| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| האיש עם הצעיף האדום |
נשלח - 09/11/2015 : 22:26:51 לא מבין את זה. מחצית ראשונה נהדרת.אחת הטובות העונה. שיפשפתי את העיניים כלא מאמין - הנענו כדור סוף כל סוף המון מצבים והחמצות מסמרות שיער ושער נהדר של אבירם. ואז התחילה המחצית השנייה, ומיד חטפנו גול של קבוצה שלא עלתה מחדר ההלבשה. יודעים מה? ניחא כי ההתפרקות שחשבתי שתגיע אחריה לא הגיעה.המשכנו להיות טובה יותר ולהחמיץ ממצבים קורצים. הגול השני של אשקלון נכבש במקריות (או במסגרת עשר הדקות הקבועות של חורים רציניים בהגנה מידי שבוע)
ואז החל מופע האימים של נמני - יאללה אני מכניס את מיקו ממן כי ברור ששחקן שלא פוגע העונה (ואני אחד שמת על מיקו אבל העונה זה לא זה) ולא שיחק לאחרונה יהיה "מגן ימני" ואח"כ מכניס למשחק גם את אדם ואת חטיב ע . מה שנשאר במגרש זה חבורת שוקיסטים בחוד וחוליית הגנה הזוייה ללא מרכז שדה בכלל...
מה נסגר איתך נמני? מה ההיסטריה הזו? לשם שינוי שיחקנו טוב במשחק הזה אמנם בעיקר בחצי ראשון אבל גם בשני. מה שהחילופים ההזויים האלו גרמו זה למשחק של הגבהות רחוקות חסרות מטרה קדימה ולמתפרצות חמישה על שניים של אשקלון בכל התקפה לפי הפרשנות שלי כי אף שחקן לא הבין את המערך הזה ומה הולך פה...
ללא ספק ההפסד הזה שייך אך ורק לנמני. מקווה שיפיק לקחים.
הלקחים שלי מהמשחק הזה: 1. בן לולו לא צריך לפתוח. הגיע הזמן לתת צ'אנס למישהו אחר (חטיב למשל) ושמשה יעלה מהספסל אולי זה ייראה אחרת. 2. אסור לשחק יפה בליגה הזו....אבל הפעם זה קשור יותר לאחוז ניצול מצבים טובים מזעזע 3. נמני בבקשה ממך - פחות היסטריה וחילופים הזויים. היום זה באמת היה כבר יותר מידי.
בשישי מול ההתקפה הטובה בליגה לא רוצה לחשוב מה יהיה עם עוד הרכב הזוי כזה |
| 5 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| רוני |
נשלח - 11/11/2015 : 09:48:05 הכותרת לא ראויה בעיני נימני עשה את אותו הדבר גם בדרבי וזה הצליח. אפשר לנתח את המשחק , לקרוא למאמן היסטרי??? רחוקה הדרך. |
| dnehama |
נשלח - 10/11/2015 : 20:32:19 איך אפשר לנצח עם שחקן כמו בן-לולו, לא רק שהוא לא מבקיע הוא אפילו מזיק לקבוצה, הוא לא עושה שום דבר ורק ממתין בנבדל עד שהשופט שורק. חייבים להחליף אותו, מי שאומר שצריך סבלנות ולתת לו רק כדורים עם הפנים לשער משלה את עצמו !!! לא עם הפנים ולא עם הגב פשוט חייבים להחליף. ולגבי עוז צבאג, דיי כבר, חוסר הדיוק מול השער עלה לנו בהפסד, וחוסר היכולת למסור את הכדור לחברים זה ממש ביזיון, להפסיד במשחק כמו אתמול זה רק בגלל הטיפשות והשאננות של השחקנים, יאללה הגיע הזמן להתעורר ככה לא נגיע לפליאוף העליון ולא לשום דבר!!! |
| קטמוני מושבע |
נשלח - 10/11/2015 : 07:18:35 הגולים שספגנו הם לא באשמת ההגנה דווקא, אלא באשמת הקישור האחורי, ובעיקר שי חדד בעוד משחק נפל, שלא בלם את המתפרצות של אשקלון, אפילו בעבירות ששוות צהוב(שילמדו מאשקלון איך עושים את זה).
הקבוצה הטובה יותר ניצחה אמש, כי המטרה בכדורגל היא להבקיע גולים ולנצל הזדמנויות ובכך כשלנו נחרצות. |
| מחאיי |
נשלח - 09/11/2015 : 22:43:00 הוא מאמן חדש ואני מקווה שהוא יודע ללמוד.
בן לולו יכול עוד לספק את הסחורה אבל כרגע הוא בעיקר משדר המון עצבים. שינשום עמוק ויתחיל לשחק עם שאר הקבוצה. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 09/11/2015 : 22:42:04 לגבי החילוף ממן-אוזן: מיקו עשה חימום (לפני הפציעה של אוזן) והיה אמור להיכנס ולהחליף (כחילוף ראשון) שחקן אחר. הפציעה של אוזן (שלא יכול היה להמשיך, אפילו שלכאורה הוא עשה סימן שהוא יכול) טרפה את הקלפים, ואכן ממן הוצב בעמדת המגן הימני. בחילוף אחרי זה (החלפת אורי כהן באדם מזרחי) הקבוצה עברה לשחק עם 3 בלמים. אבל בהחלט לא ברור מה קרה לקבוצה אחרי ספיגת שער השיוויון כאשר שיחקנו נגד קבוצה חלשה. במחצית השנייה היה אולי מצב התקפי אחד ראוי. ולגבי בן לולו - לספסל אם לא להעבירו מנוחת חשיבה ביציע בה ייהגה בשאלה "כיצד חלוץ מבקיע שער". ועוד משהו לגבי בן לולו - הוא מאבד כמעט את כל הכדורים שמגיעים אליו כאשר הוא עם הגב לשער וצריך להתסתובב. הוא צריך לקבל את הכדורים כאשר פניו אל השער. סיפור דומה היה העונה שעברה עם קירטבה, וכאשר הוא קיבל כדורים כשפניו אל השער הוא היה הרבה יותר יעיל. והערה לגבי עוז - יש לתרגל חזור ותרגל את עוז לשחרר כדור בספירה של 2. הוא אולי סופר 2 אבל בקצב איטי מאד: 1, 1.1, 1.2 והלאה עד 2. נכון שעוז הוא הקשר הטוב בעיר אבל הוא צריך לשחק הרבה יותר באזור הרחבה, שם היתרון היחסי שלו באחזקת הכדור בשטח קטן (זכר לקט רגל).
|
|
|