פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 סיור כדורגל ירושלמי עם הפועל קטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
Offside נשלח - 17/04/2010 : 20:01:30
מסתבר שאגודת הסטודנטים עושה סיורים בירושלים, וביום שישי בעוד שבועיים (30.4) יהיה סיור כדורגל.
יש קצת מידע פה:
http://www.aguda.org.il/node/67984#5

אני מניח שאני אלך. עוד מישהו מגיע?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
roi נשלח - 03/05/2010 : 16:41:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

חבל, איחרתי לבוא ולא הצלחתי למצוא אתכם כבר.
אבל זה אחלה רעיון, ראוי למועדון שמכבד את עצמו ואת המורשת שלו. צריך לדעתי בעונה הבאה לארגן נאמר סיור בחודש, רצוי ביום שישי לפני משחק בית. זה עובר די מהר מפה לאוזן, ואנשים אוהבים סיורים בירושלים.

גם אני חושב שיש לזה פוטנציאל. וגם יש פן כלכלי - ההכנסות מסיורים כאלה יועברו לקופת הקבוצה.

בכלל, אני חושב שבכדורגל לזיכרון יש חלק מרכזי - המיתולוגיה של האוהדים מאפשרת להעביר את האהדה מאב לבן. הסיפורים המועברים, מאפשרים לי להבין איך הרגיש אבא שלי בימק"א מול "א-ב-ל בהסתדרות", או איך הרגיש סבא שלי (נניח והיה אוהד כדורגל) בדרבי הראשון ב-47(3:1 לבית"ר).
יצירת מיתולוגיה מסוג זה, בשילוב עם החזרתיות הקיימת בכדורגל, תאפשר גם לבן שלי להבין איך הרגשתי מול רעננה, ובבוא היום לפתח לו מיתולוגיה של טרגדיות משלו.
וחוץ מזה זה כיף להעלות זכרונות של אחרים...

עוז לניצחון נשלח - 02/05/2010 : 14:02:56
בסדר. ידעתי שמישהו יציין את זה. אז Nuo Katamonin.
יפתחמ נשלח - 02/05/2010 : 13:34:23
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:

בינתיים אני כבר מעלה את ההצעה לקרוא למגרש מב"ט בשם חדש-Nuo Katamon.

חלילה.
אצטדיון קטמון המחודש, על שמותיו הלועזיים חייב להיות אצטדיון אימתני ולא איזו גרוטאה נחמדה בקטמונים. מה שייבנה על חורבות הולילנד יהיה הדבר האמיתי

כתבתי בינתיים. יש למב"ט בכל זאת יתרון וזה שהוא נמצא בקטמון,מה שאי-אפשר להגיד על הולילנד.

הוא נמצא בקטמונים ולא בקטמון.
עוז לניצחון נשלח - 02/05/2010 : 12:09:40
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:

חלילה.
אצטדיון קטמון המחודש, על שמותיו הלועזיים חייב להיות אצטדיון אימתני ולא איזו גרוטאה נחמדה בקטמונים. מה שייבנה על חורבות הולילנד יהיה הדבר האמיתי

כתבתי בינתיים. יש למב"ט בכל זאת יתרון וזה שהוא נמצא בקטמון,מה שאי-אפשר להגיד על הולילנד.
החולצה האדומה נשלח - 02/05/2010 : 12:05:45
ציטוט:

חלילה.
עוז לניצחון נשלח - 02/05/2010 : 11:08:51
בלאש ביקו נשלח - 02/05/2010 : 10:53:15
מתי סיור כזה ינוע מחורבות קטמון אל המובן מאליו, איצטדיון new katamon האימתני?
מחאיי נשלח - 01/05/2010 : 23:22:15
חבל, איחרתי לבוא ולא הצלחתי למצוא אתכם כבר.
אבל זה אחלה רעיון, ראוי למועדון שמכבד את עצמו ואת המורשת שלו. צריך לדעתי בעונה הבאה לארגן נאמר סיור בחודש, רצוי ביום שישי לפני משחק בית. זה עובר די מהר מפה לאוזן, ואנשים אוהבים סיורים בירושלים.
יפתחמ נשלח - 01/05/2010 : 22:48:06
מצטרף לברכות של עופר: וחזק ואמץ רועי על הרעיון, הסבלנות והביצוע.
נקווה לפעמים נוספות..
roi נשלח - 01/05/2010 : 14:50:02
תודה עופר, הוספת נוכחות קטמונית חשובה!
וכמובן תודה גדולה ליפתח!!!!

היו 12 אנשים (קיוויתי ליותר, אולי בעתיד).
היו סטודנטים וגם לא.
חוץ מהאמורים להעיל, האחרים היו אוהדי כדורגל שגרים בירושלים ולא מזוהים עם קבוצה ירושלמית (אוהדת בית"ר אחת נחמדה) - הלוואי והסיור קירב אותם לכדורגל ירושלמי ולקטמון.

הסיור יצא מאצטדיון קטמון הישן, דרך עמק רפאים, מרכז בגין, לחומת ימק"א המתפרקת- דובר על משחקים גדולים מפעם, שערוריות, שירים (מתוך האנתולוגיה של גלעד מאירי), שירי אוהדים, מערכוני הגשש, חוויות מימק"א, והגול של נצח מסובי (סאסי ויונה לא הזוכרו כמעט בכלל).

אני ממש נהניתי, כיף להדריך על נושא כזה. הלוואי ותהיה לי ההזדמנות להדריך עוד סיור כזה.
עוז לניצחון נשלח - 01/05/2010 : 13:40:38
מתוך סקרנות, כמה אנשים באו לסיור, מה הראו להם ומה הוסבר להם בנושא?
Offside נשלח - 01/05/2010 : 13:06:37
רק רציתי להגיד שהיה עלהכיפאק, וכל הכבוד לרועי על ההדרכה
roi נשלח - 29/04/2010 : 17:09:30
אם אתם מעוניינים להצטרף לסיור כדורגל ירושלמי: הוא יוצא מהכניסה הראשית לשכונת גני קטמון בשעה 10 (מגרש "הפועל" ברחוב רחל אימנו) ונגמר כעבור שעתיים בימק"א.
תרגישו חופשי לבוא ולהתבטא.
רועי

יפתחמ נשלח - 18/04/2010 : 16:24:58
ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

העניין הוא כזה:
מדובר על רעיון שעלה כבר לפני כמה חודשים, סיור כדורגל בירושלים, להזכיר נשכחות, בעיקר לאלה שלא הכירו, ופחות לאלה ששכחו...
דרך סיפורי הכדורגל של ירושלים אפשר אולי להרוויח עוד כמה אוהדי קטמון מקרב הסטודנטים, או לפחות מוקרי מסורות של קטמון וימק"א.
אני חייב לומר שקצת מביך ההגדרה שנתנו לסיור באגודה: "סיור עם קטמון" מאחר ואני רק אחד ממשלמי דמי החבר, ולא מהמקימים ומהפעילים הבולטים, ולכן ביקשתי שישנו את הפרסום ל"סיור כדורגל בירושלים".
אשמח אם מישהו מהפעילים ירצה לבוא ולדבר על קטמון בעצמו בסיור, מי שרוצה, מאוד אשמח ויוריד לי אבן מהלב! (אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי)

בנוסף, עם ובלי קשר, אני חושב לראיין את אגדות הכדורגל של הפעול, כדי שיהיה המשך לשורשים שהחלו להיות מתועדים כאן באתר על ידי קראנקו. אז מי שרוצה להצטרף גם לזה, שוב בשמחה (אני לא ממש יודע איך אצליח להרים טלפון למסובי ולשדר "נונשלנטיות"...)

איזה יופי!
אני אשמח לבוא וגם להוסיף, אם רוצים (כי את הסיור ביד ושם כבר לקחו לי אני רואה.. :)

roi נשלח - 18/04/2010 : 07:47:07
העניין הוא כזה:
מדובר על רעיון שעלה כבר לפני כמה חודשים, סיור כדורגל בירושלים, להזכיר נשכחות, בעיקר לאלה שלא הכירו, ופחות לאלה ששכחו...
דרך סיפורי הכדורגל של ירושלים אפשר אולי להרוויח עוד כמה אוהדי קטמון מקרב הסטודנטים, או לפחות מוקרי מסורות של קטמון וימק"א.
אני חייב לומר שקצת מביך ההגדרה שנתנו לסיור באגודה: "סיור עם קטמון" מאחר ואני רק אחד ממשלמי דמי החבר, ולא מהמקימים ומהפעילים הבולטים, ולכן ביקשתי שישנו את הפרסום ל"סיור כדורגל בירושלים".
אשמח אם מישהו מהפעילים ירצה לבוא ולדבר על קטמון בעצמו בסיור, מי שרוצה, מאוד אשמח ויוריד לי אבן מהלב! (אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי)

בנוסף, עם ובלי קשר, אני חושב לראיין את אגדות הכדורגל של הפעול, כדי שיהיה המשך לשורשים שהחלו להיות מתועדים כאן באתר על ידי קראנקו. אז מי שרוצה להצטרף גם לזה, שוב בשמחה (אני לא ממש יודע איך אצליח להרים טלפון למסובי ולשדר "נונשלנטיות"...)

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07