פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 עידוד מעולה היום

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
חיים ברעם נשלח - 12/03/2010 : 16:42:42
הקהל היום היה נהדר ולדעתי יש לו המון מניות בניצחון היפה. ממש אהבתי את כל הנוכחים, חיים
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
קלי נשלח - 14/03/2010 : 11:20:28
דבר אחד אי אפשר לקחת מאוהדי הפועל.היכולת המרשימה להתכתש מילולית על כלום ובכל מצב.
חצי שנה אחורה, אנחנו מרוסקים,עם חוב כספי לא קטן ועם עתיד מעורפל.והנה חלפה חצי שנה,ישנה קבוצה הנושאת את שמנו,כ 1000 אוהדים מגוונים ביציע,קירבה לאיזון כלכלי,והקבוצה שהוקמה מאפס די קרובה להשגת יעדה המקצועי (אותו מקום רביעי שעליו חלמנו).
ובכל זאת במקום להישען לרגע אחורה וליהנות מהרגע המופלא והנדיר הזה ,אנחנו עדיין מקטרים ומתנגחים.
בחיאת ,תנו להנות
חזום חזום נשלח - 14/03/2010 : 11:10:39
מישהו מוכן להסביר לי מה נותר עד סוף העונה? לנו ולצרינו?
גון מדלולה נשלח - 14/03/2010 : 10:35:25
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

1. מסכים עם הפולני, לדעתי גג 800
2. ויקטור והמעודדים, השיר חדש (הוא חדש? פעם ראשונה ששמעתי) סבבה, אחלה קצב - יתפוס
3. בהמשך לההוא מלמעלה, חלאס עם קשקושי מלול, לא מעניין, כן עופסייד, לא סיומת, בוהרון תותח
4. עוד 7 למנאייק, מסכים עם פרננדו, מקום רביעי בהחלט ריאלי

זה כבר אומר שהיו 1,300 לפחות. כבוד.

ותפסיקו לדבר על מקום רביעי, הפער הוא 13 נקודות 4 מחזורים לסיום, המקום השלישי מובטח, אם נצליח להגיע לשני זה בהחלט יהיה הישג עצום.
babiji נשלח - 14/03/2010 : 10:18:25
1. מסכים עם הפולני, לדעתי גג 800
2. ויקטור והמעודדים, השיר חדש (הוא חדש? פעם ראשונה ששמעתי) סבבה, אחלה קצב - יתפוס
3. בהמשך לההוא מלמעלה, חלאס עם קשקושי מלול, לא מעניין, כן עופסייד, לא סיומת, בוהרון תותח
4. עוד 7 למנאייק, מסכים עם פרננדו, מקום רביעי בהחלט ריאלי
ויקטוריה הסודית נשלח - 14/03/2010 : 09:15:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ויקטוריה הסודית

אשכרה נהיו פה חבורה של בולשביקים פנאטיים שרוצים שכולם יהיו כמוהם ושחושבים שהם יודעים מה נכון.
הבולשביק עם החולצה, הבולשביק הנושא את שם השם, והבולשביק הימני מתבקשים להירגע. תהנו קצת מהעונה הנהדרת הזו ותפסיקו לבקר את כל העולם ואחותו.

על מה אתה מדבר? איך התגובה הזאת קשורה למציאות?
איך מישהו כמוך יכול אחרי משחק חלש לבוא בטענות לשחקנים שהם לא משחקים בשביל הקהל או המועדון? כדי שהשחקנים ישחקו בשבילנו, אנחנו צריכים להיות שם בשבילם, שזה אומר להגיע בזמן למשחק, לעודד 90 דקות, במיוחד כשהקבוצה משחקת חלש, עידוד טוב מטריף את השחקנים, בלי עידוד, הרבה יותר קל לקבוצה היריבה לשחק.
אני לא מבקש מאף אחד להגיע שעה- שעה וחצי לפני משחק בשמש ובגשם, אבל חמש דק' לפני זאת בקשה הגיונית. אף אחד לא דורש ממישהו להיות משהו אחר, אבל בתור אוהדים/ בעלים של קבוצת אוהדים זה דורש מאיתנו טיפה יותר מהמינימום, ואחרי עונה כזאת, אנחנו חייבים את זה לשחקנים האלה

תשובות:
1. התגובה שלי לא היתה קשורה למציאות וצר לי שזה לא הובהר מלכתחילה.
2. אני לא יודע מי אתה חושב שאני, אבל לא באתי בטענות לאף שחקן לגבי משחק חלש. אני בכלל לא הגעתי לבית שמש, אם למשחק הזה התכוונת. ניזונתי מדיווחי סמס, שהבהירו לי שהשחקנים החמודים והמתוקים שלנו עשו כמיטב יכולתם והקהל האדום הזבל נתן עוד תופעה מבישה שהביאה להפסד.
3. כיוון שאתה נושא את שם השם, אתה דיברת איתו פעם על מה מכניס את השחקנים לאטרף. יש לך מושג בכלל מה זה להיות שחקן כדורגל ומה עושה לו את זה?
4. הקהל לא קיים לא בשבילכם, הגוש הבולשביקי, והם גם לא עבדים של השחקנים. כדורגל אמור להיות כיף, תנו לאנשים לנשום ולהנות קצת מהקבוצה שלהם.

ולויקטור פאצ'ו (היה לנו שחקן עם שם דומה פעם - עבר לבית"ר), תפסיק כבר להסית את הקהל לייהוד שייח ג'ראח ולמניעת כניסת ילדים למגרש. בהודעה האחרונה שלך זה בא לידי ביטוי בצורה המובהקת ביותר! איפה מנהל הפורום?!

שאני חושב על זה, השם שלך בפורום קשור לאדם הזה? http://www.ynet.co.il/PicServer/290801/138860/studio_a.jpg
Victor Paco נשלח - 14/03/2010 : 08:43:38
ויק, פסואה ויפתח, אל תבלבלו ת'מוח ואל תסלפו דברים של אחרים.
גם אני וגם שאר בולשביקי הפורום לא אמרנו שאנחנו רוצים שכולם יעודדו ואני אפילו לא ביקשתי שאנשים יואילו בטובם להגיע לפני השריקה או אפילו בדקה הראשונה, זאת למרות איך שניסיתם לצייר את התגובות שלנו כדי שתוכלו לכתוב מה שרציתם.
כל מה שכתבו גולה, לאסלו, החולצה וכתבתי אנוכי, בא בסך הכל לטעון שהאמירה על "עידוד טוב" חסרה כל אחיזה במציאות ופשוט לא נכונה.
העידוד היה גרוע, והקהל שלנו עלוב כמעט מכל בחינה אפשרית לפיה בוחנים קהל אוהדים. הכל כמובן ביחס לגודל ולפוטנציאל של הקהל ולא ביחס לליגות הנמוכות. אין ספק שבשלוש השנים האחרונות אנחנו מקבלים המון סיבות לטפוח לעצמנו על השכם כשמתגלה עליונות ברורה לאוהדי הפועל ירושלים על פני אוהדי הפועל תל- שבע (גם במגרשה הביתי של תל שבע!), לדוגמא.
זהו.
מעניין מה תצליחו לדלות מההודעה הזו כדי שיתאים לתגובה הבאה שלכם.
יפתחמ נשלח - 13/03/2010 : 20:02:16
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

יש שיפור הדרגתי בכמויות וזה מה שחשוב. אין מה לצפות לבום פתאומי. לדעתי זה היה משחק השיא השנה מבחינת מספר האוהדים, מה שאומר שהקבוצה תופסת לאט לאט. קשה לייצר מומנטום בליגה בה כל מחזור שני הוא פגרה ואין וודאות שהקבוצה היריבה בכלל תגיע. אם עד סוף העונה נביא עוד 300-400 זה הישג מעולה. 1500 צופים בליגה ג' זה יהיה מעל ומעבר.

מסכים עם עוגן.
קצת סבלנות.
אמיר גולה נשלח - 13/03/2010 : 19:16:10
ציטוט:

אשכרה נהיו פה חבורה של בולשביקים פנאטיים שרוצים שכולם יהיו כמוהם ושחושבים שהם יודעים מה נכון.
הבולשביק עם החולצה, הבולשביק הנושא את שם השם, והבולשביק הימני מתבקשים להירגע. תהנו קצת מהעונה הנהדרת הזו ותפסיקו לבקר את כל העולם ואחותו.

על מה אתה מדבר? איך התגובה הזאת קשורה למציאות?
איך מישהו כמוך יכול אחרי משחק חלש לבוא בטענות לשחקנים שהם לא משחקים בשביל הקהל או המועדון? כדי שהשחקנים ישחקו בשבילנו, אנחנו צריכים להיות שם בשבילם, שזה אומר להגיע בזמן למשחק, לעודד 90 דקות, במיוחד כשהקבוצה משחקת חלש, עידוד טוב מטריף את השחקנים, בלי עידוד, הרבה יותר קל לקבוצה היריבה לשחק.
אני לא מבקש מאף אחד להגיע שעה- שעה וחצי לפני משחק בשמש ובגשם, אבל חמש דק' לפני זאת בקשה הגיונית. אף אחד לא דורש ממישהו להיות משהו אחר, אבל בתור אוהדים/ בעלים של קבוצת אוהדים זה דורש מאיתנו טיפה יותר מהמינימום, ואחרי עונה כזאת, אנחנו חייבים את זה לשחקנים האלה
הדוב האדום נשלח - 13/03/2010 : 18:49:35
אני שב ואומר. מטרותינו צריכות להיות ריאליות מקום 3-5 אחרי הופעה מכובדת ושנה בה למדנו את הליגה היא מטרה ראויה.
משחק עלייה נגד אשקלון זהו בלון נפוח שיתפוצץ לנו בפנים.

אגב עם כל הקשקושים הרגילים על כפיר מלול שכחנו לציין את שקד בוארון- השחקן הטוב במגרש ומצטיין העונה.. חמד של בחור.
אושר גדול נשלח - 13/03/2010 : 18:44:14
מי שאומר שאלף צופים זה מעט,לא יודע על מה הוא מדבר.ראו מה קורה בליגה הלאומית ותבינו איפה אנחנו.אנחנו במקום מצויין.בואו נפסיק להלקות את עצמנו ולהנות מהמיזם שבנינו.הקבוצה עובדת,הקהל נפלא,המון ילדים ואוירה משפחתית וטובה.
אני מקוה שמשחק הבית מול אשקלון יהיה משחק העליה ואז נוכל לגייס את כל הקהל הפוטנציאלי שלנו.מכבי קביליו הביאו 8000 צופים לבלומפילד בשנה שעברה.
צריך לעבוד על זה מעכשיו.אין סיכוי שאנחנו לא עולים
עוגן ק. נשלח - 13/03/2010 : 17:21:11
יש שיפור הדרגתי בכמויות וזה מה שחשוב. אין מה לצפות לבום פתאומי. לדעתי זה היה משחק השיא השנה מבחינת מספר האוהדים, מה שאומר שהקבוצה תופסת לאט לאט. קשה לייצר מומנטום בליגה בה כל מחזור שני הוא פגרה ואין וודאות שהקבוצה היריבה בכלל תגיע. אם עד סוף העונה נביא עוד 300-400 זה הישג מעולה. 1500 צופים בליגה ג' זה יהיה מעל ומעבר.
עדו האדום נשלח - 13/03/2010 : 16:49:07
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
לגבי הקהל, אין לי בעייה עם העידוד, הוא היה מצויין כרגיל. הבעיה היא כמות הקהל. נכון שאלפייה פלוס זה הרבה יחסית לליגה ג/סאדר/מכבי עכו, אבל זה הרבה מתחת לפוטנציאל שלנו וכולנו יודעים את זה. חמישה מחזורים לסיום, קבוצה מנצחת, שמש, אלוהים במרכז המגרש (משחק מעולה שלו היום עד הפציעה), סיכוי סביר למקום רביעי, לא ברור לי למה אנחנו לא יכולים להתחיל להתקרב ליציע מלא.

פרננדו-אתה יכול להגיד לי איך אתה מגדיר מהו הפוטנציאל?כמות האוהדים מול קרית מלאכי?אולי גמר הגביע מול מכבי חיפה?אולי שנות ה 70 העליזות?
להתאכזב פעם אחת זה נורמאלי .להתאכזב עשר פעמים, זה אומר שישנה בעיה של תיאום ציפיות.כל קהל בארץ יורד בכמויות בצורה ניכרת כשיורדים ליגה אחת.כל קהל אחר היה יורד ל 0 צופים בליגה ג' .אצלנו בגלל הייחוד שלנו ירדנו ל 500-1000 .רוצים יותר?בטח , אבל המספרים יותר מהגיוניים.

כמות הקהל הנוכחית (ממוצע של 500-1000) מקורה בשתי סיבות לדעתי:
1) הרבה אוהדי הפועל שבאו בעונה הראשונה, לא מעוניינים להגיע למשחקים בליגה ג'.
2) מבחינה ריגשית הרבה אוהדי הפועל עדיין חצויים. בעונה הראשונה הם הגיעו מהסיבות הידועות ומאז הם בבית. אני מדבר עם הרבה אוהדי הפועל והתחושה שלי שיש מאות טובות של אוהדי הפועל שנמצאים במצב הזה.
עליית ליגה, אם וכאשר, תשפר את כמות הצופים אבל לא דרסטית. הציפיות צריכות להיות באזור ה 1500 בליגה ב' ו2000 בליגה א'. אלו מספרים יפים מאד.
פרננדו פסואה נשלח - 13/03/2010 : 15:01:41
ציטוט:

הצדק עם ויקטוריה (לבית בוקובזה?). אתם אוהדים נהדרים, באמת, אבל די לקדוח בראש כבר. כנראה שגם במשחק הבא יהיו חמישה אוהדים כמוכם שמעודדים 90 דקות, עוד חמישים כמוני שעומדים לא רחוק ומעודדים לסירוגין, יהיו עוד כמה מאות כמו יפתח שיושבים רחוק יותר, ויהיו גם הורים שמביאים את הילדים הקטנים שלהם גם אם אלו לא עוקבים בהתרגשות אחרי כל תנועה של יאן חנוכייב. זה קהל כדורגל. יש אווירה מעולה, הכל בראש שלכם.
ויקטוריה הסודית נשלח - 13/03/2010 : 14:27:48
הדוב האדום נשלח - 13/03/2010 : 12:06:35
אני לא לוקח חלק בביקורת הנוקבת המושמעת נגד העידוד במשחק. היה כיף. היו רגעים מצחיקים, שקטים ורועשים יותר. הציפייה בכל משחק ליצור אווירת קהל כמו בקאמפ נואו צריכה להישאר כאידאל וצריל לדעת להנות מהקיים. הילדים ששיחקו כדורגל למטה הזכירו לי אותי ואת חבריי שיצאנו לשחק בכדור דקה אחרי שנגמר המשחק בין הולנד לברזיל במונדיאל 98- אני הייתי בטוח שאני דניס ברגקאמפ. זה יוצר זיקה למשחק ולקבוצה וזה מרגש.

כפי שבלאש הפילוסוף (שהפך משום מה לאוהד די רכרוכי ופאסיבי אבל זה בסדר כי הוא מזדקן ואני אוהב אותו) יכול לאשר תמצית הקיום היא להנות מה"כאן ועכשיו" ולא לספור את הכסף שאין.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07