| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אדום88 |
נשלח - 22/03/2015 : 22:48:23 קרית אתא נתנה להם 6...
לכמה אנחנו מסוגלים? |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| h.k.j.f.c |
נשלח - 27/03/2015 : 11:10:41 http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12736 |
| קטמון ותיק |
נשלח - 27/03/2015 : 10:40:58 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
המסר לשחקנים ולצוות המקצועי הוא פשוט, חד- משמעי וברור: המוסר והמצפון וכל עכבה אחרת יישארו הרחק מחוץ לטדי אם חלילה יהיה מצב של שיוויון בין 3 קבוצות ההכרעה מי יהיו השניים תהיה קודם כל לפי הפרש שערים. להרצליה ולנשר לא יהיו שום רגשי מוסר ומצפון. לכן - פותחים בהרכב החזק ביותר, פותחים את המשחק בסערה ולא מורידים את הרגל מהדוושה עד לדקה ה-90. איך אמר קרמבו במבצע סבתא: "אתה מתחיל הכי מהר שלך, ולאט לאט אתה מגביר.".
1. החשיבות של התוצאה כפולה: א. רכישת "ביטוח" מסויים למצב שבו יהיה שיווין בין 3 קבוצות. המשחק בבית שאן כפי שציינו פה יהיה מלחמת עולם על המגרש וגם מול אוהדי בית שאן. ב. יצירת מומנטום פסיכולוגי-מנטלי מול שתי הקבוצות היריבות: "בקטמון לא לוקחים שבויים" "קטמון אינם מרחמים".
2. ובשביל ההסטוריה פירוט המבקיעים והדקות (מאתר ההתאחדות): מזרחי אדם 9, קורטבה מיכאל 17, בלילטי שחר 20, קורטבה מיכאל 23, מזרחי אדם 25, צבאג עוז 51, צבאג עוז 60, יעקב אוריאן 61, צבאג עוז 65, מהטבי ירין 71(פ), בלילטי שחר 82, קורטבה מיכאל 84, יעקב אוריאן 86 |
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 27/03/2015 : 10:18:23 לשכוח מהר ממה שהיה אתמול שלא דמה לכלום, וגם בתור משחק אימון נזקו עלול להיות גדול מתועלתו. לשכוח, למחוק, לאייד, אין ולא היה! שלא יכניס אף אחד לאופוריה ולא ייתן למישהו אשליה שזו היכולת האמיתית שלנו! ביום שלישי יתקיים המשחק הכי חשוב העונה, בית שאן במומנטום עם שאיפות פלייאוף עליון, מחכים לנו עם זיכרון משחק הסיבוב הראשון (השער המוזר של מלכה) וגם האוהדים שלהם ישמחו לקלקל לנו... לבוא הכי קטנים ונחושים ולהביא תוצאה טובה. בית שאן עשויה לקחת נקודות מכל שלוש המובילות, ואולי לא. גם אני ריחמתי מאוד על שחקני אום אל פאחם, ולזכותם ייאמר שהם שיחקו ספורטיבי ומיעטו לעשות עבירות. מחוות מחיאת הכפיים שלנו בסוף היתה במקום וגם אם היו מבקיעים שער כבוד לא הייתי מצטער. שבת שלום ואל אל ישראל! |
| האדום מהכפר |
נשלח - 27/03/2015 : 01:43:09 נראה לי שהמחסור בתגובות אומר את הכל
היה די מביך היום בטדי בשלב מסוים באמת שריחמתי על שחקני אום אל פאחם, רציתי מאוד שהם יבקיעו גול ניחומים, ובעיקר שאנחנו נפסיק להבקיע ולהתעלל בהם.
מבחינה מקצועית אין יותר מדי מה לקחת מהמשחק הזה, וגם הפנטזיה הפרועה שאולי או אל פאחם זה משחק לא פשוט לאור התוצאות שלהם בשבועיים האחרונים, ולכן יש מצב שהם יסחטו תיקו מהרצליה...תשכחו מזה, הרצליה ונשר הולכות לתת להן בראש, אבל לדעתי בתוצאה פחות אסטרונומית, כך שמהפרש שערים אין מה לדאוג.
מה שאולי כן אפשר לקחת, זה ששלושת החלוצים שלנו הבקיעו צמד ומעלה כל אחד, ויכול מאוד להיות שזה ישחרר אותם קצת לפני ארבעת המשחקים החשובים שנותרו לנו גם אדם וגם מיכאל היו בתקופה רעה, ואולי הגולים שהם כבשו ישחררו אצלם איזה מעצור. גם בלילטי היה נראה נהדר היום, אני מקווה שגם הוא יתן משחק טוב בבית שאן
ועוד תובנה, אוריאן יעקב חייב להיכנס יותר מוקדם, הילד הזה מוכשר כמו שד, נכון לא השחקן הכי קבוצתי, ויש עליו לא מעט "פוזה" אבל הוא מהיר בטירוף, בעיטה טובה, והכי חשוב, חד מול השער. אם אדם שם 2 מתוך 6 מצבים, ומיכאל 3 מתוך 8, אז אוריאן שם משהו כמו 3 מ3 או 3 מ4, ובחצי שעה בלבד.
שחקן שחייב להיכנס במקסימום בדקה ה60, ולרוב לא חסר שחקני התקפה שלא הגיעו למשחק ואפשר להחליפם.
כיף לדעת שלמרות כל הפציעות והצהובים וכו, יש לנו חומר טוב על הספסל. יעקב, עובד, אזרזר, מהטבי שחזר מפציעה והיה נראה טוב ואפילו ג'וני שנתן משחק בטוח ושקט, ואפילו קינח בגול.
למרות שזה כולה אום אל פאחם, יצאתי יותר אופטימי לגבי קו הסיום. יש לי תחושה שאנחנו מנצחים בבית שאן, ומשם שום דבר כבר לא יעצור אותנו אבל אני לא שוכח שזאת הפועל והכל אפשרי קודם שנביא 3 נקודות בבית שאן ואחר כך נמשיך את החלום.
אה ולפני כן, יש מצב שחדרה או מג'דל גונבות מחר תיקו ומסירות את אחת הקבוצות מהמאבק? תודה  |
| שמאש |
נשלח - 26/03/2015 : 22:08:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
אני שם את הכסף על 2:1 דחוק לנו, מגול מקרי לחלוטין של עובד שלוש דקות בתוך תוספת הזמן.
כמעט.. כמה כסף שמת?  |
| אדום החזה |
נשלח - 25/03/2015 : 18:30:04 חשוב לזכור שאחרינו הם פוגשים את הרצליה ונשר לא יהיה להם קשה להשיג מה שהם צריכים בעיקר אם נשפיל אותם |
| Brokoly |
נשלח - 25/03/2015 : 16:58:06 אל תשכחו שהפרש שערים חשוב גם למצב בו השנייה והשלישית יסיימו בשוויון נקודות, בשביל קביעת המשחקים בפלייאוף. איבוד נקודות פעם אחת, וייתכן וזה מה שיעניין אותנו. |
| ירושלים אדומה |
נשלח - 24/03/2015 : 17:15:30 חאלס כבר עם הפסימיות המרגיזה הזו, זה מושרש לשחקנים, והנה אפקט פגמליון וזה באמת מה שקורה בסוף! לעלות ולפרק להם את האמ אמא של הצורה, לא מעניין אותי רחמים וכבוד ולא מוסריות, אנחנו מוליכת הטבלה וקבוצה שרוצה לעלות ליגה צריכה לחגוג עליהם, בטח בבית. ( הודעה מכביסטית, נכון, אבל זו אום אל פאחם) |
| פלוני בן אלמוני |
נשלח - 23/03/2015 : 18:08:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
אני שם את הכסף על 2:1 דחוק לנו, מגול מקרי לחלוטין של עובד שלוש דקות בתוך תוספת הזמן.
יותר מדי אופטימי... |
| red moon |
נשלח - 23/03/2015 : 18:05:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
+1 |
| h.k.j.f.c |
נשלח - 23/03/2015 : 15:05:30 אני שם את הכסף על 2:1 דחוק לנו, מגול מקרי לחלוטין של עובד שלוש דקות בתוך תוספת הזמן. |
| קטמון ותיק |
נשלח - 23/03/2015 : 12:21:39 המסר לשחקנים ולצוות המקצועי הוא פשוט, חד- משמעי וברור: המוסר והמצפון וכל עכבה אחרת יישארו הרחק מחוץ לטדי אם חלילה יהיה מצב של שיוויון בין 3 קבוצות ההכרעה מי יהיו השניים תהיה קודם כל לפי הפרש שערים. להרצליה ולנשר לא יהיו שום רגשי מוסר ומצפון. לכן - פותחים בהרכב החזק ביותר, פותחים את המשחק בסערה ולא מורידים את הרגל מהדוושה עד לדקה ה-90. איך אמר קרמבו במבצע סבתא: "אתה מתחיל הכי מהר שלך, ולאט לאט אתה מגביר.". |
| katamon9 |
נשלח - 23/03/2015 : 12:10:54 רק רציתי להזכיר ששנה שעברה הנוער של אום אל פאחם , שאכל תבוסות מכל הליגה , הוביל עלינו עד שנגמר להם האוויר . ממש לא לזלזל |
| קטמוני |
נשלח - 23/03/2015 : 10:26:23 יש משמעות!! אם שלוש קבוצות מסיימות עם אותה מספר נקודות, שתי הקבוצות עם הפרש השערים הטוב ביותר משחקות "משחק גמר מכריע" ביניהם, בזמן שהקבוצה השלישית נכנסת ישר למשחקי ההצלבה.
מאחר ושתי היריבות שלנו משחקות נגד אום אל פאחם אחרינו, אין לנו את הלוקסוס "לרחם" על היריב, למרות שגם אני מסכים שהכי חשוב זה שלוש נקודות. |
| talros |
נשלח - 23/03/2015 : 09:26:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
קרית אתא נתנה להם 6...
לכמה אנחנו מסוגלים?
דבר ראשון, לא להיות יהירים. אפילו ניצחון 1-0 מקובל מבחינתי... בכל מקרה, במאבק כל המקום הראשון אין שום משמעות של הפרש שערים |
|
|