| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| כלב במגרש |
נשלח - 26/04/2010 : 18:09:33 מובילים 1:0 לעיני כ__________ מאות אוהדים.... |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| עוגן ק. |
נשלח - 03/05/2010 : 17:01:11 נערך. הכנסתי כאן לינק למינוי ההזוי של אהרון במקום זגורי.. אבל כבר יש ת'רד.. |
| יוצר אור |
נשלח - 29/04/2010 : 09:09:40 תרומות מוכרות לצורך מס אם יש לעמותה סעיף 46 א
|
| tampopo |
נשלח - 29/04/2010 : 08:25:40 לדעתי זה תלוי בעמותה ותלוי אישור ממס הכנסה. |
| KOBYHAZAN |
נשלח - 28/04/2010 : 21:45:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני שילמתי את התשלום שלי לקבוצה ל - 2010/2011 ואני פונה להרבה גורמים הכנופיה קבועה שלי 6-7 אנשים - מחוייבת ותשלם את ה - 750 ש"ח יש דרך להגדיל את התשלום והוא אם גופים עסקיים אפילו הכי פשוטים וקטנים ישלמו את התשלומים לאינו לפרסום ולא למניה
מתבקש משישהו יסביר איך עושים זאת כי אז מדובר בהוצאה מורכת ומבחינת הגופים הללו זו הורדת של עשרות אחוזים בתשלום
שמישהו יסביר איך מפרסמים בקטמון ולא קונים מניה
לגבי ספונסרים ,לא צריך להמציא את הגלגל.יש כבר ניירות מוכנים וכתובים שיווקית.תשאיר לי את הנייד שלך ונשוחחה. לעסקים קטנים/בינונים אפשר להציע שילוט במגרש,באנרים באתר ובפורום,ופרסום על החולצות ועוד..לא מדובר על הוצאה חריגה כי לכל עסק יש ממילא תקציב פרסום ושיווק. אנחנו מצידנו ,נצטרך להציג מחוייבות כלפי אותם עסקים ולפנק אותם כך שהם ישקפו את התועלת הכלכלית שלהם מהחיבור להפועל קטמון.
צריך לבדוק אם תרומה לעמותה מוכרת לצורכי מס .אם כן זה יעזור בגיוס ספונסרים ובעלי עסקים
|
| babiji |
נשלח - 28/04/2010 : 20:11:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
כל השאר פתפותי ביצים.
ראיתם קלי ובאבס? אפילו אבא מסכים איתי.

|
| סלאמה |
נשלח - 28/04/2010 : 17:11:52 מדבריו של ק. ותיק: איני כותב פה כדי למצוא חן בעיני מישהו. כל מה שכתבתי לגבי המשחק - נכון. אם היה קורטוב של הומור ציני במה שכתבתי על המשחק - מודה באשמה. במה שכתבתי לא היה שום דבר שיש בו "ריקוד על גוויה". בראייה אסטרטגית - יצירת חלופה אדומה רצינית בכדורגל הירושלמי - אם סאדר תרד ליגה, המשחק אתמול היה אירוע הסטורי, כיוון שיש בו כדי לקדם את ההתכנסות לכיוון של קטמון.
התלבטתי מעט אם יש מה להוסיף לגביך, אבל אחרי שהבנתי שאתה מתייחס לטקסטים שלך כאל "הומור ציני", הבנתי שהמאמץ מיותר. מה שכן, כשעצוב לי, אני תמיד חוזר וקורא את הצעתך לשיתוף פעולה אזורי עם מבשרת, מעלה אדומים וגבעת זאב.זה תמיד עובד.
|
| מחאיי |
נשלח - 28/04/2010 : 15:15:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
כל השאר פתפותי ביצים.
ראיתם קלי ובאבס? אפילו אבא מסכים איתי. |
| tampopo |
נשלח - 28/04/2010 : 10:44:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני שילמתי את התשלום שלי לקבוצה ל - 2010/2011 ואני פונה להרבה גורמים הכנופיה קבועה שלי 6-7 אנשים - מחוייבת ותשלם את ה - 750 ש"ח יש דרך להגדיל את התשלום והוא אם גופים עסקיים אפילו הכי פשוטים וקטנים ישלמו את התשלומים לאינו לפרסום ולא למניה
מתבקש משישהו יסביר איך עושים זאת כי אז מדובר בהוצאה מורכת ומבחינת הגופים הללו זו הורדת של עשרות אחוזים בתשלום
שמישהו יסביר איך מפרסמים בקטמון ולא קונים מניה
לגבי ספונסרים ,לא צריך להמציא את הגלגל.יש כבר ניירות מוכנים וכתובים שיווקית.תשאיר לי את הנייד שלך ונשוחחה. לעסקים קטנים/בינונים אפשר להציע שילוט במגרש,באנרים באתר ובפורום,ופרסום על החולצות ועוד..לא מדובר על הוצאה חריגה כי לכל עסק יש ממילא תקציב פרסום ושיווק. אנחנו מצידנו ,נצטרך להציג מחוייבות כלפי אותם עסקים ולפנק אותם כך שהם ישקפו את התועלת הכלכלית שלהם מהחיבור להפועל קטמון.
|
| yarond |
נשלח - 28/04/2010 : 10:01:10 אני שילמתי את התשלום שלי לקבוצה ל - 2010/2011 ואני פונה להרבה גורמים הכנופיה קבועה שלי 6-7 אנשים - מחוייבת ותשלם את ה - 750 ש"ח יש דרך להגדיל את התשלום והוא אם גופים עסקיים אפילו הכי פשוטים וקטנים ישלמו את התשלומים לאינו לפרסום ולא למניה
שמישהו יסביר איך מפרסמים בקטמון ולא קונים מניה |
| zozo |
נשלח - 28/04/2010 : 09:54:32 ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
כל השאר פתפותי ביצים.
  זאת הנהלה שאני אוהב |
| הנהלה |
נשלח - 28/04/2010 : 08:18:28 סליחה על ההתערבות הבוטה, אבל יכול להיות שמישהו ממשתתפי הדיון, כאן וב"תערוכה", עדיין לא שילם את דמי החבר שלו לעונה הבאה? גייס חברים נוספים? הביא ספונסרים? או לפחות ניסה? תאמינו לי: בשלב זה, רק זה מה שחשוב - כל השאר פתפותי ביצים. |
| babiji |
נשלח - 28/04/2010 : 01:11:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
קלי ובאבי - חלאס לקשקש. אני לא דיברתי על שום קונספירציה. זה לא מעניין אותי השטויות האלה, וגם לא ממש מעניינת אותי כמות החשיפה של קטמון (רוץ לארכיונים, קלי, תוכיח אותי).
כשכתבתי "הכנה" לא התכוונתי במובן של קונספירציה, אלא בדיוק למה שקראתי לזה מההתחלה: מלודרמטיות. כשעושים מכל דבר דרמה כאילו מי שמע, וכשיוצרים בלאגן אמוציונלי סביב הירידה של סאדר, מכינים (גם ללא כוונה) את הקרקע לזה שכך גם ייקחו את העלייה הסבירה שלה. בדיוק, אגב, כמו שעושים כזה בלאגן מעלייה של קטמון ומזה שפעם בשנה הצלחנו לגרד 3500 צופים, וגורמים לאנשים לחשוב שמי שמע, אימפריה. שנה אחרי זה קטמון לא עולה חס ושלום, ואז זה "העניינים לא דופקים בקטמון", "הקטר נעצר", "קטמון מאבדת גובה" בלה בלה בלה.
וסאדר שיחקה מול עשרות צופים מפוהקים גם השנה. נחלת ומבשרת לא עושות כזה הבדל ממרמורק ועראבה.
שמאלני!
קיצר ככה זה בעולם הזה, יש עניינים, תקשורת הופכת אותם ליותר מעניינים ודרמטיים - אחרת אין מה לשים בשער האחורי של המקומון, שגם ככה כבר לא מכניס מיליונים מפרסומות... סה טו.
שטארסה, הא? |
| מחאיי |
נשלח - 27/04/2010 : 21:46:20 קלי ובאבי - חלאס לקשקש. אני לא דיברתי על שום קונספירציה. זה לא מעניין אותי השטויות האלה, וגם לא ממש מעניינת אותי כמות החשיפה של קטמון (רוץ לארכיונים, קלי, תוכיח אותי).
כשכתבתי "הכנה" לא התכוונתי במובן של קונספירציה, אלא בדיוק למה שקראתי לזה מההתחלה: מלודרמטיות. כשעושים מכל דבר דרמה כאילו מי שמע, וכשיוצרים בלאגן אמוציונלי סביב הירידה של סאדר, מכינים (גם ללא כוונה) את הקרקע לזה שכך גם ייקחו את העלייה הסבירה שלה. בדיוק, אגב, כמו שעושים כזה בלאגן מעלייה של קטמון ומזה שפעם בשנה הצלחנו לגרד 3500 צופים, וגורמים לאנשים לחשוב שמי שמע, אימפריה. שנה אחרי זה קטמון לא עולה חס ושלום, ואז זה "העניינים לא דופקים בקטמון", "הקטר נעצר", "קטמון מאבדת גובה" בלה בלה בלה.
וסאדר שיחקה מול עשרות צופים מפוהקים גם השנה. נחלת ומבשרת לא עושות כזה הבדל ממרמורק ועראבה. |
| קלי |
נשלח - 27/04/2010 : 20:26:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי אני לא אומר שאם הם ירדו זה לא עוזר לנו. אבל הפועל ירושלים לא מתה, כמו שמכריזים העיתונים ואוהדי סאדר במלודרמטיות. זה סתם חרטוט, וסתם הכנה לכך שבשנה הבאה, אם סאסי יצליח לבנות קבוצת צמרת והפועל קטמון ירושלים תדשדש בליגה ב', יפמפמו לנו מכל הכיוונים שהנה הנה הפועל ירושלים קמה לתחייה.
קראתי כאן בפורום כבר הרבה קשקושי קונספירציה אבל אין ספק שמאיי העלה את זה לדרגת אומנות. בסוף שנה שעברה כאשר הוכרז במקומונים שקטמון נכשלה ולמעשה היוזמה מתה ,ומצד שני מחמאות להפועל ס.א.ד.ר זה היה כי כולם נגדנו.ואילו עכשיו שהכל מתהפך מחמאות לקטמון והכרזה על מותה של ס.א.ד.ר מתברר ששוב זה הכל קומבינה מתוחכמת כהכנה לשנה הבאה. מעבר לזה הסיפור של הפועל י-ם בהחלט דרמטי.להזכיר לכולנו הפועל קטמון קמה בשביל להציל את הפועל י-ם ולא בשביל להקים קבוצה חדשה/קבוצת אוהדים או כל המצאה אחרת.נכון לרגע זה אנחנו במקרה הטוב באמצע התהליך כי מועדון הכדורגל (עם שתי קבוצותיו) נעלם ממפת הכדורגל המקצועי.רק כשנשלים את המהלך ונחזור לקדמת הבמה (ולא רק מבחינה קהילתית) ניתן יהיה להגיד שהמהלך שלנו להצלת המועדון צלח.
|
| קטמון ותיק |
נשלח - 27/04/2010 : 15:20:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי אם סאסי יצליח לבנות קבוצת צמרת
איך בדיוק? המימון לקבוצה בליגה א' הוא ממקורות פרטיים בלבד: האוהדים, בעלי הקבוצה וחסויות. אין הקצבות של ההתאחדות, אין זכויות שידור. אולי יש סיוע מסויים מהעיריה.השנה לסאדר לא היתה ולו חסות אחת לרפואה! בליגה א' גם אין בקרה תקציבית כך שלמוסר התשלומים של הקבוצה ולמוניטין של בעליה בתחום זה יש הרבה יותר משמעות כאשר רוצים לגייס שחקנים לסגל. בנוסף, בעיית החובות העצומים לא תפתר [גם אם סאדר ישארו בליגה הלאומית].
|