ס ק י ר ת נ ו ש א |
צפוני |
נשלח - 25/10/2016 : 18:07:31 כבר ראיתי הרבה משחקים, בחלקם התוצאה נראתה רע יותר, עדיין כמה דברים שבלטו אתמול: 1. הקבוצה סבלה מאבדן דרך. חוסר תיאום בחלק הקדמי, נגררנו בחלקים ארוכים (בעיקר בתחילת המשחק) למשחק על עשירית המגרש השמאלית עם הוצאות הדדיות לחוץ, הרבה הרמות חסרות סיכוי מחצי מגרש. 2. נצרת עילית קבוצה גרועה, ההגנה שלנו התמודדה איתם בלי קושי ברגע שהייתה מרוכזת (ואוהד תרם את חלקו כשלא, פרט לשער שהיה גדול עליו), ההתקפה שלנו הגיע למצבים ברגע שחיברה 2-3 מסירות. 3. השופט לא צדק בכל שריקותיו, אבל ההחלטות הדרמטיות יותר שלו היו ביטול שער שלהם עקב עבירה, הכשלה מחוץ לרחבה וצהוב לזדה כשההגנה שלנו כשלה בעצירה נקייה של התקפה ואי היענות להצגות פנדל (כולל צהוב). אולי לא ספר את כל בזבוזי הזמן אבל גם עוד שעה לא היינו מבקיעים. 4. נצרת עילית קבוצה מגעילה. 5. החילופים היו תמוהים: ינון הפצוע נשאר, ברוכיאן שנראה היה כמו היחיד שיכול לקחת אחריות יצא. 6. נקודת האור - זאדה. הוכיח את מקומו בקבוצה, לא בטוח שהוכיח את מקומו כשחקן ספסל.
הייתי בשני משחקים מתחילת העונה כך שהפרספקטיבה שלי חלקית, עדיין לא מבין איך הפכנו מקבוצה שסיימה רק במקום רביעי עקב פתיחה גרועה לקבוצה לא מחוברת. ברור לי שמהשחקנים האלה אפשר להוציא הרבה יותר. |
3 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
חגי יואל |
נשלח - 26/10/2016 : 21:23:26 עצוב לשמוע... מקווה שאכן נראה שינוי כבר במשחק הקרוב, שלא לדבר שהוא בטח לא משחק רגיל.. |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 26/10/2016 : 12:42:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
היה עצוב לראות את הקבוצה אתמול קבוצה כבוייה ללא רוח לחימה. כל המשחק רק מצב אחד וכל השאר פשוט גןעל של משחק. חבל על האוהדים המסורים וחבל על הכסף.פשוט מייאש לראות קבוצה כבוייה. תסתכלו לאוהדים שלכם בעיניים באוהדים שעושים מאמץ כלכלי ו אמץ להגיע מכל קוות הארץ לעודד אתכם.תסתכלו בייניים ואולי תתחילו לשחק לשם שינוי
בהחלט גועל נפש, אמנם זה רק הפסד 1-0 ולגיטימי להפסיד מידי פעם אבל איזה משחק מדכא. נראה שאם לא יהיה איזה שינוי רציני אנחנו שוב נחזור לליגה א'. |
לב אדום מקטמון |
נשלח - 25/10/2016 : 21:12:51 היה עצוב לראות את הקבוצה אתמול קבוצה כבוייה ללא רוח לחימה. כל המשחק רק מצב אחד וכל השאר פשוט גןעל של משחק. חבל על האוהדים המסורים וחבל על הכסף.פשוט מייאש לראות קבוצה כבוייה. תסתכלו לאוהדים שלכם בעיניים באוהדים שעושים מאמץ כלכלי ו אמץ להגיע מכל קוות הארץ לעודד אתכם.תסתכלו בייניים ואולי תתחילו לשחק לשם שינוי |
|
|