פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שי, מאת חיים ברעם.

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
חיים ברעם נשלח - 23/12/2016 : 12:58:33
הבוקר בכל העיר
טקטיקה חיים ברעם

שעיר לעזאזל

כמה דקות אחרי שריקת בסיום במשחק התבוסה של הפועל קטמון שמעתי את שייע פיינגבוים מוקיע בקול תקיף ובארשת פנים חמורה את המנהל המקצועי של האדומים, שי אהרון. נכון ששייע הוא ליצן שהשתן עלה לו לראש אבל כשהוא מוקיע את קטמון על ספיגת שערים רבים בשני המשחקים האחרונים, הוא שוכח שתחת הדרכתו נחלנו (כהפועל ירושלים) הפסדים איומים ומביכים, בהם 2-8 נגד מכבי תל-אביב. שייע היה אז המאמן, והאגדה אומרת שהוא טען ש"תקפנו גלים גלים וספגנו 8 שערים בלתי מחויבי המציאות", או משהו בסגנון. אז ייתכן שפייגנבוים החביב סובל ממחלת השכחה, אבל הפעם ממש הגזים. עיקר הקצף יצא על אהרון בשל סירובו להתראיין בסוף הפיאסקו בעילוט. אני מכיר את הדינאמיקה באולפני טלוויזיה ואת הדחף להתחשבן עם מאמנים ושחקנים שמסרבים להתראיין. לפתע שחקנים פופולריים ועתירי זכויות הופכים לאויבי העם, אין סליחה ואין חנינה. זה תמיד היה מטופש בעיניי. יש לבחון דברים לגופם, ולא להשתמש במדיה כדי לסחוט הצהרות. לדעתי אהרון טעה, כמובן. הוא יכול לייצג את עצמו ואת האגודה בצורה נפלאה, ובכך אין לו מתחרים בענף.
ניתן כמובן למתוח ביקורת על טעויות בהחתמת זרים או בניהול הקבוצה. ביקורת עניינית היא תמיד חשובה. אבל קשה לסלוח על בוגדנות מבישה, כלפי מי שסימל את הצלחת האגודה וסייע רבות למשוך קהל מגוון ליציעים שלה. שי אהרון הוא אייקון, ואסור לשכוח זאת גם בעיתות של כעס ותסכול. באולפן הליגה הלאומית בערוץ הספורט אין הרבה ידידים לקטמון, והוונדטה המתמשכת בין משה סיני לאהרון, שאליה הצטרף שייע בהתלהמות אופיינית, היא מצערת. המשבר בקבוצה הוא אמיתי, התבוסה בעילוט (0-6) תחרת בהיסטוריה הקצרה של קטמון, ואין טעם להדחיק את ההשלכות. חבל שניר רייכמן נאלץ להופיע במשחק כמאמן, מבלי שהכין את הקבוצה. ייתכן שדווקא הוא מתאים להרים את קטמון מהקרשים, שכן עבודת הנמלים שנעשית באגודה מצדיקה את קיומה של קבוצת כדורגל טובה. כרגע הכול נראה שחור וחסר תקווה, אבל דברים כאלה קורים בכדורגל
לפני שנים רבות מאוד הלכתי למגרשה הנידח של לייטון אוריינט הלונדונית למשחק בליגה השלישית נגד אסטון וילה. האורחים מברמינגהם הפסידו 0-4 באחת התבוסות הקשות ביותר של הקבוצה בעלת העבר המפואר. ההלם לא מנע מהם להעפיל מחדש לליגה הראשונה ואף לזכות בגביע אירופה לאלופות. למדתי מההתנסות הזאת שאסור לשפוט קבוצה בצורה נקודתית, אלא לבחון את חוסנה הפנימי, את הפוטנציאל של התגייסות האוהדים ואת המוניטין שלה. העונה וילה משחקת בליגה השנייה, אבל האוהדים ממשיכים להגיע. יש להניח שהיא תשתקם.
קטמון? נחיה ונראה אבל אל לאוהדים להפוך את שי לשעיר לעזאזל. יהיו ימים אחרים וגם אם נגזר אלינו להיפרד משחקנים או מאנשי מקצוע נחנך את האוהדים הצעירים והמבוגרים יותר לנהוג בהם בכבוד.
חיים ברעם
5   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
lazy נשלח - 26/12/2016 : 12:09:26
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

אני לא חושב שצריך להאשים כדי להאשים, אבל הייתי אומר על "מנהל מקצועי" של קבוצה שמקבלת שישיה, חוטפת שני גולים מרמת השרון כשהם בשחקן אחד פחות ומפסידה 4-0 לעכו שהוא כנראה ממש לא מתאים להיות מנהל מקצועי. אני חושב ששי אחלה בן אדם וטוב שהוא בהפועל אבל חייבים למצוא לו תפקיד אחר שיתאים לו.

4-1 לעכו

ואת הסיכומים נעשה בסוף השנה. מניח ששי הוא לא ה"מנהל מקצועי" הראשון שהקבוצה שלו חטפה שישיה, חטפה גולים ב-10 שחקנים והובסה מול קבוצה עדיפה בהרבה מקצועית ותקציבית.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 26/12/2016 : 09:57:16
אני לא חושב שצריך להאשים כדי להאשים, אבל הייתי אומר על "מנהל מקצועי" של קבוצה שמקבלת שישיה, חוטפת שני גולים מרמת השרון כשהם בשחקן אחד פחות ומפסידה 4-0 לעכו שהוא כנראה ממש לא מתאים להיות מנהל מקצועי. אני חושב ששי אחלה בן אדם וטוב שהוא בהפועל אבל חייבים למצוא לו תפקיד אחר שיתאים לו.
HST נשלח - 25/12/2016 : 08:55:58
אין לי בעיה עם שי כאדם (אפילו להפך מדובר באדם רהוט ומייצג את רוח המועדון בצורה נפלאה).

יש לי בעיה עם העובדה שלא נראה שיש אצלו תהליך למידה ושיפור לאורך 2.5 שנים שהוא בתפקיד. כל עונה מתחילה בהבטחות אדירות בטרום עונה ומחזורי פתיחה מזוויעים, בשתי העונות הקודמות רכש שהגיע במהלך העונה הציל אותנו, אני מאוד מקווה שגם השנה זה יהיה המצב.
ביסמרק נשלח - 24/12/2016 : 23:25:38
כמו תמיד ועכשיו עוד יותר - כל מילה !!!!
חגי יואל נשלח - 23/12/2016 : 19:25:47
חיים, תודה!
מסכים עם דבריך.
ובכלל, נראה לי שהעיסוק בשי הוא ממש לא לעניין עכשיו.
מקווה שנצליח לעלות חזרה מהבור שאנחנו נמצאים בו,
ואת המסקנות והסיכומים נעשה בזמן מתאים יותר.
והכי חשוב,
יאללה הפועל!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07