| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| מחאיי |
נשלח - 28/02/2010 : 19:00:52 כבר איזה שעה הם מדברים על הפועל סאדר, עם מבזקים קצרים בנושאי ביטר ובאר-שבע. כבר דיברו עם גיל רז, דודי רז, ועכשיו יהודה זגורי. כל זה בעניין אושרי לוי. למישל כמובן יש הרבה מה להגיד.
אני חושד שכל הבזיונות שרצים שם (רפי יונה נכנס לחדר ההלבשה אחרי המשחק וצרח על השחקנים, ואחרי זה צרח על עמוס סאסי) זו דרך מאוד מתוחכמת שלהם להישאר בכותרות. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| הסלע האדום |
נשלח - 03/03/2010 : 20:15:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מעבר לכל הדיונים המלומדים, יש פה באמת סיפור מרתק. פתאום, מעשה שטן, הרדיו מקדיש להפועל סאדר ירושלים זמן אוויר כפול מזה שהוקדש להם בעבר. מהומות? היו תמיד, רק שזה לא עניין אף אחד.
ממש לא מדויק ,הזיכרון פה קצר.גם בעבר עלו לשידור מאות פעמים צמד החבובות סאסי ויונה להתכתשויות ברדיו.כנראה שלא החשבנו את זה כזמן שידור איכותי. |
| zozo |
נשלח - 03/03/2010 : 10:17:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
[quote]נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מעבר לכל הדיונים המלומדים, יש פה באמת סיפור מרתק. פתאום, מעשה שטן, הרדיו מקדיש להפועל סאדר ירושלים זמן אוויר כפול מזה שהוקדש להם בעבר. מהומות? היו תמיד, רק שזה לא עניין אף אחד. במחשבה שניה, מה באמת עשה רפי יונה (?!)בחדר ההלבשה? מסכנים אוהדי סאדר, אפילו אם ויקטור ימות מאותו כתם שמן בדרך ליישוב אדם, הרי כבר קם לו יורש בצלמו ובדמותו.
נו, בבקשה תגידו לי מי זה רפי יונה.. באמת. אגב, יש שופט שקוראים לו יונה יונה.. בטוח יש לו קשר.
יפי לחוץ על רפי יונה  |
| amos |
נשלח - 03/03/2010 : 07:26:26 אבל מה עם אסא ירושלם בכדורסל נשים? היא בליגה הראשונה!
|
| מחאיי |
נשלח - 02/03/2010 : 22:50:48 ציטוט: [i] מחאי.דעתי כל כך "ידועה לך" עד שאתה מבין אותה (כרגיל) הפוך. בדיוק להיפך-אני כל כך שלם עם החלטתי להיות חלק מקטמון בליגה ג' וכל כך נהנה מזה ,הנאה ששנים כבר לא חוויתי , שאני שלם עם המחיר (ההגיוני בעיניי) של חוסר הכרה תקשורתית.דווקא אלה שבודקים כל שנייה מי כתב עליהם וכמה, הם הלחוצים לעלות כי הם נטרפים מחוסר תשומת הלב.
בעקרון ,אני משתדל משהו מאד קשה.בדיונים עקרוניים לצאת מעור "האוהד האינטרסנט" ולהביע דעה אובייקטיבית עניינית, ובעיקר לא לשנות את דעתי כי עכשיו זה מתאים לקבוצה שלי.ומכיוון שבעבר נראה לי הגיוני, וקיבלתי בהבנה שקבוצות כדורגל מליגות נמוכות (קל וחומר ליגה ג' החובבנית)לא מסוקרות בתכניות ספורט ,אז זה נראה לי הגיוני גם עכשיו.
נראה לי יש קשר הפוך בין כמות המגרש שאנחנו רואים לכמות החפירות שלנו. אבל שכנעת אותי. |
| יפתחמ |
נשלח - 02/03/2010 : 15:12:59 [quote]נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מעבר לכל הדיונים המלומדים, יש פה באמת סיפור מרתק. פתאום, מעשה שטן, הרדיו מקדיש להפועל סאדר ירושלים זמן אוויר כפול מזה שהוקדש להם בעבר. מהומות? היו תמיד, רק שזה לא עניין אף אחד. במחשבה שניה, מה באמת עשה רפי יונה (?!)בחדר ההלבשה? מסכנים אוהדי סאדר, אפילו אם ויקטור ימות מאותו כתם שמן בדרך ליישוב אדם, הרי כבר קם לו יורש בצלמו ובדמותו.
נו, בבקשה תגידו לי מי זה רפי יונה.. באמת. אגב, יש שופט שקוראים לו יונה יונה.. בטוח יש לו קשר. |
| בלאש ביקו |
נשלח - 02/03/2010 : 14:27:55 מעבר לכל הדיונים המלומדים, יש פה באמת סיפור מרתק. פתאום, מעשה שטן, הרדיו מקדיש להפועל סאדר ירושלים זמן אוויר כפול מזה שהוקדש להם בעבר. מהומות? היו תמיד, רק שזה לא עניין אף אחד. במחשבה שניה, מה באמת עשה רפי יונה (?!)בחדר ההלבשה? מסכנים אוהדי סאדר, אפילו אם ויקטור ימות מאותו כתם שמן בדרך ליישוב אדם, הרי כבר קם לו יורש בצלמו ובדמותו.
|
| yonatan |
נשלח - 02/03/2010 : 10:25:40 הפרסום הוא דבר טוב, אך חייב להיות בפרופורציות נכונות. צריך למצוא את נקודת שיווי המשקל בין חשיפה לספונסרים שיהיו מוכנים לשלם על מנת להיחשף דרך הקבוצה וסיקור לגיטימי ענייני לטובת האוהדים לבין פרסום חודרני צהוב או מאסיבי מידי שמשפיע על שחקני הקבוצה ותדמית הקבוצה באופן שלילי. אחת הסיבות לדעתי בכשלונות הקבוצה בשנתיים האחרונות היתה סיקור תקשורתי מוגזם שגרם לשחקני הקבוצה בליגה א להרגיש כאילו הם שחקני פריימיר ליג וזה התבטא במשכורות מופרזות, בהתנהגות לא הולמת ובאגואיסטיות (כל שחקן רצה להבקיע, לא היה פירגון, שחקנים העדיפו לגלח את הרגליים לפני משחק כדי שייראו טוב מאשר לעשות מדיטציה ולהתכונן למשחק) ההתרפסות בפני אנשי תקשורת אינה בריאה לקבוצה, זה יתחיל "שחקן הפועל קטמון נכנס לפתיחת חנות וקנה 5 זוגות נעליים" וייגמר בלכלוכים על מאמן או הלשנות על בגידות בין שחקני הקבוצה לבין נשות קבוצה אחרת. לא צריך להגיע למקומות האלו ולא צריך בכוח להיכנס לתוכנית רדיו אם רק מחפשים שם סקופים ולכלוכים. לפעמים עדיף להשאר בצד ולבחור את אמצעי התקשורת ורמת החשיפה במידה כזאת שלא תפריע לשחקן ליגה ג בהתנהלותו הספורטיבית מיקצועית גרידא. אם הגעתם לקרוא עד כאן אז תודה על צומת הלב. |
| קלי |
נשלח - 02/03/2010 : 09:14:25 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
קלי, דעתך ידועה... ועוד משהו - בדבריך משתמע רצון למהר לעלות לליגות הגבוהות כדי לחזור להיות "קבוצה לגיטימית". זה לא מקובל עלי, בין היתר כי זה בא מאותו מקום קלוקל של "נמשיך להיות קבוצת אוהדים עד שיבוא מישהו עם כסף, כי רק אז אפשר להצליח באמת".
מחאי.דעתי כל כך "ידועה לך" עד שאתה מבין אותה (כרגיל) הפוך. בדיוק להיפך-אני כל כך שלם עם החלטתי להיות חלק מקטמון בליגה ג' וכל כך נהנה מזה ,הנאה ששנים כבר לא חוויתי , שאני שלם עם המחיר (ההגיוני בעיניי) של חוסר הכרה תקשורתית.דווקא אלה שבודקים כל שנייה מי כתב עליהם וכמה, הם הלחוצים לעלות כי הם נטרפים מחוסר תשומת הלב.
בעקרון ,אני משתדל משהו מאד קשה.בדיונים עקרוניים לצאת מעור "האוהד האינטרסנט" ולהביע דעה אובייקטיבית עניינית, ובעיקר לא לשנות את דעתי כי עכשיו זה מתאים לקבוצה שלי.ומכיוון שבעבר נראה לי הגיוני, וקיבלתי בהבנה שקבוצות כדורגל מליגות נמוכות (קל וחומר ליגה ג' החובבנית)לא מסוקרות בתכניות ספורט ,אז זה נראה לי הגיוני גם עכשיו. |
| amos |
נשלח - 02/03/2010 : 06:11:48 למען הסר ספק: אני שומע רק רדיו פלסטיני המשדר מבית סחור. תוכנית ספורט איכותית מסקרת את הליגה הפלסטינית המצויינת שג'בריל רג'וב (הגנב המושחת) השיג עבורה מיליארדים.
קלי: בכל ליגה קטמון היא סיפור הראוי להתייחסות. הניסיון שלך להסביר את יחסו של הרדיו אלינו בשיקולים עיתונאים שגוי. עצם העובדה שאנחנו מביאים כמעט אלף אוהדים למשחק, שזה אלף יותר מסאדר, ראויה להתייחסות. יש יחס מפלה, לא מוצדק ולא צודק
|
| מחאיי |
נשלח - 01/03/2010 : 22:39:27 קלי, דעתך ידועה. אבל איזה מרמור ואיזה בטיח, אחרי כזו מסיבת פורים?
ועוד משהו - בדבריך משתמע רצון למהר לעלות לליגות הגבוהות כדי לחזור להיות "קבוצה לגיטימית". זה לא מקובל עלי, בין היתר כי זה בא מאותו מקום קלוקל של "נמשיך להיות קבוצת אוהדים עד שיבוא מישהו עם כסף, כי רק אז אפשר להצליח באמת".
לעלות ליגות זה חשוב, אבל אנחנו קבוצה עם כבוד בכל ליגה, ואסור לקשור פה את עתידנו בהצלחה מקצועית מסחררת, בטח כשברור לנו עד כמה הליגות שצריך לעבור בדרך לפסגה מושחתות, והתחלופה איטית. יוצאים לדרך ארוכה מעלה, אולי ארוכה מאוד, וצריך את התקשורת בזמן הזה. רדיו ירושלים? כולה נכנסים מדי פעם לשמוע מה קורה, ומשתעשעים על כמה הם דפוקים. |
| קלי |
נשלח - 01/03/2010 : 18:34:25 המרמור הבלתי נגמר והבלתי מובן.פעם זה המקומונים ופעם זה הרדיו. תכלס התשובה איך לחזור לכותרות של הרדיו,המקומנים וכו' עם כל הכבוד היא אחת.לחזור להיות קבוצת ספורט לגיטימית בליגות הגבוהות ,שזה מה לעשות הקריטריון העקרי ואולי היחיד שקובע בעולם הספורט. בעבר קבוצות צמרת כבית"ר ת"א של ניסים כהן ושמשון של גדעון דמתי זכו לתיעוד רב למרות קהל שנכנס למונית בקושי.מן הסתם קבוצות כאום אל פאחם בליגות נמוכות עם קהל רב לא זכו לאזכור. זה שאנחנו החלפנו והחלטנו יום אחד שהרוח הקהילתית גוברת על זה והסכמנו לנדוד עד ליגה ג' -זה בסדר.אבל עולם הספורט לא השתנה בגלל שאנחנו שינינו את החשיבה שלנו.
|
| yarond |
נשלח - 01/03/2010 : 17:22:18 לחליפין להשתלט כל יום שלישי על תכנית האוהדים |
| אמיר גולה |
נשלח - 01/03/2010 : 16:45:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
למה כל הזמן אנחנו מתבכיינים על רדיו ירושלים ? אי אפשר לעשות משהו ?
למשל לא להקשיב לרדיו ירושלים |
| yarond |
נשלח - 01/03/2010 : 16:08:09 למה כל הזמן אנחנו מתבכיינים על רדיו ירושלים ? אי אפשר לעשות משהו ? |
| קטמון ותיק |
נשלח - 01/03/2010 : 11:02:11 אני שב וחוזר על דברים שכבבתי לפני מספר ימים, שיש בהם להסביר מדוע מערכת הספורט של רדיו ירושלים החדש מתעלמת מאיתנו: "המצב בקבוצת הפועל קטמון הוא חרפה שאסור לעבור עליה לסדר היום! המאמן עדיין לא פוטר וחברי ההנהלה [או המקורבים אליהם] אינם טוענים בכלי התקשורת "שיש לנו אמון מלא במאמן" ובמקביל מקיימים מו"מ עם לפחות 3 מאמנים. חברי ההנהלה מקיימים ביניהם יחסי עבודה תקינים ואינם מתראיינים לתקשורת זה כנגד זה. השחקנים אינם מתראיינים לעיתונות המקומית ואינם מכבסים כביסה מלוכלכת בציבור.חלקם אפילו מעיזים לרוץ במעין אמוק אל האוהדים כאשר הם מבקיעים שער. האוהדים מעודדים את הקבוצה גם ברגעים קשים ונותנים כתף לקבוצה כאשר יש מצוקה כלכלית. מה זה? אנחנו חוג במתנ"ס? זו קבוצת כדורגל בישראל!יאללה - מכות!"
-------------------------------------------------------------------------------- נערך על ידי - קטמון ותיק ב-21/02/2010 15:49:42
|
|
|