| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אדום88 |
נשלח - 24/04/2015 : 20:17:13 40 שקל לכרטיס ירחיק המון אוהדים מהמעגלים הרחוקים של הקהל (קרי, אוהדים שיגיעו אך ורק ברגעים חשובים או משמחים).
ממוצע הקהל במשחקי הבית עומד על 1200 איש (נניח), זאת אומרת שאפשר (לדעתי כמובן) להביא עוד 7000 אוהדים פוטנציאלים.
אני מציע מחיר אחיד לכרטיס - 25 שקלים, כאשר ההכנסה הפוטנציאלית היא מעל 170,000 ש"ח!!
דעתכם? |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| karpad3 |
נשלח - 28/04/2015 : 22:19:36 כל הצוותים הם בהתנדבות ואין אליהם שום בחירות. כל עזרה בכל נושא תתקבל בברכה. בכלל, בשנה הבאה נצטרך הרבה מאד עזרה מכולם. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 28/04/2015 : 20:04:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
יותם בגדול אני לא חושב שזאת החלטה "אווילית"
אני סומך על הועד המנהל שעשה את השיקולים הכלכליים שלו, והחליט מה שהחליט.
מה שכן חבל זה שאין הנחה למשפחות ולקבוצות. אני לדוגמא רוצה להזמין את כל המשפחה המורחבת שלי, אבל למשפחה של 5 נפשות למשל, שני הורים ועוד אחד בוגר, 160 ש"ח זה לא מעט כסף, וזה עוד לפני אוכל\שתייה\מרצ'נדייז וכו...
אני חושב שטריקים שיווקיים של 3 מבוגרים ב100, או שני מבוגרים+ילד חינם, או קבוצות של מעל 4 זכאים לקנות 30 לכרטיס, היה יכול בהחלט לעזור ולעודד משפחות וחברים להגיע.
חייבים לזכור שעבורנו קטמון זה עולם ומלואו, והיינו משלמים הרבה יותר מ40 בשביל משחק שלה אבל עבור רוב האנשים מבחוץ, זאת קבוצה חצי חובבנית מהליגה השלישית בישראל, שכבר עלתה ליגה ביום שישי האחרון, והמשחק הזה הוא בסך הכל "חגיגת עליה" שלהם בכלל לא היה בה חלק.
אז שוב, אני לא מטיל דופי בהחלטה של הועד המנהל אבל אני כן חושב שצריך להיות פתח להוזלת עלויות עבור אנשים שצריכים את זה, ועבורם זה כן ההבדל הקטן בין לבוא או לא.
ויודע מה, אפילו נגיד מכירה מוקדמת ב30 למבוגר ו15 לילד\חייל\סטודנט, בכמה נקודות שונות בירושלים, היו עושים לנו שירות נהדר, מי שעבורו ההבדל הזה חשוב לו, ומוכן להגיע לנקודה מסוימת בירושלים בשביל זה? אז יאללה בכיף ומי שההבדל הזה לא כזה חשוב לו? יקנה כבר בקופות ב40\20
קצת יצירתיות שיווקית, זה הכל  יאללה הפועל!
בשיא הרצינות, אתה מוזמן להצטרף לועדת השיווק לעונה הבאה הרעיונות שלך בהחלט יכולים לעזור.
תודה, זה מאוד מחמיא לי אך אם מדובר בבחירות לועדה, אני לא חושב שראוי שאתמודד עם שנה אחת בלבד של חברות בעמותה.
אם הועדה היא בהתנדבות, אשמח להתנדב, לעזור, ולהציע רעיונות  |
| אביתר ברעם |
נשלח - 28/04/2015 : 12:24:22 ציטוט: נשלח במקור על ידי dd63
אני חושב שחלק גדול מהצופים הפוטנציאליים דווקא נרתעים מהבלאגן שבכניסה לאיצטדיון עם 6000-8000 צופים. לדעתי אם יפרסמו מכירה מוקדמת (במחיר מלא)בימים שלפני המשחק וגם בשעות המוקדמות של יום שישי, פתיחה של מקסימום קופות ומקסימום שערים תביא יותר אוהדים מאשר הנחה. צריך לזכור גם שעלויות הסדרנות והאבטחה יעלו בצורה ניכרת במשחק זה. בטוח שגם המשטרה תרצה לחגוג עם משכורת לשישי בצהריים לכמה יחידות שלמות של שוטרים, יס"מ, מג"ב מסתערבים, תנועה וכו' וכל זה יהיה על חשבון הקבוצה. רעיון נוסף שגם כן קשור - הסעה מאזורים מסויימים בירושלים והסביבה במחיר עלות, תפחית את חרדת החנייה של חלק מהאנשים
זה טוב. |
| אושר גדול |
נשלח - 27/04/2015 : 21:52:44 רק שהשחקנים יתייחסו ברצינות לאירוע ויתנו משחק סטנדרטי למרות חוסר חשיבותו. באים הרבה אורחים וחבל שתהיה פדיחה. לתשומת לבכם, המאמן והשחקנים. |
| nadavlev |
נשלח - 27/04/2015 : 20:11:34 תיהיה פתיחה של עוד יציע מלבד המערבי? |
| dd63 |
נשלח - 27/04/2015 : 12:39:28 אני חושב שחלק גדול מהצופים הפוטנציאליים דווקא נרתעים מהבלאגן שבכניסה לאיצטדיון עם 6000-8000 צופים. לדעתי אם יפרסמו מכירה מוקדמת (במחיר מלא)בימים שלפני המשחק וגם בשעות המוקדמות של יום שישי, פתיחה של מקסימום קופות ומקסימום שערים תביא יותר אוהדים מאשר הנחה. צריך לזכור גם שעלויות הסדרנות והאבטחה יעלו בצורה ניכרת במשחק זה. בטוח שגם המשטרה תרצה לחגוג עם משכורת לשישי בצהריים לכמה יחידות שלמות של שוטרים, יס"מ, מג"ב מסתערבים, תנועה וכו' וכל זה יהיה על חשבון הקבוצה. רעיון נוסף שגם כן קשור - הסעה מאזורים מסויימים בירושלים והסביבה במחיר עלות, תפחית את חרדת החנייה של חלק מהאנשים |
| אחד העם |
נשלח - 27/04/2015 : 12:08:17 נתחיל מהסוף: אין לי בעיה לשלם 40 ש"ח לכרטיס, להיפך- באהבה- אני יודע שזה הולך למועדון ולא לכיס של טייקון. (חוץ מזה שהכרטיס זה החלק הקטן בתקציב- יש עוד מזנון ודוכן מזכרות שחייבים לעבור בהם, בטח במשחק עליית ליגה עם חולצת אליפות).
מבחינת אירוע, לקהל הקבוע זה כיף, זו התרגשות כל פעם מחדש,מתח ואדרנלין, אני בטוח למשל- שאם אכן שי יעלה לדשא-יקרע לי הגרון ותרד לי דמעה.. אבל קצת נסחפתם עם התיאור של חויה לכל המשפחה, חגיגה חד פעמית, סרט בתלת מימד במימדיון.. יאללה מזה 200 שקל לבילוי משפחתי.. כי אמנם למשפחה אוהדת קטמון, או שיש בה משוגע+צאצא, זה אחלה בילוי, אך למעגלים החיצונים שמבקשים לקרב - וואלה, שעה וחצי של כדורגל בליגה א'- זה לא ממש אטרקציה..אפילו שיש תופים ומחולות.
|
| karpad3 |
נשלח - 27/04/2015 : 11:15:45 אנשים פה מדברים כאילו לא היו הנחות העונה... אנחנו פתוחים להנחות, פשוט החליטו שהפעם זה לא יהיה נכון.
כמו שאמרו פה, 160 שקל לבילוי משפחתי של שעתיים-שלוש זה לא הרבה מדי. |
| nachumco |
נשלח - 27/04/2015 : 10:28:22 מצטרף לגדעון. סביר להניח ש 3000 אוהדים לפחות באים לחוויה חד פעמית. זה לא מה שירתיע אותם לשלם 40 ש"ח לכרטיס. אסור לשכוח שילדים עד גיל 13 חינם, מה שלא מובן מאליו בקבוצות אחרות.
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
אותם מעגלים חיצוניים שכולם מדברים עליהם, באים לבילוי של שעה וחצי במשחק חגיגי.מקבלים חויה חד פעמית בתלת מימד ובלייב. גם סרט קולנוע זה סוג של בילוי משפחתי של שעה וחצי. שעולה לפחות 40 שקל לראש (ללא תלת מימד) ושם כל ילד חייב כרטיס וזה לפני פופקורן וקולה ב 50 ש"ח. כל העונה הם מסמפטים מרחוק, הפעם הם באים למסיבה. זו הפקה יקרה קבוצת כדורגל...אין מה לעשות.
|
| gideon |
נשלח - 27/04/2015 : 10:22:46 אותם מעגלים חיצוניים שכולם מדברים עליהם, באים לבילוי של שעה וחצי במשחק חגיגי.מקבלים חויה חד פעמית בתלת מימד ובלייב. גם סרט קולנוע זה סוג של בילוי משפחתי של שעה וחצי. שעולה לפחות 40 שקל לראש (ללא תלת מימד) ושם כל ילד חייב כרטיס וזה לפני פופקורן וקולה ב 50 ש"ח. כל העונה הם מסמפטים מרחוק, הפעם הם באים למסיבה. זו הפקה יקרה קבוצת כדורגל...אין מה לעשות. |
| האחים מרילי |
נשלח - 27/04/2015 : 03:27:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
אני מתחייב שיימכרו לפחות 3000 כרטיסים. אפילו 4000.
עכשיו אפשר לקבל גם הנחה של עשרה שקלים בקופות ביום המשחק?
אני מבין שאתה מוכן להתחייב לכסות את הפער בין ההכנסות שיתקבלו ל 160,000₪. כל הכבוד. אתה אוהד הפועל אמיתי. מגיעה לך הנחה לא רק של 10, אפילו של 15₪. בינתיים צור קשר עם הוועד לגבי ההכנסות שביקשת להיות ערב להם. |
| HST |
נשלח - 26/04/2015 : 21:48:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
יותם בגדול אני לא חושב שזאת החלטה "אווילית"
מה שכן חבל זה שאין הנחה למשפחות ולקבוצות. אני לדוגמא רוצה להזמין את כל המשפחה המורחבת שלי, אבל למשפחה של 5 נפשות למשל, שני הורים ועוד אחד בוגר, 160 ש"ח זה לא מעט כסף, וזה עוד לפני אוכל\שתייה\מרצ'נדייז וכו...
אני חושב שטריקים שיווקיים של 3 מבוגרים ב100, או שני מבוגרים+ילד חינם, או קבוצות של מעל 4 זכאים לקנות 30 לכרטיס, היה יכול בהחלט לעזור ולעודד משפחות וחברים להגיע.
חייבים לזכור שעבורנו קטמון זה עולם ומלואו, והיינו משלמים הרבה יותר מ40 בשביל משחק שלה אבל עבור רוב האנשים מבחוץ, זאת קבוצה חצי חובבנית מהליגה השלישית בישראל, שכבר עלתה ליגה ביום שישי האחרון, והמשחק הזה הוא בסך הכל "חגיגת עליה" שלהם בכלל לא היה בה חלק.
אז שוב, אני לא מטיל דופי בהחלטה של הועד המנהל אבל אני כן חושב שצריך להיות פתח להוזלת עלויות עבור אנשים שצריכים את זה, ועבורם זה כן ההבדל הקטן בין לבוא או לא.
ויודע מה, אפילו נגיד מכירה מוקדמת ב30 למבוגר ו15 לילד\חייל\סטודנט, בכמה נקודות שונות בירושלים, היו עושים לנו שירות נהדר, מי שעבורו ההבדל הזה חשוב לו, ומוכן להגיע לנקודה מסוימת בירושלים בשביל זה? אז יאללה בכיף ומי שההבדל הזה לא כזה חשוב לו? יקנה כבר בקופות ב40\20
קצת יצירתיות שיווקית, זה הכל  יאללה הפועל!
בשיא הרצינות, אתה מוזמן להצטרף לועדת השיווק לעונה הבאה הרעיונות שלך בהחלט יכולים לעזור. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 26/04/2015 : 21:44:17 יותם בגדול אני לא חושב שזאת החלטה "אווילית"
קצת יצירתיות שיווקית, זה הכל  יאללה הפועל! |
| אדום88 |
נשלח - 26/04/2015 : 14:40:30 אני מתחייב שיימכרו לפחות 3000 כרטיסים. אפילו 4000.
עכשיו אפשר לקבל גם הנחה של עשרה שקלים בקופות ביום המשחק? |
| eupheu |
נשלח - 26/04/2015 : 14:27:17 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אווילי ? אומלל ?
הקהילה התחייבה בפננו למכירה מוקדמת לפני שבועיים של כמות לא מעטה של כרטיסים להם ולגורמים נוספים שהתחייבו על רכישה מוקדמת בכמות - נתנו הנחה של 10 שקלים
כן ירון מי שקורא על כך בפעם הראשונה תוך כדי גלישה בפורום פתוח ע"י גולש אנונימי יכול בהחלט לחשוב שמדובר ברעיון אווילי. אני מבין שכבר קנו מכם את הכרטיסים מראש? מצויין! תפרסם שכל קבוצה של אוהדים שמתחייבת לרכישה של 500 כרטיסים זכאית להנחה תקבל יותר הבנה לרעיון השיווקי הזה.
בהערת אגב אני מעוניין בהפנניג של אוהדי קטמון ולא של חברי ועד חברת החשמל.
|
|
|