פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 נובלס אובליג' או אחריות אישית

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
abil73 נשלח - 19/10/2015 : 08:35:29
מבלי להיכנס לפרוט של מלוא המחדלים או המעשים הרשלניים של העומדים בראש המערכת המקצועית של הקבוצה, קרי המנהל המקצועי והמאמן (קצרה היריעה מלפרט), נראה כי יש לראות הדברים באור נכון.
אין חולק כי הישגי הקבוצה עלובים ביותר, והאופן בה היא משחקת הינו נרפה לחלוטין. אין חולק כי האחריות המלאה לביצועי או אי בחצועי הקבוצה מוטלת על כתפייהם של המנהל המקצועי והמאמן. אין ספק כי במצב עניינים זה על השניים להגיש את התפטרותם באופן מיידי וזאת, בין היתר, על מנת לנסות ולמנוע ירידת ליגה פעם נוספת. התנהלותם של השניים יש בה כדי ללמד כי אין ביכולתם למנוע זאת. בהתחשב באמירות השניים לאורך השנה וחצי האחרונות, "ולרוממות הפועל קטמון מגרונם" והחשיבות אותה תיארו כי הם מייחסים לקבוצה, אין בידיהם כל אפשרות אחרת. היה ולא יפעלו באופן האמור נאלץ לראותם כמי שכל עניינם הינו בתלוש המשכורת, והועד המנהל יצטרך לפעול בהתאם.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
h.k.j.f.c נשלח - 20/10/2015 : 10:49:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוניסט12

אשמח לשמוע מאלו הטוענים כי העונה עוד בחיתוליה ויש לחכות ולתת למאמן זמן, כמה זמן לדעתם יש לתת למאמן בכדי לשפר את מצב הקבוצה? האם במחזור 10 אוכל לפתוח עצומה לפטרו? במחזור 15?
ברצינות, למה אדם לא יכול להגיד שטעה, שהיה צריך להביא אולי שחקנים זרים? אולי ההנהלה לא הביאה לו את כל מה שרצה ואנחנו סתם בתחושה שכן?

האם קשה לעשות בונקר כדי לאגור נקודה, העדיפה על לא נקודות כלל?

אתה שואל פה שאלות שונות שלא בהכרח קשורות. ביקורת עצמית היא תמיד חשובה, אבל גם אם נחליט שההנהלה שלנו אשמה שחומר השחקנים לא טוב מספיק, או שנמני אשם שלא דרש והסתפק במה שיש, זה לא אומר אוטומטית שהמאמן שלנו חסר את היכולות לתקן את המצב. רוב המגיבים כאן, ואני ביניהם, חושבים שממה שראינו ממנו עד כה יש לו את היכולות האלו.

לגבי הבונקר יכול להיות שאתה צודק, שנחליט כבר עכשיו שאנחנו קבוצה שלא יכולה להבקיע ולכן נעלה למשחקים עם 10 שחקנים בהגנה וחלוץ אופטימי בחוד שאולי יצליח לפעמים לבדו להשלים מתפרצת. אז זו תהיה עונה מגעילה וארוכה ומבאסת, אבל יש קבוצות שזה הDNA שלהם בכל ליגה מקצועית בעולם. אם זה הפתרון הנכון לנו או לא, הבנת הכדורגל שלי לא מספיקה כדי לחוות דעה.
קטמוניסט12 נשלח - 20/10/2015 : 10:09:00
אשמח לשמוע מאלו הטוענים כי העונה עוד בחיתוליה ויש לחכות ולתת למאמן זמן, כמה זמן לדעתם יש לתת למאמן בכדי לשפר את מצב הקבוצה? האם במחזור 10 אוכל לפתוח עצומה לפטרו? במחזור 15?
ברצינות, למה אדם לא יכול להגיד שטעה, שהיה צריך להביא אולי שחקנים זרים? אולי ההנהלה לא הביאה לו את כל מה שרצה ואנחנו סתם בתחושה שכן?

האם קשה לעשות בונקר כדי לאגור נקודה, העדיפה על לא נקודות כלל?

katamon9 נשלח - 19/10/2015 : 15:45:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

אני לא יודע אם אסף נמני הוא בעל יכולות מקצועיות
מדהימות או לא . יכול להיות שיש לו ידע מדהים
והוא מבין כדורגל ברמה שאין דומה לה בישראל .
אבל.... למאמן כדורגל חייבים להיות כמה תכונות אופי
מעבר לידע מקצועי . אחת התכונות היא שקט נפשי שנמצא אצלו
וכך הוא יכול להעביר שקט נפשי לשחקנים כדי שיהיו
רגועים יותר ויוכלו לבצע פעולות פשוטות .
מישהוא יכול להגיד שאסף נמני יכול להשרות שקט על השחקנים ?

לעופר טסלפפה יש שקט נפשי.

לכן אני טוען - ליאור זדה . גם שקט נפשי וגם יכולת
מקצועית גבוהה
אליה נשלח - 19/10/2015 : 15:41:46
ועוד תזכרו:יש לפעמים אכזבות והפסדים אבל קבוצה לא מחליפים,אי אפשר לקנות את האהבה ב1000 ש"ח,אלא אך ורק ב1200.יאללה סובלנות.
אליה נשלח - 19/10/2015 : 15:15:47
הי כפרוס בכדי לא להכניס את המערכת ל"סחרור" כלשון המושגהריני ממליצכם להבעיר את הדיון לפורום סגור.לעניות דעתי יש לגלם את הסבלנות ולתת למערכת לעבוד אחד כמה וכמה לא לאפשר לטרולים להכנס לכאן ולעזור בהכנת התוכנית רדיו שישי ברשת עם אליקו אוחנה ורמל'ה מנדל.קפיש ?
יפתחמ נשלח - 19/10/2015 : 13:31:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

לעופר טסלפפה יש שקט נפשי.
katamon9 נשלח - 19/10/2015 : 12:13:40
יפתחמ נשלח - 19/10/2015 : 11:28:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה

גיסנו,
זה שחיברת הצהרה של עורך דין לא הופך אותה לנכונה. מסכים שזה מתסכל לקבל כל שבוע דו"ח אופטימי של התקדמות ושיפור מהצוות המקצועי, ואז להגיע למגרש ולראות חושך, ואז לקבל סיכום של המשחק ולשמוע ששום דבר לא עבד. מתסכל מאד.

אבל, בניגוד ברור לסיבוב האחרון שלנו בלאומית, הפעם יש לנו מאמן. אמנם צעיר ועם פיוזים שעובדים בטורבו, אבל איש מקצוע. לעלות ליגה לא נעלה השנה, וזה גם לא היה היעד מלכתחילה. אבל אני סומך על נמני שיימצא את הפתרונות, ועדיין נראה לי סביר בהחלט לשאוף לפלייאוף העליון.

יאללה, תנו בראש בגביע הטוטו ובואו נצא מהמשבר המגעיל הזה.

תודה רבה רבה לך:)
dd63 נשלח - 19/10/2015 : 11:26:39
חלק מאיתנו (ומודה שאני ביניהם) חשבו בסוף העונה שעברה שזה לא נכון להחתים את נמני באופן אוטומטי. הסיבה לכך היתה חוסר הניסיון שלו והמזג החם. לדעתי נכון היה לבחון מאמנים נוספים, שמכירים את הליגה ואז לבחור. כמובן שגם במקרה זה נמני יכל להיות מועמד, אבל אחד מתוך כמה. כמו שמקובל בכל איוש של תפקיד מרכזי בארגון. חשבתי כך גם במינוי של עופר לאחר העליה הראשונה מליגה א' ובדיעבד זה היה נכון.
מזכיר לכולנו, שמיד לאחר שנמני מונה למאמן בלאומית, גם מי שהתנגד יישר קו עם הרוב המוחץ של האוהדים ובירך על המינוי.
יחד עם זאת, ולמרות שאני עדיין חושב שטוב היה לו מאמן ותיק בלאומית היה מוביל את הקבוצה, אני סבור שבמצב הנוכחי רק נמני יכול להוציא את העגלה מהבוץ. הוא בחור רציני עם אמביציה בשמיים שכבר הצהיר שהוא שואף להיות מאמן בכיר בליגת העל ויעשה הכל כדי לשנות את המצב.
רק בקשה אחת, תנו לו מה שהוא מבקש. לא יודע אם זה נכון ששי קובע ומחליט ונמני מיישר קו כפי שטוענים ביציע, אבל עכשיו הזמן לתת לו אוטונומיה וכלים (במסגרת התקציב) וחופש פעולה.
שני נצחונות רצופים והכל יראה אחרת... ואם לא, אז באזור מחזור 10-12 צריך לחשוב על שינויים
abil73 נשלח - 19/10/2015 : 10:57:05
א. ברור כי אני מבטא את דעתי האישית.

ב. הקישור הלוגי החסר -אם וככל שחסר- לך מתכתב ממספר מקורות:
1. נורמות ציבוריות - מי שכשל בתפקידו אינו יכול להמשיך ולהחזיק בו.
2. הנורמות הקיימות בעולם הכדורגל העולמי והישראלי - מהן עולה כי הדרך לבצע שינוי בקבוצת כדורגל הינו ע"י החלפת העומדים בראש המערך המקצועי - דוגמאות לעניין לא חסרות.

ג. לתומי סברתי כי הקישור הלוגי ברור, ואני מודה לך על האפשרות שהענקת לי להבהיר אותו.
רגל עץ נשלח - 19/10/2015 : 10:12:37
"אין חולק כי הישגי הקבוצה עלובים ביותר, והאופן בה היא משחקת הינו נרפה לחלוטין. "

עד כאן קשה להתווכח.

"אין חולק כי האחריות המלאה לביצועי או אי ביצועי הקבוצה מוטלת על כתפייהם של המנהל המקצועי והמאמן. "

המממ, סביר אבל גבולי. יש בכל זאת גם אחריות כלשהי על השחקנים אני מניח.

"אין ספק כי במצב עניינים זה על השניים להגיש את התפטרותם באופן מיידי"

אין ספק? בעיני מי? חסרה לי ההוכחה הלוגית שמסבירה איך שני הטיעונים הראשונים מובילים לחד-משמעיות של המשפט הזה. אולי בכל זאת יש טיפה ספק? אולי זו סתם דעתך האישית?
abil73 נשלח - 19/10/2015 : 09:49:27
גיבור לא מסמך משפטי ולא נעליים פשוט אם רוצים לא לרדת ליגה ואפילו לחלום על פלייאוף עליון המנהל המקצועי והמאמן חייבים ללכת לדעתי זה הכל.
ולנטין תיאודוריקה נשלח - 19/10/2015 : 09:39:05
גיסנו,
זה שחיברת הצהרה של עורך דין לא הופך אותה לנכונה. מסכים שזה מתסכל לקבל כל שבוע דו"ח אופטימי של התקדמות ושיפור מהצוות המקצועי, ואז להגיע למגרש ולראות חושך, ואז לקבל סיכום של המשחק ולשמוע ששום דבר לא עבד. מתסכל מאד.

אבל, בניגוד ברור לסיבוב האחרון שלנו בלאומית, הפעם יש לנו מאמן. אמנם צעיר ועם פיוזים שעובדים בטורבו, אבל איש מקצוע. לעלות ליגה לא נעלה השנה, וזה גם לא היה היעד מלכתחילה. אבל אני סומך על נמני שיימצא את הפתרונות, ועדיין נראה לי סביר בהחלט לשאוף לפלייאוף העליון.

יאללה, תנו בראש בגביע הטוטו ובואו נצא מהמשבר המגעיל הזה.
abil73 נשלח - 19/10/2015 : 09:32:24
לא חשבתי כי אני מדבר בשמו של איש מלבד בשמי אני, אך אם הדבר אינו ברור הריני להביר את העניין. יחד עם זאת דעתי אינה עניה- האמונה בה אתה אוחז בכל הקשור במאמן מצביע לדעתי על שגיאה. המנהל המקצועי והמאמן קיבלו שקט מופתי עוד לפני פתיחת העונה, כל דרישותיהם נענו לפי האמור על ידם, גם לפי האמור על ידי הפרסונות הנ"ל קבוצת כדורגל הינה מקום עבודה לחוץ והם מקבלים זאת "באהבה", התקציב של שכר השחקנים הינו מהגבוהים בליגה וללא כל יחס ישיר למיקום בטבלאה. אין ספק שיצטרכו לבצע שינוים נרחבים בסגל הקבוצה אבל איני רוצה כי מי שיבצע אותם יהיו מי שנכשלו כישלון כה חרוץ.
mbs נשלח - 19/10/2015 : 09:00:16
היה כדי להוסיף לטקסט "על פי עניות דעתי האישית". לא ברור בשם מי אתה כותב חוץ מעצמך. אין ספק שנעשו טעויות בבניית הסגל אבל "לעניות דעתי האישית" התפטרות כעת לא תועיל אלא רק תכניס את המערכת לסחרור. בסופו של דבר אם שחקן מוצא עצמו 12 מ' מול שוער ובועט לשמיים, לא בטוח שזה אשמת הצוות המקצועי. תנו להם שקט, לעשות חושבים לנסות להשתפר ולעשות את ההתאמות הנדרשות (וזה כולל גם את הצוות הניהולי שכדי שיידון בחיזוק על אף המצב הכלכלי הלא פשוט). להזכירך שבמחזור 7 שנה שעברה לא נראנו יותר מדי טוב וזה השתפר משם. אני עדיין מאמין בנמני.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07