| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| קטמון ותיק |
נשלח - 26/03/2010 : 17:39:41 מדאבל פס: ליגה ג' דרום: מכבי שגב שלום-בית"ר אשקלון 2:3 (1:2) צמד של ג'מיל אבובילאל ומאהר אלחממדה הוליך את המקומיים ליתרון מבטיח של 0:2. בדקה ה-25 החזיר אושרי סוויסה את אשקלון למשחק עם שער מצמק. בדקה ה-64 נראה כאילו המשחק נוטה לטובתה של שגב שלום לאחר ששוער אשקלון, אבי לוי ביצע עבירה מחוץ לרחבה כשהיה האחרון והורחק. למרות הנחיתות המספרית האורחים לא נבהלו ובדקה ה-71 הכשיל סלאמה אבובילאל שחקן של אשקלון ברחבה והורחק. אביחי אזולאי הפך את הפנדל לשער שוויון. אשקלון המשיכה לתקוף ובדקה ה-94 היה זה מאהר אלחממדה שכבש בבעיטה חופשית את שער הניצחון הדרמטי. חגיגות העלייה של קטמון ידחו ככל הנראה לעוד שבועיים.
עירוני בית שמש-צעירי אלהוזייל 2:3 (1:1) אלהוזייל הוליכה, בני בן עדי השווה עד למחצית והשלים את המהפך במחצית השנייה. רועי לויאן הבטיח את הניצחון כשנדב דנזן בלט עם צמד בישולים. אלהוזייל עוד הצליחה לצמק לפני הסיום.
הפועל קטמון-הפועל תל שבע 1:6 (0:2) ניסים אזרזר ואלון סגיר הוליכו את קטמון ליתרון במחצית. תל שבע צימקה ל-1:2 בפתיחת המחצית השנייה אך שימי דוידיאן קבע 1:3. בהמשך היה זה שקד בוהרון שבצמד קבע 1:5 כששימי דוידיאן השלים את הניצחון.
|
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אדיר |
נשלח - 28/03/2010 : 22:46:49 סלאמה, די! הפועל קטמון ירושלים ומכבי קביליו יפו שותפות למאבק אמיתי למען שינוי בתרבות הספורט בישראל. לא פחות. אפשר גם לפרגן לפעמים! אין לי בעיה לפרגן אפילו לשנואות נפשי (מנצ'סטר יונייטד או הבני זונות הצהובים מתל אביב לדוג') לאחר הישג מרשים באמת. טוטח, אל תתיחס. סלאמה, מי שהוא לא יהיה, הוא קול מיעוט מעצבן במיוחד, אבל זכותו להביע את דעתו. רובנו ככולנו רוצים בהצלחתה של יפו.
 |
| סלאמה |
נשלח - 27/03/2010 : 23:10:23 אתה ממשיך לחפור. נודניק.נסה להיכנס לפורומים של הפועל ת"א, הבנתי ששם דווקא מתים לקרוא מה יש לך לומר. ודיר בלק שתתנשא על הפועל ירושלים, הגסיסה שלהם זה מחיר שאנחנו צריכים לשלם בשביל לצאת לחיים חדשים, אבל זו הטרגדיה שלנו - לא צריכים ממך שום חצוצרות ברקע. לך תתעסק באולטרא-בלאנקוס-יניב-כהן. |
| טוטח |
נשלח - 27/03/2010 : 21:46:02
שנה הבאה אנחנו בטדי... |
| רגל עץ |
נשלח - 27/03/2010 : 19:40:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
[quote][i ואיחולי הצלחה להכוח
ביקשת קיבלת. 0-1 סנסציוני להכח בעראבה, ו-9 נקודות בינם לבין הקו האדום. כמובן שהפער הזה יקוזז בחצי בקרוב לפי שיטת לוזון היצירתית. |
| עדו האדום |
נשלח - 27/03/2010 : 16:22:07 אותה שעריים נמצאת בליגה ב' במחוז שאליו נגיע ככל הנראה. מישהו אמר נקמה ?ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
פעם, לפני 22 שנה, היינו צריכים רק ניצחון אחד כדי לעלות ליגה. ואז בא ליאון פנסו. ואז היינו צריכים בסך הכל עוד ניצחון אחד. ואז באו שמריה השמן וחבר שלי יצחק צבי.
שוב ברכות לשגב שלום על המסע ההירואי.
זה אפילו יותר גרוע ממה שאתה מתאר .בשעריים היינו צריכים תיקו מול קבוצה מנומנמת שהייתה בים.
|
| האחים מרילי |
נשלח - 27/03/2010 : 10:51:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
פעם, לפני 22 שנה, היינו צריכים רק ניצחון אחד כדי לעלות ליגה. ואז בא ליאון פנסו. ואז היינו צריכים בסך הכל עוד ניצחון אחד. ואז באו שמריה השמן וחבר שלי יצחק צבי.
במקום להכין את השמפניות ואת חגיגות העליה אתם מתעסקים בהיסטוריה?
אה, ואני מאחל לשגב הצלחה בשני המשחקים הקרובים בקרב על המקום השני שעשוי להוביל לעלית ליגה. |
| amos |
נשלח - 27/03/2010 : 08:16:15 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ללא שום קשר אלינו, עמוס בודאי ירצה לברך את עשרת בחורי נצרת עלית האמיצים, ששיחקו 85 דקות בנחיתות מספרית והצליחו לחולל מהפך דרמטי ולנצח 1-2.
הוצאת לי את המלים מהפה. וברכות למכבי ב"ש המתרחקת מהתחתית. ואיחולי הצלחה להכוח
|
| קלי |
נשלח - 27/03/2010 : 07:39:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
זה אפילו יותר גרוע ממה שאתה מתאר .בשעריים היינו צריכים תיקו מול קבוצה מנומנמת שהייתה בים.
|
| מחאיי |
נשלח - 26/03/2010 : 23:59:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
וכמובן, להפועל גיל סאסי על מסע הישארות מופלא. |
| סלאמה |
נשלח - 26/03/2010 : 22:53:52 חלאס, יפו. תן אוויר. הרגת אותנו. תחזור עוד שבועיים, גם אני אקבל אותך עם חיוך. |
| טוטח |
נשלח - 26/03/2010 : 21:49:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
יש מצב שהמשחק יהיה במוצאי שבת, כדי שגם אנחנו נבוא?
שלילי. שישי. 15:00
אם אתם רוצים לבוא, תזיזו את המשחק שלכם..
הוא בכפר קאסם. מלחמת עולם. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 26/03/2010 : 21:47:52 פעם, לפני 22 שנה, היינו צריכים רק ניצחון אחד כדי לעלות ליגה. ואז בא ליאון פנסו. ואז היינו צריכים בסך הכל עוד ניצחון אחד. ואז באו שמריה השמן וחבר שלו יצחק צבי.
שוב ברכות לשגב שלום על המסע ההירואי. |
| רגל עץ |
נשלח - 26/03/2010 : 21:37:51 ציטוט: ובדקה ה-94 היה זה מאהר אלחממדה שכבש בבעיטה חופשית את שער הניצחון הדרמטי. חגיגות העלייה של קטמון ידחו ככל הנראה לעוד שבועיים.
מסתבר שהיינו רחוקים רק מספר שניות מעלייה לליגה ב'! כל הכבוד לשגב על ההתמדה והעקשנות, אבל אני משוכנע שזו רק דחיית הקץ, ואת החגיגות נערוך בטדי בעוד שבועיים.
|
| החולצה האדומה |
נשלח - 26/03/2010 : 21:34:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
יש מצב שהמשחק יהיה במוצאי שבת, כדי שגם אנחנו נבוא?
שלילי. שישי. 15:00
אם אתם רוצים לבוא, תזיזו את המשחק שלכם.. |
| רגל עץ |
נשלח - 26/03/2010 : 21:32:42 ללא שום קשר אלינו, עמוס בודאי ירצה לברך את עשרת בחורי נצרת עלית האמיצים, ששיחקו 85 דקות בנחיתות מספרית והצליחו לחולל מהפך דרמטי ולנצח 1-2.
|