| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| מחאיי |
נשלח - 03/04/2010 : 22:03:30 יצרו איתנו קשר ארגון בשם דיאלוג, שמקשר בין ישראלים וגרמנים, בעניין פרויקט של אוהדים נגד גזענות, שמקשר בין אוהדים מאז 2006, עם האולטראס של ורדר ברמן. ראיתי את התוכנית לנסיעה, נראית לי סבבה, 8 לילות, כל מיני דברים, כולל סיורים בברמן, ביקור בהמבורג, סדנאות, מפגשים עם אוהדים, שני משחקי ליגה, וכמובן - ביקור במחנה הריכוז ברגן-בלזן. תפור עלינו. זה מסובסד, לא זול, אבל גם בטח לא יקר במיוחד - בסביבות 600 דולר כולל הכל. המועד עוד לא סגור, אבל נראה לי שזה יהיה בתחילת העונה הבאה, כלומר אוגוסט-ספטמבר, כשביקור הגומלין של הגרמנים יהיה בנובמבר.
הם מעוניינים בארבעה אוהדים שלנו, שיצטרפו לעוד ארבעה הפועל פתח-תקוואים וארבעה סכנינאים. מבוקש גילאים 18-27, אבל נראה לי הם גמישים בעניין. אני עדיין שוקל אם לנסוע.
מי שמעוניין לקבל עוד פרטים, מוזמן לשלוח אליי את המייל שלו, ואני אעשה לו פורוורד של התוכנית. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| דרעי |
נשלח - 30/08/2010 : 15:14:34 אגב, מה המשותף לורדר ברמן ונבחרת גרמניה מאז 1996? שתיהן משחקות כדורגל יפה, שתיהן מגיעות קרוב לצלחת, אבל לא אוכלות ממנה ( פרט ל 2004). ורדר ברמן תחת שאף היא אחת הקבוצות הכי נאיביות שיש לבונדסליגה. מבחינת פוטנצייאל הקבוצה כל עונה יכולה לזכות בבונדסליגה ולהגיע להישגים באירופה, עם זאת בד"כ לא יוצא מזה כלום. ברמן חייבת ריענון שאומר להפרד משאף, מאחר וזה לא קורה, הקבוצה חייבת לחזק את ההגנה. האמונה העיוורת בפרינגס הוותיק או בבורובסקי שלא הצליה עדיין לחזור לעצמו אחרי שחזר ממינכן ובברגפרדה הצעיר בנוסף לשתי בלמים שכל אחד מהם עושה כמעט בכל משחק שטות ומגנים שהם חור בהגנה גורמת לכך שברמן היא קבוצה מאד לא מאוזנת. התקפה הוייי, הגנה פוייי. שאף ואלופס עדיין לא הבינו את הטעות המרכזית שלהם וכנראה שגם לא יבינו. למרות זאת יש לברמן מספיק פוטנצייאל בשביל להשתלב בצמרת הגבוהה ולהגיע לפחות לשמינית גמר ליגת האלופות.
|
| מחאיי |
נשלח - 30/08/2010 : 11:00:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ואפילו מצב לגיחה למשחק האלופות מול אנשדה, ממש מעבר לגבול.
אכן, נוסעים גם לאנשדה. פנקנים ברמן. אז שלומי, תדאג לנו לקבלת פנים חמה? אתה יכול גם להביא מה שצריך לפיסטינג הזה שלך, אבל אני לא מבטיח שיהיה זמן. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 27/08/2010 : 18:24:18 גם לאוהדים שלהם האצבע עמוק בטוסיק? אם כן, אולי נחתום הסכם קבוצות אחיות עם באייר ארדינגן? שמעתי שהם מציעים כרטיסי טיסה ב530 דולר, כולל ביקור בשני מחנות ריכוז ופיסטינג בשעות הפנאי. |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 27/08/2010 : 18:21:21 מישהו יודע נגד מי ורדה ברמן מחר? ובאיזה הרכב הם עולים? המילואים שלהם ניצחו היום 4:1 |
| מיכאל |
נשלח - 27/08/2010 : 17:12:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
דרעי צודק. איזה עניין יכול להיות למועדון פאר ממרומי הליגה הרביעית בישראל, ליצור קשר עם אחת מנמושות אירופה? לפגוש חוג אוהדים קיקיוני מליגת אלופות שכוחת-אל?
מה עוד שאנחנו ישראלים... מה לנו ולפרויקט נגד גזענות בגרמניה?!
אז רק למי שבכל זאת מעוניין: 22-13 באוקטובר, 550 דולר (!), כולל טיסה, אירוח, ברלין, משחק ליגה, ואפילו מצב לגיחה למשחק האלופות מול אנשדה, ממש מעבר לגבול. נשאר מקום אחד.
אז יאללה תסעו כבר. הרגתם אותנו. יש הבדל גדול בין לארגן מסע אוהדים למען שיתוף פעולה ומלחמה בגזענות לבין לכתוב על כל נפיחה של קשר אחורי בינוני זה או אחר מהמועדון הבינוני הזה. הלוואי ומנהלי הפורום היו אינטילגנטיים כדי להבין את העניין, ולהעביר את הנושא האידיוטי הזה לאוף טופיק. דרעי כועס והמנהלים כאן, אפסים.
אתה מודע לזה שיש לך אפשרות לא להיכנס לאשכול אם הוא לא מעניין אותך, כן?
|
| babiji |
נשלח - 27/08/2010 : 14:05:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
דרעי צודק. איזה עניין יכול להיות למועדון פאר ממרומי הליגה הרביעית בישראל, ליצור קשר עם אחת מנמושות אירופה? לפגוש חוג אוהדים קיקיוני מליגת אלופות שכוחת-אל?
אז רק למי שבכל זאת מעוניין: 22-13 באוקטובר, 550 דולר (!), כולל טיסה, אירוח, ברלין, משחק ליגה, ואפילו מצב לגיחה למשחק האלופות מול אנשדה, ממש מעבר לגבול. נשאר מקום אחד.
אז יאללה תסעו כבר. הרגתם אותנו. יש הבדל גדול בין לארגן מסע אוהדים למען שיתוף פעולה ומלחמה בגזענות לבין לכתוב על כל נפיחה של קשר אחורי בינוני זה או אחר מהמועדון הבינוני הזה. הלוואי ומנהלי הפורום היו אינטילגנטיים כדי להבין את העניין, ולהעביר את הנושא האידיוטי הזה לאוף טופיק. דרעי כועס והמנהלים כאן, אפסים.
דרעי מטורף! |
| שלומי מלכה |
נשלח - 27/08/2010 : 12:08:43 דרעי צודק. בוא אני אעזור לך. בכדורסל אין הפועל. |
| דרעי |
נשלח - 27/08/2010 : 04:22:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אז יאללה תסעו כבר. הרגתם אותנו. יש הבדל גדול בין לארגן מסע אוהדים למען שיתוף פעולה ומלחמה בגזענות לבין לכתוב על כל נפיחה של קשר אחורי בינוני זה או אחר מהמועדון הבינוני הזה. הלוואי ומנהלי הפורום היו אינטילגנטיים כדי להבין את העניין, ולהעביר את הנושא האידיוטי הזה לאוף טופיק. דרעי כועס והמנהלים כאן, אפסים. |
| מחאיי |
נשלח - 26/08/2010 : 23:18:35 דרעי צודק. איזה עניין יכול להיות למועדון פאר ממרומי הליגה הרביעית בישראל, ליצור קשר עם אחת מנמושות אירופה? לפגוש חוג אוהדים קיקיוני מליגת אלופות שכוחת-אל?
אז רק למי שבכל זאת מעוניין: 22-13 באוקטובר, 550 דולר (!), כולל טיסה, אירוח, ברלין, משחק ליגה, ואפילו מצב לגיחה למשחק האלופות מול אנשדה, ממש מעבר לגבול. נשאר מקום אחד. |
| אדיר |
נשלח - 25/08/2010 : 12:02:43 איזה וויכוח מיותר... אהבת חינם עכשיו |
| דרעי |
נשלח - 25/08/2010 : 10:53:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
די! להעביר כבר...
מי מינה אותך לצנזור פה בדיוק?. בשביל זה יש מנעלים. תרגיע.
מתן את הטון שלך... לא זכור או ידוע לי שורדר ברמן קשורה לענייני קטמון. האשכול הזה מוקפץ מעלה כל העת בימים קריטיים של גיוס כספים, משחקי אימון ושאר חדשות חשובות. את הגיגיהם של שלושה אנשים פה על הליגה הגרמנית לא צריך לקרוא בפורום המרכזי של קטמון. |
| לאסלו צה |
נשלח - 25/08/2010 : 08:22:51 ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
די! להעביר כבר...
מי מינה אותך לצנזור פה בדיוק?. בשביל זה יש מנעלים. תרגיע. |
| דרעי |
נשלח - 25/08/2010 : 00:52:58 די! להעביר כבר... |
| Offside |
נשלח - 25/08/2010 : 00:20:27 וואלה זוהר, לא פלא שאתה אוהד את סמפדוריה. ממש הפועל ירושלים איטלקית.
רק שתסתדר עכשיו הגרלה טובה (ההגרלה הקלאסית - הפועל ת"א וברמן באותו בית, וניפול שם על משחק בית בצ'מפיונס מול הפועל ת"א ) |
| דרעי |
נשלח - 21/08/2010 : 22:58:23 יאללה תסעו כבר לגרמניה. הרגתם אותנו עם הדבר הזה. או שתסעו או שתעבירו לאוף טופיק. |
|
|