| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| red dragon |
נשלח - 27/02/2015 : 07:08:47
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12518
שחקני מכבי דליה לא קיבלו משכורת חודשיים והחליטו להשבית אימונים. הם יופיעו למשחק מחר אבל מאיימים להחרים משחקים החל מן השבוע הבא.
נראה לי מאוד נכון לעשות מחר איזו מחווה מהיציע שלנו שתביע סולידריות עם השחקנים ומחאה על המנהג של קבוצות להתייחס כך לשחקנים. אם יש מישהו שרוצה להרים את הכפפה אשמח לעזור. |
| 7 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| davidkipod |
נשלח - 27/02/2015 : 22:19:56 למי שחושב שנקבל קבוצה חלשה בגלל ההלנת שכר, בבקשה דוגמה - נצרת עילית http://www.goler1.co.il/article/8428 אתמול אין משכורות והיום ניצחון על אחי 2:0 בחוץ.
|
| קטמוניסט12 |
נשלח - 27/02/2015 : 13:35:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי mac40
בתור קבוצה שנקראת הפועל ושרה על האינטרנציונאל נראה נכון ואף נדרש להתייחס לסוגיה. כרזה נראית כדבר המתאים ביותר. נכון לעזור בכל אשר נדרש.
האם התערבנו בעבר בעניינים דומים של כל קבוצה? נראה לי שלא. האם אנחנו רוצים להתערב על בסיס המקור המהימן דאבל פס? לפחות אני לא.
מסכים, ממתי אנחנו גוף פילנטרופי שעוזר לקבוצות שנגדנו? הגיע הזמן שנתעסק יותר בבעיות שלנו, בשיפור עצמי. מאשר באחר(אשר רחוק מאוד מאיתנו) |
| עמרי446 |
נשלח - 27/02/2015 : 13:07:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי mac40
בתור קבוצה שנקראת הפועל ושרה על האינטרנציונאל נראה נכון ואף נדרש להתייחס לסוגיה. כרזה נראית כדבר המתאים ביותר. נכון לעזור בכל אשר נדרש.
האם התערבנו בעבר בעניינים דומים של כל קבוצה? נראה לי שלא. האם אנחנו רוצים להתערב על בסיס המקור המהימן דאבל פס? לפחות אני לא. |
| mac40 |
נשלח - 27/02/2015 : 12:59:46 בתור קבוצה שנקראת הפועל ושרה על האינטרנציונאל נראה נכון ואף נדרש להתייחס לסוגיה. כרזה נראית כדבר המתאים ביותר. נכון לעזור בכל אשר נדרש.
|
| עמרי446 |
נשלח - 27/02/2015 : 10:27:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
סליחה על חוסר הסולידריות הרגעי , אבל אם הם יממשו את איומם מי שירוויח מזה יהיו היריבות שלנו לצמרת. האם אני באמת רוצה לעודד את השחקנים שלהם לעמוד על שלהם ובמשתמע לא לעלות למשחק מול הרצליה שבוע הבא?
זה נכון שיש דברים יותר גדולים מכדורגל ומהשאלה האם נעלה ליגה השנה. אבל בא לי. אז אני קרוע קצת.
לדעתי, זה רק איום. כמה פעמים זה קרה באמת בליגות האלה? אחרי שני משחקים יורידו אותם אוטומטית לליגה ג' ומדובר בקבוצה שאמנם לא ממש מתפקדת אבל קשה להאמין כרגע שתרד. |
| איתן610 |
נשלח - 27/02/2015 : 09:09:50 מחווה יכולה להיות כרזה שנניף בתמיכה בהם ובזכויות שלהם לקבל שכר כמו כל עובד אחר. לדעתי זה יספיק.
השאלה אם יש מי שיכין כרזה עכשיו... |
| בוח |
נשלח - 27/02/2015 : 08:11:07 סליחה על חוסר הסולידריות הרגעי , אבל אם הם יממשו את איומם מי שירוויח מזה יהיו היריבות שלנו לצמרת. האם אני באמת רוצה לעודד את השחקנים שלהם לעמוד על שלהם ובמשתמע לא לעלות למשחק מול הרצליה שבוע הבא?
זה נכון שיש דברים יותר גדולים מכדורגל ומהשאלה האם נעלה ליגה השנה. אבל בא לי. אז אני קרוע קצת. |