הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם. כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!
ס ק י ר ת נ ו ש א
קטמוניסט12
נשלח - 09/10/2015 : 18:46:24 הגיע הזמן שמישהו ישים את הדברים על השולחן, כי עד עכשיו אני מוצא את הדיווחים של המודיע קצת מנותקים מהמציאות.
המשחק היום היה אחד החלשים שייצא לי לראות, להוציא את 2 ההחמצות שהיו. הקבוצה נראית מבולבלת, ללא מנהיג אמיתי במגרש ובעיקר מורגש כי היא אינה יודעת מה לעשות. המצב הזה נע לטעמי מאז הפסד לבית''ר ת''א רמלה בגביע הטוטו, וללא שינוי. היום במקרה שמעתי את אמא של אחד שחקני הרכש שלנו טוענת כי הוא מאוכזב מאוד מהמצב, וכי הוא לא בטוח אם הוא עשה את הצעד הנכון בהגעה לקבוצה.
נראה לי שקצת שכחו שאנחנו קודם כל קבוצת כדורגל, כי זה מה שהקמנו אז ב2007. הגיע הזמן להבין כי שחקנים שהתאימו לליגה א', אולי לא מתאימים לליגה הלאומית. ואם המגרש אימונים בגבעת רם לא מתאים - לחזור למגרש האימונים בראשל''צ לפני שנתיים, או רעיון אחר. לפני שנתיים חיכו עד מחזור 30 כדי להסיק מסקנות, וירדנו ליגה. אולי הפעם עדיף ללמוד ולהסיק מסקנות בזמן. כי מותר לטעות, אבל לא לעשות את אותה טעות פעמיים. יש לנו תקציב מכובד מאוד לליגה הלאומית, ולא יכול להיות שהקבוצה נראית כך. בנוסף, יש חלק מאוד גדול מקהל שלוקח את ההפסדים האלה בכאב גדול, בעיקר החלק שלא נמצא בגוש המעודד אבל יצא לו לראות את בן רימוז ושות'.. גם להם מגיע להביע את דעתם, בין אם זה בשריקת בוז בסיום המגרש או צעקות לנמני שיתפטר.
יאללה הפועל!
נ.ב אין צורך להזכיר כי אין כסף, כי אנחנו קבוצת אוהדים וכי יש פה שיקולים של תקציב ואם אין לי מנייה אין לי זכות להביע את דעתי. הכול בשביל להציף כדי שאולי מישהו ייקרא