ס ק י ר ת נ ו ש א |
soza12 |
נשלח - 19/01/2015 : 21:09:52 יאללה הפועל למקום ראשון... הכתב היה בכרמיאל... http://hakatav.co.il/?p=3092
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
גאסטון |
נשלח - 21/01/2015 : 13:20:21 על הזין נורדיה - אהאה אהאו אהאו. |
אודי ארנון |
נשלח - 21/01/2015 : 13:02:11 ביתר ירושלים היא ה י ר י ב ה שלנו. אבל בעיני זו לא סתם יריבות בין שתי קבוצות עירוניות, ולכן נורדיה, שקמה מתוך תחושת גועל ממנה, יכולה בהחלט להיות הקבוצה שלי בליגה ג'. בכלל, קבוצות שנוסדו ע"י אוהדים זוכות אצלי לקרדיט מיוחד, גם אם קוראים להן ביתר. אהדתי אפילו את הפועל אוסישקין, עד שהגיעה לליגה שלנו (וגם עכשיו היא מספר שתיים שלי). אגב, מה אתה משווה אהדה לשתי קבוצות להליכה ליציע של טבריה, קבוצה שהתמיכה בה היא רק מתוך שנאה אלינו. מה הקשר? |
סטרלינג |
נשלח - 21/01/2015 : 12:26:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי אודי ארנון
אני חושב שאנו רוצים לקרב אוהדים חדשים ולא להרחיקם. אם אדם אהד את ביתר, ונגעל מהגזענות והאלימות שם הוא מועמד להצטרף אלינו. אם הוא מתלבט ביננו לבין נורדיה ובינתיים אוהד קצת את שתי הקבוצות הוא יותר מבסדר. בס"ה כל אחד אוהד "קצת" קבוצות בליגות אחרות: את ווסטהאם באנגליה, את סכנין בליגת העל ואת נורדיה בליגה ג'. לא התחייבנו למונוגמיות. מהכתבות של ה"כתב" אני מאוד נהנה והיו חסרות לי בתחילת העונה, אח"כ לצערי התרגלתי. בשבת לא הייתי בכרמיאל, אבל שמחתי לקרוא אותו ולהבין יותר טוב מה הלך שם. שרות אחד זו הברקה נחמדה שאני בטוח שבכרמיאל לא יראו בה התנשאות. בקיצור, אשמח מאוד לראות שוב את הכתב ביציע שלנו.
תגיד אתה מדבר ברצינות??? מה הקשר עכשיו ווסטהאם ? מה הקשר סכנין?
בית"ר היא הי ר י ב ה ה ע י ר ו נ ית שלנו, אתה מבין? אתה יודע מה זה? לך שאל את אוהד ווסטהאם אם זה בסדר שיאהדו גם את הקבוצה שלו וגם את מילוול
המסקנה שלי מהדיון הזה היא שאנחנו צריכים לקלל קצת (הרבה) יותר את בית"ר במשחקים, כדי שאוהדים שלנו יבינו מה זה יריבות עירונית
אולי נקבל גם את ידי ימינו של הכתב, אדון קלי? אז מה אם ישב ביציע טבריה בעונה שעברה, הוא מתלבט בין כמה קבוצות, זכותו! |
אודי ארנון |
נשלח - 21/01/2015 : 12:05:59 אני חושב שאנו רוצים לקרב אוהדים חדשים ולא להרחיקם. אם אדם אהד את ביתר, ונגעל מהגזענות והאלימות שם הוא מועמד להצטרף אלינו. אם הוא מתלבט ביננו לבין נורדיה ובינתיים אוהד קצת את שתי הקבוצות הוא יותר מבסדר. בס"ה כל אחד אוהד "קצת" קבוצות בליגות אחרות: את ווסטהאם באנגליה, את סכנין בליגת העל ואת נורדיה בליגה ג'. לא התחייבנו למונוגמיות. מהכתבות של ה"כתב" אני מאוד נהנה והיו חסרות לי בתחילת העונה, אח"כ לצערי התרגלתי. בשבת לא הייתי בכרמיאל, אבל שמחתי לקרוא אותו ולהבין יותר טוב מה הלך שם. שרות אחד זו הברקה נחמדה שאני בטוח שבכרמיאל לא יראו בה התנשאות. בקיצור, אשמח מאוד לראות שוב את הכתב ביציע שלנו. |
רגל עץ |
נשלח - 21/01/2015 : 11:59:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי mstatar
עד כמה שזה עשוי להישמע כקלישאה ובכול זאת: נהג המונית שלקח אותי הבוקר לעבודה סיפר לי בהתרגשות רבה על הפעולה המדהימה של קטמון בבתי הספר. הבת שלו "מכריחה אותו" לבוא ולצפות.
סתם סקרנות: יש לך מושג איפה לומדת הבת שלו?
באופן אישי, מה שהכי הפריע לי בסיקור המשחק הזה זה "גזילת" האסיסט על הגול הראשון מקירטבה למיקו ממן. אבל זה רק אני, הפדאנט (אותו פדאנט שגם מתעכב על כך ששיא הנצחונות הקודם נקבע בליגה ב', לא ליגה ג'...). |
yarond |
נשלח - 21/01/2015 : 11:55:00 מה הייתי משלם בשביל דיון כזה ער בנושאים:
א. ספורט ואקטיבזם חברתי - פגישות עם מנהלי בתי ספר ב. תנו לי תנו לי עוד ועוד חברי עמותה |
סטרלינג |
נשלח - 21/01/2015 : 11:51:55 מה הקשר אוהדי בית"ר שבאים למשחקים שלנו? שיבואו, מוזמנים בכיף
אתם מדברים פה על בן אדם שעשה הכל, אבל הכל, בעונה שעברה כדי לפרק לנו את העמותה, כדי לסכסך, כדי לייצר ריבים, מתוך טענה ש"הורסים לו את הבית"
הבית הזה היה שלו במשך חצי שנה גג, אחרי זה בתקופה שקצת היה קשה קצת הפסדנו וקצת יצאו פרשיות לא נעימות הוא ישר עבר לבית אחר אחרי שלא הצליח לפרק את "הבית" הזה שלו
ועכשיו? חוזרים למקום ראשון ונראה שקצת נעלמו הבעיות אז הוא חוזר שוב ל"בית" שלו
יאללה, לנורדיה ובהצלחה לחולונייה |
mstatar |
נשלח - 21/01/2015 : 11:45:19 עד כמה שזה עשוי להישמע כקלישאה ובכול זאת: נהג המונית שלקח אותי הבוקר לעבודה סיפר לי בהתרגשות רבה על הפעולה המדהימה של קטמון בבתי הספר. הבת שלו "מכריחה אותו" לבוא ולצפות. והוא אוהד ביתר "מלידה". אבל הוא חייב, חייב, להגיע לאחד מהמשחקים שלנו (כנראה בשישי הקרוב) כדי לפרגן (הבת שלו לוחצת עליו שייקח אותה ואת חברותיה). היציע שלנו מגוון: יש בינינו אוהדי קטמון שגם הולכים למשחקי הפועל ירושלים, יש שהולכים גם למשחקי ביתר ויש שהולכים גם לנורדיה. ויש, שבאים רק קטמון (ולדעתי הם הרוב). מה נעשה: נתחיל לראיין? לסנן? זו המציאות. כשכתבתי פעם שאינני אוהב חלק מאוד קטן מהשירים שלנו, את רובם המוחלט אני שר ככול יכולתי, ענו לי בפורום: אז אל תשיר! (וקיבלתי את זה בהחלט). לדעתי, היציע שלנו סובלני מספיק, רחב מספיק כדי להכיל את השונה!! ומעבר לעניין אם אני אוהב או לא, כול מה שהכתב מדווח או שאחרים כותבים, לא משנה. ובעניין אחר, אישית, אני מפרגן מאוד מאוד על מפעל ההסעות למשחקים (במחיר שלא יאומן) ובמיוחד מפרגן למארגנים הדואגים שהיא תצא בכול יום ובכול שעה, כי בלעדיהן, חלק מאתנו לא היה יכול להגיע!! וואמוס קטמון, נהריה בשישי!!! |
papirus5 |
נשלח - 21/01/2015 : 10:31:53 וציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
תוכנו של האשכול הזה מוכיח, למרבה הצער, שחוסר-סובלנות ואטימות כלפי מי שחושב קצת אחרת הן תופעות שאינן פוסחות אפילו על מי שתומכים בכל הלב במיזם הקהילתי-חברתי-ספורטיבי היפה והחיובי ביותר שקם בישראל בעשורים האחרונים.
צר לי, אין לי טיפת סובלנות כלפי האיש הצטרף לפני כשנה, ארבעה חודשים אחרי הרשה לעצמו לבכות שלוקחים לו את הבית, אחר כך עובר ליריבה עירונית ועכשיו רוקד על שתי חתונות תוך שהוא כותב בסגנון כה יהיר ומתנשא? שיחזור בדיוק, אבל בדיוק, למקום שממנו הוא בא |
מנדי742 |
נשלח - 21/01/2015 : 05:33:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
אלא אם יש פרטים בסיפור שלא ידועים לי, אני חושב שלא הוגן להשוות בין עמיקם וקלי לבין הכתב. עמיקם הסית והדיח וסיכסך, וקלי הלך לעודד את עירוני טבריה. אבל מה חטאו של הכתב? שהוא מעודד שתי קבוצות במקביל? אם האיש רוצה להיות תמוה שיהיה לו לבריאות. נכון שנורדיה היא יריבה עירונית, אבל האוהדים שלה הם אנשים שיוצאים באופן חד משמעי נגד האלימות והגזענות המבחילה של מועדון האם שלהם, צעד מבורך וחשוב.
+1 לך
+1 לדובי גל על הענייניות, למרות שגם עם דבריו איני לגמרי מסכים |
h.k.j.f.c |
נשלח - 21/01/2015 : 00:10:11 אלא אם יש פרטים בסיפור שלא ידועים לי, אני חושב שלא הוגן להשוות בין עמיקם וקלי לבין הכתב. עמיקם הסית והדיח וסיכסך, וקלי הלך לעודד את עירוני טבריה. אבל מה חטאו של הכתב? שהוא מעודד שתי קבוצות במקביל? אם האיש רוצה להיות תמוה שיהיה לו לבריאות. נכון שנורדיה היא יריבה עירונית, אבל האוהדים שלה הם אנשים שיוצאים באופן חד משמעי נגד האלימות והגזענות המבחילה של מועדון האם שלהם, צעד מבורך וחשוב. |
צנטרפולד |
נשלח - 20/01/2015 : 22:39:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
תוכנו של האשכול הזה מוכיח, למרבה הצער, שחוסר-סובלנות ואטימות כלפי מי שחושב קצת אחרת הן תופעות שאינן פוסחות אפילו על מי שתומכים בכל הלב במיזם הקהילתי-חברתי-ספורטיבי היפה והחיובי ביותר שקם בישראל בעשורים האחרונים.
מחשבה קצת אחרת מקובלת תמיד, דו פרצופיות וצביעות לעולם לא.
קודם שיחליט אם לנו הוא או לצרינו, עד אז שימצא לו מקום על הספסל של קלי ועמיקם.
כאן הוא לא רצוי |
אריה דיין |
נשלח - 20/01/2015 : 22:01:10 תוכנו של האשכול הזה מוכיח, למרבה הצער, שחוסר-סובלנות ואטימות כלפי מי שחושב קצת אחרת הן תופעות שאינן פוסחות אפילו על מי שתומכים בכל הלב במיזם הקהילתי-חברתי-ספורטיבי היפה והחיובי ביותר שקם בישראל בעשורים האחרונים. |
בני סובטקין |
נשלח - 20/01/2015 : 19:15:25 שמע, טיפש, כאן עדיין רוצים קבוצה אחת שקוראים לה הפועל ירושלים. לך לחברים שלך בבית"ר, אתה והכתיבה הלא מעניינת, מתנשאת ולא קשורה שלך. באמת מפתיע שמכולם דווקא עליך ירקו. |
גון מדלולה |
נשלח - 20/01/2015 : 18:31:59 אני באמת מקווה שנמשיך לנצח ושלא יבואו כמה הפסדים בטעות.
לא כמו הרצון לעלות ליגה, אלא הפחד ש"הכתב" שוב יראה כמה הפסדים ואז יערוק ליריבה העירונית שלנו.
יאללה יאללה, מי שכשהיה קצת קשה עבר לנורדיה שישאר שמה, אנחנו נסתדר בלי הסיקורים הנפלאים שלך. |
|
|