| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| dvd_lvl |
נשלח - 01/04/2015 : 14:10:25 מצטרף לביזיון הנבדל מהמשחק הקודם, בית שאן נתנו לנו 2 חתיכות בחסות השופטים... מה יהיה עם רמת השיפוט???? https://www.youtube.com/watch?v=rM6H9PtWT20&feature=youtu.be |
| 13 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| מנדי742 |
נשלח - 02/04/2015 : 19:02:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
(ואני לתומי חשבתי שבצפון יהיה פחות מגעיל)
בצפון אכן פחות מגעיל |
| katamon9 |
נשלח - 02/04/2015 : 17:34:13 "זאת קלישאה אתה רוצה שאני אספור לך את מספר המשחקים העונה שבהם הובלנו בשער, הלכנו אחורה, וכן ניצחנו?"
אני יכול לספור את מספר הפעמים שקבוצות הלכו אחורה נגדנו וחטפו . כמובן שלפעמים זה עובד , אבל ברוב המקרים הקבוצה שהולכת אחורה חוטפת בסוף . מי כמונו יודעים שהצלחנו אחרי מאמצים גדולים להבקיע מול קבוצות שהלכו אחורה נגדנו והיו הרבה כאלו . ושלא יהיו אי הבנות , השופט אכן היה גרוע במשחק אבל הוא לא הגורם שבגללו סיימנו בתיקו .
|
| קטמון ותיק |
נשלח - 02/04/2015 : 17:28:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12793
מיקבץ הטעויות במשחק בבית שאן, מאפיל על טעות השופט - אישור השער לאחר שריקת הנבדל במשחק נגד בית שאן בטדי.
https://www.youtube.com/watch?v=eDe-rNX9o4E דקה 2:28 ואילך. |
| nachumco |
נשלח - 02/04/2015 : 16:07:05 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12793 |
| h.k.j.f.c |
נשלח - 02/04/2015 : 15:33:18 ציטוט:
אני 20 שנה הולך למשחקי כדורגל ומעולם לא ראיתי פנדל מונפץ כזה.
הפנדל שנשרק לחובתנו באילת בעונת אורתודוכסים היה הזוי אפילו יותר. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 02/04/2015 : 15:23:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
שקבוצה הולכת אחורה וסופגת זאת לא קלישאה , זאת עובדה . זה קורה כל פעם מחדש . זה גם הגיוני כי כשאתה מזמין את היריב לתקוף יש סבירות גבוהה שתספוג . ויהודה חוטה לא אשם שהשופט פרש את שליחת הידיים שלו קדימה כפנדל , אבל היה יותר חכם מצידו לא לשלוח את הידיים קדימה ולתת לשופט אפשרות לטעות .
זאת קלישאה אתה רוצה שאני אספור לך את מספר המשחקים העונה שבהם הובלנו בשער, הלכנו אחורה, וכן ניצחנו?
לפעמים המזל איתך ולפעמים הוא נגדך שיחקנו בחוץ נגד קבוצה לא פחות טובה מאיתנו, אתה מדבר כאילו לשלוט במרכז השדה ולהניע כדור זאת פריווילגיה שיש לנו בכל משחק בכל מגרש.
אם היית מנסה להלחם עם בין שאן על השליטה במרכז ומוציא את השחקנים קדימה אתה רק היית מפנה שטחים לשחקנים המהירים ולחלוצים המסוכנים שלהם, ואז גם נקודה לא בטוח שהיית מוציא.
הפספוס שלנו היה שלא שמנו את השלישי וגמרנו את המשחק במתפרצות, גמלוניות של אדם, אנוכיות של קירטבה, וחוסר תכליתיות של עוז שחר ואבירם בהוצאת המתפרצות, תבוא אליהם בתלונות לא אל המאמן שלך.
באשר לפנדל, או שאתה קרוב משפחה של השופט, או שאין לי מושג למה אתה מגן עליו. אני 20 שנה הולך למשחקי כדורגל ומעולם לא ראיתי פנדל מונפץ כזה. לא הייתי צריך את הווידאו בשביל להבין שהשופט פשוט המציא פה פנדל וקנה נפילה שילד קטן לא היה קונה.
ויודע מה עזוב את הפנדל, היית במשחק? 90% מהחלטות השיפוט הלכו לבית שאן אינספור נגיעות יד שלהם שלא נשרקו עבירות שלא נשרקו לנו, אבל כל נגיעה זיכתה את בית שאן בשריקה ובנוסף פעמיים היינו בדרך למתפרצת קטלנית שהשופט לא נתן לנו יתרון ועצר את המשחק. באחת מהן אבירם כבר היה בדרך להיות לבד מול השוער.
אני לא אגיד מה שאני באמת חושב על השיפוט במשחק מחשש לדיבה. אבל כל מי שעיניו בראשו, ומבין קצת כדורגל, יודע שהיה כאן משהו שהוא מעבר לכדורגל.
והבעיה היא שזה לא רק במשחק הזה, מי שעוקב אחרי המשחקים של נשר יכול להבין שמשהו מאוד מאוד "לא טבעי" קורה בליגה הזאת.
בגלל זה חייבים לנצח את שלושת המשחקים כאלה, להניף אצבע משולשת לבין שאן, נשר, הרצליה ושאר הקבוצות המטונפות בליגה הזאת ולעוף ממנה אחת ולתמיד, לתקוע יתד בלאומית, ולברוח מכל הביצה הסרוחה הזאת שנקראת ליגה א'(ואני לתומי חשבתי שבצפון יהיה פחות מגעיל)
אמן. |
| katamon9 |
נשלח - 01/04/2015 : 23:32:37 שקבוצה הולכת אחורה וסופגת זאת לא קלישאה , זאת עובדה . זה קורה כל פעם מחדש . זה גם הגיוני כי כשאתה מזמין את היריב לתקוף יש סבירות גבוהה שתספוג . ויהודה חוטה לא אשם שהשופט פרש את שליחת הידיים שלו קדימה כפנדל , אבל היה יותר חכם מצידו לא לשלוח את הידיים קדימה ולתת לשופט אפשרות לטעות . |
| האחים מרילי |
נשלח - 01/04/2015 : 17:22:42 ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
אין ספק שלא היה פנדל . יחד עם זאת אם יהודה חוטה היה שומר את הידיים מאחור ולא שולח אותם קדימה הוא לא היה נותן לשופט סיבה לשרוק .
הבנתי. אז יהודה אשם בפנדל כי לא שיחק עם ידיים מאחורי הגב
ציטוט: מעבר לכך אין לנו סיבה לטעון שהשופט גמר לנו את המשחק ... במקרה כזה השאלה היא לא אם תספוג אלה כמה תספוג .למזלנו ספגנו רק עוד 1.
הנה עוד קלישאה של פרשני כדורגל שהופכת לעובדה עאלק. |
| katamon9 |
נשלח - 01/04/2015 : 16:50:18 אין ספק שלא היה פנדל . יחד עם זאת אם יהודה חוטה היה שומר את הידיים מאחור ולא שולח אותם קדימה הוא לא היה נותן לשופט סיבה לשרוק . מעבר לכך אין לנו סיבה לטעון שהשופט גמר לנו את המשחק . אנחנו גמרנו לעצמנו את המשחק כי ביתרון של 2-1 במקום להחזיק את הכדור ולנסות לתפוס את בית שאן דלילים מאחור ירדנו כולם לאחור והזמנו את בית שאן לתקוף . במקרה כזה השאלה היא לא אם תספוג אלה כמה תספוג .למזלנו ספגנו רק עוד 1. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 01/04/2015 : 15:41:39 איכס, בא לי להקיא 
יש לנו שבועיים וחצי עכשיו של כלום ושום דבר
אז לפחות אפשר להעביר את הזמן בלדאוג שהשופט הזה, שדיברו על להעלות אותו ללאומית בשנה הבאה, יישאר להירקב בליגה א' עוד שנים רבות.
חייבים לערוך ווידאו של כל החלטות השיפוט המוטעות שלו, ולשלוח להתאחדות.
קוראים לו בן שוחט:
http://football.org.il/Association/Referees/Pages/RefereeDetails.aspx?REFEREE_ID=47955
אני בעד להציף את ההתאחדות במיילים שקוראים לא להעלות את השופט הזה לליגה הלאומית, ולהשאיר אותו בליגות הנמוכות.
נמאס כבר משופטים שדופקים אותנו ובאים לגנוב את ההצגה, נמאס. |
| h.k.j.f.c |
נשלח - 01/04/2015 : 15:06:48 דווקא מרשים , מופע הכיראוגרפיה של בית שאן, כששני שחקנים שאין להם סיכוי להגיע לכדור זורקים את עצמם לדשא בו-זמנית. |
| קטמוניסט12 |
נשלח - 01/04/2015 : 14:28:46 להתאחדות... בעצם לא, אין מה לעשות עם זה. במיוחד כשנשר משווה בדקה ה100 |
| karpad3 |
נשלח - 01/04/2015 : 14:13:10 לקרוא לזה "רמת השיפוט" זו תמימות... |