פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מב"ט שני.....

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
עוז לניצחון נשלח - 28/04/2010 : 18:32:44

11   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קלי נשלח - 03/05/2010 : 14:01:33
יש עוד המון מה לשפר בעיר ובמלא תחומים-אבל אני רק נזכר בויכוחים שהיו כאן לפני הבחירות וטענות שונות ומשונות של עמוס,זהר מוסרי,ברעם וכו' שאין להצביע לאדם רק משום היותו חילוני,ולא עזרו ההסברים שמדובר בהסתכלות אחרת על צרכי העיר בין השקפה חילונית לחרדית.
עכשיו רק תדמיינו את אותה פגישה של הנהלנתנו עם מר ליצמן ובו הוא מתבקש לעזור למגרש אימונים ומגרש לנוער....האם בכלל הוא היה מבין מילה על מה מדובר?האם זה היה מעניין את התחת שלו?ולמה בכלל בני נוער משחקים כדורגל במקום ללמוד תורה?
שומר החומות נשלח - 03/05/2010 : 12:25:23
בהתחשב באיטיות האיומה שהעירייה מגלה בכל תחום שלא שולם בו בקשיש, מה שקורה שם נראה כמו נס. אני מתאר לי שהעבודה של הנציגים שלנו בתחום הזה משפיעה לפחות כמו ההצעות שעולות כאן בפורום. סחתיין חברים.
אדיר נשלח - 03/05/2010 : 00:23:34
הזדמנות להודות לעמית ברבש ושאר החבר'יה מהעירייה שמפתיעים לטובה
עוז לניצחון נשלח - 01/05/2010 : 16:40:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

גם אני ביקרתי במקום.
ברור שיהיה צורך בעבודות תשתית נרחבות ובהן מערכות ניקוז. שידרוג רציני של התאורה וכיוצ"ב.
לדעתי גם יש להגביה משמעותית את הגדרות שמסביב למגרש כדי שהכדורים לא יתעופפו לתוך הבניין שמצד אחד ואל הצמחיה שבצדדים האחרים.
לגבי המבנה: אני מניח שיש איזה שהיא תוכנית שתמקם את המבנה למועדון.
אגב ממש ליד המגרש יש מבנה שהיה בשעתו של תנועת האוהלים ועכשיו משמש את האוניברסיטה הפתוחה. האם זה המבנה המפורסם בעניין פרשת "גניבת המים" - עמוס - לבדיקתך לפחות במישור ההסטורי.

אני מסכים אם ההערות שלך. למשל צריך להגביה את הגדר גם מבחינה בטיחוטית. יש הרבה ילדים בסביבה וחייבים לאטום את המגרש למנוע כניסתם בזמן שהמגרש נטוש. וגם לצורכי ביטוח אני מניח שדרוש איטום מוחלט. אבל לא רציתי להציע הצעות. אם אני מבין נכון, לא אנחנו אלא העיריה מבצעת את השיפוץ. בכל זאת זה חיובי מאד שהעבודות כבר התחילו מייד בתום העונה הקודמת ולא בדקה ה-90. סה"כ אני אופטימי בענין.
קטמון ותיק נשלח - 01/05/2010 : 15:24:10
גם אני ביקרתי במקום.
ברור שיהיה צורך בעבודות תשתית נרחבות ובהן מערכות ניקוז. שידרוג רציני של התאורה וכיוצ"ב.
לדעתי גם יש להגביה משמעותית את הגדרות שמסביב למגרש כדי שהכדורים לא יתעופפו לתוך הבניין שמצד אחד ואל הצמחיה שבצדדים האחרים.
לגבי המבנה: אני מניח שיש איזה שהיא תוכנית שתמקם את המבנה למועדון.
אגב ממש ליד המגרש יש מבנה שהיה בשעתו של תנועת האוהלים ועכשיו משמש את האוניברסיטה הפתוחה. האם זה המבנה המפורסם בעניין פרשת "גניבת המים" - עמוס - לבדיקתך לפחות במישור ההסטורי.
עוז לניצחון נשלח - 01/05/2010 : 14:09:27
עוד פרטים ששמתי לב אליהם בסיור נוסף. תהיתי היכן אפשר למקם מבנה למועדון/שחקנים/אוהדים. הרי המגרש ממש סגור משלולה צדדים ובצד הרביעי יש מגרש אספלט קטן (לקטרגל?). כעת אני רואה שהם פירקו חלק ממגרש האספלט. שם בהחלט יש מקום למבנה ואולי למקומות חניה. כפי שרואים בתמונה, יש שם כבר מכונית אחת ( הגישה בסימן ל"ג בעומר היא מרחוב בר יוחאי).ויש גם עמודי תאורה במגרש.

קראנקו נשלח - 29/04/2010 : 19:35:35
מעודד ? מהפכה. ולא בציניות.
danvel1 נשלח - 28/04/2010 : 22:07:46
אכן מעודד,
שינוי מהמצב של שדה המרעה שהיה לפני.
lazy נשלח - 28/04/2010 : 20:31:18
בהחלט ניראה מעודד... תודה על התמונות אבו זקן.
ויקטוריה הסודית נשלח - 28/04/2010 : 19:05:49
ממש נראה כמו בית בטיפול העיריה במזרח העיר.
סחתיין עליך ברקת!
לאסלו צה נשלח - 28/04/2010 : 18:38:51
סחטיין. תודה על התמונות.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07