ס ק י ר ת נ ו ש א |
davidkipod |
נשלח - 01/11/2015 : 20:52:50 נניח שאיש עשיר אוהד הפועל יוצא בהודעה דרמטית שרכש את הפועל ירושלים, וקורא לכל האוהדים "לחזור הביתה". האם אתה: |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
יפתחמ |
נשלח - 17/06/2017 : 13:09:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי tomtom123678
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי tomtom123678
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
למרות שאני סומך לגמרי על חברי ההנהלה שלנו, אני ממש לא מבין למה הם צריכים להשתתף בפגישה בין סאסי לבין אורי אלון (כפי שפורסם אתמול באתר של ״כל העיר״). סאסי היה שם בתור מוכר פוטנציאלי ואלון היה שם בתור קונה פוטנציאלי. בתור מה היו שם מרקוס וירון?
מן הסתם בתור מי שיקבל בסופו של דבר את הקבוצה של סאסי או את שמה. נוכחותם בפגישה זה רק לטובה בעיני. זה אומר שאין עסקה בלעדינו.
זה לא בהכרח אומר שבלעדינו אין עסקה, אבל זה אומר שאיחוד איתנו זאת אופציה ושהוא מאוד מעוניין באיחוד (שהאמת, אני נגדו)
אני לא נגד איחוד, אני נגד למחוק את השם קטמון משם הקבוצה הבוגרת. מצידי שיהיה הפועל ירושלים קטמון. אני גם נגד צעד שיסבך אותנו כלכלית ונגד בעלות פרטית אבל פה נראה לי שישנה הסכמה רחבה. אין לי בעיה עם האוהדים שלהם - מחכה לרגע לשבת ליד עדה מגזימוף, לשתות בירה עם דני מועלם, לשיר עם רמי תמר ורועי ולד.
אבל קח בחשבון שמי שנשאר בקבוצה של סאסי לא ממש מת על הרעיון של קטמון וגם לא על מי שהצטרף לשם... זה לא יהיה כמו פעם
אז חלק יעקמו את האף אבל לא נראה לי שזה ממש יפריע... אני בטוח שחלק "יתאהבו במיזם" :))) |
tomtom123678 |
נשלח - 15/06/2017 : 18:39:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי tomtom123678
למרות שאני סומך לגמרי על חברי ההנהלה שלנו, אני ממש לא מבין למה הם צריכים להשתתף בפגישה בין סאסי לבין אורי אלון (כפי שפורסם אתמול באתר של ״כל העיר״). סאסי היה שם בתור מוכר פוטנציאלי ואלון היה שם בתור קונה פוטנציאלי. בתור מה היו שם מרקוס וירון?
מן הסתם בתור מי שיקבל בסופו של דבר את הקבוצה של סאסי או את שמה. נוכחותם בפגישה זה רק לטובה בעיני. זה אומר שאין עסקה בלעדינו.
זה לא בהכרח אומר שבלעדינו אין עסקה, אבל זה אומר שאיחוד איתנו זאת אופציה ושהוא מאוד מעוניין באיחוד (שהאמת, אני נגדו)
אני לא נגד איחוד, אני נגד למחוק את השם קטמון משם הקבוצה הבוגרת. מצידי שיהיה הפועל ירושלים קטמון. אני גם נגד צעד שיסבך אותנו כלכלית ונגד בעלות פרטית אבל פה נראה לי שישנה הסכמה רחבה. אין לי בעיה עם האוהדים שלהם - מחכה לרגע לשבת ליד עדה מגזימוף, לשתות בירה עם דני מועלם, לשיר עם רמי תמר ורועי ולד.
אבל קח בחשבון שמי שנשאר בקבוצה של סאסי לא ממש מת על הרעיון של קטמון וגם לא על מי שהצטרף לשם... זה לא יהיה כמו פעם |
יפתחמ |
נשלח - 11/06/2017 : 09:30:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי tomtom123678
אני לא נגד איחוד, אני נגד למחוק את השם קטמון משם הקבוצה הבוגרת. מצידי שיהיה הפועל ירושלים קטמון. אני גם נגד צעד שיסבך אותנו כלכלית ונגד בעלות פרטית אבל פה נראה לי שישנה הסכמה רחבה. אין לי בעיה עם האוהדים שלהם - מחכה לרגע לשבת ליד עדה מגזימוף, לשתות בירה עם דני מועלם, לשיר עם רמי תמר ורועי ולד. |
tomtom123678 |
נשלח - 11/06/2017 : 07:31:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
זה לא בהכרח אומר שבלעדינו אין עסקה, אבל זה אומר שאיחוד איתנו זאת אופציה ושהוא מאוד מעוניין באיחוד (שהאמת, אני נגדו) |
מנדי742 |
נשלח - 01/06/2017 : 10:13:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
מן הסתם בתור מי שיקבל בסופו של דבר את הקבוצה של סאסי או את שמה. נוכחותם בפגישה זה רק לטובה בעיני. זה אומר שאין עסקה בלעדינו. |
יוצר אור1 |
נשלח - 31/05/2017 : 23:43:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
+1 |
אריה דיין |
נשלח - 31/05/2017 : 23:11:03 למרות שאני סומך לגמרי על חברי ההנהלה שלנו, אני ממש לא מבין למה הם צריכים להשתתף בפגישה בין סאסי לבין אורי אלון (כפי שפורסם אתמול באתר של ״כל העיר״). סאסי היה שם בתור מוכר פוטנציאלי ואלון היה שם בתור קונה פוטנציאלי. בתור מה היו שם מרקוס וירון?
|
elhananm |
נשלח - 31/05/2017 : 16:41:15 קודם נראה שסאסי יוצא מהתמונה. האמת שהפעם זה נראה קרוב מתמיד. אבל בינתיים זה רק נראה. עד אז חבל על האנרגיות. אבל מפרגן לקיפוד. |
פרננדו פסואה |
נשלח - 31/05/2017 : 13:33:06 אם מישהו חיצוני רוצה לבטל את בעלות האוהדים, הוא מוזמן לחפש לעצמו צעצוע אחר |
davidkipod |
נשלח - 31/05/2017 : 11:59:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום החזה
זה למה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4969389,00.html
אוקי, את זה אני מבין.. אני עדיין לא רואה שאנחנו מוותרים על בעלות אוהדים. יקנה אורי אלון את הפועל ונתאחד ונהיה בבעלות אוהדים. אורי אלון יודע טוב מאוד מה זה קטמון.
יוסי ליפקין למשל חושב אחרת ממך. ויש לי הרגשה שליפקין מבין באורי אלון.. |
יפתחמ |
נשלח - 31/05/2017 : 10:01:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום החזה
זה למה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4969389,00.html
אוקי, את זה אני מבין.. אני עדיין לא רואה שאנחנו מוותרים על בעלות אוהדים. יקנה אורי אלון את הפועל ונתאחד ונהיה בבעלות אוהדים. אורי אלון יודע טוב מאוד מה זה קטמון. |
אדום החזה |
נשלח - 31/05/2017 : 09:43:55 זה למה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4969389,00.html |
יפתחמ |
נשלח - 31/05/2017 : 09:23:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
הסקר רלוונטי בערך כמו לשאול: בעד או נגד החזרת רמת הגולן לסורים במסגרת הסכם שלום
אני מקווה שאתה עדיין צודק
למה אתה אומר את זה (מעבר כמובן לניסיון שלך להיות בעל מספר ההודעות הגבוה ביותר בפורום)? |
davidkipod |
נשלח - 31/05/2017 : 08:25:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
הסקר רלוונטי בערך כמו לשאול: בעד או נגד החזרת רמת הגולן לסורים במסגרת הסכם שלום
אני מקווה שאתה עדיין צודק |
oschreib |
נשלח - 08/11/2015 : 17:38:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
תודה על ההבהרות קרפד. אם אלו פני הדברים הרי שאכן השד אינו נורא כל כך ונוכל להתמודד בכבוד גם במסגרת ליגת העל.
הפועל קטמון, המקום היחיד באינטרנט בו וויכוח אשכרה נגמר(!), ועוד בטון חיובי. |