פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מחזור 2: קטמון - ראשל"צ

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 24/08/2016 : 21:41:43
16:30 בטדי.
עוד לפני כן - פאן-זון מושקע, גליון 21 של היציע האדום.
ומשהו על היריב: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=16128
8   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
karpad3 נשלח - 27/08/2016 : 20:39:19
תקציר באיכות גבוהה:
http://playern.sport5.co.il/HDS/Player.aspx?clipId=/delivery/ca/4b/ca4b98e4-f571-4a23-9b47-e40010903d55/260820161907_tak_goals_leumit_260816_,1600k,.mp4&Width=467&Height=348&Type=vod&ShowRecommended=true&folder_id=5374&ShowAdvertisement=False&useAkamai=true
קולמוסאי נשלח - 27/08/2016 : 14:02:41
נקודות אור:
יציע המשפחות החדש. יופי של אויר ואקוסטיקה משובחת.
אורי כהן. משחק מצוין. אולי הטוב שלו במדי קטמון בשתי הקדנציות.
אור וקנין. מציע שהבריגדה תשלח לו חולצת ״אני בעל הבית״.
אבירם ואיציק ברבע השעה הראשונה של המחצית השניה. אם רק היו משחקים כך 90 דקות...

נקודות לחיזוק:
כל השאר. מי שמשווה את ההגנה לתקופת נמני עושה עוול לאסף.

עד שנגיע נשלח - 27/08/2016 : 12:07:13
מה שראינו במשחקים הקודמים נמשך אתמול. אין הגנה. ג'אן והבלם הזר לא ברמה של ליגה לאומית, בטח לא של הרכב. כל התקפה מקרית של הקבוצה היריבה יכולה להסתיים בגול. המסירות המסוכנות וחסרות התכלית בחלק האחורי עלו לנו אתמול בשער ויכלו לעלות יותר מזה. אין סיכוי לחלום על צמרת כל עוד זו ההגנה שלנו. גם עפולה וגם ראשון לא מאריות הליגה וספגנו מהן 5 שערים בשני משחקים. מול הגדולות נספוג יותר אם לא יהיה שינוי.
אנגלס את מרקס נשלח - 27/08/2016 : 03:27:39
לירן ז׳אן היה פשוט מחריד. כל התקפה שלהם עברה דרך האגף שלו. הוא איטי, כבד ומסורבל איך הבחור הזה שיחק בליגת העל בשנה שעברה?! לא ברור לי למה פרדי לא פתח עם ינון מלכתחילה. החלק ההתקפי בסך הכל טוב אבל ההגנה שלנו מבהילה, לספוג 5 שערים תוך 2 משחקים זה נתון הזוי.
כואב לי שאין קפטן אמיתי לקבוצה, כזה שירים את הראש לכולם. החסרון הזה בולט לעין, השחקנים לא נלחמים לא משקיעים אל הכל, לאחר ספיגת שער השיוויון, למעט מיקו שרץ והשקיע, לא ראיתי טירוף אצל השחקנים הם היו כבויים רופסים ומאוד מהוססים לטעמי לקפטן דומיננטי יש יכולת להשפיע על הקבוצה אבל כמובן שעיקר ההשפעה היא של המאמן.
אני לא רוצה קבוצה של טקטיקה ולא רוצה קבוצה של משמעת אני רוצה דבר אחד, שמהרגע שהקבוצה עולה למגרש, שהשחקנים יתנו הכל בשביל הקבוצה ומצידי שיפסידו כל משחק העיקר לראות טירוף בעינים שלהם.ע
מורדי והילדים נשלח - 26/08/2016 : 23:14:33
מערך והרכב הזוי של פרדי בפתיחה שבמזל סיימנו את המחצית בפיגור מינימאלי . עוד כמה משחקים פרדי צריך כדי להבין שז׳אן לא מגן ימני ? דווקא בגזרת הבלמים ראינו שיפור קל אבל משחק ההגנה שלנו עדיין זוועתי . יש. לא מעט סימני שאלה מיכולת שחקני הרכש , בניית הסגל ( קישור התקפי יותר מידי עמוס ) ואפילו השחקנים שרשומים למשחק ...רק מחזור שני אבל העסק לא נראה טוב
h.k.j.f.c נשלח - 26/08/2016 : 22:56:17
מחצית ראשונה מהגיהנום, ההגנה שלנו מזכירה את ההגנה של הקבוצה של נמני, אבל לפחות איציק כהן מראה סימנים של חלוץ גדול.
בוח נשלח - 26/08/2016 : 22:49:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

ומה יהיה עם ההגנה שלנו?
הגנה מחוררת

חוסר תאום משווע. כל שחקני ההגנה באים לשמור על אותו סנטימטר וכל השאר פנויים.
לב אדום מקטמון נשלח - 26/08/2016 : 18:50:09
ומה יהיה עם ההגנה שלנו?
הגנה מחוררת

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07