פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בני סיוון צודק

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
לב אדום מקטמון נשלח - 24/02/2017 : 09:12:15
כבר שנים התנאים הכי טובים הם של שחקני הפועל קטמון. מקבלים אהבה ללא תנאי. תנאי עבודה מדהימים וגם שמפסידים רק אהדה. הגיע הזמן לשינוי. עובד שלא נותן תפוקה ולא מתאמץ לא נשאר בעבודה. בני סיוון צודק די עם המעטפת שרק תומכת מותר גם ביקורת ופגיעה בכיס למי שלא מתאמץ. מותר להביע מחאה. לפעמים נדמה שרק לאוהדים איכפצ. לא מגיע לחלק גדול מהשחקנים ספונסר כמו סיוון ולא אוהדים נפלאים כמו של קטמון. הגיע הזמן להתעורר לפני שנרד ליגה
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
יפתחמ נשלח - 28/02/2017 : 21:19:43
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nanad

אני לא רוצה ללכלך על שי, באמת סמל אהוב וגם אדם משכמו ומעלה, אבל בכל זאת-
אם מנהל מקצועי הוא תפקיד בעל ערך, צריכה לבוא איתו גם אחריות. כשהקבוצה לא מצליחה להתרומם מבחינה מקצועית, למרות התקציב הגדול שלה, צריך להודות שמישהו לא עשה את עבודתו כמו שצריך. בדרך כלל אנחנו מתלוננים על השחקנים, פעם בשנה מחליפים מאמן, אבל אי אפשר שלא לתהות גם על חלקו של המנהל בעניין הזה. לכל אלו שטוענים שלשי אין אחריות על מצב הקבוצה, מה צריך לקרות כדי שתחשבו אחרת? אשמח לשמוע.
אני דווקא לא חושב שצריך לפטר אותו או להחליף, אבל קבלת אחריות והכרה בטעויות הן הדרך היחידה לעשות שינויים. משם מתחילים, אחר כך חושבים אם החלפה / פיטורים דווקא הם מה שיעזור.

שי בסיכומים השבועיים לקח אחריות וגם פעל.. אני לא אומר שהוא לא טעה. אני רק לא חושב שמייד צריך לפטר (ופה אתה כנראה מסכים איתי). מנהל מקצועי זה משהו יחסית חדש בכדורגל הישראלי וראשוני אצלנו וצריך לתת הרבה זמן וסבלנות כדי ששי יצליח. וגם אז, תמיד יהיו עונות פחות טובות. הדבר החשוב זו יציבות במערך המקצועי.
ביסמרק נשלח - 28/02/2017 : 18:49:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

נעשו שגיאות ולומדים תוך כדי תנועה. אני לא רואה שקבוצות שמפטרות מאמנים כל הזמן מצליחות כל כך (כמו גם קבוצות שקונסות שחקנים לאחר תבוסות). אנחנו מנסים לבוא עם תרבות אחרת

1 +
נתן שטראוס נשלח - 28/02/2017 : 16:42:52
נעשו שגיאות ולומדים תוך כדי תנועה. אני לא רואה שקבוצות שמפטרות מאמנים כל הזמן מצליחות כל כך (כמו גם קבוצות שקונסות שחקנים לאחר תבוסות). אנחנו מנסים לבוא עם תרבות אחרת
צפוני נשלח - 27/02/2017 : 22:53:27
אני לא חושב שביקורת היא לכלוך.
שי אדם יקר ואכפתי, הרוצה בכל מאודו בהצלחת המועדון. עדיין, כשם שאני דורש משחקנים להיות מקצוענים, ולא מסתפק בכך שהם נותנים את הנשמה על המגרש, אני מזהה ששי, עם כל החיבה והרצון הטוב, מבצע לא מעט פעולות הנוגדות את היגיון ההתנהלות הבסיסי ומתקשה להודות בטעויות.
ברור לי למה התחלנו את העונה בלי לרמן וחרמון. לא מוצדק היה, לדעתי, בנסיבות אלה, לשחרר את חוטה, אוזן, שטיין (שחזר אחרי שמילאנו את הספסל בחלוצים) ומתיאס.
מאז בוטלה הליגה הארצית ניתן לחלק את היורדות לליגה א לקבוצות הבאות:
קבוצות לאומית שנקלעו למשבר והתאוששו מיד: אשקלון, כפר סבא, הפועל ירושלים.
קבוצות ליגה א' שסיימו סיבוב פסגות: יבנה, קרית גת , טבריה, אום אל פחם ועוד.
הכח ר"ג - הקבוצה היחידה שעזבה את המועדון
אנחנו - לא ברור לאיזה קבוצה מהשתיים.

לכן, צריך לזכור שהפועל קטמון הוא מועדון שעדיין לא הוכיח את עצמו כמועדון יציב בליגה הלאומית, ועד שלא נהיה כאלה להמר על החלפת כל הבלמים ולהביא חתולים בשק בתקווה לעשות עליהם קופה זה לא אחראי ולא מקצועי.
nanad נשלח - 27/02/2017 : 21:55:23
אני לא רוצה ללכלך על שי, באמת סמל אהוב וגם אדם משכמו ומעלה, אבל בכל זאת-
אם מנהל מקצועי הוא תפקיד בעל ערך, צריכה לבוא איתו גם אחריות. כשהקבוצה לא מצליחה להתרומם מבחינה מקצועית, למרות התקציב הגדול שלה, צריך להודות שמישהו לא עשה את עבודתו כמו שצריך. בדרך כלל אנחנו מתלוננים על השחקנים, פעם בשנה מחליפים מאמן, אבל אי אפשר שלא לתהות גם על חלקו של המנהל בעניין הזה. לכל אלו שטוענים שלשי אין אחריות על מצב הקבוצה, מה צריך לקרות כדי שתחשבו אחרת? אשמח לשמוע.
אני דווקא לא חושב שצריך לפטר אותו או להחליף, אבל קבלת אחריות והכרה בטעויות הן הדרך היחידה לעשות שינויים. משם מתחילים, אחר כך חושבים אם החלפה / פיטורים דווקא הם מה שיעזור.
יפתחמ נשלח - 27/02/2017 : 11:32:48
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ud03415

נכון נעשו טעויות מקצועיות ומי שעומד בראש המערכת המקצועית הוא שי אבל וזהו אבל גדול, סבלנו העונה מלא מעט פציעות קריטיות וביש מזל. מה שנראה טוב על הנייר לא תמיד עובד במציאות ושי כן הגיב לסיטואציה עם שינויים בסגל במסגרת התקציב. שי יש רק אחד. אסור לסיים את ההתקשרות עימו שנה הבאה. מגיעה לו עוד הזדמנות. יש מעט סמלים בקטמון אם בכלל למעט שי.

מסכים לגמרי.
לא כל לקיחת אחריות פירושה פיטורין או הדחה. יש גם הסקת מסקנות ושיפורים ואלו נעשו.
יש אנשים שמשום מה שי הפך בעיניהם לסדין אדום, לא ברור לי מאיפה זה בא..

מסכים לגמרי.
צפוני - אתה טועה. פירק את הקבוצה? שי אשם שגולן חרמון פרש ולרמן קיבל הצעה מק"ש? יש לך התקפה טובה והבעיה נוצרה בגלל הבלמים בעיקר. שי הגיב, הביא שלושה בלמים חדשים וכאמור, יש שיפור מאז שבני הגיע. רק להאשים וללכלך...
ביסמרק נשלח - 27/02/2017 : 09:58:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ud03415

נכון נעשו טעויות מקצועיות ומי שעומד בראש המערכת המקצועית הוא שי אבל וזהו אבל גדול, סבלנו העונה מלא מעט פציעות קריטיות וביש מזל. מה שנראה טוב על הנייר לא תמיד עובד במציאות ושי כן הגיב לסיטואציה עם שינויים בסגל במסגרת התקציב. שי יש רק אחד. אסור לסיים את ההתקשרות עימו שנה הבאה. מגיעה לו עוד הזדמנות. יש מעט סמלים בקטמון אם בכלל למעט שי.

מסכים לגמרי.
לא כל לקיחת אחריות פירושה פיטורין או הדחה. יש גם הסקת מסקנות ושיפורים ואלו נעשו.
יש אנשים שמשום מה שי הפך בעיניהם לסדין אדום, לא ברור לי מאיפה זה בא..
צפוני נשלח - 26/02/2017 : 21:44:19
סמלים זה לפנתיאון.
הבעיה הבסיסית השנה היא שלקחנו קבוצה שרצה בשנה שעברה ופירקנו ובנינו אותה מחדש. זו המומחיות של סאסי, אצלנו זה לא צריך להיות ככה, וזה מחדל של שי (בניגוד לפציעות של מיקו וחדד והגמילה של ברוכיאן).
אם נוסיף לזה את אי ההתאמה בין שיטת המאמן לסגל השחקנים בשנה שעברה, את הפקרת הנוער בידי שלומי עמר לפני שנתיים ועוד אי אלו בעיות התנהלותיות - אנחנו ראויים לסמלים כמו שי אהרון ולמנהל מקצועי טוב יותר.
ud03415 נשלח - 26/02/2017 : 21:11:12
mbs נשלח - 26/02/2017 : 18:49:25
מסכים עם לב אדום חוץ מדבר אחד! לבני מגיע הרבה כבוד לא רק קצת!
לב אדום מקטמון נשלח - 26/02/2017 : 18:10:29
אתה צודק בני סיוון איש יקר שתמיד עזר לנו
בלעדיו קטמון לא הייתה מגיע לאן שהגיעה
אז קצת כבוד לאיש ואם הוא יעזוב לא יבוא אחר במקומו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

אני חושב שבני סיוון איש יקר, אבל הקמנו את הפועל קטמון כדי שלא נהיה תלויים בגחמות של בעלי הון, אפילו הם צדיקים גמורים

נתן שטראוס נשלח - 26/02/2017 : 15:23:44
אני חושב שבני סיוון איש יקר, אבל הקמנו את הפועל קטמון כדי שלא נהיה תלויים בגחמות של בעלי הון, אפילו הם צדיקים גמורים
צפוני נשלח - 25/02/2017 : 19:11:11
לא צריך להעיף את שי אהרון. צריך לא לחדש איתו את החוזה לשנה הבאה, בלי קשר למקום בו נסיים העונה.
את העונה הזו צריך לסיים בליגה, הסיכוי שלנו לפלייאוף תחתון גבוה אולם גם כאן, אם נתרחק מהקו האדום - סיכויי ההישרדות יעלו פלאים (להזכירכם - במלחמת העולם בה נפלנו התחלנו את הפלייאוף עם הפרש 3 נקודות בין מקומות 9 ל- 15).
יפתחמ נשלח - 25/02/2017 : 12:40:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

אני עם זוהר..

מי זה זוהר?
davidkipod נשלח - 25/02/2017 : 12:37:40
אני עם זוהר..

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07