ס ק י ר ת נ ו ש א |
לב אדום מקטמון |
נשלח - 07/11/2016 : 21:05:31 די נמאס מה עהיה ליגה א בדרך |
12 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
צפוני |
נשלח - 10/11/2016 : 12:17:08 את פרדי ניתן להחליף בכל רגע, שחקנים רק בינואר. הייתי מתחיל מלהעיף מההרכב את איציק וחדד, סיכוי טוב שזה יעביר את המסר אבל אם עדיין ימשיכו שחקנים לעשות טובה, הספסל שלנו מלא בשחקנים רעבים. אם אנחנו הולכים להפסיד בתקופה הקרובה, אני מעדיף לראות את הדר, בלילטי ומהטבי נותנים את הנשמה על המגרש ולא את רוח הקבוצה הנוכחית (ולא אתפלא אם בשורה התחתונה הם יביאו את הנקודות). לטווח הארוך, צריך יהיה לחרוט את השטויות של הקיץ האחרון כצלקת עמוקה על מנת שלא ניתן לזה לחזור.
|
לב אדום מקטמון |
נשלח - 10/11/2016 : 11:14:58 רק הכסף מעניין את השחקנים שלנו פרט לכמה מהם כולם לא מתאמצים ועסוקים בסבוטזים. מספיק להיות נחמדים אליהם תפגעו להם בכיס ואולי צריך להעיף את מחרחרי המדון שם מהקבוצה ולהבריא את הקבוצה כי פרדי לא שכח לאמן. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 09/11/2016 : 13:26:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי אנגלס את מרקס
אוסף של סחבות וסמרטוטים שלא ראויים ללבוש את החולצה האדומה. המילה מחויבות מבחינתם זה ערך חסר משמעות ועל רוח לחימה הם שמעו רק בסרטים. לא ראיתי אותם העונה מראים רצון כלשהו לנצח, הם לא נלחמים עד הדקה האחרונה, הם באים לעשות את המינימום של המינימום.
חבורה של נמושות |
צפוני |
נשלח - 08/11/2016 : 22:08:38 מסכים עם סעיף 4 (-: כנראה מכולם אורי כהן לא יכול למרוד בפרדי שהרים אותו. באופן כללי ההגנה אתמול הייתה סבירה אם נזכור: 1. מי שעושה בונקר חוטף. 2. אם יש משהו שלא מתאים לקבוצה הזו גם בימים טובים יותר זה בונקר. |
איתן610 |
נשלח - 08/11/2016 : 21:59:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
שלוש נקודות אור: 1. שי חדד בחוץ ביום ו'. 2. עם קבוצות כמו נצרת עילית ונשר, יהיה קשה לרדת השנה (למרות שהוכחנו שאנחנו יכולים). 3. סיידוף
4. אורי כהן 5 אורי כהן 6 אורי כהן 7. אורי כהן וכן הלאה |
מורדי והילדים |
נשלח - 08/11/2016 : 00:31:48 רשמית אנחנו בתחתית וכשמסתכלים על התבשיל הרקוב שהצוות המקצועי בישל לנו קשה לראות את האור בקצה המנהרה . ברור מעל לכל צל של ספק היום שאנחנו קבוצת תחתית שעוד עלולה לרדת ליגה - ירידה שיכולה להיות אסון למועדון לא פחות . לא ייתכן שבשנת שיא של מספר חברי עמותה , צמיחה מרשימה במחלקות הילדים והנוער ותקציב שיא קבוצת הבוגרים שהיא חלון הראווה שלנו והקטר שאמור למשוך קדימה משחקת בצורה כה נרפית שבוע אחרי שבוע ופשוט מבזה את המועדון . יש לנו ועד מנהל יקר שעובד ימים כלילות למען המועדון - חברים , עם כל הצער שבדבר זה הזמן לשינויים . יאללה הפועל בתקווה לימים יותר שמחים |
צפוני |
נשלח - 07/11/2016 : 23:51:08 את שי צריך היה לשלוח הביתה בצורה מסודרת בסוף השנה שעברה. זו השנה השלישית שלו בתפקיד, כאשר בשנה הראשונה הוא הפקיר את הנוער בידי חברו עמר, שנה שעברה נכשל בבניית הסגל ואולץ ע"י ההנהלה להחליף את נמני בפרדי, השנה נכשל בפירוק הקבוצה משנה שעברה ובניית סגל לא מאוזן ולא מחויב. בסוף השנה הזו יש להביא מנהל טוב יותר. אם חסר לנו כסף להצלת השנה הזו ראוי ששי יישא בתוצאות ויפנה את הכסף. פרדי - נראה שהיום גם הוא היה בשביתה איטלקית. שחקנינו היו זקוקים נואשות לחמצן (והמשחק התעורר לחיים בשבלילטי ושטיין נכנסו). גם ההתעקשות להוסיף לברוכיאן דקות בהדרגה לא במקומה כשהכל מקרטע. הכי קל להחליף מאמן, אם הוא באמת איבד את חדר ההלבשה אין מנוס, אבל הייתי מתחיל מלספסל כמה פרימדונות ולהכניס שחקנים מחויבים כמו עובד, אריאל הדר וזאדה שאולי יש להם קצת פחות כישרון ברגליים אבל הם יתנו את הנשמה.
|
לב אדום מקטמון |
נשלח - 07/11/2016 : 23:31:42 כנראה שמישהו/הם עושים סבוטז לפרדי. מענין מי הם..... ומה עם שי? הוא המנהל המקצועי וגם הוא צריך לתת דין וחשבון רציני על הכשלון המתמשך. לעלות לליגת העל עאלק |
אנגלס את מרקס |
נשלח - 07/11/2016 : 23:27:28 לא הייתי ממהר להגיד שאנחנו בדרך לליגה א', אבל פרדי צריך ללכת הביתה. הקבוצה נראית רע מאוד הן בהתקפה והן בהגנה. כואב לי לראות את הקבוצה ככה, אבל לראות את הפועל משחקת כדורגל העונה זו חוויה נוראית פשוט סבל טהור. מבחינה מקצועית אין שום נקודת אור אף לא אחת: השחקנים לא יודעים להניע כדור או שהם לא רוצים (הם באמת נראים כמו 11 טמבלים שרודפים אחרי כדורׂ), אין דבר כזה לחץ בצד של היריב, בכל משחק אנחנו מסתגרים כאשר כל שחקני הקבוצה בחצי שלנו מי ישמע אנחנו בגמר גביע המדינה משחקים בסך הכל מול פאקינג הפועל עכו ונצרת עילית, לא יודעים לצאת להתקפות מתפרצות אה איך שחכתי כמובן שהחלק הכי טוב זה טקס הנעת הכדור מההגנה להתקפה זה באמת אירוע מקסים. אז ככה עד שהקבוצה מועילה בטובה לצאת קדימה, כמובן שזה מתבצע בריצה קלה/הליכה מהירה/הליכה איטית/זחילה כל שחקן בהתאם למה שנוח לו. עברו 4-5 שחקנים לצד של היריב ואז מגיעה החלק המעניין מה עושים מכאן הלאה? מיקו ינסה לרוץ עד לשוער אולי זה יצליח? לא? טוב אז אולי נתן לאבירם הוא בטוח יצליח לעשות משהו אה גם זה לא מצליח, אולי נמסור לחלוץ אה הוא פה איתנו על קו החצי, איזה קטע. טוב אז נמסור לסיידוף. לכן חברים אני חושב שאמנם רוב האשמה היא על פרדי אבל מי שבאמת אשם זה השחקנים. קטונתי, אני לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים באימונים אבל זה לא באמת משנה. לאור היכולת שלהם במגרש איפה שהם באמת נמדדים, אני אומר חד וחלק שהם אוסף של סחבות וסמרטוטים שלא ראויים ללבוש את החולצה האדומה. המילה מחויבות מבחינתם זה ערך חסר משמעות ועל רוח לחימה הם שמעו רק בסרטים. לא ראיתי אותם העונה מראים רצון כלשהו לנצח, הם לא נלחמים עד הדקה האחרונה, הם באים לעשות את המינימום של המינימום. אני לא רוצה לראות את ברצלונה, לא רוצה לראות את ריאל ולא את מנצ'סטר. אני רוצה לראות קבוצה שמהרגע שהיא עולה לדשא היא בטירוף, שחקנים רצים עד אפיסת כוחות. אני לא רוצה קבוצה עם שחקנים גדולים, עם רזומה מרשים שעל המגרש לא עושים כלום ולא משקיעים. אני רוצה לראות 11 שחקנים שהם ליעד עובד. הרי לא צריך כישרון גדול בשביל להצליח, תראו את איסלנד ביורו האחרון. נכון שאנחנו לא בשנות ה70 כאשר לסמל הייתה משמעות אבל ראבק יש גבול לבושה הזאת. הגישה של הקבוצה להיות קול אחר בספורט הישראלי ובציבור הישראלי היא יפה מאוד ומבורכת אבל אנחנו קבוצת כדורגל קודם כל. לכן שחקנים שמבזים אותנו ואין להם כבוד לקבוצה ולאוהדים צריכים לשמוע את זה. כנראה שההנהלה לא עושה זאת או שלא עושה זאת מספיק טוב משמע אנחנו כקהל צריכים להגיד את זה כמובן שלא בצורה ערסית/לה-פמיליה. שנגיע בתור קהל לאימון, שכמה אוהדים ידברו עם השחקנים באסיפה יש מספיק רעיונות ודרכי ביצוע. לא מאוחר לשנות. בליגה הזאת הכל אפשרי ואנחנו יכולים לצאת מזה ולתת עונה יפה. אבל אנחנו צריכים לשנות גישה גם ההנהלה וגם האוהדים.
|
צפוני |
נשלח - 07/11/2016 : 22:23:30 שלוש נקודות אור: 1. שי חדד בחוץ ביום ו'. 2. עם קבוצות כמו נצרת עילית ונשר, יהיה קשה לרדת השנה (למרות שהוכחנו שאנחנו יכולים). 3. סיידוף
|
אדום88 |
נשלח - 07/11/2016 : 22:14:21 המצב עגום, דווקא בשנת שיא של חברי עמותה, שרבים מהם לא יישארו איתנו בשנה הבאה. |
katamon9 |
נשלח - 07/11/2016 : 21:52:03 חד וחלק . שי חדד לספסל . ליעד עובד להרכב . שני זרים איכותיים בינואר . ואז אולי יהיה סיכוי להישאר בליגה |