| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| KOBYHAZAN |
נשלח - 03/04/2010 : 22:40:00 היום נעשה צעד גדול לקראת ירידתה של הפועל סאסי ירושלים לליגה א !!!!!! במיגרש לא היו יותר מ90 אוהדי הפועל . אין שירים, אין טופים אפילו דני מועלם נעלם מהמיגרש ! קדימה קטמון !רק קטמון ולא לאיחוד !!!!! קטמון קבוצה של וינרים !!!! הפועל סאסי קבוצה של ללללוווזזזררריייםםםם !!!!!
    |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| amos |
נשלח - 05/04/2010 : 00:29:41 אני בניגוד לך לא משתמש כאן בשמות בדויים ובכמה זהויות. אולי תזדהה? אני חושב שאתה סאסי
|
| שלומי מלכה |
נשלח - 04/04/2010 : 23:13:35 אתה יותר טרחן מעמוס! בעצם, אתה כנראה עמוס. |
| amos |
נשלח - 04/04/2010 : 16:09:51 ציטוט: [i]נשלח במקור על ידי קטמון ותיק הייתי הבוקר בסניף הדואר בקניון כדי לשלם חשבון מים.
נדהמתי לקרוא שאתה משלם חשבון מיים. זה לא מקובל!
ויקטור יונה, למשל, חבר ההתאחדות לכדורגל ומועמד להנהלה שלה (מה נגמר עם זה?), גנב מיים וחשמל מהמינהל הקהילתי קטמון ח-ט על ידי התחברות לא חוקית למתנס (ז"ל. המתנס נסגר) - בס"ך 700000 שקל. זאת על פי דוח מבקר המדינה בעניין המינהלים הקהילתיים שפירסמתי בפורום הקודם
וחוץ מזה, למה אתה לא עושה הוראת קבע, סנוב? בשביל לתחקר אשנבאים?
|
| אושר גדול |
נשלח - 04/04/2010 : 15:59:15 ראשית,בשיטת הליגה הזו,כלום לא סגור.יהו עוד מכירות ופתיחות רגליים. דבר שני,מבחינה אסטרטגית,ברור שטוב לנו ירידה.זה מקרב אותנו לאיחוד,כי מי יחזיק קבוצה בליגה א' בלי הקצבות. דבר שלישי,אין אנו שונאים את הקבוצה,אלא את הבעלים.הם צריכים להענש.אבל מה לעשות שהיום הפועל י-ם היא הקורבן של הליצנים. אנחנו צריכים להיות גאים בקבוצה שלנו,קטמון, ולבוא לחגוג ביום שישי. חג שמח! |
| אמיר גולה |
נשלח - 04/04/2010 : 15:57:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
יחד עם זאת, יש שם מספר אנשים עם לב טוב שמסיבה לא מובנת לא הצטרפו אלינו אבל גם לא עשו דברים מגעילים לאורך הזמן, עליהם אני מדבר. וחוץ מזה, מה שסלאמה אמר:
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה ודיר בלק שתתנשא על הפועל ירושלים, הגסיסה שלהם זה מחיר שאנחנו צריכים לשלם בשביל לצאת לחיים חדשים, אבל זו הטרגדיה שלנו - לא צריכים ממך שום חצוצרות ברקע.
זה קצת מובן לי אנשים שלא הצטרפו למהלך שלנו. לא נראה לי יש פה אחד שעבר לקטמון בקלות, ואני לא מאמין שבאמת יש פה אחד שיצא לחגוג כשסאדר ירדו ליגה. זה אמנם מאוד יקדם את המטרה שלנו, אבל זה בלי ספק צובט בלב. בואו ננסה להתעסק רק בעצמנו ובמטרה שלנו, קודם כל לעלות ליגה, אחר כך להשתלט מחדש על סאדר ולהתאחד עם האוהדים שמאמינים שהדרך הטובה ביותר להשיג מחדש את הקבוצה שלנו היא להישאר שם |
| yarond |
נשלח - 04/04/2010 : 13:09:12 טוב איפה הם ? |
| קראנקו |
נשלח - 04/04/2010 : 13:04:12 אין מה להילחם על 100 האחרונים שמגיעים לטדי, אלה שונאים אותנו יותר מאשר את ביטר, ולא יגיעו בשנים הקרובות. צריך להילחם על הרדומים ואלה שיושבים על הגדר, שכואבים את המקורית מחד והתאכזבו מהתנהלות קטמון אשתקד מאידך. זה המפתח, ואלה גם הם שיחדשו חברות בשנה הבאה. |
| yarond |
נשלח - 04/04/2010 : 13:00:54 בידיעות כתוב 350 - אבל אתה צודק כתבו מה שחשוב זה להביא את ה - 90/350/400 אלינו אין להם מה לחפש שם בכלל אני לא מצליח להבין אנשים שהולכים לכדורגל כדי לצעוק ולקלל איזו הנאה יש בזה לצופה ? צריך לגרום לאחרוני אוהדי סאדר שחבל להם על הזמן ועדיף שיבואו ביום ששי לטדי מאשר לוינטר במוצש |
| קטמון ותיק |
נשלח - 04/04/2010 : 12:57:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
במעריב כתוב שהיו 400 ולא 90 !!!
אז כתוב. הייתי הבוקר בסניף הדואר בקניון כדי לשלם חשבון מים. האשנבאי מסתכל עלי ואומר לי - אהלן, מה שלומך. אני עונה - בסדר. ונותן מבט קצת משתאה. ואז הוא אומר לי: "אני רואה אותך ביציע בכל משחק [בית] של קטמון, אני [הוא] מגיע למשחקים, ואגיע גם ביום שישי".
הוא סיפר לי שהוא הלך אתמול למשחק של ס.א.ד.ר [כי היה משועמם..], שהיו כ- 90 אוהדים שכל הזמן קיללו את השחקנים ואת הספסל וכמובן את קטמון ואנשיה |
| yarond |
נשלח - 04/04/2010 : 11:56:10 במעריב כתוב שהיו 400 ולא 90 !!! כמו כן - זגורי התפטר ולופא מועמד להחליף
ואחרי השטויות והנושא הלא מעניין האמור תדאגו להביא 10 אוהדים חדשים לטדי ביום ששי הקרוב
תתלו שלט אדום על האוטו עם הזמנה למשחק
|
| החולצה האדומה |
נשלח - 04/04/2010 : 11:37:40 בפורום הזה יש יותר מדי משתמשים שקוראים לעצמם בכל מיני הטיות של ויקטור.. זה מעניין. לעניינינו, על הזין שלי כל מי שיצא בצורה מגעילה נגדנו אז וגם היום. תאמיני לי, ויקטור יקרה, אני חטפתי מספיק מהבלאגן הזה. יחד עם זאת, יש שם מספר אנשים עם לב טוב שמסיבה לא מובנת לא הצטרפו אלינו אבל גם לא עשו דברים מגעילים לאורך הזמן, עליהם אני מדבר. וחוץ מזה, מה שסלאמה אמר:
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה ודיר בלק שתתנשא על הפועל ירושלים, הגסיסה שלהם זה מחיר שאנחנו צריכים לשלם בשביל לצאת לחיים חדשים, אבל זו הטרגדיה שלנו - לא צריכים ממך שום חצוצרות ברקע.
|
| מחאיי |
נשלח - 04/04/2010 : 10:07:31 זה אמנם יעזור אם הם ירדו ליגה, אבל כמו במאבק העלייה שאנחנו עדיין נמצאים בו, העסק הזה תלוי בנו ולא באף-אחד אחר. בטח לא בקבוצה שמביאה מאה אוהדים למשחק.
גם אם הם נשארים, מה שלא נראה לי דמיוני כלל (ויקטור בהתאחדות), המצב יהיה כמעט אותו דבר. אם נצליח - נצליח, ואם נכשל - הלך על הפועל. |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 04/04/2010 : 09:01:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
חולצה ורודה, מי בדיוק החברים שלך בסאדר? מה הם אומרים על הפועל קטמון ירושלים? ועל שרצקי מלך ישראל? חבורה של אוהדי ביתר שלבשו בטעות אדום.
לא יודע מה איתכם, אבל לי ברור מאוד מי אני רוצה שיהיו שתי היורדות מליגה א' דרום בשנה הבאה. שתי היישויות שפגעו בהחייאת הפועל ירושלים - סאסי ובן גיגי.
יאללה הפועל!
קובי חזן - תעשה לי ילד.
לא מסכים איתך ויקטוריה, מה שאת מקווה לו מהווה פגיעה חמורה באינטרס חשוב שלנו....לתת לשתי הקבוצות הללו בראש בדרבי וחזק!!! כל ארון צריך מסמר אחרון. אם הן ירדו בסוף העונה הבאה איך נעשה אתזה? בגביע?
אשתף אותך בסודות האינטימיים ביותר של ויקטוריה... אני רוצה לפגוש אותן בפלייאוף העלייה לליגה א' |
| gideon |
נשלח - 04/04/2010 : 08:48:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
חולצה ורודה, מי בדיוק החברים שלך בסאדר? מה הם אומרים על הפועל קטמון ירושלים? ועל שרצקי מלך ישראל? חבורה של אוהדי ביתר שלבשו בטעות אדום.
לא יודע מה איתכם, אבל לי ברור מאוד מי אני רוצה שיהיו שתי היורדות מליגה א' דרום בשנה הבאה. שתי היישויות שפגעו בהחייאת הפועל ירושלים - סאסי ובן גיגי.
יאללה הפועל!
קובי חזן - תעשה לי ילד.
לא מסכים איתך ויקטוריה, מה שאת מקווה לו מהווה פגיעה חמורה באינטרס חשוב שלנו....לתת לשתי הקבוצות הללו בראש בדרבי וחזק!!! כל ארון צריך מסמר אחרון. אם הן ירדו בסוף העונה הבאה איך נעשה אתזה? בגביע? |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 04/04/2010 : 08:27:38 חולצה ורודה, מי בדיוק החברים שלך בסאדר? מה הם אומרים על הפועל קטמון ירושלים? ועל שרצקי מלך ישראל? חבורה של אוהדי ביתר שלבשו בטעות אדום.
יאללה הפועל!
קובי חזן - תעשה לי ילד. |