| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| kk186 |
נשלח - 28/04/2015 : 22:02:01 שלום לכולם
כמו שאתם יודעים בשישי הקרוב אנו חוגגים רשמית את העלייה לליגה הלאומית. אנו מצפים שיגיעו יותר מ-5000 איש למשחק וייתכן אפילו נצטרך לפתוח יציע נוסף (אמן).
אנו מבקשים להגיע כשעה וחצי לפני תחילת משחק על מנת שלא תתעכבו בכניסה, תתפסו מקומות טובים ותהנו מאירועי הפתיחה. נעשה הכל שלא תצטרכו לעמוד יותר מעשר דקות בשמש.
בהוראת המשטרה החנייה מול הכניסה ליציע המערבי תהיה סגורה. אנו מבקשים להשתמש בחנייה ביציע המזרחי או צמוד למרכז הטניס.
לא ניתן להכניס בקבוקים מכל סוג (שתייה, בשמים וכד') , פירות וכל סוגי האמל"ח שניתן למצוא בצה"ל בהווה,עתיד ועבר. אנשים, בלי אבוקות ורימוני עשן!!!! אנו לא מעוניינים להתעסק בזה. במידה וימצא או יעשה בזה שימוש הנושא יטופל בחומרה רבה.
ניתן להכניס שקיות שתייה, שלוקר, טרופיות, אוכל בשקיות ולא בקופסאות. תעשו לנו טובה אל תבואו מהשוק עם שקיות (תאמינו לי זה קורה).
חל איסור על עלייה לדשא. זוהי עבירה פלילית והקבוצה תענש בהורדת נקודות.
על פי הוראת המשטרה לא ניתן להכניס קונפטי.
לסיום שיהיה לנו אחלה משחק, אחלה אווירה ויאללה הפועל!!!!
תודה רבה כפיר ואשר מנהלי האבטחה |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| dd63 |
נשלח - 06/05/2015 : 13:01:01 נקווה שבמהרה בימינו נגיע למצב שמכבי תל אביב כדורגל תהיה יריבה שלנו בליגה. עד אז, כל מחווה והערכה של קבוצת ליגת על או נציג שלה למיזם המדהים שנקרא קטמון צריכה להתקבל בברכה. קטמון מביאה דבר חדש לכדורגל ולחווית הצפיה והלוואי שבשנים הקרובות נביא את זה גם לליגת העל |
| davidkipod |
נשלח - 06/05/2015 : 00:30:31 כל הכבוד לכפיר. משחק בית אחרי משחק בית עם כזה עול על הכפיים. מזל שיש משחקי חוץ שיכולת להנות נטו מכדורגל.. |
| Brokoly |
נשלח - 05/05/2015 : 17:45:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
ציטוט: נשלח במקור על ידי kk186
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
בשביל מה היו צריך 7 סמויים ביציע? מי יודע כמה יסמניקים מעל היציע? אבטחה דמיקולו, מישהו שכח לעדכן אותם שזה לא משחק של בית"ר
והבבונים שעלו ליציע בעת שנפרס השלט של שי אהרון, עלו כאילו אוטוטו מתבצע שם רצח...
ברוך הבא לרמות הגבוהות. המשטרה מתייחסת אלינו כמו קבוצה מליגת העל. רק שתדעו שהמשטרה נתנה לנו הרבה מחמאות אחרי המשחק והיא לא מתייחסת אלינו כמו לבית"ר. תאמינו לי שאני מנסה כמה שאני יכול למנוע חיכוך בין אוהדים לסדרנים. אני לא רוצה שיעמדו סדרנים באמצע הגוש המעודד. ככל שיהיו יותר משחקים שיגמרו בצורה חלקה, בלי יריקות, בלי מכות, בלי אירועים אלימים עם אנשי הקבוצה האורחת, ניתן יהיה לאפשר חווית צפייה מבלי להרגיש את המאבטחים. אני אעשה הכל כדי שלא תרגישו את האבטחה אבל לשם כך חשוב שבמשחקי הבית שלנו לא יהיו אירועים אלימים.
כפיר שלום. בהזדמנות זו אני רוצה להביע את הערכתי ותודתי על העבודה שאתה עושה כקב"ט המועדון ולא בשנה הראשונה, זאת בהתנדבות מלאה. תודה רבה.
+1 כפיר תמשיך בעבודה הטובה! |
| elhananm |
נשלח - 05/05/2015 : 17:37:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי kk186
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
בשביל מה היו צריך 7 סמויים ביציע? מי יודע כמה יסמניקים מעל היציע? אבטחה דמיקולו, מישהו שכח לעדכן אותם שזה לא משחק של בית"ר
והבבונים שעלו ליציע בעת שנפרס השלט של שי אהרון, עלו כאילו אוטוטו מתבצע שם רצח...
ברוך הבא לרמות הגבוהות. המשטרה מתייחסת אלינו כמו קבוצה מליגת העל. רק שתדעו שהמשטרה נתנה לנו הרבה מחמאות אחרי המשחק והיא לא מתייחסת אלינו כמו לבית"ר. תאמינו לי שאני מנסה כמה שאני יכול למנוע חיכוך בין אוהדים לסדרנים. אני לא רוצה שיעמדו סדרנים באמצע הגוש המעודד. ככל שיהיו יותר משחקים שיגמרו בצורה חלקה, בלי יריקות, בלי מכות, בלי אירועים אלימים עם אנשי הקבוצה האורחת, ניתן יהיה לאפשר חווית צפייה מבלי להרגיש את המאבטחים. אני אעשה הכל כדי שלא תרגישו את האבטחה אבל לשם כך חשוב שבמשחקי הבית שלנו לא יהיו אירועים אלימים.
כפיר שלום. בהזדמנות זו אני רוצה להביע את הערכתי ותודתי על העבודה שאתה עושה כקב"ט המועדון ולא בשנה הראשונה, זאת בהתנדבות מלאה. תודה רבה. |
| לב אדום מקטמון |
נשלח - 05/05/2015 : 15:44:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי amirberner אתם ירקתם בפרצוף של שי אהרון. חד וחלק. ביזיתם אותו וביזיתם אורח שלו. ועשיתם את זה בלי סיבה טובה. מכבי תל אביב כדורגל היא לא יריבה שלנו ומעולם לא הייתה יריבה שלנו. אפילו הפועל תל אביב היתה יותר יריבה שלנו מאשר מכבי. מותר לכם לשרוק בוז כמובן, זה עדיין חוקי, אבל מותר לנו גם לומר שההתנהגות הזו היתה מגעילה.
+1
+1 |
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 05/05/2015 : 13:18:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי amirberner אתם ירקתם בפרצוף של שי אהרון. חד וחלק. ביזיתם אותו וביזיתם אורח שלו. ועשיתם את זה בלי סיבה טובה. מכבי תל אביב כדורגל היא לא יריבה שלנו ומעולם לא הייתה יריבה שלנו. אפילו הפועל תל אביב היתה יותר יריבה שלנו מאשר מכבי. מותר לכם לשרוק בוז כמובן, זה עדיין חוקי, אבל מותר לנו גם לומר שההתנהגות הזו היתה מגעילה.
+1 |
| amirberner |
נשלח - 05/05/2015 : 12:22:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
מכבי תל אביב זה מועדון ספורט שכולל בתוכו את מחלקת הכדור סל, כדורגל, כדור יד וכל שאר ענפי הספורט. מה שהוא מייצג בכדורסל הוא מייצג בשאר ענפי הספורט. לא לגיטימי. זה שאנשים הופתעו משריקות בוז אומר יותר עליהם מעל שורקי הבוז
אז הנה אומרים לך פה אוהדים וותיקים, שביחד יש להם עשרות רבות של שנים ביציעים של הפועל כדורגל, שאין להם שנאה מיוחדת למכבי ת"א כדורגל. למה זו דיעה לא לגיטימית? ביום שבקריית שלום יכופפו כל חוק אפשרי וכל אמת מידה מוסרית על מנת להבטיח שהאליפות תשאר אצלם לחמישים השנים הקרובות, אז תספר לי שהם וחתן פרס ישראל מזרחי זה אותו הדבר בדיוק. וכשמישהו שהיה שנים במאיון העליון של הכדורגל העולמי בא לתת כבוד לקפטן הפורש שלנו, ראוי לכבד אותו בחזרה.
בהחלט לגיטימי לחשוב ככה, אך לגיטימי גם לחשוב שמכבי תל אביב היא יריבה שלנו ומייצגת משהו שונה מאיתנו ולכן לשרוק בוז למנהל המקצועי שלה.
ולכן, כמועדון שמתגאה בכך שהוא מקבל את כולם יש מקום לכולם, גם אלה שמוחאים כפיים וגם אלה ששורקים בוז (או שגם שריקות בוז הפכו לדבר לא לגיטימי בקהל שלנו?)
אתם ירקתם בפרצוף של שי אהרון. חד וחלק. ביזיתם אותו וביזיתם אורח שלו. ועשיתם את זה בלי סיבה טובה. מכבי תל אביב כדורגל היא לא יריבה שלנו ומעולם לא הייתה יריבה שלנו. אפילו הפועל תל אביב היתה יותר יריבה שלנו מאשר מכבי. מותר לכם לשרוק בוז כמובן, זה עדיין חוקי, אבל מותר לנו גם לומר שההתנהגות הזו היתה מגעילה. |
| kk186 |
נשלח - 04/05/2015 : 23:52:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
ברוך הבא לרמות הגבוהות. המשטרה מתייחסת אלינו כמו קבוצה מליגת העל. רק שתדעו שהמשטרה נתנה לנו הרבה מחמאות אחרי המשחק והיא לא מתייחסת אלינו כמו לבית"ר. תאמינו לי שאני מנסה כמה שאני יכול למנוע חיכוך בין אוהדים לסדרנים. אני לא רוצה שיעמדו סדרנים באמצע הגוש המעודד. ככל שיהיו יותר משחקים שיגמרו בצורה חלקה, בלי יריקות, בלי מכות, בלי אירועים אלימים עם אנשי הקבוצה האורחת, ניתן יהיה לאפשר חווית צפייה מבלי להרגיש את המאבטחים. אני אעשה הכל כדי שלא תרגישו את האבטחה אבל לשם כך חשוב שבמשחקי הבית שלנו לא יהיו אירועים אלימים. |
| אדום88 |
נשלח - 04/05/2015 : 18:44:25 בשביל מה היו צריך 7 סמויים ביציע? מי יודע כמה יסמניקים מעל היציע? אבטחה דמיקולו, מישהו שכח לעדכן אותם שזה לא משחק של בית"ר
|
| מנדי742 |
נשלח - 04/05/2015 : 18:32:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
הטיעון של "אנחנו מועדון שמקבל את כולם" הוא בעייתי כשמדובר על נימוס בסיסי. אנחנו מקבלים את כולם, אבל מבקשים שאנשים יתנו כבוד למישהו שבא לתת לשי (ולקטמון בעקיפין) כבוד. שריקות הבוז נראות כמו רפלקס מותנה יותר מכל דבר אחר.
 |
| בוח |
נשלח - 04/05/2015 : 18:07:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
מכבי תל אביב זה מועדון ספורט שכולל בתוכו את מחלקת הכדור סל, כדורגל, כדור יד וכל שאר ענפי הספורט. מה שהוא מייצג בכדורסל הוא מייצג בשאר ענפי הספורט. לא לגיטימי. זה שאנשים הופתעו משריקות בוז אומר יותר עליהם מעל שורקי הבוז
אז הנה אומרים לך פה אוהדים וותיקים, שביחד יש להם עשרות רבות של שנים ביציעים של הפועל כדורגל, שאין להם שנאה מיוחדת למכבי ת"א כדורגל. למה זו דיעה לא לגיטימית? ביום שבקריית שלום יכופפו כל חוק אפשרי וכל אמת מידה מוסרית על מנת להבטיח שהאליפות תשאר אצלם לחמישים השנים הקרובות, אז תספר לי שהם וחתן פרס ישראל מזרחי זה אותו הדבר בדיוק. וכשמישהו שהיה שנים במאיון העליון של הכדורגל העולמי בא לתת כבוד לקפטן הפורש שלנו, ראוי לכבד אותו בחזרה.
בהחלט לגיטימי לחשוב ככה, אך לגיטימי גם לחשוב שמכבי תל אביב היא יריבה שלנו ומייצגת משהו שונה מאיתנו ולכן לשרוק בוז למנהל המקצועי שלה.
ולכן, כמועדון שמתגאה בכך שהוא מקבל את כולם יש מקום לכולם, גם אלה שמוחאים כפיים וגם אלה ששורקים בוז (או שגם שריקות בוז הפכו לדבר לא לגיטימי בקהל שלנו?)
הטיעון של "אנחנו מועדון שמקבל את כולם" הוא בעייתי כשמדובר על נימוס בסיסי. אנחנו מקבלים את כולם, אבל מבקשים שאנשים יתנו כבוד למישהו שבא לתת לשי (ולקטמון בעקיפין) כבוד. שריקות הבוז נראות כמו רפלקס מותנה יותר מכל דבר אחר. |
| גון מדלולה |
נשלח - 04/05/2015 : 14:17:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
ולכן, כמועדון שמתגאה בכך שהוא מקבל את כולם יש מקום לכולם, גם אלה שמוחאים כפיים וגם אלה ששורקים בוז (או שגם שריקות בוז הפכו לדבר לא לגיטימי בקהל שלנו?) |
| ולנטין תיאודוריקה |
נשלח - 04/05/2015 : 14:16:56 לא שזה משנה כלום, אבל שחקן ששיחק למעלה מ-170 משחקים בליגה הספרדית ועלה בהרכב הראשון של בארסה, וגם שיחק שלושים וארבע פעמים במנצ'סטר יונייטד, בהחלט נכלל במאיון העליון של הכדורגל העולמי.
אבא שלו הוא אל, זה ברור, ואם יוהאן היה מגיע לעשות כבוד לשי אהרון כנראה שהייתי מוחל על כבודי, רץ למגרש, ומתחנן שיעשה לי ילד. |
| אמיר גולה |
נשלח - 04/05/2015 : 14:02:59 קודם כל, לא אמרתי שזאת דעה לא לגיטימית. אמרתי שלהיות מופתע שלארגון האוהדים שלך בכדורגל ובכדורסל (! ) יפריע שנציג מכבי תל אביב ( כמועדון ספורט. לא כקבוצת כדורגל) יגיע לטקס רשמי של הקבוצה ולא יתקבל במינימום בשריקות בוז זאת עצימת עיניים או טיפשות. ניסיתי להיות עדין. היה ברור שהם יקללו אותו, וזה לגיטימי כמו שאף אחד לא העיר לך כשמחאת לו כפיים. יותר שמעו אותם? החיים קשים. פעם הברה תתאמץ יותר. ותיקון קל, ג'ורדי קרויף מעולם לא היה במאיון העליון של הכדורגל העולמי. זה אבא שלו |
| ולנטין תיאודוריקה |
נשלח - 04/05/2015 : 12:29:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
|
|
|