ס ק י ר ת נ ו ש א |
katamon |
נשלח - 12/08/2015 : 12:56:29 גביע הטוטו: נוסעים לרמלה!
המחזור השני בגביע הטוטו מביא אותנו לרמלה בשישי ב-16:00. הסעות ב-14:30 מירושלים. בואו לתמוך באדומים!
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=1729 |
7 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
karpad3 |
נשלח - 16/08/2015 : 18:30:05 בלי להאשים שחקנים ספציפיים, לדעתי הבעיה שלנו היא דיוק במסירות. אצלנו כמעט כל התקפה הסתיימה במסירה לא מדויקת ואיבוד כדור תוך 2-3 מסירות. אני לא יודע אם זה בעיה של חלודה או של תאום או של משהו אחר. מקווה שאחד מהשניים הראשונים... |
Offside |
נשלח - 16/08/2015 : 18:20:57 שנה שעברה במחזור החמישי אנשים פה סגרו עונה וקבעו שלא עולים ליגה. פרופורציות. המיקום בטבלה נקבע בשלבים המאוחרים של העונה, לא בתחילת העונה. זה שהשאירו את רוב השלד מהעונה שעברה לא בהכרח נותן לנו יתרון על שאר הקבוצות. זה שלד של ליגה א'. מה שאמור לתת לנו יתרון על הרבה קבוצות זה ההשקעה באימונים (הציוד המיוחד שדובר עליו), הסקאוטינג, הציוד האנליסטי למשחקים והאנליסט שעובד עם הצוות המקצועי. לדעתי, זה יורגש ככל שהעונה תתקדם, לא בשלבים המוקדמים שלה, ויעזור לנו להתברג בפלייאוף העליון.
מבחינת הסגל, אני לא חושב שיש בעיה בחוד, ושהבעיה היא לא רק בקישור האחורי, אלא בקישור בכלל, שגם לא מסייע מספיק להגנה וגם לא יוצר מספיק מצבים בהתקפה (ולמרות זה, ולמרות המשחק הגרוע ברמלה ולמרות הכל, במחצית הראשונה הגענו ל- 4 בעיטות לשער, 2 מהם בעיטות למסגרת מתוך הרחבה) |
האדום מהכפר |
נשלח - 16/08/2015 : 14:02:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי mac40
מסקנה שלי. אני לא מבין כלום בכדרוגל. קבוצה שרצה כבר שנה יחד, כביכול התחזקה בכל המקומות הנדרשים. קיבלה בהכנה כל מה שרק ניתן. ואז התצוגות, לא התוצאות. מול אאק אתונה, נו מילא מול פליקאן, קבוצה מהליגה האזורית בפולין כבר התחלתי להרים גבה. מול לוד, היה נס שלא הפסדנו. מול ביתר ת"א, אנחנו כבר מתחילים להפנים. כל מי שחשבתי שמבין משהו, ובראשם אני, קיווה בסתר ליבו לעלות ליגה, בודאי פליאוף עליון. הרי מדובר בקבוצה מעולה רכבנו על ליגה א, בעצם לא כל כך אבל מה זה משנה. כמות המינויים והמניות עולה כל יום, האוירה מקצוענית כמו שרק בליגת העל יודעים, אז מה קרה. שתי אופציות. או שאני לא מבין כלום ואז עדיף להיות בשקט. או שהתוצאות של כל העבודה הקשה עוד יגיעו. עד ש"חבר המושבעים" יחזור אני מעדיף לשבת בצד.
האמת שהרגשתי בדיוק כמוך בדרך חזרה מרמלה תחושה של "ציפיתי...קיוויתי...אבל אנחנו בדרך לעוד עונה של מלחמת עולם בתחתית הליגה"
אחרי כמה ימים של התפכחות, אולי זה באמת מוקדם מדי לשפוט גביע הטוטו לאומית הוא לרוב לא אינדיקציה לכלום ושום דבר ודי להסתכל בתוצאה שהושגה במקביל בטדי בשביל להבין את זה.
נכון שבאנו עם הרכב כמעט מלא, וציפינו לכדורגל קצת יותר טוב. ועדיין...צריך לזכור גם שזאת תחילת עונה, וזה אמצע אוגוסט, אלה ממש לא תנאים אידיאלים לכדורגל.
אז בטדי עם הדחיפה האדירה של הקהל, העייפות של לוד במחצית השנייה, והשטחים הפתוחים שהשחקנים שלנו צריכים, עשינו אחלה מחצית שנייה. ברמלה במגרש קצת יותר קטן וצפוף לא היו לנו את השטחים שהיינו צריכים.
לא יודע...התחושה שלי שלמרות שקיוויתי שהשארת רוב השלד תיצור לנו יתרון על פני שאר קבוצות הליגה, כרגע נראה שגם התלכיד הזה צריך עוד זמן מגרש, ובעיקר התוספות החדשות.
הדבר שכן אפשר לקחת לדעתי מאז המשחקים מול שתי החיפאיות, זה שאנחנו כמעט לא סופגים. נכון שביום שישי זה היה בעיקר בזכות סיידוף אבל כך או כך, יש לנו הגנה טובה, ושוער מצוין אם רק הקישור וההתקפה יתחילו לתת את התפוקה שלהם, אנחנו כן יכולים להיות קבוצת צמרת.
כרגע זה עוד נראה רחוק מאוד, אבל אני מאמין בשי, בנמני ובשחקנים האלה.
כשרון בטוח יש, רק צריך לחכות שיתפרץ אז למרות שהציפיות לא משהו לקראת יום שישי, אולי באמת עם טדי והקהל נצליח להשיג 3 נקודות חשובות לביטחון ולמורל שלנו... |
mac40 |
נשלח - 16/08/2015 : 09:14:44 מסקנה שלי. אני לא מבין כלום בכדרוגל. קבוצה שרצה כבר שנה יחד, כביכול התחזקה בכל המקומות הנדרשים. קיבלה בהכנה כל מה שרק ניתן. ואז התצוגות, לא התוצאות. מול אאק אתונה, נו מילא מול פליקאן, קבוצה מהליגה האזורית בפולין כבר התחלתי להרים גבה. מול לוד, היה נס שלא הפסדנו. מול ביתר ת"א, אנחנו כבר מתחילים להפנים. כל מי שחשבתי שמבין משהו, ובראשם אני, קיווה בסתר ליבו לעלות ליגה, בודאי פליאוף עליון. הרי מדובר בקבוצה מעולה רכבנו על ליגה א, בעצם לא כל כך אבל מה זה משנה. כמות המינויים והמניות עולה כל יום, האוירה מקצוענית כמו שרק בליגת העל יודעים, אז מה קרה. שתי אופציות. או שאני לא מבין כלום ואז עדיף להיות בשקט. או שהתוצאות של כל העבודה הקשה עוד יגיעו. עד ש"חבר המושבעים" יחזור אני מעדיף לשבת בצד.
|
mbs |
נשלח - 16/08/2015 : 09:07:09 לא רק לפי התקציר. נראה לי שחלק מהשתיקה הרועמת בפורום נובעת מהרמה הנמוכה שהקבוצה הראתה מול קבוצה שעל הנייר היא לא מאריות הליגה. נקווה ששבוע הבא נראה יותר טוב ונפתח את הליגה ברגל ימין. כמובן שזו רק תחילת העונה ואי אפשר ולא צריך לשפוט אבל, ממשחקי האימון אל משחקי גביע הטוטו מזהים כמה בעיות שלא כל כך רואים בהן גרף שיפור ובראשן החולשה של החוד, קישור אחורי לא מספיק חזק, יציאה איטית להחריד מהגנה להתקפה וחולשה של כמה שחקנים, מבלי לציין שמות, שעל פניו היו אמורים להרים ולהוביל את הקבוצה קדימה. נקווה לטוב יאללה הפועל |
אושר גדול |
נשלח - 16/08/2015 : 08:48:54 לפי התקציר זה היה נראה כמו מטווח על השער שלנו. |
red moon |
נשלח - 16/08/2015 : 03:27:11 איזה שקט פה יא אללה..
אני מניח שכולם לוקחים הרבה אויר לקראת עונה מאתגרת מאוד..
חייב לציין שבלי אוהד היינו חוטפים ברמלה לפחות רביעייה.. |
|
|