פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 משה אוחיון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
merdolp41 נשלח - 28/05/2015 : 09:08:48
מעריך שזה לא עובד ככה ואי אפשר להציע לצוות המקצועי שחקנים דרך הפורום, ובכל זאת קראתי הבוקר שמשה אוחיון התבקש לחפש קבוצה חדשה.
מהיכרות עם השחקן מתחילת הקריירה אני יכול להגיד שאין הרבה שחקנים מחויבים כמוהו, מה גם שהוא שחקן מעולה.
לא יודע אם הוא יהיה מעוניין לרדת לליגה השנייה אבל אני מאמין שאם יבין את כמות הקהל ואת הרצינות יש מצב שירצה להגיע.
אני גם יודע שהוא הרוויח קרוב למשכורת מינימום בהפועל ת"א רק בשביל לשחק ברמות לעיניי הרבה קהל.
הייתי שמח אם מישהו היה מעביר והיו בודקים את האופציה הזאת, בטוח שאם השחקן הזה משחק שנה הבאה יהיה לנו שחקן אהוד לא פחות מעוז בקבוצה.
2   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
merdolp41 נשלח - 29/05/2015 : 13:42:17
אגב, השכר אותו הרוויח אוחיון בהפועל ת״א 10k לחודש!
elhananm נשלח - 28/05/2015 : 12:15:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי merdolp41

מעריך שזה לא עובד ככה ואי אפשר להציע לצוות המקצועי שחקנים דרך הפורום, ובכל זאת קראתי הבוקר שמשה אוחיון התבקש לחפש קבוצה חדשה.
מהיכרות עם השחקן מתחילת הקריירה אני יכול להגיד שאין הרבה שחקנים מחויבים כמוהו, מה גם שהוא שחקן מעולה.
לא יודע אם הוא יהיה מעוניין לרדת לליגה השנייה אבל אני מאמין שאם יבין את כמות הקהל ואת הרצינות יש מצב שירצה להגיע.
אני גם יודע שהוא הרוויח קרוב למשכורת מינימום בהפועל ת"א רק בשביל לשחק ברמות לעיניי הרבה קהל.
הייתי שמח אם מישהו היה מעביר והיו בודקים את האופציה הזאת, בטוח שאם השחקן הזה משחק שנה הבאה יהיה לנו שחקן אהוד לא פחות מעוז בקבוצה.

שלום רב.
לא יודע מה שמך האמיתי מאחורי הניק.
לכן לא יודע אם אתה חבר עמותה השנה?
יש בפוסט מקביל את המייל שלי.
כתוב לי בבקשה לשם ואענה לך בפרטי.
אלחנן.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07