| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| א.ד גורדון |
נשלח - 20/03/2010 : 21:34:45 חברים, אני מעוניין לארגן משלחת סולידריות של אוהדי קטמון שיסעו מחר בערב למשחק העליה של הפועל אוסישקין בליגה הלאומית! אם מישהו מעוניין, אשמח אם תדברו איתי 054-6734294
|
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| amos |
נשלח - 22/03/2010 : 09:50:19 אם ביתר תהיה קבוצת אוהדים אתמוך ואזדהה ואברך אותם מכל הלב, את הכלבים הצהובים
|
| קלי |
נשלח - 22/03/2010 : 09:18:53 אם איכשהו אני מצליח להבין את ההזדהות הבסיסית עם קבוצות אוהדים אחרות בקטע של מאבק בבעלים מושחתים,עדיין קשה לי להבין צורך של פעולות אקטיביות,הליכה למשחק וכו'. הפועל ת"א סל היא יריבה עתיקה ועקובה מדם (מהימים היפים שלנו),אז גם מוטציה שלה בדמות אוסישקין וודאי איננה קבוצה שאלך לאהוד. אם בית"ר תקים קבוצת אוהדים -אז גם תלכו לאהוד??
|
| avitemkin |
נשלח - 22/03/2010 : 00:22:02 אני מודה שאני לא אובייקטיבי פה. כדורסל הוא בשבילי סוג של מחניים. לא ממש רציני ולא ממש חשוב. מה שחשוב לי הוא לשאול כמה משלחות של הפועל תל אביב ראינו בסביבה שלנו? תמיכה, חיוך, מילה טובה? מישהו נתקל באיזה מעשה של רצון טוב כלפינו? אז זהו. יש תל שבע בששי, זה מה חשוב. תנו לתל אביבים לחגוג, ואנחנו בשלנו. |
| קובקוב |
נשלח - 22/03/2010 : 00:16:05 נראה לי שאתם טועים. לדני גוט שלנו עלה הקטמונים לראש והוא זרק בקבוק על דובראש-(הוא התחיל! כשהביא לו כאפה לפני הקרב אגרופים המפורסם), איכשהו זה הצליח לפגוע בחרוש המתעלף.
בנוגע לתרדקיל , הוא בעט לשפע באיזור שהשתיקה יפה לו, אלא אם כן אתה האמא העובדת של שמעון אמסלם (שגם הוא היה מעורב באיזה קטטה באותו משחק, לא זוכר נגד מי)
עוד בקבוק מפורסם היה זה שפצע את ראשו היפה של טוני מאסופ (תרדקיל אולי?)
היו גם מכות ביציע אגב, יד הירושלמים על העליונה.
משחק דל באירועים |
| עוגן ק. |
נשלח - 21/03/2010 : 17:58:22 ועדיין, עם או בלי קשר לאסכולה של 'אין הפועל כדורסל בירושלים', משמח לראות שהמהלך הקטמוני של קבוצות אוהדים מתחיל לתת פירות. |
| אבו אדהם |
נשלח - 21/03/2010 : 17:30:34 אכן גם אני זוכר במעומעם שני אירועים:
זה שעליו אני מדבר, במשחק הגביע, הוא זה שבו שטיינהאור ניסה לזרוק בקבוק מים על אוהד מקלל. לדעתי עיקר הקללות דאז הגיעו מאזור מאחורי הספסל של רעננה, באיזור שבו נהגו לשבת בני משפחת מצגר, שהטביעו במרוצת השנים את הביטוי האלמותי "ביטון, התולעת שאכלה לך את המוח מתה מרעב" ובעיקר את הצרחה המאיימת "שיבק, שב!" כל אימת שהוא העז לקום מהספסל.
האירוע השני, עם המים על השופטים, היה לדעתי בסדרת הפלייאוף נגד רעננה באותה עונה. |
| עופר ליברגל |
נשלח - 21/03/2010 : 17:26:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
האירוע עם שטיינהאור היה בכלל כשהוא שיחק ברעננה, לדעתי ברבע גמר הגביע (ששוחק אז בשיטת בית חוץ): במשחק הראשון ברעננה הקבוצה מירושלים (אז: הפועל ירושלים) הפסידה ב-18 הפרש, בגומלין במלחה שטיינהאור הורחק, והמשחק נגמר ב-34 הפרש לקבוצה מירושלים (אז: הפועל).
היו זמנים...
על איזה אירוע מדובר? אני זכור שני אירועים עם תומר שטיינהאור ובקבוק מים, שניהם ששיחק ברעננה. באחד הוא זרק בקבוק לעבר אוהד שקילל אותו (ופגע במישהו אחר) ואחד הוא החל להשפריץ ממנו מים למגרש כמחאה על שריקת השופטים. לגבי האירוע הראשון, זכור לי שאחרי המשחק נערכו עימו ראיונות בשני עיתונים: באחד הוא אמר שזה שמקללים אותו מחמיא לו. בעיתון השני הוא נשאל על התקרית ואז הוא אמר שכנראה שאותו אוהד קילל יותר מדי.
|
| שלומי מלכה |
נשלח - 21/03/2010 : 17:08:19 אח, באמת היו זמנים יפים. הקבוצה ההיא היתה אדומה אמיתית, קראו לה הפועל. היא היתה נהדרת, ולנו, ילידי שנות השבעים, היתה קבוצת הפועל היחידה שלימדה אותנו מה זה להשיג תארים.
חבל שבענף הזה, כדורסל, כבר אין הפועל. |
| אבו אדהם |
נשלח - 21/03/2010 : 16:55:50 האירוע עם שטיינהאור היה בכלל כשהוא שיחק ברעננה, לדעתי ברבע גמר הגביע (ששוחק אז בשיטת בית חוץ): במשחק הראשון ברעננה הקבוצה מירושלים (אז: הפועל ירושלים) הפסידה ב-18 הפרש, בגומלין במלחה שטיינהאור הורחק, והמשחק נגמר ב-34 הפרש לקבוצה מירושלים (אז: הפועל).
היו זמנים...
|
| עוגן ק. |
נשלח - 21/03/2010 : 14:08:50 כל הצלחה של קבוצת אוהדים היא יותר ממבורכת גם אם (פוי פוי פוי) תרדקיל או שטיינהאואר הטיחו בקבוק מים בראש של מאמן של "קבוצה שאינה קיימת". |
| tampopo |
נשלח - 21/03/2010 : 13:50:43 מתחזה ארור.להשמיד אותו.בחיי אני כמעט בטוח שהיה אירוע דומה עם תומר שטיינאואר ובקבוק המים שלו אבל לאור הסניליות שדבקה בי פיתום ,אני לא מתחייב לכלום.
|
| שלומי מלכה |
נשלח - 21/03/2010 : 12:41:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
זה לא תומר שטיינאאור עם הבקבוק מים? בכל מקרה, שיחקו אותה בגדול וכנראה שיקבלו גם את השם הפועל ת"א.העונה הקרובה בלאומית היא עונת מפתח מבחינתם. שיהיה להם בהצלחה.
שאלת, יצאתי למסע חיפוש. האזכור היחיד למאורע מופיע בפורום של קבוצה שלא קיימת. וההתיחסות לארוע הזה, הרי זה פלא, הוא על ידי אחד עם שם די דומה לשלך. ותראה מה הוא אומר שם! http://www.che.co.il/NewForum/phpBB2/viewtopic.php?p=87854&sid=802696a4448b8430dce1848e0dd460e2
|
| tampopo |
נשלח - 21/03/2010 : 11:55:01 זה לא תומר שטיינאאור עם הבקבוק מים? בכל מקרה, שיחקו אותה בגדול וכנראה שיקבלו גם את השם הפועל ת"א.העונה הקרובה בלאומית היא עונת מפתח מבחינתם. שיהיה להם בהצלחה.
|
| lili |
נשלח - 21/03/2010 : 01:28:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי א.ד גורדון
חברים, אני מעוניין לארגן משלחת סולידריות של אוהדי קטמון שיסעו מחר בערב למשחק העליה של הפועל אוסישקין בליגה הלאומית! אם מישהו מעוניין, אשמח אם תדברו איתי 054-6734294
לאות סולידריות הרבה שאני חש אני מוכן לתרום כמה שקלים לחניון ברח' אוסישקין.
לא לכעוס |
| שלומי מלכה |
נשלח - 20/03/2010 : 22:50:05 אני מוכן לתרום בקבוק מים מינרלים שיזרק לראש של דייויד ת'רדקיל, אם יבוא לחגיגות. |