| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| KOBYHAZAN |
נשלח - 23/04/2010 : 16:43:02 מישהו יכול לסרוק את המקומונים ליושבים מחוץ לעיר |
| 8 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אמיר גולה |
נשלח - 25/04/2010 : 09:10:36 ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
אני מצטער על ההצקה הקצרה, אבל מי שהבטיח לשמור לי עותק של המקומונים של שבוע שעבר (כולם) לא עשה את זה..
חארות, מי זה? איזה ילד זבל הוא |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 24/04/2010 : 19:55:51 אולי קצת, אבל רק בשביל לחדד אני יאמר שבתוך החלק של ה- 20% יש לא מעט אוהדי כדורסל וגם כאלה שהיו אוהדי כדורגל באוויר והופעת קטמון נתנה להם את החשק להגיע למגרשים (וזה נהדר וזה הדבר הכי טוב שקרה לנו) בקיצור, כולם אוהדי הפועל ירושלים, מלבד אותו מיעוט שבמיעוט שבשבילו המשחק הוא הזדמנות לשים את החולצה האדומה לקראת שייח ג'ראח או משהו שהוא בעיקר שייכות חברתית. (ולפני שתעלו עלי, אין כאן ביקורת על נושא שייח ג'ראח, אלא רק ציון עובדה שיש מעט אוהדים שבשבילם "קטמון" הוא חלק מפעילות מסויימת כאשר הכדורגל הוא משני). |
| החולצה האדומה |
נשלח - 24/04/2010 : 19:40:18 גרטל, לדעתי אתה טועה במינונים. יש לנו הרבה יותר אוהדים ותיקים ממה שציינת.
אני מצטער על ההצקה הקצרה, אבל מי שהבטיח לשמור לי עותק של המקומונים של שבוע שעבר (כולם) לא עשה את זה.. יש מישהו שיש לו עותק שהוא לא רוצה לשמור בטעות?... |
| משה גרטל לעולם |
נשלח - 24/04/2010 : 19:27:15 אין דבר כזה "אוהדי קטמון", חלאס עם זה כבר. יש אוהדי הפועל ירושלים שנשארו בסאדר ויש כאלה שהלכו לקטמון. כל דבר אחר זוהי דמוניזציה.
נ.ב: במחשבה שניה, יש דבר כזה, אבל הם מיעוט. הייתי אומר שאנחנו מורכבים מ- 75% אוהדי הפועל ירושלים שבאו מס.א.ד.ר, 20% אוהדי כדורגל חדשים בינהם רוב של ילדים- כמובן שזה נהדר שיש אוהדים חדשים. 5%- כאלה שהכדורגל הוא משני בשבילם, המותג קטמון, כל מה שהוא מסמל בירושלים ובכלל- אלה הדברים שמשכו אותם. הכדורגל? זה שולי. |
| מחאיי |
נשלח - 23/04/2010 : 22:28:57 אברהמי טועה, נגמר 0-1 לנו. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 23/04/2010 : 21:05:06 בכתבה של אפל שמו תמונה של אוהדי קטמון [רואים את יהונתן כהן במרכז] והכיתוב הוא: "אוהדי הפועל ירושלים". זה רק מוסיף למה שקלי כתב על חוסר ההבנה. עם זאת ברור שתמונה של 50 אוהדי ס.א.ד.ר בטדי היא פחות "סקסית"..
וסינגל אומר מזכיר את קטמון הנפלאה... |
| החולצה האדומה |
נשלח - 23/04/2010 : 19:47:59 אחח.. מנדל.
ולנושא מהנה אחר, מישהו יכול לסרוק את כל הזמן של שבוע שעבר?... |
| קלי |
נשלח - 23/04/2010 : 19:30:54 הפועל קטמון
שאננות בקטמון המירוץ למיליון
הפועל י-ם
צו 8 חלק 1 צו 8 חלק 2 צו 8 חלק 3 מסע קבורה אין יותר מהמשחק הזה צבי סינגל -אהבת נעוריי ולקינוח -הדובדבן שבקצפת -האיש שבלעדיו שבת אינה שבת
רמי מנדל על קטמון
באופן טבעי, השבוע הכתבות בצד האדום, מרוכזות במשחק ההישרדות של ס.א.ד.ר ,מה שפחות מובן זה חוסר ההבנה של אנשים דוגמת אפל לעניין קטמון ,והקריאה לאוהדיה להניח המחלוקות בצד ולתמוך בהפועל במשחק הגורלי |