| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| yarond |
נשלח - 09/02/2015 : 13:45:44 מסיימים מול נשר והולכים מול אילת |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אחד העם |
נשלח - 18/02/2015 : 22:45:16 בשורה התחתונה- היה משחק מבאס.. חיכינו חיכינו ולא בא הגול... עם טיפה יותר מזל במקום הפצצה למשקוף היה חור ברשת וגם הכדור המסובב של ברוכאין מהפינה - אם כבר עשה את הלא יאמן והגיע לקורה- עוד טיפונת של לא יאמן וגם יכל להכנס- ואז בכלל המנגינה בלב עם שריקת הסיום היתה נשמעת אחרת לגמרי..
אממא- יצאנו בסיום מבואסים כאלו, כמו תיכוניסט חרמן שלא הצליח להכניס ידים אל המקומות הקדושים של החברה שלו.
המזל הגדול היה שהכלל הישן שאומר "מי שלא מבקיע- בסוף חוטף" לא התממש,
נקווה שהמשחק שלנו בעתיד יראה טוב יותר, עם יותר דיוק בהתקפה, עם יציאה יותר מהירה למתפרצות, עם פחות בעיטות לשום מקום מאחורה ותפילה שינחתו פיקס על הרגל הנכונה.
וכמה טוב שיש את גולן על המגרש.
|
| עמרי446 |
נשלח - 18/02/2015 : 20:11:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
הם לא קבוצה דתית?
גויים של שבת  |
| צפוני |
נשלח - 18/02/2015 : 19:04:43 הם לא קבוצה דתית? |
| פרננדו פסואה |
נשלח - 18/02/2015 : 18:36:27 חסר לנו שני שחקנים: קשר 50-50 שיודע באמת לבנות משחק מאחורה, וגולר אחד אמיתי. עם שניים כאלו היינו עולים בטוח. אבל זה מה יש ויש לא מעט. רביעיית ההגנה, לדוגמא, היא רוב הזמן תענוג של ממש.
לגבי ויכוח הקהל, גישת אמצע בין אורן וגל: שכל אחד יעשה מה שבא לו וטבעי כשבא יותר קהל אחוז האולטראס יורד . אבל למי שבוחר להתיישב באמצע הגוש כן יש חובה לעודד, מעצבן לראות אנשים שתופסים מיקום אסטרטגי ולא פותחים את הפה 90 דקות. אם אני מגיע עם הבת שלי אני מראש חותך הצידה. באמצע מעודדים.
יודעים כבר מתי דליה? סאדר מארחים בשישי, אני מניח שאנחנו מוצש ב19-20 כזה? |
| פולדש |
נשלח - 18/02/2015 : 17:59:44 משחק מעולה של שניהם. |
| רגל עץ |
נשלח - 18/02/2015 : 17:43:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
אגב, לא שמתי לב, אבל לדעתי אף אחד לא כתב כאן על יהודה חוטה שנתן משחק מעולה
הוא נותן עונה פנטסטית. שקט ואלגנטי. משלים בצורה נהדרת את גולן, שהוא יותר פיזי מטבעו.
|
| מיקי |
נשלח - 18/02/2015 : 17:29:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
אגב, לא שמתי לב, אבל לדעתי אף אחד לא כתב כאן על יהודה חוטה שנתן משחק מעולה
אתה צודק. זה כנראה מפני שכמעט אף אחד לא כותב בפורום.
|
| אליה |
נשלח - 18/02/2015 : 16:37:49 מסכים עם mell נכון אין גולר אבל יחד עם זאת אבקש להביא לתשומת לבכם את הרמה של שתי הקבוצו האחרונות שמולם שיחקנו ובמיוחד ההגנה של נשר מאורגנת היטב שנזהרה אפילו לשלוח מגנים למלעה.בסך הכל אם הינו קצת יותר המדויקם הינו מנצחים.מנסיוני גם לא מול הקבוצות האלו עולים ליגה אלא מול מגדל וגלבוע.אם נדע לנצח שמה אז השמיים הם הגבול.אגב חוטה נהדר ומוסיף ממשחק למשחק. |
| עמרי446 |
נשלח - 18/02/2015 : 16:00:52 אגב, לא שמתי לב, אבל לדעתי אף אחד לא כתב כאן על יהודה חוטה שנתן משחק מעולה |
| mell |
נשלח - 18/02/2015 : 11:13:34 מבלי להתייחס לסוגיית הקהל (אני נוטה להסכים עם הדוב, לא מרגיש שום בעיה עם האווירה ביציע), שרשרת המשחקים האחרונה חידדה נקודה שנראית לי די ברורה כבר מתחילת העונה - על אף שאנחנו קבוצה פוריה התקפית (יחסית) יש לנו בעיה משמעותית בעמדת החלוץ. זה נחמד שהרבה שחקנים כובשים אבל אנחנו משלמים מחיר על זה שאין לנו היום בסגל אף גולר אמיתי עם אחוז ניצול מצבים גבוה. קירטבה הוא מעין פיבוט שטוב עם הגב לשער אבל זהו פחות או יותר. אדם מזרחי, עם כל ההערכה (האמיתית!) לשערים הסופר חשובים שלו, הוא לא חלוץ מספיק טוב לרמות האלו. אני כמובן לא מזלזל בהם ובכישרונם ואוהב את שניהם וגם מתרשם מאוד מההשקעה והמחויבות שלהם אבל אין טעם להעמיד פנים שהם משהו שהם לא.
זה לא היה המצב בעונות הקודמות עם עידן וגם שי בנסיבות מסוימות (ואפילו לפני כן עם כפיר מלול [לא מתעלם משאר מגרעותיו הזכורות]).
אני גם חושב שאסף וההנהלה מודעים לכך ושמדובר בהחלטה מודעת שנובעת מהקשיים הכלכליים האובייקטיבים שלנו. אני גם חושב שבניית הקבוצה עם התמקדות על חלק ההגנתי הייתה הצעד הכי חשוב והכי חכם שעשינו העונה.
לטעמי, מבחינתנו כקהל (וכחברי עמותה) המשמעות היא שאנחנו צריכים להשלים עם העובדה שאנחנו לא קבוצה שיכולה לשים גול ממצב וחצי ולכן רוב הסיכויים שגם בהמשך יהיו משחקים שלא נצליח לכבוש, ונצטרך להיות סבלניים בהקשר הזה. זה לא אומר שהקבוצה משחקת רע אלא שאלו המגבלות שלה. לדעתי בסך הכל יצאנו די טוב משרשרת המשחקים הזאת, והראיה שאנחנו נמצאים במקום טוב יותר בטבלה בסיומם. בכל מקרה, אני חושב שהקבוצה הזאת וההרכב הזה נתן לנו עד עכשיו מספיק סיבות להאמין שהם בהחלט יכולים להשלים את משימת ההעפלה (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה מלח מים מלח מים מלח מים).
יאללה הפועל. |
| מנדי742 |
נשלח - 18/02/2015 : 10:33:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
איך שיחק עאבד מורג'אן
היה טוב, ניווט יפה את המשחק שלהם, עושה משחק קלאסי. הגיע לו צהוב כהה על הכשלה מאחור של שחקן שלנו (לא בטוח מי - מיקו? עוז?) עם רגל גבוהה והוא לא קיבל. |
| אליה |
נשלח - 18/02/2015 : 09:59:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
יש לי אלרגיה לאנשים שמתלוננים על הקהל. מי שלא טוב לא מוזמן להתייצב שורה ראשונה ליד התופים ולצעוק מלוא הגרון אם הנושא ממש חשוב לליבו הוא גם מוזמן לעמוד עם הגב למגרש על הגדר ולשלהב את הקהל. עשו לי טובה, אל תתחילו לחלק פה ציונים לאוהדים אחרים. זה לא קהל של ליגה ג'. זה קהל יפה וגדול שבא בהמוניו אשר נהנה וסובל מהיתרונות והחסרונות של כל קהל בסדר גודל שכזה. לגבי המישור המקצועי, שיחקנו משחק טוב. לפעמים אפעס הכדור לא נכנס. חבל שלא ניצחנו אבל אנחנו נמצאים במצב סביר שהכל תלוי בנו. יש לנו יתרון קל על הדולקות בעקבותינו, עברנו את המשחקים מול הצמרת ונותרו עשרה משחקים נגד קבוצות "קטנות" אשר בסיבוב הקודם עשינו ריצה יפה מאוד בסבב המשחקים הזה. מחזור הבא הרצליה ונשר נפגשות ויקחו נקודות אחת מהשנייה במקרה זה או אחר. חבל שלא ניצחנו ולקחנו קצת אוויר לנשימה אבל אין צורך להתפנק, נמשיך להילחם הסוף והסוף עך אני מקווה יהיה טוב.
מה שדב נהם.מילה מילה. משחק לא רע בכלל שלנו.לא נכנס ומה נמות עכשיו. היה אחלה קהל ובכלל זה הקהל שלנו נהדר.הבריגדה החרישו לי את האוזניים וסבבה שזה ככה.הקיצר אין מה להתלונן בנתיים טפו טפו חמסה. |
| הדוב האדום |
נשלח - 17/02/2015 : 23:01:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי OrenDf
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
יש לי אלרגיה לאנשים שמתלוננים על הקהל. מי שלא טוב לא מוזמן להתייצב שורה ראשונה ליד התופים ולצעוק מלוא הגרון אם הנושא ממש חשוב לליבו הוא גם מוזמן לעמוד עם הגב למגרש על הגדר ולשלהב את הקהל. עשו לי טובה, אל תתחילו לחלק פה ציונים לאוהדים אחרים. זה לא קהל של ליגה ג'. זה קהל יפה וגדול שבא בהמוניו אשר נהנה וסובל מהיתרונות והחסרונות של כל קהל בסדר גודל שכזה. לגבי המישור המקצועי, שיחקנו משחק טוב. לפעמים אפעס הכדור לא נכנס. חבל שלא ניצחנו אבל אנחנו נמצאים במצב סביר שהכל תלוי בנו. יש לנו יתרון קל על הדולקות בעקבותינו, עברנו את המשחקים מול הצמרת ונותרו עשרה משחקים נגד קבוצות "קטנות" אשר בסיבוב הקודם עשינו ריצה יפה מאוד בסבב המשחקים הזה. מחזור הבא הרצליה ונשר נפגשות ויקחו נקודות אחת מהשנייה במקרה זה או אחר. חבל שלא ניצחנו ולקחנו קצת אוויר לנשימה אבל אין צורך להתפנק, נמשיך להילחם הסוף והסוף עך אני מקווה יהיה טוב.
אני, בעמדה שלי, משתדל לקרוע את הגרון כמה שניתן לי גנטית. אם לא הייתי מרגיש שהתרומה שלי מספיקה בשביל שאני אפנה בביקורת כלפי הקהל לא הייתי עושה את זה. אני לא נהנה מלבוא ולבקר את כולם וברור שזה מעצבן, אבל אנחנו מדרדרים ולא אכפת לי לצאת נודניק והעיקר שהעמדה הזאת תשמע. ככה לא היינו צריכים להשמע במשחק כזה חשוב.
התרומה שלך לא מקנה לך את הזכות לבקר אוהדים אחרים ביציע אם תשאל אותי. גם אם אתה קורע את הגרון עד כמה שניתן מבחינה גנטית |
| מיקי |
נשלח - 17/02/2015 : 22:35:37 [quote]נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
[quote][i]התקפה מתפרצת זה מושג שלא קיים אצלנו, קבלת ההחלטות במסירות האחרונות טעונה שיפור רציני. [/quote לשם כך יש לשלב את אורן כהן בהרכב הראשון, אבל המאמן חושב אחרת.
|
| davidkipod |
נשלח - 17/02/2015 : 18:14:35 איך שיחק עאבד מורג'אן |