| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| קטמון ותיק |
נשלח - 03/11/2015 : 07:15:12 אורי כהן - 4. שי חדד - 4. נאור סבג - 3. עוז צבאג - 2. יוגב לרמן - 1.
לרשימה המלאה:
http://football.org.il/Clubs/Pages/YellowCollection.aspx?CUP_TYPE=1&TEAM_ID=5981&SEASON_ID=17
כרטיסים צהובים בגביע הטוטו אינם נספרים ואינם נחשבים בליגה ובגביע. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| Offside |
נשלח - 06/11/2015 : 22:38:30 מישהו יודע למה אור וקנין בכלל לא היה בסגל? פציעה? |
| ud03415 |
נשלח - 04/11/2015 : 16:59:27 יש קשר הדוק להקנטות. כבר בחימום במחצית הוא ניהול דו שיח משעשע איתנו. |
| איתן610 |
נשלח - 04/11/2015 : 09:31:06 נ.ב אם משחקי חוץ שמושיבים אותך במזווית קשה, לפחות שיהיה כמו ביבנה , שאפשר להטריל את השוער, אני לא יודע אם יש קשר להשמטה שלו, אבל אני רוצה לחשוב, שלהקנטות, שהיו חינניות, ולא עברו את גבול הטעם הטוב יש חלק.
השוער של יבנה התלונן בסוף המשחק שהוא התריע להנהלה שלו, שלא להושיב אותנו מאחורי השער כי הקהל שלנו רעשן. הוא טוען שצעק לבלם שלו "עזוב" אבל הוא לא שמע אותו וכך נוצרה ההשמטה שהביאה לשער. פיצוי על המיקום הגרוע במגרש  |
| מחאיי |
נשלח - 03/11/2015 : 21:20:47 כל הכבוד לקבוצה על משחק לחימה אדיר עם המון שמחה בסיום.
מצטרף לשבחים לשטיין ואוזן שעשינו עבודה נהדרת בימין. וכמובן חייבים לשפר את ניצול ההזדמנויות שלנו מול השער. |
| kk186 |
נשלח - 03/11/2015 : 17:25:50 ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
אין פה עניין של לא לאפשר. כל אחד יכול להעלות כל מה שהוא רוצה לרשת. אבל תמיד יש את האיום של קנס (עצום ד"א) על הקבוצה אז בינתיים ההחלטה שלא. אולי זה ישתנה בהמשך...
האם אפשר לעלות את התקצירים בקבוצות הווטסאפ? בסופו של דבר התקצירים יגיעו לרוב האוהדים |
| karpad3 |
נשלח - 03/11/2015 : 16:22:52 אין פה עניין של לא לאפשר. כל אחד יכול להעלות כל מה שהוא רוצה לרשת. אבל תמיד יש את האיום של קנס (עצום ד"א) על הקבוצה אז בינתיים ההחלטה שלא. אולי זה ישתנה בהמשך... |
| צפוני |
נשלח - 03/11/2015 : 15:21:20 האם באמת לא מאפשרים? אני זוכר שלפני שנתיים היינו ילדים טובים עד שגילינו ששוסטר מעלה תקצירים של הפועל, MYavne מעלים גם שידורים חיים, ואף אחד לא פוצה פה.
|
| karpad3 |
נשלח - 03/11/2015 : 15:16:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי mbs קיפוד אתה יודע אולי אם יש מצב לתקציר וידאו מזווית נורמלית ולא מהחור שתקעו אותנו? ראיתי מצלמה ביציע המרכזי.
בפאן זון הקרוב נקרין אותו, אבל הכדורגל הישראלי לא מאפשר לעלות תקצירים לאינטרנט. מגוחך ומביש שבליגה ג' אוהדים יכולים לראות תקצירים של המשחק אבל בליגה הלאומית לא. |
| taldo42 |
נשלח - 03/11/2015 : 13:59:59 אני יוצא מאוד מעודד מהמשחק הזה. ראינו כבר את רוב הליגה, הבנו שאולי (!) חוץ מפתח תקווה ואשדוד, רוב הקבוצות בליגה בערך באותה רמה. סליחה על הקלישאה הקודמת, ועל זאת שהולכת לבוא, אבל בליגה הזאת מנצחים בלחימה ובהגנה, וזה מה שראינו אתמול.
השחקנים רצו, נלחמו וניסו להגיע כמעט לכל כדור, וזה מה שהוביל למצבים ולמתפרצות. וגם ההתגננות במחצית השניה הייתה יפה (למעט התקף לב אחד או יותר, לדעתי בעיקר בגלל הזווית בה ישבנו, שמציגה כל התקפה שמתפתחת כמסוכנת). במחצית הראשונה היו יופי של התקפות מתפרצות, ו10 הדקות הראשנות של המחצית השניה, עד השער, היו אולי 10 הדק׳ ההתקפיות הטובות ביותר העונה.
וכל זה במשחק חלש של כמה מהשחקנים המובילים בקבוצה - בורכיאן לא היה מדוייק, בן לולו במשחק חלש, חדד במשחק בינוני (טוב בהגנה, חלש בהתקפה) וגם עוז לא היה במשחק ענק, בטח לא במחצית השניה.
ראינו את החשיבות החלק התחתון של ״עמוד השדרה״ של הקבוצה - סיידוף, ולרמן שהיו מצויינים. אני חייב לציין לטובה את אורי כהן שאחרי פתיחת עונה חלשה, נתן 2 משחקים טובים, ואת חוטה שכשהוא לא מקבל אדומים, הוא בהחלט בלם לגיטימי בליגה.
לסיכום, הלוואי ונמשיך במגמת השיפור, ונמשיך את הקשיחות המבורכת הזאת, ככה נוציא עוד נקודות חשובות.
נ.ב אם משחקי חוץ שמושיבים אותך במזווית קשה, לפחות שיהיה כמו ביבנה , שאפשר להטריל את השוער, אני לא יודע אם יש קשר להשמטה שלו, אבל אני רוצה לחשוב, שלהקנטות, שהיו חינניות, ולא עברו את גבול הטעם הטוב יש חלק. |
| mbs |
נשלח - 03/11/2015 : 13:30:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
הסיכום של מאיר נכון. הבעיטה של עוז שאברבנאל עצר הייתה אמנם מצויינת, מסובבת וחזקה, אבל לדעתי לא לחיבורים, הרבה יותר נמוך. אם אנחנו מתכוונים לאותה בעיטה כמובן...
הכוונה לבעיטה במחצית השנייה שהייתה בחצי גובה אבל במגמת עלייה. אם אברבנל לא נוגע זה ברשת למעלה. קיפוד אתה יודע אולי אם יש מצב לתקציר וידאו מזווית נורמלית ולא מהחור שתקעו אותנו? ראיתי מצלמה ביציע המרכזי. |
| davidkipod |
נשלח - 03/11/2015 : 13:08:37 מכל הצהובים - הכי מדאיג כרגע הוא של חדד. |
| davidkipod |
נשלח - 03/11/2015 : 13:07:50 הסיכום של מאיר נכון. הבעיטה של עוז שאברבנאל עצר הייתה אמנם מצויינת, מסובבת וחזקה, אבל לדעתי לא לחיבורים, הרבה יותר נמוך. אם אנחנו מתכוונים לאותה בעיטה כמובן... |
| אדום החזה |
נשלח - 03/11/2015 : 10:37:23 http://www.myavne.co.il/מכבי-יבנה--חוסר-יציבות |
| h.k.j.f.c |
נשלח - 03/11/2015 : 09:34:46 סיכום דל של משחקי יום שני: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=14154
|
| רגל עץ |
נשלח - 03/11/2015 : 09:02:05 אני יותר מזדהה עם הסיכום של mbs מאשר זה של ויקי. היה אמנם דמיון כלשהו למשחק מול פ"ת מבחינה זו שהיו שניים-שלושה התקפי לב לקראת הסיום, אבל שיחקנו הרבה יותר כדורגל וייצרנו הרבה יותר מצבים מאשר במשחקים קודמים. קצת יותר דיוק במסירה האחרונה (בעיקר של ברוכיאן) וקצת פחות הצלות מדהימות של השוער שלהם וגם היינו מגדילים את התוצאה. באופן כללי ניכר שיפור משמעותי ביכולת של כמה שחקנים, בראשם שטיין ואוזן. גם עוז שיחק הרבה יותר טוב. סיידוף ולרמן ממשיכים להיות מצויינים. התחלנו אתמול בסדרת משחקים נגד הקבוצות ש"בליגה שלנו". נקווה שנמשיך לצבור נקודות.
|