| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| חיים ברעם |
נשלח - 27/03/2015 : 14:08:54 התוצאה אולי גרמה קצת אי נוחות, אבל לדעתי שיחקנו באורח ספורטיבי. כל ניסיון לרחם עליהם ולשחק לרוחב בכוונת מכוון היה באמת משפיל. הם באו כמו קבוצה, עטו תלבושת ספורט מבהיקה, ועשו כמיטב יכולתם. כך עשינו גם אנחנו וההפרש שיקף את הבדלי הרמות. אני גאה בקטמון ומאחל לאום אל פאחם להתאושש בהמשך. הקהל שלנו קיבל אותם יפה, ועתה יש להתכונן היטב לארבעת המשחקים הבאים. חג שמח לכולם |
| 10 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| dvd_lvl |
נשלח - 01/04/2015 : 01:05:33 לפי אתר דאבלפס, היום אאפ פתחו את המשחק עם 10 שחקנים, בהמשך הזעיקו שחקן מהבית, אחרי שני אדומים פצוע ושחקן שחתך הבייתה ללמוד למבחן נשארו ב7 שחקנים. בדקה 80 שחקן נפצע והיה ספק אם ימשיכו את המשחק (6 שחקנים זה הפסד טכני)... בסוף הוא נשאר עד הסוף... |
| האדום מהכפר |
נשלח - 29/03/2015 : 15:41:02 לדעתי אם הם המשיכו כבר עד עכשיו, הם יסיימו את ארבעת המשחקים שנותרו להם וירדו בכבוד.
סך הכל אום אל פאחם זאת עיר של כדורגל, ויש להם בובה של איצטדיון לא כל כך ברור לי מה קרה לקבוצה הזאת בשנתיים האחרונות
אבל אני לא רואה סיבה שהם לא יתאוששו, יביאו כמה שחקנים טובים מהמגזר, וילחמו על עליה חזרה לליגה א'
מקווה בשבילם שהם לא יתפרקו, ובשנה הבאה יטעמו קצת את טעם הניצחונות שהם בטח כל כך צמאים לו... |
| רגל עץ |
נשלח - 29/03/2015 : 12:29:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
אל תתפלאו אם הם יפסיקו להופיע למשחקים.
גם אם זה יקרה זה לא ממש משנה לנו, מלבד לשחקנים שהבקיעו שערים שיימחקו מהססטיסטיקה. אם קבוצה מתפרקת מרצונה אז התוצאות שלה מהסיבוב השני נמחקות, זה הכל.
"נתפרקה קבוצה מרצון ועד למועד פירוקה החלה לשחק משחקים במסגרת סיבוב משחקים אשר לא הושלם עד למועד הפירוק, יישארו על כנן רק תוצאות המשחקים ששיחקה הקבוצה במסגרת סיבוב/י משחקים שהושלם/מו ותוצאות יתר המשחקים ששיחקה תמחקנה כאילו לא שוחקו כלל".
אבל מבחינת אום אל פחם יש מחיר על אי הופעה, אפילו אם זה למשחק בודד - היא תצטרך להתחיל בליגה ג' בעונה הבאה, להבדיל מ"סתם" לרדת לליגה ב'.
"הייתה הקבוצה... באחד המקומות האחרונים המיועדים לירידה לליגה נמוכה יותר, במועד אי ההופעה, תוצא הקבוצה מייד עם הרשעתה ממסגרת הליגה בה היא משתתפת עד תום המשחקים ובעונה שלאחריה, תוכל לחדש את פעילותה בליגה הנמוכה בשתי דרגות מהליגה בה הייתה רשומה במועד הוצאתה".
|
| gideon |
נשלח - 29/03/2015 : 11:46:09 אל תתפלאו אם הם יפסיקו להופיע למשחקים.
|
| mstatar |
נשלח - 28/03/2015 : 18:19:43 בהחלט שהיה משחק מאוד משונה ורוב הניתוחים כאן כבר נתנו מענה על הבדלי הרמות ובמיוחד על קבוצה מפוקרת בפועל. אבל רק נזכיר כשהיה חשוב ניצחנו אותם רק 3-1 (באצטדיון הכוח אם אינני טועה) אחרי שחצי ליגה גמרה אותם. ואז אנו הלכנו למבחנים (והתרסקנו מול טיבריה) והכוח רמת גן עם שניים או שלושלה שערים יותר מאיתנו נשארו ליגה. לדעתי, יום חמישי לא היתה נקמה על כך, אבל כן אמירה ברורה שהשנה לא הפרשי השערים יכריעו איפה נשחק בשנה הבאה. |
| צפוני |
נשלח - 28/03/2015 : 16:46:17 ישנה שיטה קיימת, על פיה במקרה בו הקבוצה במקום האחרון מפסידה בכל משחקיה, לא סופרים את התוצאות שלה בטבלה הסופית. שיטה זו נועדה בדיוק למצבים כמו אא"פ ואורתודוקסים, בו המקום האחרון חלש משמעותית משאר הבית (תופעה שקורת לא פעם במשחקי מוקדמות בינלאומיים). בהחלט אפשר להכיל שיטה זו על כל סיבוב, ולמחוק מהטבלה את תוצאות הסיבוב השני (בהנחה שאא"פ תפסיד בארבעת המשחקים שנותרו לה). נכון, גם אז האחריות הייתה מחייבת אותנו לא לוותר על הפרש ביום ה', שמא תיקו מפתיע יערבל את המאבק, אולם לא היה נוצר מצב בו גורל קבוצות נקבע ע"פ התוצאה מול שק החבטות של הליגה. באשר לפנתיאון: את ערד ניצחנו 8-2 כאשר יפו ניצחה אותם 1-0 משער בדקה ה- 98, כך שבהחלט מדובר בהישג ספורטיבי שלנו. אלהושאללה היא קבוצת ליגה ג' לגיטימית, שהייתי שמח לראות הרבה כמוה (התארגנות חובבנית אמיתית), לא בכדי הקבוצה עדיין קיימת, וזוכה לעיתים בנקודות ליגה.
הבכיינות של יפו לפני שנתיים גרמה להחלטה פזיזה ולא מקצועית: 1. אם ההפרש לא קובע מי תעלה מליגה ג' ומליגה א', למה הוא קובע מי תעלה מליגה ב? 2. אם ההפרש לא קובע בין מקום ראשון לשני, למה הוא קובע בין שני לשלישי? שלוש עשרה לארבע עשרה? חמישי לשישי?
אכן, המצב של "לא כוחות" מביך, הוא כנראה חלק מהחיים. |
| האדום מהכפר |
נשלח - 28/03/2015 : 14:25:59 אחד העם אני מקבל את רוח הדברים שלך, אבל האצבע המאשימה שלך היא למקום הלא נכון.
האשם העיקרי בתוצאות כאלה היא ההתאחדות לכדורגל, שלא משכילה להבין שהפרש שערים בליגות נמוכות לא אמור להיות מכריע, ובכך גוזרת על כל מיני קבוצות אומללות תבוסות משפילות מדי שבוע במקרה הטוב, והתפרקות בשביל לא לספוג את אותן תבוסות במקרה הרע.
אז נכון, האפשרות שאנחנו הרצליה ונשר נסיים עם אותו מספר נקודות היא קלושה, אבל עדיין קיימת(להזכירך, למשחק בגלבוע נסענו במצב הזה)
ובכלל, להגיד שרק המקום הראשון לא מוכרע ע"י הפרש שערים, אבל כל השאר כן, זה לעשות חצי עבודה. הרי אם היינו נלחמים עכשיו על מקום בפלייאוף עם בית שאן(שנתנו להם 11) ועוד כמה קבוצות, והיינו יודעים שבמקרה של שיוויון נקודות הפרש השערים מכריע, אז להביס את אום אל פאחם בתוצאה הגבוהה ביותר האפשרית הייתה הכרח גדול יותר, ואולי זה היה נגמר גבוה מ13.
לפני שתי עונות עלינו בזכות הפרש שערים עדיף בעונה שעברה ירדנו בגלל הפרש שערים נחות
אי אפשר להקל ראש בהפרש שערים, ועם כמה שזה לא נעים וזה משפיל, זאת המציאות בכדורגל הישראלי.
אתה רוצה להאשים מישהו? תאשים את ההתאחדות המטונפת לכדורגל שלא מצליחה ללמוד מטעויות עבר וגורמת למחדלים כאלה להמשיך להתרחש.
אבל אל תאשים את השחקנים והאוהדים בכך שהם רוצים את הסיטואציה הטובה ביותר מקצועית עבורם.
וגם אל תשכח דבר נוסף שהוא מעבר להפרש השערים. שלושת החלוצים שלנו כבשו למעלה מצמד, אין לדעת מה זה יכול לעשות לביטחון שלהם ולחדות שלהם מול השער לארבעת המשחקים האחרונים שלנו.
אם היינו הופכים את המחצית השנייה לתחרות מסירות לרוחב, לא יודע אם זאת הייתה ההכנה הכי טובה שלנו לקראת המשחק הקשה בבית שאן. כנראה שגם הצוות המקצועי סבר שצריך לשחק אינטנסיבי עד לדקה האחרונה בשביל להשיג את ההכנה הטובה ביותר.
משפיל, מבזה, לא נעים, הכל נכון אבל עוד 3 ימים התחושות האלה יחלפו ונחזור למאבק האמיתי נגד קבוצות שלא יתנו לך כלום במתנה.
המשחק הזה בסך הכל ייכנס לפנתאון המשחקים המביכים בתולדות קטמון, ובאשמתה הישירה של ההתאחדות לכדורגל(יחד עם ה1-9 על אורתודוכסים, וה2-8 על ערד, ה0-7 על רמלה, וה0-10 על צעירי אלהושלה) |
| אחד העם |
נשלח - 28/03/2015 : 07:49:18 אני מאוד מעריך אותך חיים, וגם מבין וחותם על שתי התגובות שבאו בהמשך.
אבל אי אפשר לומר שלא השפלנו אותם.
כאב הלב עליהם, הם שיחקו באופן ספורטיבי - אבל לא היה להם שום סיכוי
וכן, אפשר לומר גם בגלוי- היה טעם לפגם בקרב הלא שקול הזה.
הרצון לדרוס.. לחץ בכל הכח גם שכבר עומדים על 10 אפס
נכון- אי אפשר להאשים את השחקנים הם בספורט תחרותי ואולי זה באמת היה נראה עוד יותר רע אם היו מתחילים להתמסר לרוחב או לבעוט החוצה,
אבל ההצדקה בדמות המחשבה על "מה נשר והרצליה יעשו להם", לא באמת משכנעת
אפשר היה להוריד הוליך אחרי 8 אפס. אפשר היה מעמדת המאמן- להוריד את ברוכיאן לספסל -לתת לו לקבל המון אהבה שמגיעה לו במחיאות כפיים מהקהל הגדול, (וסך הכל אני בכלל לא בטוח שזה מכבד אותו כזה מעמד- שחקן ברמתו שמשחק מול נערים מפורקים..)
אבל שוב- הטעם החמצמץ שלי היה פחות מהקבוצה- זה הספורט- לכך הם מתאמנים ורוצים לנצח, ויותר מהקהל שצהל כאילו השחור-צהוב על המגרש זו ביתר שחוטפת את הגולים ולא קבוצת תחתית רמוסה.
כל הכבוד למי שצריך על הבאת המון ילדים חדשים ליציע עם ההורים שלהם, אבל כנראה שצריך לעבוד עוד קצת על ההכנה במפגש המקדים מבחינת לא מעט מהם הם קיבלו כרטיס לקרקס או משהו בסגנון
אותי זה הביך לראות חבורה גדולה של ילדים שזה פעם ראשונה שהם במשחק של קטמון - עומדים וצועקים בקול "רוצים 14, רוצים 14"... לא מייצג בעיני בכלל את רוח הקבוצה, כשהשוער של א.אפאחם בקושי הצליח להביא את עצמו לקום אחרי שה13 נכנס.
בקיצור- אני מבין שאסור להיות נאיבים וצריך את הנקודות האלו בקופה וצריך את תעודת הביטוח של הפרש השערים אבל ראבק- אפשר היה לעשות את זה עם יותר ענווה ופחות צהלולים- כאילו שבאמת פירקנו יריבה שקולה.
|
| האדום מהכפר |
נשלח - 27/03/2015 : 17:36:48 מסכים, ואני אגדיל ואומר, שהתבוסה הזאת מראה על בגרות בתפיסה.
לפני שנה פחות או יותר אירחנו את אום אל פאחם בטדי, הובלנו 0-4 בדקה ה62, ואז במקום להמשיך ולדרוס ולשפר את הפרש השערים, שי ביקש "להרגיע" ולא להשפיל אותם.
בסוף נגמר "רק" 0-5, ובמשחק סיום העונה הסדירה נגדם כשרצינו להביס, הלחץ שיתק אותנו והרגליים היו כבדות.
בגלל 3 שערים שחסרו לנו, הכח ניצלו, אנחנו הלכנו למשחקי המבחן והסוף ידוע.
אז לגורל לפעמים יש חוש לאירוניה, הכח מתרסקת בדרך לליגה א' ותיקח איתה כנראה גם את טבריה, ואנחנו הבסנו 0-13 את אום אל פאחם, ונכון לעכשיו בדרך ללאומית.
התיקון בדרך להיות מושלם, ואני שמח שהשחקנים והצוות המקצועי הבינו שכל עוד הפרש שערים יכול להוות פקטור מכריע, צריך לכבוש כמה שיותר ולא לרחם.
שאפו לשחקנים על תצוגה מרהיבה את הבונוס והערך המוסף הם קיבלו היום ממג'דל-אל כרום
יאללה הפועל ללאומית!  |
| איתן610 |
נשלח - 27/03/2015 : 17:20:05 מסכים איתך חיים.
לא אנחנו הם אלה שגרמו לקבוצה הזו להראות ככה. המנהלים שלהם היו צריכים לקחת את זה בחשבון שיתכנו תבוסות כואבות דוגמאת זו של אתמול. אנחנו באנו לשחק באופן ספורטיבי מול מי שהם בחרו להעמיד ביננו. ובעקבות שנתיים קודם ונושא הפרש השערים, שהפעם תקף למקרה של שלשו קבוצות עם מס נקודות זהות, אין לנו שום עניין לבכות שוב על חלב שנשפך באים, נותנים הכל וזהו. |
|
|