פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 משחקי האימון של קטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קטמוני מושבע נשלח - 12/07/2015 : 10:47:55
לא ברורה לי המטרה במשחקי האימון מול קבוצות מליגת העל.

המשחקים מול הנבחנים והילדים של בני יהודה ומול מכבי חיפה, שבהן לא הגענו לאף הזדמנות ממשית (איך נגיע אם אין חלוצים?) וחגגנו כשחצינו את קו מחצית המגרש (מול חיפה), רק הובילו לדעתי לירידה בביטחון העצמי של השחקנים, שחשו חסרי אונים ותשובות מול יריבותיהם. אני בספק אם מול הפועל חיפה זה ישתנה משמעותית.

האם המטרה היא להורידם לקרקע וללמדם שהם חסרי ערך ברמות הללו ושהפיקניק בליגה א' לא ישוב על עצמו בליגה הלאומית, בגלל שהקצב והפיזיות שם דומים הרבה יותר לליגת העל מאשר לליגה א?

אני לא יודע מה השחקנים עשו בפגרת הקיץ, אבל כרגע נראה שרק שי מזור, שי חדד, לרמן, גולן וחוטה, עבדו קשה ומתאימים לרמה ו/או לקצב הזה.

ועוד מישהו שחייב להתעורר ולהעלות את הקצב זה ברוכיאן, כי בקצב ההליכה של שנה שעברה הוא לא יוביל אותנו לאף מקום השנה.

וכן-אני יודע שאנחנו רק בתחילת האימונים, אבל עדיין אני מודאג.
9   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Offside נשלח - 13/07/2015 : 16:07:45
חלוץ (או קשר התקפי, לא לגמרי בטוח) שעבר בקבוצת הנוער של הפועל תל אביב ולפני זה במחלקת הנוער של נשר. לא הרשים (או הרשית) שם יותר מדי.
בשנה-שנתיים האחרונות היה בקבוצת המילואים של קרלסרוהה מגרמניה.
לב אדום מקטמון נשלח - 13/07/2015 : 12:21:54
מי זה גמאל חטיב?
אפשר קצת פרטים עליו?
קטמוני מושבע נשלח - 12/07/2015 : 22:37:49
הקישור שלנו מאוד טכני, אבל לא אגרסיבי ומהיר בלשון המעטה. מה שהיה נהדר לליגה א', לא בטוח שיספיק לליגה לאומית.

המאמן שלנו הבטיח הפתעות מבחינת המערך ולדעתי הוא אולי התכוון לכך ששלושת הבלמים הנוכחיים ישחקו ביחד ובכך יהיה קישור מעובה.

ג'מאל חטיב חתם היום, אבל אני בספק אם הוא יהיה יותר מחלוץ מחליף וקשה לי להאמין שנשחק עם שני חלוצים פותחים, אלא אולי חלוץ 9 ולידו קשר מהיר (שטיין?).
קטמון ותיק נשלח - 12/07/2015 : 21:32:17
בחייאת,
בעונה שעברה אוהד לא עצר אף פנדל.
חוץ מזה הוא בסדר גמור.
כעת הבעייה שלנו היא הקישור הנוכח - נפקד והאין התקפה.
eupheu נשלח - 12/07/2015 : 21:25:00
ציטוט:
נשלח במקור על ידי karpad3

זאת היתה בערך הבעיטה הראשונה שבעטו לו במשחק רשמי בחודשיים האחרונים. אין מה להסיק מסקנות...

לא יודע דיי מתחבר לי למעלליי השנה שעברה...בין היחידים שלא "הביא" לנו נקודות אלא להפך...נמתין ונקווה שנתבדה.
karpad3 נשלח - 12/07/2015 : 21:11:55
זאת היתה בערך הבעיטה הראשונה שבעטו לו במשחק רשמי בחודשיים האחרונים. אין מה להסיק מסקנות...
לב אדום מקטמון נשלח - 12/07/2015 : 17:18:40
אכן הוא חטף גול הזוי מול מכבי חיפה
גול שלא מתאים לשוער ברמה שלו
נקווה לטוב
eupheu נשלח - 12/07/2015 : 16:53:47
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע

לא ברורה לי המטרה במשחקי האימון מול קבוצות מליגת העל.

המשחקים מול הנבחנים והילדים של בני יהודה ומול מכבי חיפה, שבהן לא הגענו לאף הזדמנות ממשית (איך נגיע אם אין חלוצים?) וחגגנו כשחצינו את קו מחצית המגרש (מול חיפה), רק הובילו לדעתי לירידה בביטחון העצמי של השחקנים, שחשו חסרי אונים ותשובות מול יריבותיהם. אני בספק אם מול הפועל חיפה זה ישתנה משמעותית.

האם המטרה היא להורידם לקרקע וללמדם שהם חסרי ערך ברמות הללו ושהפיקניק בליגה א' לא ישוב על עצמו בליגה הלאומית, בגלל שהקצב והפיזיות שם דומים הרבה יותר לליגת העל מאשר לליגה א?

אני לא יודע מה השחקנים עשו בפגרת הקיץ, אבל כרגע נראה שרק שי מזור, שי חדד, לרמן, גולן וחוטה, עבדו קשה ומתאימים לרמה ו/או לקצב הזה.

ועוד מישהו שחייב להתעורר ולהעלות את הקצב זה ברוכיאן, כי בקצב ההליכה של שנה שעברה הוא לא יוביל אותנו לאף מקום השנה.

וכן-אני יודע שאנחנו רק בתחילת האימונים, אבל עדיין אני מודאג.

אותי הדבר היחידי שהדאיג ,נכון מוקדם מאוד זה רק אימון זה לא חשוב ,זה השוער. סיידוף סופג גולים הזויים בהמשך לסדרה של ספיגות לא מוסברות משנה שעברה ,לא יודע להסביר את זה אבל או שהוא לא מרוכז או שהוא לא ממוקם טוב בכל מקרה השוער המחליף של בית"ר לא שיכנע אותי שהוא מספיק טוב לליגה לאומית. הפריבלגיה שהייתה לו שנה שעברה ,ההגנה הכי טובה בליגה ,לא תעמוד לו השנה. נקווה שאני טועה.
אושר גדול נשלח - 12/07/2015 : 11:55:33
צריך שיהיה איזון במשחקים. אם ישחקו מול קבוצות חלשות ויביסו-יעופו על עצמם השחקנים. אם ישחקו מול קבוצות חזקות ויפסידו- יגרום לחוסר בטחון.
לא המצאתי כלום, ולכן הצוות המקצועי ימצא את האיזון. שיהיה גם וגם.
וכשמכבי חיפה מזמינה אותך למשחק אימון-אתה בא.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07