פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בקשה בשם האוהדים שומרי השבת של הפועל קטמון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
guprxy נשלח - 25/01/2015 : 18:12:00
בעוד שבועיים הפועל תשחק מול הרצליה בחוץ, משחק שיכול לקבוע את גורל העונה. אני מבקש בשם כל האוהדים שומרי השבת שהמשחק יתקיים ביום שישי ב 12:00 או 12:30, משחק בשעה הזאת יאפשר לנו לבוא למשחק ולהספיק לחזור לירושלים לפני כניסת שבת. בכוונה אני מבקש זאת שבועיים מראש, כדי שיהיה מספיק זמן לסדר את זה.

תודה מראש
6   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
יוחנן728 נשלח - 26/01/2015 : 06:11:21
ועדיין, לא מזיק לבקש.
HST נשלח - 25/01/2015 : 19:56:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי guprxy

זה לא משנה אם אנחנו קבוצה דתית או לא (זה כן, אבל בפעם אחרת), אפשר לבקש מהרצליה שהמשחק יהיה בשעה מוקדמת

אפשר לבקש, הם לא מחויבים להסכים. לקבוצה דתית הם מחויבים להסכים.
guprxy נשלח - 25/01/2015 : 19:55:07
זה לא משנה אם אנחנו קבוצה דתית או לא (זה כן, אבל בפעם אחרת), אפשר לבקש מהרצליה שהמשחק יהיה בשעה מוקדמת
קטמון ותיק נשלח - 25/01/2015 : 19:23:43
הפןעך קטמון אינה מוגדרת כקבוצה דתית (ע"ע משחקי החוץ בדליה ובכרמיאל) ושעות המשחקים במעלות ובק. אתא.
katamon9 נשלח - 25/01/2015 : 19:09:59
לא מדויק , אנחנו שיחקנו חלק ממשחקי הבית שלנו בשעה 12 כדי ששחקני ואוהדי האורחת יחזרו לביתם לפני שבת . בטוח לא יזיק לבקש שעת משחק שתאפשר לדתיים מירושלים להגיע למשחק .
mbs נשלח - 25/01/2015 : 18:21:01
לא חושב שיש לנו השפעה כלשהי על שעת המשחק, זה משחק חוץ ולכן קבוצת הבית יכולה לקבוע מה שהיא רוצה לדוגמא שהיא משחקת בשבת אם היא מעוניינת. אני אגב אשמח אם המשחק יהיה בשעה מוקדמת.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07