכותו להביע את דעתו. וזכותי לא לקרוא.לצערי הפעם כן קראתי אותו. לעצם הענין,יש לי תשובה פשוטה מאד לדברים שהוא כתב. בשנה הראשונה להקמת קטמון,הפועל ירושלים של הקבלנים עלו ליגה.מה הם אמרו אז? "אתם רואים. ההישג הוא כולו שלנו. בלי אלה שעזבו לקטמון". הסכמתי איתם. בשנה השניה הם נשארו בליגה הלאומית ללא שום בעיות. גם אז הם אמרו שההישג הוא כולו שלהם וגם אז הסכמתי. ועכשיו? הם התפרקו ונמצאים בסכנת ירידת ליגה והאחראיות לכישלון היא שלנו?! מצטער, זה לא מתקבל. כל אחד אחראי להצלחות ולכישלונות שלו ויש לו אחראיות בלעדית. סוף פסוק.

עם הרחבת שתי הליגות הבכירות להפועל היה מספיק להשאיר את שחקני הבית שהם שיחררו בתחילת העונה ולהביא איזה שוער טוב, אמממ שחר שמש נגיד- פחות או יותר הקבוצה שעלתה מהארצית הייתה מתמודדת על עליה לליגת העל. אבל אותו בעלים ששיחרר את עידן טל בגרוש וחצי הוכיח שוב איזה טיפש מטופש הוא, הרוויח שקל בשביל להפסיד עשר.
זה מאוד פשוט, שרביב ניהל שם את העסק זה נראה טוב. שמשפחת סאסי, עוזריהם, והאלופים המביכים מצה"ל לקחו את המושכות זה התדרדר עד קריסה. למרות שאני מכיר בפגיעה היחסית שגרמנו לקבוצה (בלית ברירה אחרת), אנחנו ממש לא הכתובת.
משה גרטל לעולם נשלח - 01/05/2010 : 17:30:30
יאיר אסייג מתברר כאיש טיפש.
רמי מנדל הוא גם טיפש וגם חלאה מלוכלכת (ובל נשכח את הדברים הסרטניים שלו כאשר נראה אותו בטדי עוד שנה-שנתיים-שלוש).
אני לא מתעצבן ממנו כי ברור לי גם שיש יד מכוונת של העורך.

מלבד זאת, אני את המעט שלי עושה- לא קונה יותר מיסטר זול למרות שלל הכוסיות בסניף הפלמ"ח.
שלומי מלכה נשלח - 01/05/2010 : 12:51:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

קלי, המשתמש שלומי יודע ומבין כל מה שכתבת, ואף הודה על הסריקה, הוא פשוט מתקשה לראות את גיבור ילדותו ממשיך להיות רכיכה מגעילה.
ואני אומר, שוב תודה מהיושבים בשפלה.חוץ מזה, לפי כמויות התמיכה של יאן חנוכייב, הוא לבד יכול להרים קבוצת אוהדים.

מה שהוא אמר.

תגיד, קראנקו, זה לא שובר את הלב? איטס ברייקס זה הארט!
קראנקו נשלח - 01/05/2010 : 12:43:11
קלי, המשתמש שלומי יודע ומבין כל מה שכתבת, ואף הודה על הסריקה, הוא פשוט מתקשה לראות את גיבור ילדותו ממשיך להיות רכיכה מגעילה.
ואני אומר, שוב תודה מהיושבים בשפלה.חוץ מזה, לפי כמויות התמיכה של יאן חנוכייב, הוא לבד יכול להרים קבוצת אוהדים.
קלי נשלח - 01/05/2010 : 12:09:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
חבל שהעלית את הטור של יאיר

הבהרה קטנה
אני מעלה לטובת אנשי השפלה (וירושלמים ללא מקומונים), כל כתבה בעניין קטמון/הפועל י-ם(לעתים עוד לפני שהספקתי לקרוא בעצמי).לא מתכוון להפוך את עצמי לצנזור.מלבד זאת אין לזה סוף.יאיר מעצבן חלק,מישל עולה לכמה על העצבים,מנדל על אחת כמה וכמה.וכתבות על הפועל י-ם מלאות בציטוטי סאסי/יונה/רביב/גיל רז וכו'.
אנחנו מסוגלים להתמודד גם עם מי ומה שנגדנו, ואפילו מלא בחירטוטים ושטויות...ומקסימום -אפשר לא לקרוא,למי שזה ממש מעצבן אותו
עוז לניצחון נשלח - 01/05/2010 : 11:45:45
נזכרתי עכשיו למה אני לא קורא את יאיר אסיאג.כמובן שזכותו להביע את דעתו. וזכותי לא לקרוא.לצערי הפעם כן קראתי אותו. לעצם הענין,יש לי תשובה פשוטה מאד לדברים שהוא כתב. בשנה הראשונה להקמת קטמון,הפועל ירושלים של הקבלנים עלו ליגה.מה הם אמרו אז? "אתם רואים. ההישג הוא כולו שלנו. בלי אלה שעזבו לקטמון". הסכמתי איתם. בשנה השניה הם נשארו בליגה הלאומית ללא שום בעיות. גם אז הם אמרו שההישג הוא כולו שלהם וגם אז הסכמתי. ועכשיו? הם התפרקו ונמצאים בסכנת ירידת ליגה והאחראיות לכישלון היא שלנו?! מצטער, זה לא מתקבל. כל אחד אחראי להצלחות ולכישלונות שלו ויש לו אחראיות בלעדית. סוף פסוק.
לאסלו צה נשלח - 01/05/2010 : 00:09:27
יאן חנוכייב

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07