הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם. כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!
ס ק י ר ת נ ו ש א
אדם אדום
נשלח - 01/09/2015 : 16:53:03 שלום חברות וחברים, אחד מהשבועות העמוסים שידענו יתחיל בעוד ארבעה ימים. חשוב להיות מוכנים. יש לא פחות מ-14 משימות שונות, שלחלקן צריך יותר מאדם אחד או שניים.
אני פורס כאן את כל המשימות הנדרשות. בבקשה נסו להשתבץ למשהו כל אחד. תעברו על הרשימה ותשאלו את עצמכם אם יש משהו שבא לכם לעשות. יש הכל, החל מסחיבת בירות או שלטים ועד לתחרות ציורים לילדים.
במקביל אני עובד דרך הצוותים השונים, אבל יהיה טוב אם כולם ידעו מה סוג המשימות האפשריות. אז ככה:
כללי: 1. אם מישהו רוצה לעזור בתליית פוסטרים מרוכזים לכל אירועי השבוע הבא (שני משחקים ופאנזון) בבקשה תגידו לי עד חמישי בצהריים.
יום שני, 19:00, הפועל נגד הפועל: 2. צריך מישהו שיקח את שלטי הספונסרים ויגיע איתם לטדי שעה וחצי מראש. 3. צריך תגבור לצוות תליית שלטי הספונסרים. יום שני זה קשה לצוות הקבוע. חלק מהשלטים חייבים לעמוד שעה ורבע לפני המשחק, לפי דרישת ההתאחדות. 4. צריך כרוז. שני הכרוזים שבלופ לא יוכלו לעשות את זה. 5. צריך מישהו עם רכב שיעזור לשהם בהעברת המרצ'נדייס למגרש. 6. צריך אחראי בירות - מישהו שיצא בהפסקת המחצית מהמגרש לקחת בירות מאחד הרכבים, יעזור במכירה בסיום ובהחזרת הארגזים לרכב אחרי המשחק.
יום שישי, 14:00, פאן-זון: 7. הקמה ופירוק - צריך 5 אנשים. 8. צריך מפעיל עמדת פלייסשטיישן. 9. צריך אחראי על עמדת בעיטות לשער. 10. צריך אחראי על הפעלה עם חיות. 11. צריך אחראי על תחרות ציורים לילדים.
יום שישי, 16:00, הפועל נגד נצרת: 12. גם פה צריך עוד קצת עזרה בתליית שלטי חסות. 13. צריך מישהו עם רכב שיעזור לשהם בהעברת המרצ'נדייס למגרש. 14. צריך אחראי בירות - מישהו שיצא בהפסקת המחצית מהמגרש לקחת בירות מאחד הרכבים, יעזור במכירה בסיום ובהחזרת הארגזים לרכב אחרי המשחק.
לכל עזרה או השתבצות, אתם מוזמנים להודיע לי בטלפון, מייל, הודעה, וואטסאפ. מה שבא לכם.