פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 משוגעים תרדו מהגג

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
mac40 נשלח - 15/03/2015 : 19:54:13
אני לא מרבה לכתוב בפורום (הפתוח או הסגור) אבל מה שקורה כאן ב 24 שעות האחרונות הוא פשוט מדהים.
קבוצה שמוליכה את הליגה, עוברת משבר לא קטן ועדיין מצליחה לשבור את כל שיאי המועדון. קבוצה שכבר מתחילת השנה ידענו שיש לה חולשות (כן ההתקפה באף שלב לא היתה מבריקה), קבוצה מרגשת מחוברת ומחברת.
ויש כאן אנשים שמרוב צדק וצדקנות מבחינתם שהסירה תשקע רק על מנת שהצדק יצא .
אז לא, לפני שמתנפלים עלי, אני בעד הבעת דעות וכן יש בעיות שצריכות טיפול, אבל בשלב זה של העונה מה שאנחנו צריכים לעשות זה לחזק את הקבוצה את המאמן ואת כל מי שמעורב על מנת לתת את הדחיפה האחרונה.
(או בפרזה על הימים האחרונים - תפסיקו לירות בתוך הנגמ"ש)
את כל השאר, נשאיר לאחר כך.
יאללה הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
הולך ברגל נשלח - 17/03/2015 : 19:06:06
+1 ולכו להצביע בסקר בחירות באוף טופיק
אחד העם נשלח - 16/03/2015 : 21:41:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ציטוט:
עריכה : אתה יכול להבהיר בבקשה את המשפט: "אני במקומך הייתי מאוד מאוד נזהר לפני שהייתי תוקף אוהדים יקרים וותיקים..." זה נשמע די כמו איום, (הולם בהחלט את הרוח המתלהמת של מופע הקללות שאתה דואג להצדיק תחת המטריה של "חברי עמותה יקרים וותיקים")..

בתור אחד משני ה"צעירים" (ביטוי שכבר מטיל ספק בבוחן המציאות שלך) אסביר את המשפט
הייתי נזהר מאד במקומך
מכיוון שאתה משקר
ואתה פוגע
אכן צרחתי את נשמתי על אסף נמני בגלל תנועת היד שעשה לעבר מישהו בקהל לאחר השער (שאין חולק על קיומה, השאלה היא האם היתה מגונה כנגד אוהד שקילל, או מגונה למחצה כהקנטה של מכר)
עד עכשיו עוד לא חזר לי הקול
זה היה מעשה מטופש מאין כמוהו ואם השופט, קוון או משקיף היו רואים אותו ספק אם היינו רואים את אסף נמני על הקווים עוד העונה
יחד עם זאת
קללה אחת לא יצאה מפי
תתבייש זה לא קללה, ואפילו "לך הביתה"
וגם "הצעיר" השני, כל שאמר זה את המילה האיומה "מטומטם" - כתגובה לכך שאסף הסתובב בהיסטריה לספסל וצעק "איזה מטומטמים השחקנים שלנו" תוך כדי הלחץ של דקות הסיום

יחד עם זאת - אבקש לסיים את הדיון בזאת ולחזור על דברים שכתבתי בפורום חברי עמותה

נמני מאמן טוב
נמני הוא גורם מרכזי בתלכיד שרץ ריצה כה מטורפת מאז המחזור השישי. ההתגייסות המהירה של ברוכיאן לצדו והמחויבות של כל הקבוצה כלפיו ניכרת - והיא אחד הגורמים המרכזיים שהביאו אותנו עד הלום.
הקבוצה הזו - שניצחה 12 משחקים ברציפות, ושמובילה את הטבלה, היא הקבוצה של נמני.
בשורה התחתונה אם נמני ירצה לגדול איתנו הוא יהיה חייב לטפל בעניין הזה, ואני מאמין שבקטמון יש מי שיוכל לעזור לו. את זה ימים יגידו, אני רק יכול להגיד שאשמח אם זה יקרה.
אבל כרגע - כדאי להניח הפרשה בצד. ההנהלה תטפל בזה, אין צורך אפילו שנדע עכשיו על אופן הטיפול - מקווה שידעו לזעזע אותו בלי לשבור את רוחו
ואנחנו ניצלנו את זה שהמשחק הבא רק ביום א בשביל להתעסק יום אחד בשטויות - עכשיו לשים בצד ועם הפנים למג'דל כרום בראשון הבא
יאללה הפועל!

פפירוס היקר
שמח לבשר לך שאתה נראה צעיר וגם החבר שלך :)
אתה עם הצעיף או המזוקן ?

מעבר ל"לך הביתה" חזר על עצמו גם הביטוי "אפס מאופס" בשלל הטיות וגם "המטומטם", ובזיכרון שלי היו גם עוד קצת ברכות.אחד באמת היה מתון יותר בתוכן, אבל השני שיחרר בכיף.. אני לא יודע אם היית מודע לזה, כי הייתם בסוג של טראנס, אבל קהל שלם שעמד שם, לא הבין על מה הכעס שלכם, ובעיקר זה היה לא סימפטי אל מול לא מעט ילדים שחיפשו תשובות.

כל הזמן מתהדרים- אפילו בשירשור הזה- על ערכי קטמון ועל כמה שונים ונעלים אוהדי קטמון לעומת אוהדי כדורגל הסטריוטיפים.
באותם רגעים זה לא היה נראה כך בכלל.

אני מעריך את הלהט שלכם ויש גם כביכול אימות לטענה שלכם כלפיו,
אבל בכל קנה מידה זה לא היה מראה מכבד או נעים,
וגם אם הוא התנהג כמו מטומטם, עדיין מגיע לו קרדיט על התוצאות עד כה,
וכמו שכתבתי קודם- גם אם אתה הכי צודק בעולם, יש דרך נאותה יותר להשמיע את הביקורת שלך.

בכל אופן, כמו שאמרת -
עדיף להשאיר את זה מאחור ולרוץ קדימה.
צפוני נשלח - 16/03/2015 : 21:38:09
פפירוס כל מלה בסלע!

(אגב, מבחינתי תמיד תישאר צעיר)
papirus5 נשלח - 16/03/2015 : 21:14:51
ציטוט:
עריכה : אתה יכול להבהיר בבקשה את המשפט: "אני במקומך הייתי מאוד מאוד נזהר לפני שהייתי תוקף אוהדים יקרים וותיקים..." זה נשמע די כמו איום, (הולם בהחלט את הרוח המתלהמת של מופע הקללות שאתה דואג להצדיק תחת המטריה של "חברי עמותה יקרים וותיקים")..

בתור אחד משני ה"צעירים" (ביטוי שכבר מטיל ספק בבוחן המציאות שלך) אסביר את המשפט
הייתי נזהר מאד במקומך
מכיוון שאתה משקר
ואתה פוגע
אכן צרחתי את נשמתי על אסף נמני בגלל תנועת היד שעשה לעבר מישהו בקהל לאחר השער (שאין חולק על קיומה, השאלה היא האם היתה מגונה כנגד אוהד שקילל, או מגונה למחצה כהקנטה של מכר)
עד עכשיו עוד לא חזר לי הקול
זה היה מעשה מטופש מאין כמוהו ואם השופט, קוון או משקיף היו רואים אותו ספק אם היינו רואים את אסף נמני על הקווים עוד העונה
יחד עם זאת
קללה אחת לא יצאה מפי
תתבייש זה לא קללה, ואפילו "לך הביתה"
וגם "הצעיר" השני, כל שאמר זה את המילה האיומה "מטומטם" - כתגובה לכך שאסף הסתובב בהיסטריה לספסל וצעק "איזה מטומטמים השחקנים שלנו" תוך כדי הלחץ של דקות הסיום

יחד עם זאת - אבקש לסיים את הדיון בזאת ולחזור על דברים שכתבתי בפורום חברי עמותה

נמני מאמן טוב
נמני הוא גורם מרכזי בתלכיד שרץ ריצה כה מטורפת מאז המחזור השישי. ההתגייסות המהירה של ברוכיאן לצדו והמחויבות של כל הקבוצה כלפיו ניכרת - והיא אחד הגורמים המרכזיים שהביאו אותנו עד הלום.
הקבוצה הזו - שניצחה 12 משחקים ברציפות, ושמובילה את הטבלה, היא הקבוצה של נמני.
בשורה התחתונה אם נמני ירצה לגדול איתנו הוא יהיה חייב לטפל בעניין הזה, ואני מאמין שבקטמון יש מי שיוכל לעזור לו. את זה ימים יגידו, אני רק יכול להגיד שאשמח אם זה יקרה.
אבל כרגע - כדאי להניח הפרשה בצד. ההנהלה תטפל בזה, אין צורך אפילו שנדע עכשיו על אופן הטיפול - מקווה שידעו לזעזע אותו בלי לשבור את רוחו
ואנחנו ניצלנו את זה שהמשחק הבא רק ביום א בשביל להתעסק יום אחד בשטויות - עכשיו לשים בצד ועם הפנים למג'דל כרום בראשון הבא
יאללה הפועל!
אחד העם נשלח - 16/03/2015 : 19:02:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אחד העם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי mell

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

משום מה אני חשבתי שהפועל קטמון שואפת לייצג דברים אחרים

לא ידעתי שהניצחון הוא חזות הכל

תשתדל לחזור מתישהו כשלא נהיה קבוצה מצליחה

בשביל להזכיר לנו מתי מותר לנו לחזור לדבר

תודה

אדום, בכל הכבוד, נראה לי שלא ירדת לסוף דעתו של פותח השרשור. אף אחד לא מדבר על לשים את ההצלחה המקצועית מעל הכל או על סתימת פיות.

נראה שיש ביציע כמה אנשים שחושבים שאם לא נעלה ליגה אחרי ששמנו חמישיה כל משחק אז לא עשינו כלום.

מי שהולך לצעוק למאמן שהוא בושה ושהוא צריך להתפטר (ולהבנתי זה מה שצעקו לו) לא חי במציאות של הפועל קטמון אלא בפנטזיה של קבוצות נטולות פגמים. חשוב להזכיר שלקבוצה הזאת יש גם מנג'ר ומגבלות תקציביות מאוד ברורות. נימני הוא לא זה שבנה את הקבוצה בלי שום חלוץ נורמלי. ההחלטה שהתקבלה הייתה לבנות קבוצה שמתחילה מההגנה. מאוד יכול להיות שאם היה לנו היום "עידן שמש" בקבוצה אז לא היה את גולן חרמון. סימפל אז דאט'. כרגע ההחלטה הזאת מצדיקה את עצמה לדעתי.

הקטמון של השנה היא הקבוצה הכי מאומנת והכי נחושה שהייתה לנו אבל גם הכי פחות כישרונית בחלק ההתקפי מאז ומעולם ועם זה נצטרך לחיות עד סוף העונה.

אני לא מתייחס להתנהגות של נימני גם כי לא ראיתי מה קרה שם וגם כי לדעתי זה דיון שצריך להתקיים בפורום חברי עמותה.

+1

זה היה יותר מצעקות, זו הייתה ממש התקפת אמוק של שני צעירים.
נמני היה נראה בהלם ולא הבין בכלל מה הם רוצים ועל איזו תנועה הם מדברים.
(הוא הזמין אותם בתנועת יד לרדת לכיוונו ולהסביר על מה הם מדברים).

אני ישבתי כמה שורות מעל הספסל שלנו, לאחר הגול הייתי עסוק בצהלולים ושאגות חדווה ולכן לא הפנתי מבטי אל עבר הספסל
אני מאוד אשמח למשוע אם יש עוד סימוכין לטענה של השניים
האם בכלל עוד מישהו מהקהל ראה את מה שהזוג הנ"ל משוכנעים שראו ולכן יצא קצפם?

כרגע יש איזה מסעון הכפשה לא ברור בכלל נגד אסף.
וזה מעשה הזוי - קודם כל צריך הוכחות שאכן כך נהג
ואז אפשר לפתוח את הדיון על ערכים והתנהגות וכ"ו וכ"ו

כרגע- ההתנהגות העקומה היחידה שרובו של הקהל (על טפיו ונשותיו) נחשף אליה היתה של הצמד הנ"ל, שפרצו בשאגות קרב ובמטר קללות מבישות.

המביש היחיד כאן זה אתה.

אם היית חבר עמותה, היית יודע שאפילו המאמן עצמו לא מכחיש את התנועה המגונה, הוא רק מציע פרשנות אלטרנטיבית לנמען שלה. אני אישית חושב שגם אם הנמען לא היה אוהד הפועל, יש מעט מאוד דברים טיפשיים יותר לעשות למאמן שהושעה פעמיים בחצי השנה הראשונה שלו כמאמן ראשי מאשר להניף אצבע משולשת לאחר שקבוצתו כובשת שער.

אין שום מסע הכפשה נגד אף אחד, יש ביקורת מוצדקת מאוד נגד ההתנהגות שלו וחוסר היכולת שלו לעמוד בלחצים. אני במקומך הייתי מאוד מאוד נזהר לפני שהייתי תוקף אוהדים יקרים וותיקים שלא מוכנים לעבור לסדר היום על כך שהמאמן שלהם יורק להם בפנים.

ועל אף כל זאת, טוב יהיה אם המועדון כולו, מהועד, דרך המאמן בעיקר ועד לאוהדים ינסה להירגע ולהתרכז במשימה שנותרה.

יש דרך לגיטימית להביע ביקורת צודקת, גם אם מדובר על שנים מל"ו אוהדים צדיקים, חברי עמותה יקרים מפז מדור המייסדים. לרוץ במורד היציע בשאגות וגרון שמאיים להתפוצץ, לגדף במבחר של קללות עסיסיות, לא מכבד אותם כני אדם, לא אותך בתור העוה"ד שלהם ולא אף אחד מהקהל, ששוב- כמה שזה לא לגיטימי להעלות את זה פה- מכיל גם הרבה ילדים (חוסך ממך את הריפליי האוטומטי- אוי אוי אוי זה לא קונצרט בכדורגל באים להתפרק ולצעוק)

אם יש לך הודאה מנמני- בבקשה הביאה לכאן ונדבר גלויות..
ואם עשה- אדרבא- מצדיק בהחלט טיפול של כל חברי העמותה היקרים וכ"ו,
לא מצדיק התנהגות שמתאימה ליציע אחר ולקבוצה אחרת.

--- עריכה : אתה יכול להבהיר בבקשה את המשפט: "אני במקומך הייתי מאוד מאוד נזהר לפני שהייתי תוקף אוהדים יקרים וותיקים..." זה נשמע די כמו איום, (הולם בהחלט את הרוח המתלהמת של מופע הקללות שאתה דואג להצדיק תחת המטריה של "חברי עמותה יקרים וותיקים")..
פולדש נשלח - 16/03/2015 : 18:57:09
אדום מהכפר, ברוח טובה אני שואל: יש אפשרות לבקש ממך לוותר על -חלק- מהרווחים בין השורות? זה ממש עושה כאב ראש ולא מוסיף לחשק לקרוא.
האדום מהכפר נשלח - 16/03/2015 : 18:27:27
אוקי הבנתי מפורום חברי העמותה שלא היה אירוע חריג במשחק האחרון

ועדיין, אני לא חוזר בי במה שכתבתי

בקיץ צריך לבדוק טוב טוב אם נמני האמוציונלי הוא אכן האדם המתאים לעמוד על הקווים בטדי עוד עונה...

האדום מהכפר נשלח - 16/03/2015 : 14:33:48
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mell

ציטוט:

תודה

אדום, בכל הכבוד, נראה לי שלא ירדת לסוף דעתו של פותח השרשור. אף אחד לא מדבר על לשים את ההצלחה המקצועית מעל הכל או על סתימת פיות.

נראה שיש ביציע כמה אנשים שחושבים שאם לא נעלה ליגה אחרי ששמנו חמישיה כל משחק אז לא עשינו כלום.

מי שהולך לצעוק למאמן שהוא בושה ושהוא צריך להתפטר (ולהבנתי זה מה שצעקו לו) לא חי במציאות של הפועל קטמון אלא בפנטזיה של קבוצות נטולות פגמים. חשוב להזכיר שלקבוצה הזאת יש גם מנג'ר ומגבלות תקציביות מאוד ברורות. נימני הוא לא זה שבנה את הקבוצה בלי שום חלוץ נורמלי. ההחלטה שהתקבלה הייתה לבנות קבוצה שמתחילה מההגנה. מאוד יכול להיות שאם היה לנו היום "עידן שמש" בקבוצה אז לא היה את גולן חרמון. סימפל אז דאט'. כרגע ההחלטה הזאת מצדיקה את עצמה לדעתי.

הקטמון של השנה היא הקבוצה הכי מאומנת והכי נחושה שהייתה לנו אבל גם הכי פחות כישרונית בחלק ההתקפי מאז ומעולם ועם זה נצטרך לחיות עד סוף העונה.

אני לא מתייחס להתנהגות של נימני גם כי לא ראיתי מה קרה שם וגם כי לדעתי זה דיון שצריך להתקיים בפורום חברי עמותה.

כנראה שאתה לא ירדת לסוף דעתי

בראש ובראשונה, עוד לפני שנכנס בכלל לנמני או לא נמני

מה שיפה בקטמון זה קשת הדעות, והאפשרות של כל אוהד ואוהד להביע את דעתו.

לנסות לטעון באופן דמגוגי שהיכולת על הדשא תושפע מדיונים בפורום קטמון, זה לעשות עוול לשחקנים, לצוות המקצועי, ולועד המנהל.

שחקנים תפקידם לשחק, מאמן תפקידו לאמן, ואוהדים תפקידם לעודד, אבל גם לדבר כמה שבא להם, בלי שאף אחד ינסה "להרגיע אותם"

במשחק האחרון הייתי כרגיל בגושש המעודד בחלק הימני, ובשורות מתחתיי היו מספרים אנשים שלא היו יכולים לסבול את היכולת של הקבוצה, ושחררו מדי פעם "נמני לך הביתה" או "נמני זה לא כדורגל"
לא צעקות וגערות שונות למדי מ"עופר לך הביתה" ו"עופר זה לא כדורגל" של שנה שעברה.

אז קודם כל, לטעמי זכותו של כל אוהד להביע את מורת רוחו ממאמן הקבוצה ויכולת הקבוצה.
זה אולי לא יורד חלק בגרון, ואולי לא לגמרי חלק מהתפיסה הכללית של רוב הקהל להיות סבלניים.
אבל כן, זאת זכותם.

מה שלי עצוב, זה שפתאום המון אנשים מנסים להשקיט אותם "בשם הניצחון" ו"בשם ההצלחה"
איפה כל אותם אנשים היו שנה שעברה כשהיינו במרכז הטבלה? או התדרדרנו לתחתית?
אז זה היה כשר לצעוק לעופר ולקלל אותו?

ביקורת היא לגיטימית בכל זמן ובכל שעה, ומי שקשה לי לשמוע שיסתיים את האוזניים.

והדבר האחרון והיותר חשוב, הוא הניסיון "לטאטא את הלכלוך מתחת לשטיח עד לסוף העונה"

אני לא אכנס עכשיו למה נמני עשה או לא עשה, לא הייתי באזור, ואני כן אחכה להודעה המסודרת של הועד המנהל בעניין.

אבל העיקרון הוא זה שחשוב, אם אוהדים מוכנים לבלוע כל מה שנמני יאכיל אותם, רק בשם הניצחון ובשם עלית ליגה, אז הם חוטאים חטא חמור, כי לפני שאנחנו קבוצת כדורגל ששואפת לנצח ולעלות ליגה ולהתקדם, אנחנו קהילת אוהדים עם קודים אתים ברורים.

אף אדם בקרבנו, על אחת כמה וכמה מהצוות המקצועי של הקבוצה לא יכול לעשות "מה בא לו" מבלי שתהיה לכך התייחסות.

ואם נמני עבר ולא בפעם הראשונה על קוד אתי של המועדון, וסיים את מסכת הצ'אנסים שלו, והועד המנהל יחליט לסיים את תפקידו במועדון, וזה גם יעלה לנו בעליית ליגה
so it be

כי לי יותר חשוב מלעלות ליגה זה להיות הפועל קטמון
מועדון שמבדיל את עצמו משאר הרפש של הכדורגל הישראלי
שדוגל בספורטיביות, בניקיון כפיים, באנשי מקצוע שהם קודם כל מודל לחיקוי לאלפי אוהדים שבניהם מאות ילדים.

כשנמני השתולל בתחילת השנה, אמרנו ניחא, ילמד מזה
כשהוא עשה מה שעשה בהרצליה, בלענו רוק, משחק עונה, תגובה אמוציונלית, שיהיה.
אבל אם הוא עשה משהו חמור שלשום, והועד המנהל יחליט להראות לו את הדרך החוצה מהמועדון...
לפחות ממני הוא יקבל 100% גיבוי.

כך או כך, וגם אם נמני יעלה אותנו ליגה בסופו של יום
אני מאוד מקווה שהועד המנהל ביחד עם שי ישקלו טוב טוב את המשך העסקתו בקבוצה.
ושוב, זה לחלוטין לא בהסתכלות מקצועית.
אלא האם הוא מתאים למועדון ולערכים שהוא שואף לייצג.

זה הכל, וסליחה בפני mac40 על היותי "משוגע על הגג"
פשוט יש דברים שהם קצת מעבר לכדורגל, ניצחון, ועליה ליגה.
יום טוב :-)
yarond נשלח - 16/03/2015 : 13:42:53

ועל אף כל זאת, טוב יהיה אם המועדון כולו, מהועד, דרך המאמן בעיקר ועד לאוהדים ינסה להירגע ולהתרכז במשימה שנותרה.
[/quote]

הועד רגוע אבל דרוך
המודיע נשלח - 16/03/2015 : 12:49:22
אני מציע להתאזר עוד קצת בסבלנות. עוד היום ובקרוב, תצא ההבהרה הרשמית של הועד המנהל, על מה שאירע ועל ההמשך.

בינתיים באמת מומלץ להוריד את גובה הלהבות, זה לא מוביל לשום מקום חיובי, ואנו באמת צריכים להתאחד עכשיו ולחזק את השחקנים והמאמן בכל משחק בכדי שנשיג את המטרה המיוחלת.
צנטרפולד נשלח - 16/03/2015 : 12:12:02
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אחד העם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי mell

ציטוט:

תודה

+1

אני ישבתי כמה שורות מעל הספסל שלנו, לאחר הגול הייתי עסוק בצהלולים ושאגות חדווה ולכן לא הפנתי מבטי אל עבר הספסל

כרגע- ההתנהגות העקומה היחידה שרובו של הקהל (על טפיו ונשותיו) נחשף אליה היתה של הצמד הנ"ל, שפרצו בשאגות קרב ובמטר קללות מבישות.

המביש היחיד כאן זה אתה.

אם היית חבר עמותה, היית יודע שאפילו המאמן עצמו לא מכחיש את התנועה המגונה, הוא רק מציע פרשנות אלטרנטיבית לנמען שלה. אני אישית חושב שגם אם הנמען לא היה אוהד הפועל, יש מעט מאוד דברים טיפשיים יותר לעשות למאמן שהושעה פעמיים בחצי השנה הראשונה שלו כמאמן ראשי מאשר להניף אצבע משולשת לאחר שקבוצתו כובשת שער.

אין שום מסע הכפשה נגד אף אחד, יש ביקורת מוצדקת מאוד נגד ההתנהגות שלו וחוסר היכולת שלו לעמוד בלחצים. אני במקומך הייתי מאוד מאוד נזהר לפני שהייתי תוקף אוהדים יקרים וותיקים שלא מוכנים לעבור לסדר היום על כך שהמאמן שלהם יורק להם בפנים.

אחד העם נשלח - 16/03/2015 : 11:35:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mell

ציטוט:

תודה

+1

mell נשלח - 16/03/2015 : 11:18:04
ציטוט:

תודה

האדום מהכפר נשלח - 16/03/2015 : 01:10:24

תודה

יפתחמ נשלח - 15/03/2015 : 23:16:03
תודה רבה לך! תנו לעלות ליגה ואל תפריעו.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07