פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 תודה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
פרננדו פסואה נשלח - 17/07/2015 : 01:25:17
לשרלרואה.
11   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אליה נשלח - 21/07/2015 : 01:03:50
אין לי חלום כזה אחי כנראה בגלל שאני אח פסיכיאטרי.אני רק רוצה יחס שווה בשווה משלטונות העיר.אנח מבין מאיפה בא ראיון אבל זו אוטופיה .הפילוג כבר מעבר לאידולוגיה,זו כבר שנאה בין עדתית גורפת.זהו סוף הפיסוק.
נתן שטראוס נשלח - 20/07/2015 : 07:17:18
אני רוצה יותר מאלף חברי עמותה. מי שבא מקבל את העקרונות שלנו.
החלום הרטוב שלי הוא שרובי ריבלין יצטרף לקטמון.
גון מדלולה נשלח - 19/07/2015 : 15:28:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

אני לא מאושר מזה. זו בושה לי כישראלי ואני לא חושב שהבלגי המצוי מבדיל בין בית"ר לקטמון.
אם אנחנו רוצים למשוך קהל שפוי מבית"ר, אנחנו צריכים לשנות גישה. בעונה שעברה פגשתי חבר אוהד בית"ר שמאס בגזענות ובעידוד ילדיו בא למשחק של קטמון. הוא לא היה יכול לסבול את שירי השנאה לבית"ר ולא יחזור יותר. אולי ילך לנורדיה.

תמסור את התנצלותו ושבעונה הבאה נוציא צעיפים חצי הפועל חצי בית"ר כדי לאפשר נחיתה רכה לאוהדי בית"ר שנראה להם לא הגיוני שאוהדים של קבוצה מקניטים את היריבה העירונית שלהם.

שרלרואה
חתול אדום נשלח - 19/07/2015 : 15:23:11
נתן שטראוס - הולכים לשחוט אותך בפורום על מה שאמרת במשפט השני, אבל שתדע שיש כאלה שמסכימים איתך.

מעבר לכך - כשבית"ר עושה בושות בחו"ל, בעיתונים הזרים מדברים על "הגזענות בכדורגל הישראלי" ולא על "הקבוצה הגזענית שלא מייצגת את שאר ישראל", ככה שזה נזק נוראי מבחינת יחסי ציבור.
אליה נשלח - 18/07/2015 : 13:48:27
[quote]נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

אני לא מאושר מזה. זו בושה לי כישראלי ואני לא חושב שהבלגי המצוי מבדיל בין בית"ר לקטמון.
אם אנחנו רוצים למשוך קהל שפוי מבית"ר, אנחנו צריכים לשנות גישה. בעונה שעברה פגשתי חבר אוהד בית"ר שמאס בגזענות ובעידוד ילדיו בא למשחק של קטמון. הוא לא היה יכול לסבול את שירי השנאה לבית"ר ולא יחזור יותר. אולי ילך לנורדיה.
[/quote
למשוך קהל שפוי מביתר זה כמו לגייס עובד זר בתור חייל לצה"ל.זה לא היעד שאתה צריך.אתה צריך ח י נ ו ך .לחנך את הדור החדש להפועל.זה לא קל ,אני יודע את זה כי מתעסק עם זה יום יום,זה לוקח זמן,אבל זה מה הולך לקרות.ולקהל של ביתר יש או ביתר או נורדיה.
האדום מהכפר נשלח - 17/07/2015 : 22:48:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

עם הפסקה הראשונה אני מסכים, עם השנייה קצת פחות.

המטרה של קטמון הוא לא "למשוך קהל שפוי מביתר"
אנחנו מועדון כדורגל, לא מתמודדים בריאליטי שנלחמים על קולות האסמסים.

לקטמון יש את הערכים שלה והאג'נדות שלה, מי שרוצה לבוא? אהלן וסהלן.
בטח שאנחנו לא צריכים להתפלל שמאוכזבי ביתר יבואו אלינו

ואני אומר את הדברים דווקא בתור כן מאוכזב ביתר שמצא בית חם בקטמון
לא הייתי רוצה שיתייחסו אלי שונה בגלל שבאתי לקטמון מרקע אחר
ובטח לא הייתי רוצה שינסו "לגייס אותי" בשביל לגזור עלי קופון.

ואנחנו גם לא צריכים להתייפיף בשביל אותם אוהדים על הגדר
מי שלא נוח לו עם קללות לביתר שלא יבוא
גם לי זה לא ירד חלק בגרון בפעמים הראשונות, אבל מהר מאוד הבנתי שזה חלק מהמורשת, וחלק מהותי ביריבות הספורטיבית, וקיבלתי את זה, והיום גם אני מקלל את ביתר ושמח בכשלונה.

יריבות ספורטיבית היא חלק מהמהות של קבוצת ספורט.
להיות הקבוצה הקטנה והנאורה, בצל של ביתר הגדולה והגזענית, זה חלק בלתי נפרד מאיתנו.

זה מזכיר לי את כל אותם יפי הנפש שמתרגזים כשבכדורסל מקללים את שמעון מזרחי ומכבי ת"א
הרי בלי היריבות התהומית עם מכבי ת"א הפועל ירושלים בכלל לא הייתה מה שהיא היום
ואני אגדיל ואומר, בכלל לא בטוח שהייתה נרכשת ע"י אורי אלון, או זוכה באליפות.

אז נכון, קטמון נוצרה בלי קשר לביתר, ומתקיימת יפה מאוד בזכות עצמה ולא ע"י היריבות הספורטיבית עם ביתר שלמעשה לא קיימת כי הן לא מתמודדות באותן ליגות.

אבל קטמון זה הפועל ירושלים, וההיסטוריה של הפועל ירושלים עם ביתר היא ארוכה ורבת שנים, והיסטוריה ויריבות שתמשך עוד הרבה שנים, ותדלק שוב מחדש כאשר קטמון תעלה ליגה(או לחליפין ביתר תרד)

שוב, יכול להיות שזה לא מדבר אלייך, ואותך היריבות הזאת לא מעניינת.
אבל אי אפשר להתעלם מהחשיבות שלה בעיניי הגרעין הקשה של הקהל.
ואם טרמפיסט מיזמי עם עבר ביתרי כמוני מבין את זה, אז אני בטוח שגם אתה יכול להבין...

סליחה על החפירה, היה לי חשוב לכתוב את זה
שבת שלום
מחאיי נשלח - 17/07/2015 : 19:28:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

הלכת רחוק. ביתר לא תעלם, עוד שבוע כולם ישכחו ובשבוע הבא טדי יהיה מלא כדי להחזיר מלחמה מול הבלגים. אוהדי ביתר לא יסכימו שיעליבו אותם. צו השעה קורא לכולם להגיע לקרב על הכבוד.

אנחנו לא מכירים את אותה קבוצה? יהיו 4 אלף בלחץ.
נתן שטראוס נשלח - 17/07/2015 : 15:03:04
אושר גדול נשלח - 17/07/2015 : 13:37:13
הלכת רחוק. ביתר לא תעלם, עוד שבוע כולם ישכחו ובשבוע הבא טדי יהיה מלא כדי להחזיר מלחמה מול הבלגים. אוהדי ביתר לא יסכימו שיעליבו אותם. צו השעה קורא לכולם להגיע לקרב על הכבוד.
h.k.j.f.c נשלח - 17/07/2015 : 13:29:16
מצד אחד זה נהדר, מסלול ההשמדה העצמית הזה של ביתר, מועדון שמגיע לסוף הטראגי שהוא כפה על עצמו ביום שהחליט שגזענות זה ערך עליון.

מצד שני נורדיה קיימת, ותמונות הזוועה של כהניסטים זורקים לשוער הבלגי בורג במצח ייתנו להם רוח גבית רצינית. נורדיה הם מתחרים ישירים שלנו גם על הקהל השפוי של העיר וגם על הפירורים של התקציבים והמתקנים שירשולים יכולה להציע לקבוצות שלה. במידה והם יעלו ליגה וגבעת רם כבר לא יאושר להם נצטרך לחלוק את מעט הזמן שטדי לא משוזרע בין ארבע קבוצות...
מורדי והילדים נשלח - 17/07/2015 : 11:23:13
+ 5

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07