| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| הסעות למשחקים |
נשלח - 25/03/2015 : 13:32:59 כחלק מהיוזמה החברתית של ארגון האוהדים בריגדה מלחה החלטנו לערוך מבצע התרמת מזון וביגוד לנזקקים לקראת חג הפסח 2015. מבקשים מכם לעזור לנו ולהביא את הדברים הבאים: ~מזון: מזון יבש וסגור, כשר ומתאים לפסח וגם חמץ. החמץ נשמר במחסן מיוחד ויחולק לנזקקים לאחר החג. המזון נתרם לעמותת "שכן טוב" סניף שכונת קטמון. ~ביגוד: ביגוד על כל סוגיו- הנעלה ולבוש לשני המינים. הביגוד ייתרם לכמה מוסדות בעיר שעובדים עם נזקקים ונוער בסיכון. ***ההתרמה תתבצע בשני ימי איסוף מרכזיים***: 1. לפניי משחק הבית של הפועל כדורסל מול אילת בתאריך 29.3 תהיה עמדת התרמה גדולה של ארגון האוהדים ליד הכניסה הראשית לארנה. 2.לפניי משחק הבית של הפועל קטמון ירושלים מול אום אל פאחם בתאריך 26.3 תהיה עמדת התרמה גדולה של ארגון האוהדים ליד הכניסה ליציע המערבי.
בואו תעזרו לנו לעזור למי שצריך ולהראות את חוזקה של הקהילה הירושלמית האדומה! |
| 6 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| האחים מרילי |
נשלח - 25/03/2015 : 16:48:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
דיון מזעזע לא מתאים בכלל לפורום הזה
+1 |
| yarond |
נשלח - 25/03/2015 : 16:09:59 דיון מזעזע לא מתאים בכלל לפורום הזה |
| h.k.j.f.c |
נשלח - 25/03/2015 : 14:45:50 אם תתן להם או לא תתן להם אננס בקופסת שימורים וקרוקס משומשות, זה מה שישנה את דפוסי ההצבעה בישראל?!
תרומה צריך לתת כדי לעשות טוב בעולם, וגם למען האמת כדי להרגיש טוב עם עצמך, לא כדי לחנך ולהטיף לאנשים שדעתם שונה משלך, גם אם הם אכן שמו בקלפי פתק שמבאס לך (וגם לי) את התחת... |
| katamon9 |
נשלח - 25/03/2015 : 14:29:23 לא אמרתי לאחרים לא לתרום . מי שרוצה להשאיר את הנזקקים עם הראש מעל המים כדי שבבחירות הבאות שוב יבחרו באדם שמתעלל בהם ומסכן את בטחון המדינה , שיבושם לו . בתפישת העולם שלי אם יהיה להם מספיק רע הם יבינו את הטעות ויעזרו לכולנו וגם להם להוביל את המדינה לשלטון טוב יותר (גם אם הוא לא מושלם ) |
| karpad3 |
נשלח - 25/03/2015 : 14:06:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
יסלחו לי הנזקקים , אבל אחרי שהם בחרו בביבי למרות מצבם העגום אין לי כל כך חשק לעזור להם . חסר להם ? שיבקשו מביבי , אולי הוא ייתן .
לא כזה בא לי להכנס לדיון בנושא, אבל כמעט כל אוהדי הפועל (כנראה כולם חוץ ממך) לא בדעה הזאת. לא רוצה, אל תתרום. זה ממש לא משהו להתגאות בו לדעתי. |
| katamon9 |
נשלח - 25/03/2015 : 14:03:23 יסלחו לי הנזקקים , אבל אחרי שהם בחרו בביבי למרות מצבם העגום אין לי כל כך חשק לעזור להם . חסר להם ? שיבקשו מביבי , אולי הוא ייתן . |