| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אדום88 |
נשלח - 01/04/2016 : 18:53:27 אז לא נרד ליגה, אבל גם לא נעלה. אין יותר על מה לשחק..כנראה שנסיים איפשהו בין מקום 4 ל-6. וגם השחקנים יודעים זאת.
תודה לך הפועל!
תחילת הבנייה לעונה הבאה בליגה הלאומית: בראש ובראשונה, החתמתו של פרדי דוד
אחרי זה- לחשוב טוב מאוד אילו שחקני הגנה ישחקו כאן בעונה הבאה. עם הגנה קצת יותר חזקה היינו כעת במאבקי העלייה. |
| 11 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| האדום מהכפר |
נשלח - 26/04/2016 : 17:08:43 3 משחקים בפלייאוף העליון, ועדיין שוב מסקנה על שום שחקן לא השתנתה
מי שמאכזב ממשיך לאכזב, מי שצריך להישאר לא מאבד את הקרדיט שלו(למרות שאתמול היה משחק חושך של כולם מלבד סיידוף)
השחקן היחיד שאולי יש לי התלבטות לגבי זה חוטה, אם אנחנו באמת רוצים שזה יהיה הבלם המחליף שלנו לעת צרה אחרי אתמול אני כבר ממש לא בטוח... |
| האדום מהכפר |
נשלח - 08/04/2016 : 19:55:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
האדום מהכפר, משעשע אותי איך אני כמעט לא מסכים עם אף אחת מהמסקנות המקצועיות שלך.
וכן, טוב שאתה (או אני) לא המאמן או המנהל המקצועי.
בגלל שאתה לא מסכים עם המסקנות שלי זה אומר שטוב שאני לא המאמן או המנהל המקצועי? וואלה אני לא מחזיק מהדעה שלי מי יודע מה אבל אתה ללא ספק מחזיק מהדעה שלך הרבה יותר ממה שאתה צריך, תנוח קצת.
לגבי הרוח הכללית...אני מקווה שעכשיו אתם מבינים ששום סיכוי ריאלי אין לעלות השנה ליגה. צריך לשחק כדורגל, ליהנות ממנו, בדיוק כמו שהיה היום, כדורגל משוחרר רווי גולים ומצבים, ומחיאות כפיים ותודה לשחקנים בסיום אני אישית נהניתי היום הרבה יותר מאשר מכמה וכמה ניצחונות שהשגנו בעזרת כדורגל מבאס.
וכן, אני שוב חוזר ואומר לא צריך להשתמש במשחקים של הפלייאוף העליון כמבחן או אינדיקציה לעונה הבאה. החל משבוע הבא יש לנו 6 משחקים לפרוטוקול בלבד, שמלבד יוקרה ומלחמה על מיקום סופי שתעזור לנו קצת כלכלית, אין בהם שום ערך ספורטיבי אמתי. ראינו את היכולת של השחקנים ב30 משחקים שלהם כן היה ערך ספורטיבי 13 בתקופת נמני, ועוד 16 בתקופת פרדי נראה לי שזה בהחלט מספיק בשביל לקבוע מי צריך להמשיך כאן ומי לא... |
| מחאיי |
נשלח - 02/04/2016 : 22:51:19 למרות האכזבה מאתמול, תודה לשחקנים שהביאו אותנו להישג נהדר. מקווה שנהנה מהפלייאוף העליון עד סוף השנה. זה מגיע לקבוצה ולנו. |
| צפוני |
נשלח - 02/04/2016 : 21:19:03 אתמול - משחק גרוע שהדבר היחיד שאני לוקח ממנו את הכמות האדירה של הקהל שהבאנו. פלייאוף עליון - הקבוצה היחידה שלא נראינו נגדה טוב בסיבוב השני הייתה אשדוד. את פ"ת ונצרת ניצחנו, אשקלון, הרצליה, לוד ור"ג גנבו תיקו. אין שום סיבה בעולם שלא נעמוד יפה ונצבור נקודות בפלייאוף, גם אם אתמול נזכרנו איך לא משחקים. סיכום עונה הוא בסוף העונה. אחת מנקודות החוזקה שלנו השנה הייתה שיצאנו לדרך עם קבוצה מגובשת + עזיבה מינורית ומספר שחקני חיזוק. זה צריך להיות המוטו גם השנה: הקבוצה השנה היא בסיס מצוין לקבוצת צמרת בשנה הבאה. אם מישהו מהסגל יתלה את נעליו או יקבל הצעה מפתה מליגת העל לא נעמוד בדרכו, שחקני חיזוק יקרים שלא מחזקים - ניפרד לשלום. שחקנים שנדחקו עמוק מידי בספסל - אפשר להיפרד יפה. סה"כ - נראה לי שפרידה מחמישה - ששה שחקנים תהיה בהחלט סבירה, לא הייתי רוצה להיפרד בסיטונות, זה מקרין רע על הנשארים. מהמחליפים נשאף ל- 2 שחקני חיזוק שישדרגו אותנו ו- 2 כישרונות צעירים שיגדלו איתנו (וכנראה גם פספוס שניים). פרדי בכל מקרה חתום לעונה הבאה, כך שבעמדה זו אנחנו מסודרים. |
| עופר ליברגל |
נשלח - 02/04/2016 : 19:34:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
בואו לא נהיה נאיבים, העונה מעשית נגמרה אתמול עם ההפסד המביך לקבוצה מהמקום ה14 אנחנו הולכים עכשיו למסע מטורף נגד 7 קבוצות חזקות מאיתנו, שאת רובן לא ניצחנו גם בתקופה הטובה שלנו(למעשה, מתוך 14 משחקים נגד קבוצות הפלייאוף העליון, ניצחנו רק את פתח תקווה פעם אחת ואחי נצרת פעמיים, עוד 6 תוצאות תיקו ו5 הפסדים)
אנחנו רחוקים 6 נקדות מאשקלון שנמצאת במומנטום חיובי נכון שהליגה הלאומית משוגעת והכל יכול להיות, אבל אם נהיה ריאלים, מבין 7 הקבוצות שנלחמות על המקום השני, לנו הסיכויים הקלושים ביותר. הסגל שלנו קצר בשביל הקרבות הקשים האלה, ברוכיאן כבר תקופה מתמודד עם פציעה ולא בעניינים, המחליפים לא תורמים כלום כשהם נכנסים(חוץ מזה שגמר את העונה) ולרוב גם השחקנים שהם מחליפים לא תורמים כלום
וההגנה שלנו...כנראה ההגנה הכי חלשה בפלייאוף העליון by far ואפילו השוער הנפלא שלנו איבד את הביטחון בחודש האחרון...
כל מיקום שנסיים למעלה מהמקום ה8 יהיה הישג עבורנו להגיד שהעונה עוד לא נגמרה ויש מספיק נקודות בקופה...די נו, זה מגוחך.
ברור שצריך להמשיך לשחק ולקוות לטוב, וכמובן לשמור על ספורטיביות אבל להגיד שעכשיו זה המבחן של השחקנים לשנה הבאה? עכשיו? כשהעונה גמורה וכבר אין לחץ ומשחקים בשביל הכיף? תעשו לי טובה
היו להם שני מבחנים, אחד בסיבוב הראשון עם נמני שבו רובם נכשלו והשני בתקופת פרדי, שבו רובם הצליחו, מלבד כמה שנכשלו גם שם, ולא ראויים להמשיך פה.
בכל מקרה זה לא משנה, כי שי בסופו של דבר רואה טוב מאיתנו, הוא נמצא באימונים, והוא יעשה את הבחירות המקצועיות שלו בקיץ.
צריך בחודשיים הקרובים לנסות לשחק טוב ולהוציא תוצאות מכובדות לשפר מיקום עד כמה שניתן בשביל לקושש עוד כמה שקלים ולקוות שהמשחק מול אשקלון יהיה משחק עליה עבורם, הם יביאו 2,000 לטדי, יכניסו לנו הרבה כסף לקופה, ויצאו בוכים ולא מאושר.
עליית ליגה אינה המטרה היחידה שיש להשיג בפלייאוף העליון. שיפור המאזן מול הקבוצות החזקות הוא מטרה הראשונה. לראות שאנחנו מועדון תחרותי בכל מצב זה היטב חשוב להמשך הדרך. להרים ידיים אחרי הפסד אחד ביום שחור, בעיקר מבחינה מנטלית, זו לא הדרך בה אנו צריכים לחשוב. אפשר לראות את שיפור בעונה הזו, אפשר גם לדעוך יותר. אחרי זה מסכמים. בלי קשר אפשר לסכגם גם עכשיו עם שחקנים שברור שרצוי שישארו שנה נוספת (מתיאס) |
| lazy |
נשלח - 02/04/2016 : 19:07:59 האדום מהכפר, משעשע אותי איך אני כמעט לא מסכים עם אף אחת מהמסקנות המקצועיות שלך.
וכן, טוב שאתה (או אני) לא המאמן או המנהל המקצועי. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 02/04/2016 : 16:11:32 בואו לא נהיה נאיבים, העונה מעשית נגמרה אתמול עם ההפסד המביך לקבוצה מהמקום ה14 אנחנו הולכים עכשיו למסע מטורף נגד 7 קבוצות חזקות מאיתנו, שאת רובן לא ניצחנו גם בתקופה הטובה שלנו(למעשה, מתוך 14 משחקים נגד קבוצות הפלייאוף העליון, ניצחנו רק את פתח תקווה פעם אחת ואחי נצרת פעמיים, עוד 6 תוצאות תיקו ו5 הפסדים)
אנחנו רחוקים 6 נקדות מאשקלון שנמצאת במומנטום חיובי נכון שהליגה הלאומית משוגעת והכל יכול להיות, אבל אם נהיה ריאלים, מבין 7 הקבוצות שנלחמות על המקום השני, לנו הסיכויים הקלושים ביותר. הסגל שלנו קצר בשביל הקרבות הקשים האלה, ברוכיאן כבר תקופה מתמודד עם פציעה ולא בעניינים, המחליפים לא תורמים כלום כשהם נכנסים(חוץ מזה שגמר את העונה) ולרוב גם השחקנים שהם מחליפים לא תורמים כלום
וההגנה שלנו...כנראה ההגנה הכי חלשה בפלייאוף העליון by far ואפילו השוער הנפלא שלנו איבד את הביטחון בחודש האחרון...
כל מיקום שנסיים למעלה מהמקום ה8 יהיה הישג עבורנו להגיד שהעונה עוד לא נגמרה ויש מספיק נקודות בקופה...די נו, זה מגוחך.
ברור שצריך להמשיך לשחק ולקוות לטוב, וכמובן לשמור על ספורטיביות אבל להגיד שעכשיו זה המבחן של השחקנים לשנה הבאה? עכשיו? כשהעונה גמורה וכבר אין לחץ ומשחקים בשביל הכיף? תעשו לי טובה
היו להם שני מבחנים, אחד בסיבוב הראשון עם נמני שבו רובם נכשלו והשני בתקופת פרדי, שבו רובם הצליחו, מלבד כמה שנכשלו גם שם, ולא ראויים להמשיך פה.
בכל מקרה זה לא משנה, כי שי בסופו של דבר רואה טוב מאיתנו, הוא נמצא באימונים, והוא יעשה את הבחירות המקצועיות שלו בקיץ.
צריך בחודשיים הקרובים לנסות לשחק טוב ולהוציא תוצאות מכובדות לשפר מיקום עד כמה שניתן בשביל לקושש עוד כמה שקלים ולקוות שהמשחק מול אשקלון יהיה משחק עליה עבורם, הם יביאו 2,000 לטדי, יכניסו לנו הרבה כסף לקופה, ויצאו בוכים ולא מאושר. |
| אושר גדול |
נשלח - 02/04/2016 : 11:19:09 תלוי איך מסכמים את העונה.אם לפי אסף נמני,אז זה כשלון ואם לפי פרדי דוד , זו הצלחה. אם פרדי שוש היה מאמן מתחילת העונה, היינו היום במקום שני,אני רוצה לומר שאותו סגל שחקנים היה במקום ה-13 בסוף החצי הראשון ומקום 3 בסוף החצי השני. אז איזו קבוצה זו? |
| עופר ליברגל |
נשלח - 02/04/2016 : 10:08:00 סיכום עושים בסוף. יש עווד 7 מחוזרים בהם השחקנים יכולים להוכיח על המגרש שיש להם מקום בסגל לשנה הבאה, במאבק ישיר מול קבוצות צמרת. חשוב גם להראות שהקבוצה לא נשברת אחרי הפסד קשה במיוחד, ממשיכה לשחק כדורגל במטרה לנצח - גם על מנת שגם במשחקי הבית הבאים יהיו אלפי צופים. תמיד יש על מה לשחק, בלי קשר לכך שהעונה הזו היא סיפור הצלחה בכל מקרה. |
| קטמוניסט12 |
נשלח - 01/04/2016 : 20:03:47 השניים שמעליי סיכמו יפה, אבל יש שני דברים שאני לא מסכים עימם. ראשית, העונה לא נגמרה ויש עוד 21 נק בקופה כשכל משחק לכל קבוצה זו מלחמת עולם במיוחד בפלייאוף העליון. אם נפסיד בשבועיים הקרובים 6 נק אז אפשר ללכת לים. אני רוצה להאמין שהקבוצה לא תתבזה ותשחק עכשיו לכיף כי כל מיקום שבו נסיים זה סכום כסף שונה, והקבוצה צריכה לשאוף גבוה בכדי לקבל גם בהתאם כסף. ובקטמון אין כסף מיותר. שנית, עוד לא נראה לי רלוונטי להחליט מי נשאר ומי הולך כשיש 7 משחקים בדרך. לכל שחקן יש עוד הזדמנות להוכיח את עצמו. אבל לפי העונה הסדירה אין ספק שאם מדברים על עלייה בשנה הבאה מהליגה הלאומית אנחנו צריכים 3-4 שחקנים חדשים. בנוסף, אם גולן ירצה לפרוש יהיה ראוי לעשות לו טקס במשחק האחרון שיהיה בטדי מול אשקלון |
| האדום מהכפר |
נשלח - 01/04/2016 : 19:51:19 אין ספק שבעונה הבאה נצטרך חיזוק משמעותי של החלק האחורי
סיידוף למרות הטעויות המזעזעות שלו הייתי משאיר, אם לא היו לו טעויות כאלה, הוא כבר מזמן היה בליגת העל. הוא עדיין אחד השוערים הכי טובים בלאומית, ו90% מהזמן אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות.
לרמן ככל הנראה ילך לליגת העל חרמון אולי יפרוש, כך או כך די ברור שהוא לא מספיק טוב להמשיך לפתוח(הייתי משאיר אותו בכיף כגיבוי מהספסל אם יסכים) ינון סבבה לגמרי, הייתי ממשיך איתו אורי לצערי הרב לא, אומנם השתפר מאוד מאז שפרדי הגיע, אבל היום ראינו שוב דוגמה שבמשחק אחד רע אורי יכול להרוס עבודה של עונה שלמה כשהכסף מונח על השולחן, השחקן הזה תמיד אבל תמיד עושה במכנסיים.
בהנחה שנצטרך להביא שני בלמים פותחים, לא הייתי פוסל ללכת על האופציה של שניים זרים מאותה מדינה...
בקישור האחורי הייתי מביא שני קשרים, אחד גזרן רציני(אולי זר), והשני שילחם עם אור ועקנין על ההרכב את נאור סבג לשחרר ויפה שעה אחת קודם(בגדול הייתי משחרר אותו כבר היום אחרי המשחק החרפתי שלו והעונה העלובה שלו)
בקישור ההתקפי הייתי כמובן ממשיך עם חדד וברוכיאן אם יש לנו אפשרות רז ומיקו גם כן, אבל לא בתור שחקנים פותחים, אלא גיבוי מהספסל על חמו הייתי מוותר, לא מצאתי בו שום דבר...להוציא מחצית סבירה בעפולה השחקן הזה פשוט חושך מצרים.
בחלוצים הייתי כמובן ממשיך עם מתיאס, ומביא עוד חלוץ איכותי שיכול לשחק גם לצידו, וגם שיוכל לעלות מהספסל בימים שמתיאס לא בעניינים.
מחליפים\משלימי סגל
מאור בן יעקב(כן) עומר אגוזי(כן) ג'רמי חוואל(כן) יונתן זאדה(כן) ניסים אזרזר(לא) בן אוזן(כן) יהודה חוטה(כן) אורן כהן(כן) שי מזור(לא) ליעד עובד(כן) הראל שלום(כן) ג'מאל חטיב(לא)
סך הכל כשלד יש פה קבוצה טובה ההגנה כמובן צריכה לעבור רענון רציני וחייבים לנסות למצוא כמה קשרים יותר טובים גם לספסל
אבל בגדול אם מצליחים להשאיר את שי ואבירם, יש לנו באמת שלד מצוין לעונה הבאה וכמובן...יש לנו צוות אימון נהדר שאני בטוח שיבנה אחלה קבוצה ויצעיד אותנו שנה הבאה לצמרת הגבוהה... |
|
|