פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 דרכים להפצת שמנו ברבים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אדיר נשלח - 18/04/2010 : 00:50:36
די.
הגיע זמן המעשים.
כל אחד יכול.
מעמדה של הפועל קטמון כקבוצת כדורגל לגיטימית ושאפתנית תלויה רק בנו.
צריך כסף. גם לשיפוץ במב"ט (לא מאמין שהעירייה תעשה משהו), גם למחלקת נוער, גם לשחקנים חדשים וכו'.
כל אחד יכול, כל אחד!
דברים קטנים. אני תליתי מהחלון דגל אדום ושלט "הצטרפו למהפכה האדומה" עם סמל הפועל קטמון ומספר הטלפון שלי. זה כבר עורר עניין וכל עובר אורח שני מסתכל.
לצערי, יכולותיי כבן-נוער מוגבלות, כי מבוגרים בכללי אפילו לא משתינים לכיווני, אבל יכולותיהם של מרבית אוהדינו המבוגרים היא כמעט בלתי מוגבלת, מה גם שחלקם מקושרים לא רע בכלל...
'אם תרצו אין זו אגדה'. הבאנו 4000 איש למשחק ליגה ג' כי כל אחד הביא איתו בממוצע 10 אנשים (יופי ג'רסי, הבאת 200, שמענו). הכל אפשרי אם מנסים.
כדי שאנשים יקחו אותנו יותר ברצינות עלינו להרים את היוזמה החברתית מחדש. במה הפרויקטים שלנו עדיפים על פרויקט המכבים של מכבי ת"א (בית ספר לכדורגל ל3000 ילדים מעוטי יכולת כולל עזרה בשיעורי בית וארוחות), או פרויקט הדו-קיום דרך הכדורגל של הפועל ת"א? יותר אנשים חייבים להיות יותר מעורבים. שאתה מחפש תרומה אתה צריך להראות משהו שעשית, ואם כל הכבוד לחסות על קבוצת מתנ"ס כגן ולליגת השכונות, זה לא מדגדג את הפרויקטים שהזכרתי או אחרים.
דיבורים באוויר לא מספיקים.
הגיע הזמן למהפכה האדומה!
6   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
גוס נשלח - 24/04/2010 : 22:42:29
מי שרשם את זה הוא פלוץ אחד גדול
lazy נשלח - 20/04/2010 : 10:37:46
אדיר,

ניראה לי שאתה ממעיט בכוח שלך. הגיל לא באמת משנה, וגם לא הקשרים. כל אחד יכול לתרום במה שהוא יכול. לדוגמה, הגיל שלך לא מונע ממך להתנדב ביוזמה החברתית, אם רק תרצה, גם אם לא בכל אחד מהתפקידים.

בשלב הראשון, עוד לפני היוזמה החברתית, כל אחד צריך לקחת על עצמו לנסוץ ולגייס חבר עמותה חדש או 2. וגם זה לא קשור לגיל. אחרי שזה יקרה.

ולדעתי אנחנו לא צריכים להשוות את הפרוייקטים שלנו עם פרוייקטים של קבוצות אחרות. להזכיר לך, אנחנו עדיין לא במצב שהקיום שלנו מובטח, ואנחנו בקושי מסוגלים להחזיק את הקבוצה, קל וחומר להוציא כספים רבים על דברים שמחוץ לקבוצה.
yoavb22 נשלח - 19/04/2010 : 23:01:17
צודק במאה אחוז
אבל בכל זאת מושחת
לאסלו צה נשלח - 19/04/2010 : 13:32:28
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

די.
הגיע זמן המעשים.
כל אחד יכול.
צריך כסף. גם לשיפוץ במב"ט (לא מאמין שהעירייה תעשה משהו), גם למחלקת נוער, גם לשחקנים חדשים וכו'.
כל אחד יכול, כל אחד!
דברים קטנים. אני תליתי מהחלון דגל אדום ושלט "הצטרפו למהפכה האדומה" עם סמל הפועל קטמון ומספר הטלפון שלי. זה כבר עורר עניין וכל עובר אורח שני מסתכל.
לצערי, יכולותיי כבן-נוער מוגבלות, כי מבוגרים בכללי אפילו לא משתינים לכיווני, אבל יכולותיהם של מרבית אוהדינו המבוגרים היא כמעט בלתי מוגבלת, מה גם שחלקם מקושרים לא רע בכלל...
'אם תרצו אין זו אגדה'. הבאנו 4000 איש למשחק ליגה ג' כי כל אחד הביא איתו בממוצע 10 אנשים (יופי ג'רסי, הבאת 200, שמענו). הכל אפשרי אם מנסים.
כדי שאנשים יקחו אותנו יותר ברצינות עלינו להרים את היוזמה החברתית מחדש. במה הפרויקטים שלנו עדיפים על פרויקט המכבים של מכבי ת"א (בית ספר לכדורגל ל3000 ילדים מעוטי יכולת כולל עזרה בשיעורי בית וארוחות), או פרויקט הדו-קיום דרך הכדורגל של הפועל ת"א? יותר אנשים חייבים להיות יותר מעורבים. שאתה מחפש תרומה אתה צריך להראות משהו שעשית, ואם כל הכבוד לחסות על קבוצת מתנ"ס כגן ולליגת השכונות, זה לא מדגדג את הפרויקטים שהזכרתי או אחרים.
הגיע הזמן למהפכה האדומה!

Viva La Revolucion
כלב במגרש נשלח - 19/04/2010 : 13:21:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

די.
הגיע זמן המעשים.
כל אחד יכול.
כל אחד יכול, כל אחד!
הגיע הזמן למהפכה האדומה!

ארוך ומרתק!
עוגן ק. נשלח - 18/04/2010 : 16:55:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

לצערי, יכולותיי כבן-נוער מוגבלות, כי מבוגרים בכללי אפילו לא משתינים לכיווני, אבל יכולותיהם של מרבית אוהדינו המבוגרים היא כמעט בלתי מוגבלת,

אהבתי. ובדרך למימוש היכולות האלו יש לי שאלה - איך משיגים מדבקה לרכב בעיצומה של עונת המלפפונים??

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07