| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| yarond |
נשלח - 27/04/2015 : 18:25:51 אדומים יקרים, חלפה עברה לה עוד עונה והפעם אנו בצד המחייך, ועוד איזה מחייך, ממש צוחק כל הדרך אל הליגה הלאומית!!! במשחקה האחרון של קבוצתנו העונה, אנו מתכוונים לחגוג הן את העלייה והן את השנה הברוכה שעברה עלינו על כל מפעלינו, ופשוט רוצים לבוא ולהנות. לפיכך, ביום שישי הקרוב נתכנס כולנו בשעה 14:00 באיצטדיון טדי, וכשאני אומר כולם זה לא רק אני ואתם אלא כל מי שאתם תביאו לחגוג איתנו, כשהכוונה לכאלה שמעולם לא ביקרו אצלנו, אוהדים חדשים וישנים. בכדי להקל על הכניסה נפתח 4 קופות החל מהשעה 13:00 שם תמתין לכם ההפתעה הראשונה: כרטיס מעוצב במהדורה חד פעמית והיסטורית למשחק!!! אנו מבקשים שכל חבר עמותה ירכוש כרטיס כניסה למרות המנוי שקיים אצלו, ובכך יתרום את תרומתו לקופה וליום הזה. למי שלא רוצה לעמוד בתור, תמיד תוכלו לתרום את חלכם בעמדת המרצ'נדייז ובהגרלה המסורתית. אז כבר גיליתי שעמדת המרצ'נדייז תהיה פתוחה והלהיט האחרון שלנו יהיה כמובן חולצת האליפות כפי שלבשו שחקנינו בצור שלום עם היוודע התוצאה בבית שאן. אנו נחלק גם בלונים לכל הילדים שיגיעו וכן נאפר ילדים שיירצו בצבעי הקבוצה, כך שכדאי שתקדימו להגיע. עוד בתכנית שלנו: מצעד נציגי כל הפעילויות והקבוצות שלנו. הקפת אליפות עם דגל המועדון של כל השחקנים חלוקת צלחת אליפות לשחקנים טקס פרידה משי אהרון כשחקן פעיל ולאחריו משחק הפרידה ממנו, שיחל בשעה 15:00 בדיוק. עוד יכבדו אותנו באירוע הסטורי זה, ראש העיריה ושותפינו העיסקיים, עיוורים וכבדי ראייה אשר יזכו לחוות מהאוירה הנפלאה שלנו ביציעים ולשידור המשחק באוזניות (אבי מלר ומשה גרטל ישדרו עם צוות רדיו קטמון), וכן אוהדים חדשים מהקהילה הגאה אשר יבואו להודות על המחווה שעשינו עבורם במשחק האחרון. נוסף לכל אלה, נפתח עמדה לחידוש חברות בעמותה לעונה 2015-16 ואנו מצפים שכל מי שקטמון ועתידה חשובים לו שיחדש כבר כעת את חברותו. בעניין זה קיימת סוגיה של אישור עלות החברות החדשה. מכיוון שזה דבר שאמור להיות מוחלט על ידיכם האוהדים, החידוש יהיה בכפוף למחיר החדש אשר ייקבע בעתיד. חשוב לנו כי תחדשו כבר כעת בכדי שכבר נוכל להתחיל את ההכנות לעונה הבאה שתחל כבר באוגוסט!!! מי שיכול שכבר יחדש חברות דרך הלינק הבא יחסוך לכם ולנו בירוקרטיה במגרש: http://www.katamon.co.il/join למחדשים חברות עד 30.4 בחצות או במשחק עצמו תוענק חולצת האליפות חינם!!! (מי שיחדש באינטרנט תמתין לו החולצה בשולחן המרצ'נדייז). בשל כל הפעילויות הללו, אנו צריכים מספר מתנדבים לכמה מהפעילויות:
מוכרים בדוכן המרצנדייז, מאפרים\ות, ונציגים בשולחן חידוש חברות בעמותה המתנדבים האמיצים נא שלחו הודעה לקרפד ב 054-5245012 והוא יחזור אליכם. נפגשים כווווווווווווווווווווווווולם בטדי בשישי בשעה 14:00. נא לא לאחר בכדי שנכבד את השחקנים בטריבונה מלאה!!! יאלללה קטמון ללאומית!!!!! |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| האדום מהכפר |
נשלח - 06/05/2015 : 20:42:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי אנדראס גורסקי
לפי אתר ההתאחדות, קרית אתא שיתפה שחקן מורחק וקיבלנו נצחון טכני 3-0. מצד אחד הגול של שי לא נספר, אבל מצד שני גם שני הפנדלים לא...
לא יודע מה איתך מבחינתי כל השערים נרשמים על קפטן הקבוצה באותו משחק שלושער לשי אהרון  |
| מיקי |
נשלח - 06/05/2015 : 19:21:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
הועד המנהל לא מתכנן מסיבת עלייה
חבל. לפני שנתיים בג'סטיס היה מהנה מאוד, וגם הזדמנות לראות את השחקנים והמאמן מקרוב ולשוחח איתם. היו גם הכנסות (לדוגמה, חולצה של עוז ב-4,000 ₪ אם אני זוכר נכון). גם ההמבורגרים היו מעולים! מה הסיבה שלא עושים הפעם? |
| פולדש |
נשלח - 06/05/2015 : 18:23:50 כמה אירוני  |
| אנדראס גורסקי |
נשלח - 06/05/2015 : 17:37:55 לפי אתר ההתאחדות, קרית אתא שיתפה שחקן מורחק וקיבלנו נצחון טכני 3-0. מצד אחד הגול של שי לא נספר, אבל מצד שני גם שני הפנדלים לא... |
| yarond |
נשלח - 06/05/2015 : 16:35:51 הועד המנהל לא מתכנן מסיבת עלייה |
| מיקי |
נשלח - 06/05/2015 : 16:05:57 סוף סוף מישהו מתייחס. תודה, האדום מהכפר! נמשיך לחכות שמישהו מוסמך יענה. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 05/05/2015 : 18:13:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי מיקי
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיקי
האם/מתי תהיה מסיבת עלייה (כמו שהייתה בג'סטיס)?
נא לענות.
אני לא מוסמך לענות אבל שאלתי בשישי האחרון את אחד מאנשי המפתח, והוא אמר שכנראה שלא.
אם זה נורא חשוב פה לאנשים אפשר אולי לנצל את יום העמותה ב15, ולאחריו לארגן איזה על האש נחמד ולהזמין את השחקנים והצוות המקצועי. |
| מיקי |
נשלח - 05/05/2015 : 00:53:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי מיקי
האם/מתי תהיה מסיבת עלייה (כמו שהייתה בג'סטיס)?
נא לענות. |
| מיקי |
נשלח - 04/05/2015 : 17:05:23 האם/מתי תהיה מסיבת עלייה (כמו שהייתה בג'סטיס)?
|
| אדום החזה |
נשלח - 04/05/2015 : 09:59:13 תודה לאסף שנתן לנו להביע את אהבתנו לג'וני |
| איתן610 |
נשלח - 03/05/2015 : 18:20:19 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=13018 |
| איתן610 |
נשלח - 03/05/2015 : 18:19:05 כתבה נחמדה בגולר על המשחק והחגיגה בשישי עם תמונות יפות
זה המקום גם להודות לקריית אתא שבאו ונתנו את הכבוד לשחקננו, עמדו ומחאו כפיים כאשר השחקנים עלו למגרש ובכלל השתדלו שלא להפריע או להתגרות. כל הכבוד להם!!!
הhttp://www.goler1.co.il/article/8752 |
| red moon |
נשלח - 02/05/2015 : 22:16:20 קניתי את מניית הביכורים שלי אתמול! איזה כיף! |
| קטמון ותיק |
נשלח - 02/05/2015 : 20:53:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי talros
ציטוט: נשלח במקור על ידי dd63
שלי יחימוביץ הודיעה ב-SMS לחברי המפלגה שהיא מגיע מחר לטדי. אולי גם תקנה מנוי...
שלי הגיעה, אבל, האם היא עשתה מנוי?
אנחנו כיבדנו את הגב' יחימוביץ בנוכחותינו |
| talros |
נשלח - 02/05/2015 : 20:33:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי dd63
שלי יחימוביץ הודיעה ב-SMS לחברי המפלגה שהיא מגיע מחר לטדי. אולי גם תקנה מנוי...
שלי הגיעה, אבל, האם היא עשתה מנוי? |