פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 איזה בעסה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
יפתחמ נשלח - 28/02/2018 : 15:38:29
תקופה חרא, אין מה להגיד.. כדורגל רע (רוב הזמן), הפסדים (רוב הזמן), פתאום ברק לוי לא יוצא טוב לכדורים (רוב הזמן), ומצד שני לא מצליחים לשים גול (רוב הזמן).. האם זו תסמונת הסבוב השני הידועה (רוב הזמן) של ליאור זדה? האם החיזוק לא מחזק? האם אבד הביטחון לבלי שוב (או שהוא סתם בחופשת סמסטר)? האם עונת עופר חוזרת על עצמה ונמצא עצמנו בשנייה האחרונה בפלייאוף התחתון (רחמנא ליצלן)? האם נחזור לקצת נחת? האם הפועל של האוהדים? ברור..
פשוט לא היתה כאן הודעה מאז ינואר אז חשבתי שיהיה נחמד שגם לפברואר תהיה הודעה..
נתראה נגד חדרה (מבחינתי היו אחלה קבוצה עם שלום שוורץ ויצחק ארגז).
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
tomtom123678 נשלח - 08/03/2018 : 17:26:39
אני לא חושב שהשינוי צריך להיות מאוד דרמטי. צריך לפתוח עם חלוץ מרכזי אמיתי (בשביל מה הבאנו את אנס מחאמיד???) והפעם לא לתת לו הוראות לרדת עד לחצי אלא לחכות לכדורים. אי אפשר להמשיך לגרום לג'ורג' או למיקו לשחק במרכז (הם פשוט הרבה יותר טובים באגפים), וצריך להתחיל לפתוח עם קוסטה, ששינה לגמרי את המשחק נגד חדרה, כדי שייתן כדורים להתקפה.
יפתחמ נשלח - 08/03/2018 : 11:08:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

לא הייתי במשחק אתמול, ע"פ התיאורים מבין שדומה להפסד לנצרת.
להפסיד בגלל רגליים קרות מול השער זה מתסכל אבל זה הכדורגל. הדבר שהטריד אותי יותר במשחקים האחרונים זו האיטיות והשבלוניות, שאפילו הגנת נשר ידעה להתמודד איתה יפה.
אני מצפה מקבוצה שיש לה בסגל את תומר, טסלר, קונסטנטינוס, הדר, ג'ורג'י ומיקו שתרוץ קדימה ושמתפרצות שלה יימדדו בשניות. לא יכול להיות שאנחנו מתבססים רק על התקפות מסודרות וכדורים נייחים.

זו בדיוק טענתי. השיטה של ליאור לשחק מאחור, מבוקר, לשלוט על הכדור השכיחה את השחקנים איך לשחק כדורגל. השחקנים מעבירים כדור בין הבלמים לשוער וחלוצים ממתינים לכדורים. בהתחלה זה עבד קצת, היום לגמרי לא. כמות השערים המגוחכת שהבקענו עד עתה היא העדות לכך. וכמו שנאמר לפני זו כמות לירידת ליגה ולא לעלייה. מזלנו שיש לנו הגנה טובה ולכן אנו עוד במאזן חיובי. אם אינני טועה גם לא קרה שחזרנו מפיגור העונה כי פשוט איננו מבקיעים, ממש כמו בתחילת העונה.
המשחק לאחור מזכיר לי נשכחות מליגה ב אם אינני טועה כאשר אסף עזו היה משחק עם השוער ומדי פעם בועטים כדור למעלה לשי או כפיר מלול. גם אז זה היה ליאור זאדה אם אינני טועה.
יש לנו סגל שחקנים טוב ומהיר. אנחנו חייבים ללחוץ ולנסות יותר. בכל התקפה חייבים יותר שחקנים מעורבים ומנסים להחדיר כדורים קדימה ולא אחורה. אנחנו חייבים עוד התקפות מעבר ומתפרצות אשר בהם שותפים 6-7 שחקנים אשר שועטים קדימה ולא משחק מבוקר (שבלוני אמרת??? אולי יותר נכון להגדיר משעמם ופחדני) לאחור, שלב שלב.
אם ליאור לא יתעשת וישנה את השיטה.... here we come נשר והרצליה לפליי אוף התחתון.

אני מבין קטן בשיטות וכיו"ב... אבל אולי לשנות עכשיו זה בעייתי כי זה מאוחר מדי? ומה שכן ראיתי נגד חדרה זה ניסיון כל הזמן להעביר את הכדור למעלה די מהר ולראיה הגענו להזדמנויות ופשוט החמצנו.. מילא לא היינו מגיעים למצבי הבקעה אז אולי יש בעיה ב"שיטה".. אני כן ראיתי שינוי ביום שני בכל אופן.
איתן610 נשלח - 08/03/2018 : 08:07:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

להפסיד בגלל רגליים קרות מול השער זה מתסכל אבל זה הכדורגל. הדבר שהטריד אותי יותר במשחקים האחרונים זו האיטיות והשבלוניות, שאפילו הגנת נשר ידעה להתמודד איתה יפה.
אני מצפה מקבוצה שיש לה בסגל את תומר, טסלר, קונסטנטינוס, הדר, ג'ורג'י ומיקו שתרוץ קדימה ושמתפרצות שלה יימדדו בשניות. לא יכול להיות שאנחנו מתבססים רק על התקפות מסודרות וכדורים נייחים.

זו בדיוק טענתי. השיטה של ליאור לשחק מאחור, מבוקר, לשלוט על הכדור השכיחה את השחקנים איך לשחק כדורגל. השחקנים מעבירים כדור בין הבלמים לשוער וחלוצים ממתינים לכדורים. בהתחלה זה עבד קצת, היום לגמרי לא. כמות השערים המגוחכת שהבקענו עד עתה היא העדות לכך. וכמו שנאמר לפני זו כמות לירידת ליגה ולא לעלייה. מזלנו שיש לנו הגנה טובה ולכן אנו עוד במאזן חיובי. אם אינני טועה גם לא קרה שחזרנו מפיגור העונה כי פשוט איננו מבקיעים, ממש כמו בתחילת העונה.
המשחק לאחור מזכיר לי נשכחות מליגה ב אם אינני טועה כאשר אסף עזו היה משחק עם השוער ומדי פעם בועטים כדור למעלה לשי או כפיר מלול. גם אז זה היה ליאור זאדה אם אינני טועה.
יש לנו סגל שחקנים טוב ומהיר. אנחנו חייבים ללחוץ ולנסות יותר. בכל התקפה חייבים יותר שחקנים מעורבים ומנסים להחדיר כדורים קדימה ולא אחורה. אנחנו חייבים עוד התקפות מעבר ומתפרצות אשר בהם שותפים 6-7 שחקנים אשר שועטים קדימה ולא משחק מבוקר (שבלוני אמרת??? אולי יותר נכון להגדיר משעמם ופחדני) לאחור, שלב שלב.
אם ליאור לא יתעשת וישנה את השיטה.... here we come נשר והרצליה לפליי אוף התחתון.
מחאיי נשלח - 07/03/2018 : 23:10:23
זה לא רגליים קרות, זה חוסר יכולת משווע להבקיע. ותכל'ס זה לא משהו של "המשבר", אנחנו רואים את זה לאורך כל העונה, בשום משחק לא הפצצנו. והסגל שלנו הוא כן כזה שאמור לתת הרבה שערים, אבל נראה שהם פשוט לא יודעים איך לעשות את זה. חבל לי כי מליאור באמת ציפיתי ליותר.

בכל מקרה הרעיון לשחק בלי אבירם לפחות על פניו הוכיח את עצמו, ובאמת כמו שנכתב פה כשהוא נכנס ההתקפה נתקעה. מקווה שליאור הפנים את המסר.
צפוני נשלח - 06/03/2018 : 21:51:17
יפתחמ נשלח - 06/03/2018 : 17:02:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:
נשלח במקור על ידי red moon

ציטוט:

מתסכל.
לא רואה שיטה טובה. לא רואה מחץ. לא רואה התקפה. יש רק משחק בין בלמים שוער ומגינים. אין קישור התקפי אין מחץ כאילו לא מבינים שהמטרה היא להבקיע. נראה שתכלית המשחק היא להניע כדור ללא תכלית...
מצטער אבל זאדה חייב לשנות שיטה. לדעתי יש לנו סגל שחקנים טוב וכל האשמה באיך שהקבוצה נראית זה על הראש של זאדה

זאדה? אני במשחקים האחרונים רואה שגולן חרמון על הקווים יותר מזאדה..
מישהו יודע למה?
בכל אופן חרמון נראה חסר בטחון קצת על הקווים..

במהלך המחצית השנייה זאדה עלה ליציע הצפון מערבי, וצפה משם במשחק.כנראה רצה זווית אחרת להבין מה הולך על המגרש. בסוף המשחק לקח לו הרבה זמן לרדת מהיציע... היה נראה מדוכדך מאד..

משחק אחד הוא היה חולה (נצרת?) ואתמול לדעתי הוא הורחק...
אני מסכים עם נתי מעלי שהבעיה היא התקפה... להבקיע שני שערים ב-6 משחקים... זה מאזן של קבוצה שיורדת ליגה.
שמאש נשלח - 06/03/2018 : 16:15:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי red moon

ציטוט:

מתסכל.
לא רואה שיטה טובה. לא רואה מחץ. לא רואה התקפה. יש רק משחק בין בלמים שוער ומגינים. אין קישור התקפי אין מחץ כאילו לא מבינים שהמטרה היא להבקיע. נראה שתכלית המשחק היא להניע כדור ללא תכלית...
מצטער אבל זאדה חייב לשנות שיטה. לדעתי יש לנו סגל שחקנים טוב וכל האשמה באיך שהקבוצה נראית זה על הראש של זאדה

מישהו יודע למה?

במהלך המחצית השנייה זאדה עלה ליציע הצפון מערבי, וצפה משם במשחק.כנראה רצה זווית אחרת להבין מה הולך על המגרש. בסוף המשחק לקח לו הרבה זמן לרדת מהיציע... היה נראה מדוכדך מאד..
red moon נשלח - 06/03/2018 : 15:00:48
ציטוט:

מתסכל.

מישהו יודע למה?
eupheu נשלח - 06/03/2018 : 14:26:05
לא הייתי במשחק...אבל נדמה שזה דומה למה שהיה מול נצרת...עקיצה אחת לקראת סיום ונגמר הסיפור...יש פה בעיה טקטית של סגירת משחק ולפחות לצאת עם נקודה ובעייה אסטרטגית של חוסר יכולת להביא חלוץ סביר כבר מאה שנה בערך..
יפתחמ נשלח - 06/03/2018 : 11:07:08
אז החרא נמשך.. היינו יותר טובים מהם ובמחצית השנייה הגענו לכמה הזדמנויות מצוינות אבל כשלא הולך אז לא הולך ואין מזל והם כאמור ממצב אחד ניצחו. היינו במומטום טוב בתחילת המחצית וחשבתי שלהכניס את ברוכיאן לא היה רעיון טוב כי למה לשנות כשהולך? אפשר היה לחכות ולראות מה הכיוון ולדעתי הכניסה שלו הפרה את האיזון (וגם אבו חצירא פתאום התחיל להכנס למשחק).
טוב - עם הפנים לכפר סבא - עוד קבוצה עם מומנטום מדהים..
שמאש נשלח - 05/03/2018 : 21:44:38
האוהדים של חדרה אחרי המשחק, לא מאמינים בעצמם שניצחו את המשחק מהזדמנות אחת. "לזה קוראים עקיצה", מסביר אחד לחברו..
איתן610 נשלח - 05/03/2018 : 21:30:27
מתסכל.
יפתחמ נשלח - 04/03/2018 : 22:34:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

נראה כמו תסמונת שאנחנו כבר מזהים... אמצע עונה, ומשבר שכאילו מגיע משום מקום. המשחק האחרון לפני הגלישה המהירה במורד, היה נגד בית"ר ת"א רמלה, והיה אחד הטובים שאני זוכר. ממש אי אפשר להבין מאיפה התחילה המפולת תוך שבוע מהמשחק המצויין הזה, ולאחר 2-3 משחקים טובים מאד.
בכל מקרה, לאחר תוצאות היום, נצחון על חדרה ביום ב', ואנחנו במקום הרביעי 2 נקודות מהמקום השני.

משחק עונה, תכל'ס..
שמאש נשלח - 02/03/2018 : 23:17:33
נראה כמו תסמונת שאנחנו כבר מזהים... אמצע עונה, ומשבר שכאילו מגיע משום מקום. המשחק האחרון לפני הגלישה המהירה במורד, היה נגד בית"ר ת"א רמלה, והיה אחד הטובים שאני זוכר. ממש אי אפשר להבין מאיפה התחילה המפולת תוך שבוע מהמשחק המצויין הזה, ולאחר 2-3 משחקים טובים מאד.
בכל מקרה, לאחר תוצאות היום, נצחון על חדרה ביום ב', ואנחנו במקום הרביעי 2 נקודות מהמקום השני.
יפתחמ נשלח - 01/03/2018 : 14:15:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tomtom123678

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי tomtom123678

אני לא חושב שצריך לפטר את ליאור זדה (בינתיים), אבל אני חושב שאם לא נחזור לשחק כמו בסיבוב הראשון, אז יצטרכו לעשות זעזוע

מה אני אגיד.. זעזוע משמעותו בדרך כלל פיטורים ואני נגד. אני בעד סבלנות. ברוב הקבוצות בעולם בכדורגל ובכדורסל אין סבלנות... עונה לא טובה או חצי עונה לא טובה וכבר רוצים לפטר. אני נגד הגישה הזו. אני באמת חושב שלאורך זמן, המצב משתפר - אם מינו את זאדה אז כנראה חושבים שהוא מאמן טוב. אז מה קרה? הוא לא יודע לאמן? אבל בכדורגל יש כל כך הרבה משתנים שחלקם לא ידועים (לא ברור הרבה פעמים למה פתאום השחקן ההוא בועט פחות טוב או מוסר פחות טוב או מרים פחות טוב כשרק לפני שבועיים נגיד הוא היה אחלה) שזה באמת לא קשור למאמן ברוב המקרים. בוא נגיד שהמקרה של גי רו באוקזר יבדל"א הוא הדרך המועדפת עלי.

אל תשכח שבפעם האחרונה ששמרנו על סבלנות לאורך כל העונה ירדנו ליגה... אסור לשכוח את זה

ואז תפטר ועונה וחצי אחר כך תמצא את עצמך באותו מצב.. מאמן צריך לקבל אשראי לטווח ארוך לדעתי אפילו במחיר ירידת ליגה בהנחה שמינית מאמן טוב ובמקרה של ליאור נראה לי שהוא מאמן טוב. לפטר כל פעם מאמן זה לרוץ אחרי הזנב.. זה לא באמת פותר משהו לטווח הארוך. מאמן שרץ הרבה שנים עם אותה קבוצה יצליח לבנות קבוצה הרבה יותר טובה ובריאה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07