פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עידוד

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
davidkipod נשלח - 09/07/2016 : 23:50:20
הנושא הזה עלה מן הסתם כבר הרבה פעמים בהרבה צורות, ועדיין - המצב לא אופטימאלי.
במשחקי הבית שלנו יוצא שהבריגדה עובדת שעות נוספות, כמו שצריך, אבל מעבר לזה אין תרומה מספיקה של יתר היציעים.
קראתי חבר שטוען שלפחות חלק מהבעיה שהגוש המעודד ברשות הבריגדה לא משתפים מספיק את הילדים ןהנוער הצעיר יותר. לא יודע איך עושים את זה.
אני חושב שהפתרון נמצא במקום אחר. משום מה נהוג אצלנו שמעבר לגיל 40 (נניח) כבר לא ראוי לשיר ולעודד באופן אקטיבי. הסתכלתי בקהל של איסלנד, ווילס, בעצם כל קבוצה ביורו, כולם שרים, כולם קופצים, ומי שלא קופץ להזכירם - צהוב.
אם גם האבות והאמהות לא יתבישו לשיר - הילדים שלנו לא יצטרכו ללכת לבריגדה ללמוד, ילמדו מאיתנו. יציע משפחות זה טוב, אבל לא צריך להוות תרוץ לאהדה פאסיבית
10   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
nadavlev נשלח - 30/07/2016 : 12:52:42
מסכים מאוד עם הנושא, העידוד אצלנו חלש מאוד בהשוואה לקהלים אחרים שמביאים כמות דומה למשחקים.
הפתרון הוא למשוך את הקהל שלא יושב בגוש המעודד, אולי לפזר קצת את הגוד המעודד שיסחוף את הקהל גם באזורים אחרים ודבר נוסף זה לחלק שירונים בכל היציע.
אנחנו חייבים להשתפר בתחום העידוד עונה הבאה כי צורם שבקהל של 3,000 איש יש במקרה הטוב 50 אנשים שמעודדים.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 12/07/2016 : 16:16:19
אכן נושה חשוב ולצערי במקרים רבים כאוב כי העידוד לא משהו. אני מרגיש הרבה פעמיים שיש חלקים ביציע, אפילו שתיים שלוש שורות מעל הגוש המעודד שאנשים פשוט לא מעודדים, כאילו "מתפדחים" לעודד, חושבים שעידוד זה לצעירים וכאלה. נקווה לשיפור בעונה הבאה.
חגי יואל נשלח - 10/07/2016 : 20:40:49
אני אשמח לנסות ולהשתפר בתחום השירה,
אך אני מודה שלמרות הדיסק שמנגן באוטו אינני שולט במילים,
לא חיפשתי במקומות אחרים, אך אם תאמרו שהמילים מופיעות, אכנס לשם.
עמרי446 נשלח - 10/07/2016 : 13:07:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

עמרי,
1. אתה צודק. אבל זו בדיוק המציאות שאני מבקש לשנות. להגדיל את הגרעינים הקשים.
2. אתה שוב צודק. אבל כור ההיתוך ע"ש טדי אמור לסגור את הפער. וגם CD של הבריגדה שמנגנים באוטו בלי סוף.
3. אני עברתי מזמן את ה 50. אפשר לקפץ גם בגיל כזה, או לפחות לשיר. הבעיה היא לפעמים לא היכולות הפיזיות אלא הבושה - לא להראות טיפשי.
4. צודק צודק. יהיה נחמד עם מישהו יקח על עצמו לעדכן את המילים ולהציף אותם באתר. "ביציע האדום" - לפחות בכמה מופעים אחרונים שלו יש בדיוק את זה - פינת שירי אוהדים (כולל סיפור ומה שאמרת). תקראו, ממליץ בחום.

רק לגבי הגיל - מה שהסברתי שאין פה עניין של גיל או בושה דווקא. פשוט קצת יותר מורכב כשאתה עם ילד בעגלה או מנשא. חלק גם בכוונה בורחים ככה לחלק 'השקט' ביציע, כדי שהעולל לא יתעורר.
ייתכן שבחלק מהמקרים זה גם כדי לא להרגיש טפשי, אבל זה כבר עניין אישי.
ולעניין האתר - פעם אחרונה שבדקתי, השירים שם הם מלפני 7-8 עונות, לא?
red dragon נשלח - 10/07/2016 : 12:32:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי elhananm
רעיון טוב. עכשיו איך מיישמים אותו?
אגב,אם בגושים הצדדיים לא ישירו את אותם השירים כמו במרכזי זה פשוט לא ילך.
אפשר ללמד את הילדים גרסה מרוככת יותר כמו: " ...ואוחנה בן יונה..." וכו'...

כנראה שהיוזמה צריכה לבוא מהבריגדה. נגיד שיגיעו ליציעים הצדדיים שני חבר׳ה עם תוף ובתחילת המשחק יעברו ויזמינו את הילדים להצטרף אליהם וילמדו אותם את המילים והתנועות. חלק יתביישו להצטרף בהתחלה או יבואו עם ההורים (בונוס), אבל עם קצת התמדה אולי זה יתפוס. ולא נראה לי שצריך לשיר שירים אחרים מהגוש המרכזי, אבל אולי לדלג על שירים מסוימים (נגיד, זה שמתחיל ב״הופה״).
davidkipod נשלח - 10/07/2016 : 12:10:08
עמרי,
1. אתה צודק. אבל זו בדיוק המציאות שאני מבקש לשנות. להגדיל את הגרעינים הקשים.
2. אתה שוב צודק. אבל כור ההיתוך ע"ש טדי אמור לסגור את הפער. וגם CD של הבריגדה שמנגנים באוטו בלי סוף.
3. אני עברתי מזמן את ה 50. אפשר לקפץ גם בגיל כזה, או לפחות לשיר. הבעיה היא לפעמים לא היכולות הפיזיות אלא הבושה - לא להראות טיפשי.
4. צודק צודק. יהיה נחמד עם מישהו יקח על עצמו לעדכן את המילים ולהציף אותם באתר. "ביציע האדום" - לפחות בכמה מופעים אחרונים שלו יש בדיוק את זה - פינת שירי אוהדים (כולל סיפור ומה שאמרת). תקראו, ממליץ בחום.

עמרי446 נשלח - 10/07/2016 : 10:53:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

הנושא הזה עלה מן הסתם כבר הרבה פעמים בהרבה צורות, ועדיין - המצב לא אופטימאלי.
במשחקי הבית שלנו יוצא שהבריגדה עובדת שעות נוספות, כמו שצריך, אבל מעבר לזה אין תרומה מספיקה של יתר היציעים.
קראתי חבר שטוען שלפחות חלק מהבעיה שהגוש המעודד ברשות הבריגדה לא משתפים מספיק את הילדים ןהנוער הצעיר יותר. לא יודע איך עושים את זה.
אני חושב שהפתרון נמצא במקום אחר. משום מה נהוג אצלנו שמעבר לגיל 40 (נניח) כבר לא ראוי לשיר ולעודד באופן אקטיבי. הסתכלתי בקהל של איסלנד, ווילס, בעצם כל קבוצה ביורו, כולם שרים, כולם קופצים, ומי שלא קופץ להזכירם - צהוב.
אם גם האבות והאמהות לא יתבישו לשיר - הילדים שלנו לא יצטרכו ללכת לבריגדה ללמוד, ילמדו מאיתנו. יציע משפחות זה טוב, אבל לא צריך להוות תרוץ לאהדה פאסיבית

אנסה לענות לפחות על חלק מהבעיות מנקודת המבט שלי
1. ככל שהקהל גדל, חלקו של הגרעין הקשה בתוך הקהל קטן. זו למה מתקבלת פעמים רבות התחושה שיש יותר עידוד במשחקי חוץ. כי לשם מגיע הגרעין הקשה יותר. זה תהליך טבעי וחייבים להבין אותו.
2. ילדיהם של כל הירושלמים לשעבר פחות מחוברים באופן טבעי. לא לקהל, אלא לאוהדים אחרים בני גילם.
3. עוד לא ניסיתי, אבל נראה לי שקצת קשה לשיר ולקפוץ בגיל 40. לא בגלל הגיל, אלא בגלל שלרוב יש איתך ילד בגיל 5 ומטה...
4. הרבה אנשים לא מכירים את המילים למרבית השירים. אולי כדאי לעדכן את החלק הזה באתר וגם לכתוב את המילים. נגיד, שיר אחר כל פעם ביציע האדום. אולי עם הסבר עליו וסיפור קטן עם מי שחיבר אותו וכו'...

בטוח שיש עוד הרבה סיבות, אבל זה חלק לדעתי
elhananm נשלח - 10/07/2016 : 10:44:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי red dragon

אפשר לפתוח גרעין עידוד קטן ביציעים הצדדיים, שירכז בעיקר את הילדים הצעירים יותר ויכניס אותם לאווירה. זה גם יפזר קצת את אפקט העידוד וגם יפתה את המבוגרים השקטים להצטרף מדי פעם. יכול להיות שלא צריך ללמד אותם את כל השירים בגיל הזה...

רעיון טוב. עכשיו איך מיישמים אותו?
אגב,אם בגושים הצדדיים לא ישירו את אותם השירים כמו במרכזי זה פשוט לא ילך.
אפשר ללמד את הילדים גרסה מרוככת יותר כמו: " ...ואוחנה בן יונה..." וכו'...
red dragon נשלח - 10/07/2016 : 04:46:17
אפשר לפתוח גרעין עידוד קטן ביציעים הצדדיים, שירכז בעיקר את הילדים הצעירים יותר ויכניס אותם לאווירה. זה גם יפזר קצת את אפקט העידוד וגם יפתה את המבוגרים השקטים להצטרף מדי פעם. יכול להיות שלא צריך ללמד אותם את כל השירים בגיל הזה...
דור נשלח - 10/07/2016 : 00:07:29
אנחנו לא איסלנד וקשישים בני 40 ברובם מתקשים לקפוץ. אבל ילדים היו צריכים להיות כאן בגוש המעודד. יש המון ילדים בקהל. משום מה הגוש לא קורץ להם. לא ברור למה

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07