פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מקומוני סופ"ש -יש קטמון והרבה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קלי נשלח - 16/04/2010 : 19:40:06
אם נתעלם לרגע מהמחזה המביך היום ,אז כיאה לשבוע מופלא שסיכם עונה נהדרת ,יש התייחסות יחסית רחבה לקטמון (מה שמוכיח שהדרך הכי פשוטה לזכות ביחס זה הצלחה)

הפועל קטמון

ליגה ב' - אנחנו באים
כפיר מלול
השיאים של קטמון
חיים ברעם-במקום זעקות גיל
האחמ"ים של קטמון
עשתה את השבוע
רק שאלה-צריך להתאחד?
טור של משה בן הרוש על קטמון

הפועל י-ם

הספירה לאחור
תמיד טוב לחלום
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קלי נשלח - 18/04/2010 : 07:23:48
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos
שנית, קלי צודק שהצלחה מביאה חשיפה, אבל הוא גם טועה - השינוי ביחסו של כל-העיר אלינו התרחש כבר לפני כמה שבועות. אינני יודע מה הסיבות, אבל קיבלנו במשך השבועות האחרונים בדיוק מה שביקשנו - עיתונות קורקטית, עניינית, ומקצועית (במקום העיתונות העויינת-להכעיס ומטעה שבעבר). לדעתי, יחסו החדש וההוגן של כל העיר תרם גם הוא לחשיפת משחק העונה ולהצלחתו. מה שמוכיח את טענתי, שיחסים סבירים עם העיתונות המקומית הם גם נכס אסטרטגי (בדיוק כמו הורדת הפרופיל מהסעיף הקודם)

גרטל-האובססיה שלך עם כל העיר(ו one ) גורמת לך להגיב אישית, גם שדברים לא מכוונים אליך ולא ספציפית לכל העיר.הנושא היה כלי התקשורת בכלל,רדיו ומקומונים.ואם לא קראת בשנה האחרונה עשרות אשכולות שמתלוננים על חוסר היחס(או חוסר הוגנות ועוינות) של הרדיו הישן עם יאיר אסיאג ,הרדיו החדש עם מישל ,העיר עם גרוסמן ומנדל ומי לא ,כנראה חיית בכוכב לכת אחר.

ולעניננו דברי היו מכוונים לעמוס ולדברים שהדגשתי בדבריו.והצעתי לו במקום לחפש סיבות שונות ומוזרות לשינוי שחל ביחס אלינו ,בעיקר בהשוואה לס.א.ד.ר (וכך לשינו ברדיו ולשינוי באתרי האינטרנט) למצוא סיבה פשוטה יותר והיא התוצאות .לפני שנה וחצי קטמון השתרכה באמצע ליגה א' למרות השקעות כספיות רבות, ובסוף נאלצה לרדת לליגה ג',תוך ירידה משמעותית של מניות וקהל .ס.א.ד.ר באותה תקופה עלתה ללאומית. ואח"כ הייתה באמצע טבלה.זה מקל למי שחפץ בכך להתעלם או לתקוף את קטמון כרעיון כושל.
בחודש האחרון קטמון טסה בצורה מרשימה לליגה ב' שבסופו מופע מלא עצמה של קהל, וס.א.ד.ר בהתרסקות עצומה בדרך לליגה א'.והנה המגמות מתהפכות כי כך פועלת עיתונות ספורט (בדיוק כפי שציין מרילי).

רגל עץ נשלח - 18/04/2010 : 00:44:02
די ברור שהמקור העיקרי של ניר גרוסמן בכל העיר זה הפורום הזה...
amos נשלח - 17/04/2010 : 20:44:54
קלי - באמת שלא ברור למה כוונו דבריך.
אני אישיץ מעולם לא התרעמתי על כמות הסיקור על העובדה שהוא היה מוטה ולא מקצועי, בעיקר בשנה שעברה.
והייתי הראשון כאן לשבח את כל העיר כשזה השתנה. אני לא רוצה עיתונות מגוייסת ולא אוהדת-שוטה: רק עניינית, מקצועית, וקורקטית

אגב - אם הייתי עורך הייתי עושה עכשו כתבה גדולה על אוהדי סאדר האחרונים שנוסעים איתה למשחקי חוץ. זה נראה לי סיפור מעניין
משה גרטל לעולם נשלח - 17/04/2010 : 20:37:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אפשר להמשיך לעסוק בקונספירציות של כל כלי התקשורת ,ואפשר גם לנתח דברים אובייקטיבית בלי תסביכי הרדיפה האלה.
הפועל קטמון הן בליגה א' קל וחומר בליגה ג' היא קבוצה שמקצועית, בספורט נטו ע"פ כללי תקשורת ספורטיבית, ראויה לאפס התייחסות.לעומת זאת הסיפור מסביב :המחאה ,הקמת קבוצת אוהדים ,וההתאגדות קהילתית ראויה לסיקור רב.
וזה בדיוק מה שזכינו לו-שנה ראשונה כשהסיפור מסביב היה העיקר וכ"כ מיוחד וראשוני, זכינו למנה גדושה של סיקור, הרבה מעבר לעניין הספורטיבי.בשנה השלישית כאשר ירדנו לליגה ג' שלא קשורה לספורט ,והסיפור כבר פחות מיוחד(וגם הקהל ירד משמעותית) קיבלנו סיקור בהתאם.ועכשיו עם ההצלחה המצועית ובעיקר הסיפור ששוב הדהים על 4000 צופים, קיבלנו שוב אזכור בכל כלי תקשורת.
למה כל כך קשה לכם לקבל את כללי המשחק התקשורתי, שהיו מאז ומתמיד כאלה?

קלי, חלאס כבר. ה"קונספירציות" והחיפוש המתמיד הוא שלך.
מצידי ש"העיר" בכלל לא יתייחסו אלינו. על הזין שלי. הבעיה איתם זה לא כמות הסיקור, אלא זה שהם נהיו עיתון מחורבן. מי זה בכלל שלומי עמר שישאלו אותו מה הוא חושב על קטמון?! אני מציע שישאלו את שניר בן ה-12 מהפורום החיפאי.
וחוץ מזה, אף אחד פה לא התלונן על כמות סיקור, אני בכל אופן לא התלוננתי.
לא אכפת לי שלא יתייחסו אלינו, אין לי ציפיות (הציפיה היחידה שהייתה לי במשך השנים שהמקומונים יזיינו את סאסי ויונה, אבל במקום זה זכינו לסיקור חם ואוהב).
אגב, אני בטוח שהמקומונים בת"א נתנו לאוסישקין יותר סיקור מהקבוצה של שאול.
yarond נשלח - 17/04/2010 : 19:59:36
סליחה על הבוות והסניליות
אבל ברצינות מי זה שלומי עמר ? ומה תפקידו ?
קטמון ותיק נשלח - 17/04/2010 : 19:43:26
קלי בשנה הבאה נשנה את הטקטיטקה: לכלוכים מחדר ההלבשה, מאבקי אגו וכוח בהנהלת הקבוצה, דרישות לאסיפות חירום של חברי העמותה.
התקשורת אוהבת קונפליקטים. ואם, כמו השנה לא יהיו - אז נמציא!
קלי נשלח - 17/04/2010 : 19:29:31
אפשר להמשיך לעסוק בקונספירציות של כל כלי התקשורת ,ואפשר גם לנתח דברים אובייקטיבית בלי תסביכי הרדיפה האלה.
הפועל קטמון הן בליגה א' קל וחומר בליגה ג' היא קבוצה שמקצועית, בספורט נטו ע"פ כללי תקשורת ספורטיבית, ראויה לאפס התייחסות.לעומת זאת הסיפור מסביב :המחאה ,הקמת קבוצת אוהדים ,וההתאגדות קהילתית ראויה לסיקור רב.
וזה בדיוק מה שזכינו לו-שנה ראשונה כשהסיפור מסביב היה העיקר וכ"כ מיוחד וראשוני, זכינו למנה גדושה של סיקור, הרבה מעבר לעניין הספורטיבי.בשנה השלישית כאשר ירדנו לליגה ג' שלא קשורה לספורט ,והסיפור כבר פחות מיוחד(וגם הקהל ירד משמעותית) קיבלנו סיקור בהתאם.ועכשיו עם ההצלחה המצועית ובעיקר הסיפור ששוב הדהים על 4000 צופים, קיבלנו שוב אזכור בכל כלי תקשורת.
למה כל כך קשה לכם לקבל את כללי המשחק התקשורתי, שהיו מאז ומתמיד כאלה?
מחאיי נשלח - 17/04/2010 : 18:35:11
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

וחוץ מזה, שלומי עמר נשמע כמו איזה שניר/משה ביטון-
"הפועל יש רק אחת" בוגדים! "אתם עוד תתחננו לחזור!!!!!"

איזה מזל שציינת שמדובר בשלומי עמר... לרגע קראתי שמה סלמן עמר, חשך עליי עולמי.
משה גרטל לעולם נשלח - 17/04/2010 : 17:57:11
וחוץ מזה, שלומי עמר נשמע כמו איזה שניר/משה ביטון-
"הפועל יש רק אחת" בוגדים! "אתם עוד תתחננו לחזור!!!!!"
משה גרטל לעולם נשלח - 17/04/2010 : 17:55:27
מה שמרילי כתב.
"העיר" הולך בדרכו של ONE.
האחים מרילי נשלח - 17/04/2010 : 16:34:31
ציטוט:
שינוי ביחסו של כל-העיר אלינו התרחש כבר לפני כמה שבועות. אינני יודע מה הסיבות...

מן הסתם השינוי גם קשור לנפילתם הצפויה של סאסיונה. זה טבעו המחורבן של האדם בכלל ועיתונאי ספורט בפרט - לברוח מהספינה כשהיא מתחילה לטבוע. הפעם זה הולך לטובתנו, אז אין מה להתלונן.
amos נשלח - 17/04/2010 : 11:56:20
ראשית, אני רוצה לציין ששרצקי הוביל העונה במודע ומתוך החלטה (אני חושב) קו של צניעות תקשורתית והנמכת פרופיל. אני חושב שהקו הזה הוכיח את עצמו (לאור לקחי העבר), וכשאני קורא את מבול הפירגון הנוכחי אני שמח שזה קורה רק בסוף העונה...

שנית, קלי צודק שהצלחה מביאה חשיפה, אבל הוא גם טועה - השינוי ביחסו של כל-העיר אלינו התרחש כבר לפני כמה שבועות. אינני יודע מה הסיבות, אבל קיבלנו במשך השבועות האחרונים בדיוק מה שביקשנו - עיתונות קורקטית, עניינית, ומקצועית (במקום העיתונות העויינת-להכעיס ומטעה שבעבר). לדעתי, יחסו החדש וההוגן של כל העיר תרם גם הוא לחשיפת משחק העונה ולהצלחתו. מה שמוכיח את טענתי, שיחסים סבירים עם העיתונות המקומית הם גם נכס אסטרטגי (בדיוק כמו הורדת הפרופיל מהסעיף הקודם)
החולצה האדומה נשלח - 17/04/2010 : 11:45:38
מה עם עיתון זמן ירושלים? מה עם מקומון קטמון?...
פרננדו פסואה נשלח - 17/04/2010 : 11:27:30
היה תענוג לקרוא את המקומונים השבוע, במיוחד את הטורים המצויינים של ברעם ולרר. הדבר היחיד שהעיב זה המדור "רק שאלה". מילא שלומי עמר, ממנו באמת לא ציפיתי לכלום, אבכל כמה אנשים אחרים שציפיתי מהם לקצת יותר יוצאים שם קטנים.
דוד יוסה נשלח - 17/04/2010 : 08:32:29
תודה על שבועות של סקירות.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07