| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 12/03/2010 : 23:13:01 http://www.youtube.com/watch?v=DeFcUtVUsRs&feature=related#watch-main-area
דרגו את השחקנים.
הדירוג שלי:
1. אלוהים - לא תעשה לך אלוהים אחרים 2. יאיר אסייג - הקריירה של השחקן מומחש בהילוך איטי בבירור מופתי 3. ויקי בוקובזה - איזה ניתור, איזה בלורית, איזה אישיות, 4. מישל דיין - הבן אדם יודע לנהל משחק למרות שהוא זקן 5. חגי קול - האוסקר לספשל אפקטס 6. לירן שטראובר - פרס המתלהב 7. אסי טובי - לא זכרתי אותו כזה שמן 8. רונן פייגנבוים - יכול לשחק במודיעין
|
| 14 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| amos |
נשלח - 14/03/2010 : 16:26:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
את זה אהבתי. גם אני בעד לעשות סיווגים בין הכריספיסים והאוקות, לבין הפרות הקדושות. ואני עדיין חוזר ואומר, גם בין הפרות הקדושות הבן אדם הוא פרה הולנדית יפיפיה (קראתי לה מלכה על שם אשתי).
אשתך קוראים לה מלכה מלכה?
|
| שלומי מלכה |
נשלח - 14/03/2010 : 11:30:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
הוא מהבודדים שגם נעוריו ביישו את נעוריו. אם נתעלם לרגע מהחן שלו, והוא פאקינג בעל חן, אי אפשר להתעלם, ומהסנטימנט הבלתי נגמר שלנו לשחקני בית, הוא היה חרא חלוץ. מלהיב, מכדרר, מטריף, ונופל מהרוח או מחמיץ. קרדיט עאלק. שנים של בצורת.18 שנה בבוגרים, 2 עונות טובות במונחים של חלוץ, 18 עונות יציבות בראיונות-מקומונים.
של, קראנקו, של נעליך. יש גבול. בדיחות שואה, סבבה. בדיחות פיגועים, גם תענוג. אבל יש פרות קדושות בהן לא נוגעים. יאיר הוא יאיר, וכל ההתרפסויות בפני ויקטור או אחרים לא יקחו את מה שנתן לנו כל השנים. כן, הוא נתן לנו בדיוק מה שקראנקו או מישל נתנו לנו כל השנים.
אני מדבר בתוך הפנתיאון, שלומי. בתוך. בין פרות קדושות אני מסייג אותו, לא מבחוץ.ברור שהוא לא נידון בין קריספיס לאנא עארף, רונן שוויג, אלא בתוך המילייה המצומצם של שחקני שנות השמונים שזכו להחזיק דרבי כשווים בין שווים. אל לחץ.
את זה אהבתי. גם אני בעד לעשות סיווגים בין הכריספיסים והאוקות, לבין הפרות הקדושות. ואני עדיין חוזר ואומר, גם בין הפרות הקדושות הבן אדם הוא פרה הולנדית יפיפיה (קראתי לה מלכה על שם אשתי). |
| amos |
נשלח - 13/03/2010 : 22:23:43 זה הזמן לברך את הכוח רמת גן על נצחונה הנאה, שמרחיק אותה שש נקודות מהקו האדום
|
| קראנקו |
נשלח - 13/03/2010 : 21:54:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
הוא מהבודדים שגם נעוריו ביישו את נעוריו. אם נתעלם לרגע מהחן שלו, והוא פאקינג בעל חן, אי אפשר להתעלם, ומהסנטימנט הבלתי נגמר שלנו לשחקני בית, הוא היה חרא חלוץ. מלהיב, מכדרר, מטריף, ונופל מהרוח או מחמיץ. קרדיט עאלק. שנים של בצורת.18 שנה בבוגרים, 2 עונות טובות במונחים של חלוץ, 18 עונות יציבות בראיונות-מקומונים.
של, קראנקו, של נעליך. יש גבול. בדיחות שואה, סבבה. בדיחות פיגועים, גם תענוג. אבל יש פרות קדושות בהן לא נוגעים. יאיר הוא יאיר, וכל ההתרפסויות בפני ויקטור או אחרים לא יקחו את מה שנתן לנו כל השנים. כן, הוא נתן לנו בדיוק מה שקראנקו או מישל נתנו לנו כל השנים.
אני מדבר בתוך הפנתיאון, שלומי. בתוך. בין פרות קדושות אני מסייג אותו, לא מבחוץ.ברור שהוא לא נידון בין קריספיס לאנא עארף, רונן שוויג, אלא בתוך המילייה המצומצם של שחקני שנות השמונים שזכו להחזיק דרבי כשווים בין שווים. אל לחץ. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 13/03/2010 : 20:45:03 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
|
| קראנקו |
נשלח - 13/03/2010 : 16:44:26 הוא מהבודדים שגם נעוריו ביישו את נעוריו. אם נתעלם לרגע מהחן שלו, והוא פאקינג בעל חן, אי אפשר להתעלם, ומהסנטימנט הבלתי נגמר שלנו לשחקני בית, הוא היה חרא חלוץ. מלהיב, מכדרר, מטריף, ונופל מהרוח או מחמיץ. קרדיט עאלק. שנים של בצורת.18 שנה בבוגרים, 2 עונות טובות במונחים של חלוץ, 18 עונות יציבות בראיונות-מקומונים. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 13/03/2010 : 16:34:01 שמע, אתה לא חייב להסכים איתי שזקנתו מביישת את נעוריו. בכל זאת, יאיר הוא כל כך גדול שגם זקנתו לא מביישת. הוא בנה קרדיט... |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 13/03/2010 : 14:18:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
http://www.youtube.com/watch?v=DeFcUtVUsRs&feature=related#watch-main-area
דרגו את השחקנים.
הדירוג שלי:
1. אלוהים - לא תעשה לך אלוהים אחרים 2. יאיר אסייג - הקריירה של השחקן מומחש בהילוך איטי בבירור מופתי 3. ויקי בוקובזה - איזה ניתור, איזה בלורית, איזה אישיות, 4. מישל דיין - הבן אדם יודע לנהל משחק למרות שהוא זקן 5. חגי קול - האוסקר לספשל אפקטס 6. לירן שטראובר - פרס המתלהב 7. אסי טובי - לא זכרתי אותו כזה שמן 8. רונן פייגנבוים - יכול לשחק במודיעין
שכחת, ויקטוריה יקרה, את הזר השני הכי מוצלח בהיסטוריה של המעדון: הופ הופ לאסלו צה. ומספר שתיים שלך, הוא מספר אחד בענק. גם אם זקנתו מביישת את נעוריו.
מסכים לחלוטין עם ההערה הראשונה. חולק לחלוטין עם ההערה השניה. |
| שלומי מלכה |
נשלח - 13/03/2010 : 13:44:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית
http://www.youtube.com/watch?v=DeFcUtVUsRs&feature=related#watch-main-area
דרגו את השחקנים.
הדירוג שלי:
שכחת, ויקטוריה יקרה, את הזר השני הכי מוצלח בהיסטוריה של המעדון: הופ הופ לאסלו צה. ומספר שתיים שלך, הוא מספר אחד בענק. גם אם זקנתו מביישת את נעוריו. |
| מחאיי |
נשלח - 13/03/2010 : 11:24:53 ואם כבר כוכבים:
http://www.youtube.com/watch?v=kU9IBpTgTVE&NR=1
מעניין איך השפיעה התקופה תחת לילו על המשך הקריירה של היהלום. |
| מחאיי |
נשלח - 13/03/2010 : 11:13:34 אני חושב שהצהוב על התחזות הומצא במיוחד בשביל יאיר. טוב לראות שזה גם יושם. אגב, מישהו קרא את הטור הקבוע שלו בכל העיר, השבוע עם הכותרת "יאללה ביטר"? רמי מנדל, מאחוריך. |
| החולצה האדומה |
נשלח - 13/03/2010 : 00:46:00 איך אדם שמבצע מהלך כזה הופך להיות מאמן בונקריסט של בית שמש?.. איך רונן פייגנבוים הפך מילד פלא שנלחם לקבב שהוא היום? איך לירן שטראובר הפך מציפור לשוער של מכבי?
איך אמיר גולה עדיין נראה אותו דבר? כנראה שאלוהים באמת יש רק אחד.. |
| ויקטוריה הסודית |
נשלח - 12/03/2010 : 23:56:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית 3. ויקי בוקובזה - איזה ניטור, איזה בלורית, איזה אישיות,
http://www.edugal.org.il/hokrim/concept/mu137.htm נראה לי שחזרתו של הבוקובזה לחייך קצת בילבלה אותך...
על מה אתה מדבר?
|
| Victor Paco |
נשלח - 12/03/2010 : 23:19:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית 3. ויקי בוקובזה - איזה ניטור, איזה בלורית, איזה אישיות,
http://www.edugal.org.il/hokrim/concept/mu137.htm נראה לי שחזרתו של הבוקובזה לחייך קצת בילבלה אותך... |
|
|