הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם. כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!
ס ק י ר ת נ ו ש א
המודיע
נשלח - 01/05/2015 : 00:23:08 שלום לכולם,
גם את הסקירה השבועית החלטתי להעלות הפעם לפורום הכללי בשונה משאר העונה בה היא עולה רק בפורום הסגור, זה לטובת אלה שלא היו שותפים ולכאלה המתלבטים אם לחדש חברות ואו אם לקנות חברות בעמותה או מנוי. הסקירה נוגעת בדרך כלל יותר בעניינים טקטיים ומקצועיים אותם הצוות המקצועי מספר לנו אלא שהפעם... למי זה אכפת... קטמון חזרה ללאומית!!!!
שלום לכם, סקירה אחרונה לעונה זו, נדבר כרגיל על טקטיקות ועל היריבה או שפשוט תספרו לי איך התכוננתם למשחק האחרון ומה התכונה למשחק זה?
ראשית עבר עלינו שבוע נפלא. כל האימונים התקיימו כסדרם ואפילו התקיימו ברצינות מלאה. אסף הכין תכנית משחק, עבדנו על כמה מהלכים טקטיים ובעיקר על מצבים נייחים. בקיצור אנו לא מזלזלים ביריבה ובאים לנצח, מה שכן הכל היה באוירה אחרת.
מה זה אומר? כמו בצבא בסוף טירונות, שברנו דיסטאנס. זה לא אומר שהיתה התפרקות וזלזול, אבל בהחלט היו הרבה חיוכים וצחוקים באימונים, השחקנים הרגישו משוחררים מאד נהנו מכל רגע. עם כל הצחוקים והכיף האימונים היו באיכות וברמה גבוהה כי לא רוצים חלילה לפשל ביום השמחה שלנו. השחקנים מאד מתרגשים ומצפים ליום הזה ונראה שהם התחברו באופן מדהים למועדון ולמה שקורה פה, קבענו שהשבוע נהנה מהאימונים לאחר כל הלחץ שהיה בשבועות האחרונים ואנו באים להנות גם מהמשחק ומהאירוע אותו מכינים לנו כי סוף סוף אפשר לבוא ולהנות נטו בלי לחץ.
שלא תהיה פה טעות, אנחנו באים לנצח! נעלה בהרכב הכי חזק שלנו (חוץ משי אהרון... ) ואין מקום לטעויות, אנחנו עולים בכל הכוח ואפילו יותר מכרגיל משום שהשחקנים יבואו עם מוטיבציה ועם רצון לגמול לקהל על העונה הנפלאה שעשו לנו. היום קיימנו גם משחק נגד חברי הוועד ועוד מספר חברים והייתה אוירה נפלאה כשכולם כבר במתח לקראת מחר. התחושה היא שעבדנו קשה במשך כל העונה, ידענו עליות ומורדות, הרבה מאד לחץ בסוף העונה, ועכשיו זה הזמן של השחקנים לבוא משוחררים ולהנות. אין הרבה רגעים כאלה בכדורגל ועכשיו אחרי שעמדנו במשימה רוצים לחגוג.
שי, אתה מתרגש? האמת שעד עכשיו לא היה לי זמן לחשוב על כך אבל בשעות האחרונות, לאחר יום עמוס ביותר, אני מרגיש את המתח ואת ההתרגשות מחלחלים. מה שגרם לי לצמרמורת זה הכרטיס שימכרו מחר במשחק שאורי שלח לי עם הדיוקן שלי עליו, זה ריסק אותי. באפן אישי זה לא משהו שהוא מובן מאיליו, והיום הזה זה אומר הרבה על המועדון יותר מאשר עלי, זה לא קורה הרבה בכדורגל הישראלי.
אבל זה מגיע לך, שנים היית סמל של הפועל ירושלים. כן אבל עדיין, ההכרה וההוקרה הזו זה מרגש.
שנים היית סמל של הפועל ועכשיו אתה זוכה להערכה וההוקרה ואהבת הקהל ובצדק, אתה הרווחת את זה בכבוד, אוהבים לאהוב אותך. האהבה הזו היא הדדית לגמרי! ואני מקווה שיהיה מפגן תמיכה מדהים בשחקנים מחר יותר ממני, כי האמת שזה מגיע להם.
אתם לא יודעים איזה באז ענק יש בכל הקשור למשחק ולחגיגות מחר, ישנם הרבה מאד אנשים שאינם אוהדי קטמון ואו כאלה שאוהדים מרחוק שמתכוונים להגיע מחר.
אנו מקוים כך, גם השחקנים רוצים לחגוג עם הקהל ולהתפרק מחר.
אז נתראה בטדי, בפעם האחרונה לעונה זו.
שאר הפעילויות:
ליגת השכונות:
השבוע התקיים טורניר הבנות שאליו הגיעו שש קבוצות. הבנות נהנו מאד וגם אנחנו. הקבוצה המנצחת שלה זו הפעם הראשונה שהיא לוקחת גביע מאז השתלבותן בליגה, היא בית הספר הדו לשוני. בשל בעיות לוגיסטיות טורניר הבנים נדחה למועד אחר שיפורסם בקרוב. נותרו לנו עוד חודש וחצי לסיום הליגה במהלכם יתקיימו ארבעה טורנירים כך שמי שלא הספיק לבוא לעזור ולעודד, יש לו את ההזדמנות לעשות זאת.
קריית יערים:
התקיימו אימונים רציניים ומעולים השבוע. הקבוצה הבוגרת נכנסת לחודש עמוס מאד. ב 13.5 יתקיים משחק נגד ביתר ירושלים נערים ב, וב 16.5 הקבוצה תטוס לפאריז לשבוע (הודעה מפורטת תובא בשבוע הבא). הקבוצה הצעירה עובדת קשה לקראת משחק האימון נגד נתיב הל"ה שנדחה ל 11.5.
בית ספר לכדורגל:
השבוע כיבדו את השחקנים בנוכחותם שני שחקי המפתח של הקבוצה הבוגרת שלנו, עוז צבאג ואבירם ברוכיאן. השחקנים הבוגרים התאמנו עם הילדים כאשר אבירם מלמד אותם לחץ על הכדור ויציאה להתקפה, ועוז מלמד אותם... איך לא... דריבלים.... הילדים התמוגגו מאושר והתאמנו קשה וברצינות וכבר מחכים לפעם הבאה.
פינת ההודעות:
למי שלא יודע או לא שם לב, עלינו ליגה!!! אז מחר נקיים אירועים לרגל העלייה ובהם: מצעד נציגי כל הפעילויות שלנו השנה, משחק פרידה משי אהרון, סיבוב הקפת אליפות של השחקנים ועוד ועוד. כולם מתבקשים להקדים ולהגיע גם בכדי שנוכל לחגוג מספיק זמן, גם בכדי לכבד את הילדים והשחקנים שיעלו באירועים וגם בשל בעיית החנייה הצפויה בשל סגירת החניות המערביות. מלבד האירועים גם דוכן המרצ'נדייז שלנו יפעל וימכור את חולצת הניצחון וכן דיסק עם כל שירי האוהדים והקבוצה ובראשם השיר האגדי סמל חרוט בלב. בתום המשחק השחקנים יישארו לחלק חתימות ולהצטלם עם אוהדים, הכינו טושים בכדי שהם יחתמו לכם על החולצות. בסיום האירועים נצא כולנו, אוהדים ושחקנים, לפאב הסירה ושם נמשיך לחגוג על בירה את סיום העונה והעלייה.
אנו מבקשים מכולם להקדים ולחדש חברות בעמותה לשנה הבאה שכן אנו חייבים כבר להתכונן לעונה הקרובה המתחילה בתחילת אוגוסט. להזכירכם חידוש עד למשחק מזכה בחולצת אליפות. עד כה מתחילת השבוע חידשו כבר 150 חברים אך המטרה שלנו להגיע ל 200 מחדשים וחדשים עד סוף השבוע.
ב 15.5 תצא משלחת אוהדים לברמן כאורחי מועדון הכדורגל וורדן ברמן, לצורך השתלמויות הקשורות לעולם הכדורגל מצד האוהדים. ההשתלמות תחולק לשלשה נושאים: נושא הסקאוט, הנושא החברתי והנושא המקצועי. למשלחת יצטרף גם המאמן אסף נמני.
למחרת ב 16.5 תצא כאמור משלחת בראשות ליאור חוג'ה ביחד עם ילדי קריית יערים ואבו גוש לפאריס.
נזכיר שוב לשריין ביומן את ה 8.5.15 שבו נקיים את יום העמותה, עוד פרטים יובאו במהלך השבוע לאחר שנתפנה ונתאושש מחגיגות העלייה.