פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון נגד עפולה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
יפתחמ נשלח - 22/12/2016 : 17:50:24
סליחה קיפוד שלקחתי לך את הנושא.. בין כה אף אחד (כמעט) לא קורא:)
היה לנו זקן, היה לנו בן שמעון אבל לא היה לנו בן זקן (בטח אני טועה, איפה עכברי הפורום כשצריך אותם.. קטמון ותיק? בטח בלע אותו הוואטסאפ).
יש לנו גם שחקן ערבי בהרכב הפותח, הראשון מאז סמיר (ג'מאל חטיב לא הכי נחשב, נראה לי. כלומר, הוא היה ממש ערבי, אבל קצת פחות בשחקן). איפה כל אלו שרצו שחקן ערבי? פסואה? דב אדום? בטח בוואטסאפ של שידור ישיר מתווכחים עם אבישי.
אז לפחות לא חטפנו אתמול שישייה אבל לא הבקענו ויש לנו יחס שערים מרנין של 13-2 בשלושה המשחקים הקודמים. ועפולה באים אחרי מהפך מרשים נגד המנחוסים מהרצליה.
אז שנה חדשה, סבוב חדש, מאמן חדש, בלמים חדשים, שחקן נוער פתח בהרכב, משחק לאור זרקורים, חנוכריסמס וסוף סוף משחק ראשון שלי בטדי מאז התיקו נגד המנחוסים מהרצליה.
יאללה הפועל!!! (שימו כבר איזה גול, בחייאת....).

15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
mstatar נשלח - 28/12/2016 : 07:51:25
בסך הכול ניצחון ממש חשוב!! העמידה של 5-4-1 הוכיחה את עצמה לפחות מול עפולה. דרמה אדירה. לדעתי החילופים היו צריכים להתבצע מוקדם יותר כי חלק מהשחקנים נפלו מעייפות. הלוואי שנשיג עוד נקודות בשישי!!
איתן610 נשלח - 27/12/2016 : 23:57:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

בעונה שעברה המשחק נגד עפולה היה נקודת המפנה לאחר עזיבתו של נמני. ניר רייכמן הוביל אותנו לניצחון בייתי מדהים 4:2 עם אותו הסגל שהיה קיים.

אני מקווה שגם הפעם נוכל לצאת לדרך חדשה על חשבונם למרות שהפעם זה קשה יותר.

אז גם הפעם ניצחנו במשחק רב שערים ואין יותר כיף מזה. אמנם היינו גם קרובים לתוצאה של המשחק הקודם העונה כלומר שהובלנו כבר 3:2 משער שליעד עובד לאחר שכבר פיגרנו 2:1 אך חטפנו את השיוויון בדקות הסיום ונגמר 3:3 כואב.

שוב התרשמתי מעוביידה ושוב הוא נראה מעודד את השחקנים ומחזק אותם וגם שיחק לא רע.
האכזבה הכי גדולה שלי היא מעמרי שקל שעושה המון טעויות, המון איבודים וכבר לא בועט מחוץ לרחבה (בתחילת העונה הוא הבקיע 2 שערים מבחוץ) ואני מקווה שישתפר. אם לא אריאל הדר חייב לפתוח במקומו.
עוד הפריע לי שאיציק כהן היה אדיש מדי כשכבר היה 3:2 ובמקום ללחוץ ולהלחם על כדורים הוא פשוט טייל. חבל שהחילוף שלו הגיע מאוחר מדי.

בסהכ יש הרבה מקום לאופטימיות כאשר גם ניבלדו יצטרף.
צפוני נשלח - 27/12/2016 : 21:27:20
יש תקציר?
מחאיי נשלח - 27/12/2016 : 21:25:40
משחק תענוג. ברור שהפועל נתנה לנו דפיקות לב בסוף, אבל איזה כיף לנצח.

תודה לשחקנים. הפנים לראשון.
יפתחמ נשלח - 27/12/2016 : 10:05:48
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

נו? מה תגידו על זה?

סוף-סוף גולים, סוף-סוף ניצחון, סוף-סוף ניצחון בבית!
איציק כהן היה טוב וסיידוף הציל גול בטוח.
לולא ההרחקה היינו מבקיעים עוד..
ההגנה עדיין בהלם ועושה הרבה טעויות וצודק הקולמוסאי שעוד כמה דקות והיינו חוטפים...
לי אין מסקנות מהמשחק הזה לגבי המאמן או לגבי שינוי בקבוצה..
אנגלס את מרקס נשלח - 27/12/2016 : 09:35:56
אני יצאתי בתחושה טובה מאוד. והקבוצה הייתה נראית סוף-סוף כמו קבוצה. ההתקפה עבדה טוב, עברנו מהר מהגנה להתקפה, היה לחץ על היריב, דברים נראו טוב, עובדייה בלם לא רע בכלל, דבר שנתן לאלבז ביטחון והוא היה נראה הרבה יותר טוב .
חסר לשחקנים ביטחון וזה בולט, היריב גם מרגיש את זה, זה בלט בתחילת המשחק ולאחר ההרחקה. בתחילת המשחק פתחנו בהיסוס אבל לאט לאט נכנסנו למשחק, וההקפות היו מעולות ברגע שהשחקנים העזו ויצאו קדימה הקבוצה תקפה בצורה יפה. אחרי ההרחקה זה היה נראה שהשחקנים חווים סוג של פוסט טראומה מההמשחקים האחרונים ופשוט מחכים שהמשחק יגמר. לטעמי עוד ניצחון או שניים יחזיר להם את האמונה בעצמם.
לא ברור לי למה אבירם משחק קיצוני, הוא צריך להיות באמצע ביחד עם שקל להניע כדור. אולי בגלל הפציעה של מיקו. כשמיקו יחזור, צריך לפתוח כשהוא ורז קיצוניים, איציק כהן בשפיץ, ההתקפה שלנו תהיה קטלנית.
קולמוסאי נשלח - 27/12/2016 : 09:01:16
כיף לנצח בטדי סוף סוף אבל היתה תחושה שאם השופט היה מוסיף עוד 2 דקות עפולה כבר היתה משווה.

נקודות אור: רז שטיין במתפרצות. עוביידה בהגנה. כמה מהלכי כדורגל יפים של אבירם. העובדה שהמשכנו לתקוף גם בתחילת המחצית השנייה.

נקודות לחיזוק: בהמון משחקים השנה ראינו הסתגרות אחרי יתרון מה שמאפשר לקבוצה השנייה לטווח את השער שלנו באין מפריע. לא נראה לי שתוספת של עוד בלם תפתור את זה.

ציטוט:

נו? מה תגידו על זה?

davidkipod נשלח - 26/12/2016 : 21:31:38
נו? מה תגידו על זה?
davidkipod נשלח - 26/12/2016 : 12:46:59
עוד תזכורת: זה המשחק הראשון של הסיבוב השני.
בסיבוב הראשון כזכור הסתיים 3:3 בעפולה אחרי שכבר הובלנו 3:2 דקות לסיום משער של (מי אם לא) ליעד עובד.
יפתחמ נשלח - 26/12/2016 : 12:09:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

בעונה שעברה המשחק נגד עפולה היה נקודת המפנה לאחר עזיבתו של נמני. ניר רייכמן הוביל אותנו לניצחון בייתי מדהים 4:2 עם אותו הסגל שהיה קיים.

משחק מאוד חשוב בעיני היום.. ניצחון ולכאורה "לא קרה כלום"... הפסד וקרה הרבה...
אבל כמו שאתה אומר איתן, הפעם זה נראה הרבה יותר קשה. ולחמן יבוא לכסח כמו שהוא אוהב.
davidkipod נשלח - 26/12/2016 : 09:10:18
http://www.one.co.il/Article/283457.html
איתן610 נשלח - 24/12/2016 : 23:39:20

איתן610 נשלח - 23/12/2016 : 09:26:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

יפתח תודה! סוף סוף מישהו לחלוק את המשימה האחראית הזאת.
האמת שבאמת כולם הלכו לווצאפ, כאן נשארו חובבי רטרו בלבד.
שחקן ערבי בהרכב - סוף סוף, אני מאוד בעד, וגם נתן משחק לא רע בכלל אתמול.
ברוך הבא מאמן חדש, ויאללה ברבאק על עפולה.

זה יהיה הוואטסאפ שלנו...
ואני כמו מחאי, לא יודע עדיין להגיד לגבי עובידה..

הפורום זה הווצאפ והפייסבוק החדש
איתן610 נשלח - 23/12/2016 : 09:25:31
אני דווקא כן התרשמתי ממנו. רואים בכל נגיעה שלו שהוא שחקן עם בטחון, שהוא לא רך והכי חשוב ראיתי איך הוא דוחף ומעודד את השחקנים ומנסה להקנות להם בטחון. הבן אדם שעה בקבוצה וכבר עושה עבודה שאף אחד לא עושה כבר זמן רב מאז עזיבתו של גולן.
יפתחמ נשלח - 22/12/2016 : 23:19:03
ציטוט:

יפתח תודה! סוף סוף מישהו לחלוק את המשימה האחראית הזאת.
האמת שבאמת כולם הלכו לווצאפ, כאן נשארו חובבי רטרו בלבד.
שחקן ערבי בהרכב - סוף סוף, אני מאוד בעד, וגם נתן משחק לא רע בכלל אתמול.
ברוך הבא מאמן חדש, ויאללה ברבאק על עפולה.

זה יהיה הוואטסאפ שלנו...
ואני כמו מחאי, לא יודע עדיין להגיד לגבי עובידה..

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07